De advertentie 'ONDER BOD: Indonesisch eethuisje nabij het Plein en het Binnenhof' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

6 restaurant/catering advertenties Sorteer op
  • Leuk restaurant te koop met verschillende mogelijkheden Leuk restaurant te koop met verschillende mogelijkheden Nieuw in de verkoopDit leuke restaurant te Hillegom voert momenteel een Indiase keuken. Het is gelegen aan een doorgaande weg vlakbij het centrum van Hillegom met in de directe omgeving veel woningen en winkels. Het restaurant biedt plaats aan ca. 30 gasten en is uitgerust met een in goede staat verkerende keuken. Daarnaast is er een aparte spoelke Hillegom, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 49.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  • Haccp keuken kunststofvloeren in een nacht geplaatst Haccp keuken kunststofvloeren in een nacht geplaatst Haccp kunststofvloeren voor in de keuken’ Gaat over de bestaande vloer heen ,weinig of geen Breekwerk. Licht anti slip geheel naadloos ,vloeistofdicht. Diverse kleuren mogelijk ,voldoen aan alle Eisen Snel en vakkundig aangebracht. Ook mogelijk sanitaire plinten langs de wanden , 20 dec '16 Doetinchem, GD OG: Op aanvraag
  • Ruim horecapand op zichtlocatie (380 m2) -120 zitpl Ruim horecapand op zichtlocatie (380 m2) -120 zitpl Omschrijving Dit veelzijdige Aziatische restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant is sleutelklaar en heeft nu 120 couverts. Uitbreiding naar 250 zitplaatsen is mogelijk. Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is b Walcheren (Zld), ZL INV/GW: € 88.000     Huur: € 1.880 /mnd.
  • Ruime horecalocatie A28 Drenthe Ruime horecalocatie A28 Drenthe Een unieke kans in het noorden van Nederland. Een ruime horecalocatie in Assen, optimaal bereikbaar, ligt naast de A28 en heeft ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden. Het object is luxe ingericht, heeft een zeer ruime keuken, veel zitmogelijkheden en een representatief sanitair. Daarnaast zijn er twee afzonderlijke kantoorruimtes en is er een , DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 995 /mnd.
  • RESTAURANT-HORECAPAND RESTAURANT-HORECAPAND Mooie,met goed jaarlijks omzet restaurant over te nemmen in het hartje van Anna Paulowna. De restaurant is heel bekend omdat het meer dan 5 jarig bestaan heeft. +Bezorgen/afhalen/catering Alle vergunningen zijn aanwezig 50 zitplaatsen en 40 zitplaatsen terras. Wij verkopen de zaak i.v.m. het hebben van een tweede zaak.Ik kan niet combineren met mij ANNAPAULOWNA, NH OG: € 38.000
  • T.O. Eethuis, Afhaal-Catering-Bezorging & Ijssalon T.O. Eethuis, Afhaal-Catering-Bezorging & Ijssalon Wegens vertrek naar buitenland bieden wij ons goedlopende authentiek Indonesisch afhaal eethuis, inclusief bezorging, alsmede met ijssalon hetgeen goed concept is voor een starter. U kunt ons bereiken onder 06-19130619. Betreft een winkelruimte / restaurant van 220 m2. voor het eethuis en verkoop ruimte, grote keuken en eigen parkeerplaats, alsmede APELDOORN, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.050 /mnd.