28 café/bar advertenties Sorteer op
 • Bruin Café in Neede Bruin Café in Neede Te koop,Bruin Café, incl. bedrijfswoning, met ruim terras op zichtlocatie in Neede.Locatie: -Gelegen in woonwijk -Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving.Object gegevens: -Het pand en inventaris verkeren in goede staat. -Bedrijf fungeert op dit moment als Bruin Café. -Inclusief een bedrijfswoning-Dit bedrijf heeft een horeca Neede, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • FEESTCAFE of ? binnenstad Assen FEESTCAFE of ? binnenstad Assen Nieuw ter overname (feest) cafe in de binnenstad van Assen.Totale oppervlakte van 78 m².Zeer lage overnamesom van € 10.000,00 voor de snelle beslisser.Financiering gedeeltelijk mogelijk via speelautomatenexploitant!Geen brouwerij verplichting.Energielasten circa € 300,00 per maand.2 koelingen in bruikleentapinstallatie in eigendomind Assen, DR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.525 /mnd.
 • cafe Friesland GEZOCHT cafe Friesland GEZOCHT Friesland, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café in het kloppend hart van het bruisende nachtleven van Retie. Café in het kloppend hart van het bruisende nachtleven van R Dit café ligt in het kloppend hart van het bruisende nachtleven van Retie. Muziekliefhebbers ontdekken er de nieuwste hypes en live bands, en feesten er soms tot diep in de nacht. Maar evengoed wordt er op doordeweekse dagen of op zondagmiddag genoten van een fris streekbiertje of een hippe cocktail (bij mooi weer kan dat ook op het ruime te Retie (B) OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Café in Doesburg Café in Doesburg Te koop, exploitatie van een Café met terras in het hartje centrum van Doesburg. Een historische Hanzestad met vele toeristentrekkers en campings.Locatie: -Gelegen in het hartje centrum -Voldoende vrij/betaald parkeer gelegenheid in de omgeving. Object gegevens: -Het pand en inventaris verkeren in goede staat. -Bedrijf fungeert op dit moment Doesburg, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Bekend dorpscafé te huur in IJzendijke. Bekend dorpscafé te huur in IJzendijke. "La Porte d'Or" ook wel "De Huiskamer van IJzendijke" is al sinds mensenheugenis een goed renderend en gezellig café in IJzendijke.Ijzendijke is een historisch stadje in de gemeente Sluis, gelegen in het westen van Zeeuws Vlaanderen (provincie Zeeland; op slechts enkele kilometers van de Zeeuwse kust).Kenmerkend voor IJzendijke zijn de, druk IJzendijke, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Café met bovenwoning te huur op zeer goede locatie in Terneuzen. Café met bovenwoning te huur op zeer goede locatie in Terneu Algemeen/Locatie:Bar De Markies is een zeer gezellig café met een zeer fraaie nieuwe inventaris in de uitgaansstraat van Terneuzen. Er zijn tevens terrasmogelijkheden. De Nieuwstraat herbergt zeer diverse eet- en drinkgelegenheden. Tevens zijn op de kop van de straat het theater en de bioscoop gevestigd. Indeling;- entree met garderobe- cafe Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Heerlijk op z'n Amsterdams in het meest authentieke straatje van meppel. Heerlijk op z'n Amsterdams in het meest authentieke straatje In het centrum van Meppel staat café de Amsterdammer een gezellig en bijzonder sfeervol ingericht amsterdams bruin café met André Hazes, de Amsterdammertjes, porceleinen beeldjes etc. etc. in een authentiek straatje met mooie panden.Het café heeft een vloeroppervlakte van 100 m² met een nette keuken en 2 authentieke Meppel, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Bruin Café / Eetcafé Hengelo Bruin Café / Eetcafé Hengelo Is je eigen Café /Eetcafé altijd al een droom geweest ?Dan is dit je kans om tegen een geringe overname je eigen (eet-)café te beginnen.Op ongeveer 175m² staat een gezellig eetcafé met pool tafel, een gezellige ruime bar en goed ingerichte keuken met wasstraat en opslag kelder.Op do/vr/za is het één va Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Kaffee Kartoen Geldrop Kaffee Kartoen Geldrop Te koop: Pand kaffee KARTOEN in Geldrop. Dit zeer mooie pand wordt te koop aangeboden. Het pand is in een uitstekende staat van onderhoud en is gelegen op een prima zichtlocatie in het centrum van Geldrop. Het pand is verhuurd en er wordt een goed rendement behaald.IndelingHet pand bestaat uit een groot café, een tweede aparte horecaruimte,t Geldrop, NB OG: € 565.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Muziek/Feest Café Malle Babbel Aalten Muziek/Feest Café Malle Babbel Aalten Te koop, goed lopende en supergezellige Bar/Feestcafé Malle Babbel in Aalten Malle Babbel is een alom bekend Feest- en muziek café in het centrum van Aalten. Hier worden van alle evenementen georganiseerd welke zeer goed bezocht worden zoals o.a. live-muziek, cocktail-nights, en apres ski-feesten. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldo Aalten, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.668 /mnd.
 • Café La Touche in Lochem Café La Touche in Lochem Te koop, Café -bar op de Oosterwal in het centrum van Lochem, wat zich kenmerkt door haar prachtige monumentale panden. In een dergelijk pand is dit mooie café met naastliggende woning en bovenliggend appartement dan ook gesitueerd.De Oosterwal is door zijn meerdere horecagelegenheden een soort Horecaplein/straat.Mooi café, cen Lochem, GD OG: € 530.000     INV/GW: € 70.000     Huur: Op aanvraag
 • Café-Zaal Marktzicht in Hengelo Café-Zaal Marktzicht in Hengelo Te koop/Te huur, gedeeltelijk vernieuwd gezellig Bruin Café met biljart, terras en zaal voor feesten en partijen in het centrum van Hengelo Gld.Inleiding: Hengelo Gld, gelegen in de gemeente Bronckhorst staat in de wijde omtrek bekend als het Paardendorp. Dit vanwege de jaarlijkse paardenmarkt (tijdens de dorpskermis in juli) en de vele paar Hengelo, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 60.000     Huur: Op aanvraag
 • Cafe centrum Groningen casco Cafe centrum Groningen casco VERHUURD Ter overname een café in de binnenstad van de stad Groningen, tegenover de McDonalds. Het wordt leeg opgeleverd met nieuwe vloer, ramen en verwarming. Voor u zelf is de elektra, inrichting, bar, aankleding, eventueel aanpassing van de toiletten, schilderen binnen.De bedrijfsoppervlakte bedraagt circa 80 m².De bovenwoning wordt Groningen, GR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • In het centrum van een grote plaats in Noord Overijssel een goed bezochte bar dancing ! In het centrum van een grote plaats in Noord Overijssel een In het centrum van SteenwijkMaandhuur € 1.500,00,00 voor het bedrijf en € 500,00 pacht voor de aanwezige inventaris Zonder personele verplichtingen.Horecaoppervlakte van circa 130 m².Bedrijf zeer goed geisoleerd , geen geluidsbegrenzer noodzakelijk.Gerenoveerde bovenwoning eventueel er bij te huren.. Zeer goed geïsoleerd, geen g Steenwijk, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.