3 koffieshop/koffiecorner advertenties Sorteer op
  • Koffiebar - Lunchroom Koffiebar - Lunchroom Wij zijn opzoek naar iemand die deze onwijs leuke koffiebar - lunchroom met een Italiaanse twist wilt overnemen. De zaak bestaat nu een jaar en er zijn aardig wat vaste gasten opgebouwd en de reputatie van de koffiebar Is erg goed in het winkelcentrum. Winkeliers komen ook graag een lekker broodje of een lekker kopje koffie halen. De hele bar besta 02 jan '17 Alphen aan den rijn, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 895 /mnd.
    BIEDEN!
  • Coffee Company Coffee Company Op een prachtige locatie in het centrum van de stad Groningen vindt u dit veelzijdig koffie concept. Door menig stadje en student al ontdekt als ultieme meetingpoint. De koffie beleving staat bij deze formule hoog in het vaandel vandaar dat de meeste medewerkers volleerde Barista's zijn. Door de vele passanten is de uitbreiding van de formule met b Groningen, GR INV/GW: € 125.000     Huur: € 3.583 /mnd.
  • Uniek horecabedrijf in hartje Den Bosch Uniek horecabedrijf in hartje Den Bosch Een zeer bijzondere locatie met een werkelijk prachtig interieur. Deze locatie moet u gezien hebben. Werkelijk prachtig en geschikt voor vele formules. Op dit moment is het een chocolaterie / koffiezaak. Maar voorheen was het een restaurant. Het object heeft voor 's-Hertogenbosch een zeer aantrekkelijke huurprijs. 's-Hertogenbosch, NB INV/GW: € 75.000     Huur: € 3.250 /mnd.