11 cafetaria/lunchroom advertenties Sorteer op
 • Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen. Deze zaak is gelegen op een toplocatie in hartje centrum, aan bushalte Plein 1944 met vele winkels waaronder de Primark, café's en evenementenplein in de directe omgeving. Zaak bestaat al tientallen jaren, maar de huidige ondernemer wil i.v.m. 08 nov '16 Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
 • uniek eigentijdse lunchroom uniek eigentijdse lunchroom Goedlopend lunchroom /afhaal gelegen aan het compleet gerenoveerde stationsplein van Alkmaar. De koffie en maaltijden van VERS hebben een grote vaste kring van liefhebbers, maar ook toeristen weten de locatie uitermate eenvoudig te vinden. Ter overname wordt aangeboden de volledige inventaris, goodwill, handelsnaam, (succesvolle) social media-accou 26 feb '17 Alkmaar, NH INV/GW: € 40.000     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met Chinese Wok. In verband met dubbele zaken biedt de huidige ondernemer dit cafetaria te koop aan. Deze zaak is gelegen in het centrum van woonwijken met ca. 30.000 inwoners. Het betreft een moderne keurig ingerichte horeca-exploitatie. De inrichting is compleet en er zijn geen verp 01 feb '17 Barendrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  Verkocht!
 • Ter overname luxe Cafetaria/Eethuis te Alkmaar Ter overname luxe Cafetaria/Eethuis te Alkmaar Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Brasserie/Eethuis/Cafetaria te Alkmaar. Voor de echte ondernemer is dit een buitenkans! De zaak is gelegen in Alkmaar Noord en heeft z.g.a.n. moderne inrichting voor Lunch en Diner. BRASSERIE/EETHUIS: Het betreft hier een van de populairste (bezorg)restaurants in Alkmaar en heeft voor ieder wat wil 10 jan '17 Alkmaar, NH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.500 /mnd.
  Verkocht!
 • Cafetaria/Lunchroom te koop nabij ingang winkelcentrum Castricum Cafetaria/Lunchroom te koop nabij ingang winkelcentrum Castr BUITEN KANS!, LAAGSTE PRIJS!, SLECHTS € 15.000,-- OVERNAME! Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, direct nabij de ingang van het druk bezochte winkelcentrum Geesterduin, ‘het overdekte winkel hart van Castricum’, een cafetaria / lunchroom. Dankzij de gunstige ligging zijn er veel passanten en traffic heeft deze lunchroom een grote vast Castricum, NH INV/GW: € 15.000     Huur: € 2.560 /mnd.
  Verkocht!
 • Lunchroom overname / horeca/ cafetaria/ snackbar/restaurant Lunchroom overname / horeca/ cafetaria/ snackbar/restaurant Lunchroom ter overname. Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! In het centrum van Lisse bieden wij u deze zeer bijzondere horecazaak aan. Op dit moment wordt daarin een lunchroom geëxploiteerd, maar een snackbar/ cafetaria behoort ook tot de mogelijkheden. Door de omringde winkels, kantor 15 nov '16 Lisse, ZH INV/GW: € 35.000
 • shisha lounge overname shisha lounge overname Dit bekende café, de voormalige “Tripel D” is gelegen aan drukke doorgaande weg met openbaar vervoer voor de deur. Het café is compleet ingericht met een spel touch tafel, groot TV met all nederlands kanalen en clien TV met playstation, rokersruimte en diverse tafels, stoelen, muziekinstallatie etc. Er zijn geen bierverplichtingen -of personeelsver Den haag, ZH Huur: € 750 /mnd.
 • *** Cafetaria-Restaurant*** Heemstede *** Cafetaria-Restaurant*** Heemstede *** CAFETARIA-RESTAURANT *** Heemstede In een grote woonbuurt is dit Cafetaria-Restaurant reeds lange tijd gevestigd. Er zijn ca. 24 zitplaatsen en een grote keuken, alsmede dubbele toiletten, hetgeen een drankvergunning mogelijk maakt. De huidige exploitant benut, door omstandigheden, een groot gedeelte van de exploitatiemogelijkheden niet. Voor e HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag
 • Te koop; Cafetaria Eethuis in centrum Alkmaar. Te koop; Cafetaria Eethuis in centrum Alkmaar. Horecawinkelmakelaars verkocht een in het centrum van Alkmaar, gelegen aan een groot evenementenplein, een nieuwe Cafetaria/Eethuis met een hoge omzet. Dit met hoogwaardige apparatuur en inventaris ingerichte bedrijf is gehuisvest in een hoekpand aan een evenementenplein in hartje Alkmaar. Deze omgeving is in 2010/2011 her-ontwikkeld waarbij dit pr Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
  Verkocht!
 • te huur horeca ruimte te huur horeca ruimte Horeca ondernemers opgelet! Compleet ingerichte restaurant/horecazaak te huur aangeboden in het centrum van Middelburg, slechts 150m van de Markt. Deze zaak is volledig ingericht en startklaar. Uitermate geschikt voor cafetaria, lunchroom, pannenkoekhuis, pizzeria enz. In 2013 is deze horecazaak volledig verbouwd, alle installaties zijn nieuw, de r Middelburg, ZL Huur: € 1.200 /mnd.
 • Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Lunchroom / Cafetaria gelegen aan de boulevard in de bekende kustplaats IJmuiden. De zaak is 1 jaar geleden geheel opnieuw ingericht en heeft hierdoor een sfeervolle moderne uitstraling gekregen. Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden. De zaak is ingericht me IJmuiden, NH INV/GW: € 18.500     Huur: € 500 /mnd.
  Verkocht!