3 chinees restaurant advertenties Sorteer op
  • Uitbreidbaar (divers Aziatisch) chinees restaurant te koop Uitbreidbaar (divers Aziatisch) chinees restaurant te koop Dit veelzijdige Aziatische restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant is sleutelklaar en heeft nu 120 couverts. Uitbreiden naar 250 zitplaatsen is mogelijk. Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is bijvoorbeeld oo Zeeland, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.880 /mnd.
  • restaurant aan de maas restaurant aan de maas Beschrijving Zeer bekend Chinees restaurant met uitzicht op de MAAS te Rotterdam. Erasmusbrug-Euromast-SSRotterdam allemaal te bewonderen in een oogopslag. Binnen circa 100 zitplaatsen. Gevestigd naast de voetgangerstunnel Maastunnel Rotterdam en binnenkort de Speelstad Rotterdam op loopafstand. Het restaurant profiteerd van de havenbedrijven en va Rotterdam, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 4.250 /mnd.
  • Ter overname per heden  Chinees / Wegrestaurant Ter overname per heden Chinees / Wegrestaurant Ter overname mooi groot restaurant met legio aan mogelijkheden, voor de juiste ondernemer. per 1 december 2014 beschikbaar De locatie ligt aan een super drukke weg nabij N340 tussen Zwolle - Ommen. met als buren een druk tankstation Het restaurant is 21 jaar door de huidige eigenaars gerund als Chinees rest. Maar zijn nu op een bepaalde leeftijd ge Dalfsen, OV OG: € 580.000     INV/GW: € 39.000     Huur: € 2.500 /mnd.