25 casco horecaruimte advertenties Sorteer op
 • Markt 2 Lichtenvoorde Markt 2 Lichtenvoorde Te huur, Casco horecaruimte op A1 locatie in het hartje centrum van Lichtenvoorde midden in het Horeca en winkelgebied.In de Keistad Lichtenvoorde worden jaarlijks vele evenementen gehouden, met name zijn de Zwarte Cross en het Bloemencorso populaire evenementen in Lichtenvoorde. De Zwarte Cross wordt gehouden aan het eind van de maand juli en trek Lichtenvoorde, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Statig, op uitstekende zichtlocatie gelegen, karaktervol pand. Statig, op uitstekende zichtlocatie gelegen, karaktervol pan HORECA-, WINKEL- en of KANTOORRUIMTE Hoek Nieuwstraat / Westkolkstraat te Terneuzen “voormalig Postkantoor” Statig, op uitstekende zichtlocatie gelegen, karaktervol pand. Dit voormalige postkantoor (circa 1901) van de streek- en havenstad Terneuzen ligt pal achter de boulevard op de kop van de Nieuwstraat en biedt de huurder volop ruimt Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Te KOOP op TOPLOCATIE 70m2/300m2/900m2 HORECA Hengelo Te KOOP op TOPLOCATIE 70m2/300m2/900m2 HORECA Hengelo Hierbij wordt te koop aangeboden op unieke centrum ligging in Hengelo Overijssel voormalig Hotel de Kroon. Voorzien van alle horeca vergunningen ! Dit mooie project is sedert december 2010 officieel aangewezen als gemeentelijk monument en is sedert 2012 voorzien van alle horeca vergunningen. Direct voor de deur is parkeergelegenheid voor 80 auto&ac Hengelo, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop CASCO horecaruimte met twee bovengelegen studio's. Te koop CASCO horecaruimte met twee bovengelegen studio's. Bij HorecaWinkelMakelaars te koop aangeboden een CASCO horecaruimte met twee bovengelegen (verhuurde) studio's. Beschrijving: Horecapand in IJmuiden met twee studio's (de Ruyterstraat). Het pand is in het verleden als café en eetcafé gebruikt. De studio's, zijn tijdelijk verhuurd en hebben goede huuropbrengsten. De begane grond, het horeca deel is IJmuiden, NH OG: € 239.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • ID:1228 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Almere ID:1228 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Almere NU PER DIRECT EN ONDER GUNSTIGE CONDITIES TE HUUR: Ca. 165 m² horeca te huur, gelegen aan Zadelmakerstraat 54-56, onderdeel van de Marehof in Almere Centrum. Op deze locatie is lichte horeca toegestaan. De ligging maakt een ruim terras aan de voorzijde mogelijk. Winkelcentrum Marehof is het oudste winkelcentrum van Almere. De gezellige winkelstraat 27 jan '17 Almere, FL Huur: € 2.750 /mnd.
 • ID:2038 Te huur een casco plus horecaruimte in het centrum van Hoek van Holland. ID:2038 Te huur een casco plus horecaruimte in het centrum v Midden in het centrum van badplaats Hoek van Holland wordt deze casco plus horecaruimte aangeboden deze locatie is geschikt voor diverse doeleinden. De casco plus ruimte wordt aangeboden voor €7.000,- exclusief BTW Dubbele toiletgroep Vloer Verlaagd plafond Divers steigerhout verwerkt in de ruimte Airco Afzuiginstallatie RVS werkbanken De vergunnin 25 jan '17 Hoek vanHolland, ZH INV/GW: € 7.000     Huur: € 1.450 /mnd.
 • Casco horecapand met bovenwoning Casco horecapand met bovenwoning In het centrum van Axel gelegen casco horeca/winkelpand met bovenwoning en terras. Dit voormalige café-restaurant beschikt over een café gedeelte (35m²) en 2 restaurantzaaltjes (48 en 49m²) en telt circa 110 zitplaatsen. Verder beschikt men over een toilettengroep (12m²), keuken (27m²) en een grote berging (49m²). De bovenwoning is ruim en beschikt Axel, ZL OG: € 199.000
 • Te KOOP Horecalocatie bij de afslag aan A7 - WINSCHOTEN Te KOOP Horecalocatie bij de afslag aan A7 - WINSCHOTEN Naast de rotonde bij de afslag Winschoten gelegen ontwikkelingsproject welke geschikt is voor horeca. Dit project is reeds gedeeltelijk gerealiseerd door een ingrijpende verbouwing van de boerderij en schuur ( links op de afbeelding ) De bouwtekeningen, plannen en aanvragen bij de Gemeente maken onderdeel uit van het verkochte. Type Bouw: Voormalig Winschoten, GR OG: € 995.000     Huur: € 8.291,67 /mnd.
 • lichte horecabestemming Leeuwarden lichte horecabestemming Leeuwarden Ter overname in centrum van Leeuwarden Wegens omstandigheden per direct over te nemen. Ideaal voor kleine horeca Gelegen in aanlooproute naar de Nieuwestad (binnenstad) in Leeuwarden. Begane grond circa 100 m². Te huur voor € 1250,00 per maand.Overnameprijd € 13.900,00 ( vraagprijs).Afzuigkap en diverse voorzieningen aanwezig !Per di Leeuwarden, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • gerenoveerd authentiek vrachtschip (ex-coaster) gerenoveerd authentiek vrachtschip (ex-coaster) Een authentiek en volledig gerenoveerd schip dat kan worden ingezet voor multi-functionele doeleinden, als restaurant, bar, feestzaal, discotheek, cinema, exporuimte, concertzaal, woonschip ... Specificaties van het schip: - Ex-coaster bwj. 1941 - Stader Schiffswerft Duitsland. - Afmetingen schip: 45m x 7m - diepgang 1,8m. - Originele motor Humbold Oostende OG: € 190.000
 • Casco Horeca Casco Horeca Op de kruising van de Grotestraat en De Joncheerelaan in Nijverdal, de mooiste plek van het dorp, is dit vrijstaande horecapand te huur. Het pand heeft een oppervlakte van zo'n 135 m² Ruime parkeergelegenheid en een mogelijkheid om een zeer ruim terras aan te leggen (de gehele dag zon!).*Grote schuifpui naar terras is bespreekbaar en komt in d 01 nov '16 Nijverdal, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Casco horeca-/winkelruimte te huur nabij NS-centraal Casco horeca-/winkelruimte te huur nabij NS-centraal Horecawinkelmakelaars heeft verhuurd, Casco horeca-/winkelruimte gelegen nabij het bruisende plein voor het NS-station in Haarlem. Met een oppervlakte van ca. 40 m2 en een alcoholvergunning is deze ruimte zonder meer geschikt voor diverse horecaconcepten waarbij u moet denken aan afhaal- bezorgrestaurant met de mogelijkheid voor enkele tafels. Dame Haarlem, NH Huur: € 1.250 /mnd.
  Verhuurd!
 • VMH2-413. Casco horecapand in wijk van Enschede. VMH2-413. Casco horecapand in wijk van Enschede. Object: VMH2-413 Soort object: Horecapand. Plaats/regio: Enschede Vraagprijs inv./g.w: n.v.t. Vraagprijs pand: €.295.000,- k.k. Omschrijving: Velve-Lindenhof is een afwisselende levendige volkswijk. Een deel van de bewoners woont er al generaties lang. De wijk is ontstaan uit drie delen. Er wordt momenteel erg veel gebouwd in de wijk. Oude huizen Twello, GD OG: € 295.000
 • Commerciële ruimte Commerciële ruimte In het centrum van Vlissingen gelegen commerciële ruimte (begane grond en kelder), welke na verbouwing geschikt is voor horecafunctie dan wel detailhandel. Door de centrale ligging tussen het Bellamypark, de Boulevard, de jachthaven, het Arsenaalgebied en het kernwinkelgebied biedt deze ruimte bijzonder veel mogelijkheden. Met als buren aan de ene Vlissingen, ZL OG: Op aanvraag     Huur: € 2.675 /mnd.
 • Te huur ca. 65 m2 casco horecaruimte te Velserbroek Te huur ca. 65 m2 casco horecaruimte te Velserbroek Wij bieden namens onze opdrachtgever aan, ca. 65 m2 casco horecaruimte te Velserbroek. LOCATIE: De locatie is gelegen op het bedrijventerrein van Velserbroek en is een onderdeel van BOB Autowas. Wij zijn op zoek naar een horecaondernemer die hier ondersteunende horeca voor de klanten van BOB Autowas gaat verzorgen en zich verder richt op de medewer Velserbroek, NH Huur: € 950 /mnd.