9 ijssalon advertenties Sorteer op
 • IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) Ter overname: Nette en moderne IJssalon aan de Nieuwe Markt in Echt. Het zeer up-to-date inventaris biedt legio van mogelijkheden om meer business te genereren. Lunches, hightea's en broodjescatering kunnen heel goed vanuit de bestaande locatie worden opgestart. 15 feb '17 Echt, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 47.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • IJssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer IJssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Goedlopende ijssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer. Reeds vele jaren een begrip in de buurt en weide omgeving. Terras met ca. 30 zitplaatsen, binnen zijn er 14 zitplaatsen. Tevens is er een winter terras binnen in het winkelcentrum. In de zomer is men geopend van 10.00 uur t/m 21.00 uur. In de winter ge 03 feb '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 99.000     Huur: € 1.291 /mnd.
 • IJssalon te koop in Leiden Centrum IJssalon te koop in Leiden Centrum IJssalon ter overname aangeboden op Toplocatie in Leiden met complete ijskeuken achter in de winkel en klein terras voor de winkel! In de winter verkopen wij ook oliebollen! De ijssalon is gelegen aan de Haarlemmerstraat, de winkelstraat van Leiden. Onze buren zijn ONLY, ZIZZI, WE, Lucardi, de HEMA, Douglas, Rituals, Tamaris & de Bodyshop! Huur € 2 12 jan '17 Leiden, ZH INV/GW: € 690.000     Huur: € 2.050 /mnd.
 • Goedlopende ijssalon in Zoetermeer Goedlopende ijssalon in Zoetermeer IN DE SPOTLIGHT: Nu onder gunstige condities Ter Overname Deze ijssalon, gevestigd in een winkelcentrum Zoetermeer, is reeds vele jaren een begrip in de buurt en de weide omgeving. Zeker zomers weten vele klanten de zaak weten te vinden. In de winter is de zaak geopend voor een lekkere koffie en voor de verkoop van diverse chocolade artikelen. Dit INV/GW: € 99.000     Huur: € 1.485 /mnd.
 • Winkelruimte Horeca en/of Detailhandel/Retail Winkelruimte Horeca en/of Detailhandel/Retail In hartje centrum Epe aan het nieuw gerealiseerde horecaplein, mooie nieuwe winkelruimte (oplevering oktober 2015) welke zich prima leent voor oa een ijssalon , vlaaienzaak , pub of afhaallokatie. Er zit een horeca vergunning op het pand en er kan een mooi terras gerealiseerd worden. De ligging is zeer gunstig zon gedurende de gehele dag. De winkel 19 dec '16 Epe, GD Huur: € 1.250 /mnd.
 • ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, aan een beschut plein in het winkelcentrum van Katwijk aan zee, direct achter de boulevard. Op dit plein heeft deze ijssalon het alleenrecht op een horeca- en terrasvergunning. Het ijs wordt volgens een uniek concept verkocht: niet alleen afhaalijs maar ook diverse ijscoupes worden Katwijk INV/GW: € 69.000     Huur: € 1.795 /mnd.
 • Te huur koffie en ijssalon in het gooi compleet ingericht Te huur koffie en ijssalon in het gooi compleet ingericht Te huur complete ijssalon in het Gooi huur per maand: 1500,- Compleet ingerichte ijssalon Je komt in een opgemaakt bedje thuis het is de sleutel omdraaien en beginnen Tevens te koop Inventarislijst: 2 Prullenbakken binnen 1 buiten hoorn en 1 grote buiten vuilnis bak als een ijsje 16 Stoelen binnen 1 grote koffie tafel steigerhout Vaste tafels aan d Bussum, NH Huur: € 1.500 /mnd.
 • Gezocht : IJssalon ( Omgeving Veluwe/Apeldoorn/Arnhem ) Gezocht : IJssalon ( Omgeving Veluwe/Apeldoorn/Arnhem ) Ik zoek ter overname een IJssalon in het gebied : Veluwe/Apeldoorn/Arnhem. OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname ijssalon met groei mogelijkheden op de Veluwe Ter overname ijssalon met groei mogelijkheden op de Veluwe Ter overname aangeboden: Goedlopende, compleet ingerichte ijssalonop de veluwe . Wij stoppen ivm. Fysieke gezondheid. Huurcontract kan worden overgenomen. Gelegen in postcode 6732. In Harskamp tussen diverse horecabedrijven en campings op de Veluwe en heeft in de zomer maanden veel toerisme.. De ijssalon is voorzien van een 2x isa ijs vitrine 24 ba Harskamp, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 27.500     Huur: € 700 /mnd.
  Verkocht!