3 café - dancing / zalen advertenties Sorteer op
  • TE HUUR THEATER TE HUUR THEATER TE HUUR THEATER Rotterdam Schiedamseweg 19 Het theater werd gebouwd in 1913 en werd vormgegeven in neorenaissance stijl. Het ligt in de gezellige en mooie wijk Delfshaven. Vele nationaal als internationale artiesten hebben hier in het verleden opgetreden zoals Jayne Mansfield. Lee Towers, Jurgen Raymann, en vele andere. Het totaal gerenoveerd theat 17 apr '17 Rotterdam, ZH Huur: € 7.500 /mnd.
  • Café met zaal en terras [ STERK IN PRIJS VERLAAGD ] Café met zaal en terras [ STERK IN PRIJS VERLAAGD ] Referentienummer: 10593 Bijzonder sfeervol en goed onderhouden café-biljart met zaal in het centrum van het Zeeuws-Vlaamse dorp St. Jansteen. Het dorp St. Jansteen ademt de typisch bourgondische sfeer uit die dit gebied zo kenmerkt. Dit bedrijf geniet een ruime naamsbekendheid en realiseert een uitstekende omzet. Terras aan de straatzijde en voor d Sint Jansteen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
  • A-Locatie café-Feestzaal met veel groeipotenties vr. pr. € 85.000 A-Locatie café-Feestzaal met veel groeipotenties vr. pr. € 8 Een van de beste draaiende cafés uit de regio wordt door ons ter overname aangeboden. Dit bruine café ligt in het Centrum van grensstad Lanaken, waar ook andere goed draaiende horeca gelegenheden zich gevestigd hebben . café is gesplitst in twee delen, een achtergelegen Zaal van 160 m2 en aan de voorkant café van 70 m2. Met een goedgekeurde rokersr Maastricht, LB INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.600 /mnd.