133 restaurant advertenties Sorteer op
 • Ter overname aangeboden lunchroom/restaurant Ter overname aangeboden lunchroom/restaurant Ter overname aangeboden lunchroom/restaurant Ben je op zoek naar een mooie zaak waar je direct kunt starten? Dan is dit een geweldige kans voor je! Gelegen in de winkelstraat naast het overdekte winkelcentrum " de Symphonie " in het centrum van Nieuw-Vennep, het is een mooi hoekpand in een levendige winkelstraat met een verscheidenheid aan winkels. 10 apr '17 Nieuw-Vennep, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.450 /mnd.
 • Te huur aangeboden, horeca locatie Thorn! Te huur aangeboden, horeca locatie Thorn! Te huur aangeboden, horeca locatie (met evt. woonhuis). Gelegen aan de rand van het historische witte stadje Thorn en direct aan de grens van België. Huurprijs horeca €1.500 per maand excl. BTW Woning € 600,00 per maand (BTW n.v.t.) Inventaris gedeeltelijk aanwezig. 05 apr '17 Thorn, LB INV/GW: € 0     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Restaurant te koop in hartje Den Bosch Restaurant te koop in hartje Den Bosch Unieke kans voor de snelle beslisser en de gepassioneerde ondernemer! Goed lopend typisch Frans restaurant Op A1 locatie De restaurantstraat van Nederland - Korte Putstraat Den Bosch - de uitgaansstraat van de omgeving Bezichtigen uitsluitend op afspraak! 15 apr '17 Den Bosch, NB INV/GW: € 169.500     Huur: € 2.985 /mnd.
 • Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er Haarlem, NH INV/GW: € 98.000     Huur: € 2.782 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Te Koop; Restaurant op een zicht locatie in Aalsmeer Te Koop; Restaurant op een zicht locatie in Aalsmeer Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Restaurant op een zicht locatie in Aalsmeer. Dit restaurant bestaat al vele jaren en heeft dan ook een zeer goede naamsbekendheid dat zich natuurlijk ook laat vertalen in een prima omzet. INDELING: De totale oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 150 m2. Restaurant met 42 zitplaatsen, toiletgroep, ba 16 dec '16 Aalsmeer, NH INV/GW: € 132.500     Huur: € 2.150 /mnd.
 • Restaurant Meijel Restaurant Meijel Gelegen op een top A lokatie in het hartje centrum van deze mooi Limburgs dorp, ligt deze gemoderniseerde rijksmonumentale kapelaanswoning. Dit meer dan 200jaar( 1752 ) oud pand is uitermate geschikt voor een Bed&Breakfast of restaurant. De beneden verdieping is geschikt voor restaurant en de boven verdieping voor een eventuele B&B,Op de gehele bov 27 apr '17 Meijel, LB OG: € 649.000
 • restaurant te koop op prachtige drukke locatie restaurant te koop op prachtige drukke locatie Dit mooie en goed verzorgde restaurant is 5 dagen per week geopend van 10.30 uur t/m 21.30 uur. Haar Gangetje is dé huiskamer voor een uitgebreide lunch, een gezellige borrel en een maaltijd. Eerlijke producten voor een eerlijke prijs.Het object heeft een volledige drankenvergunning, is voorzien van een vetput en krachtstroomHet gehuurde bev Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 90.000     Huur: € 2.179 /mnd.
 • Te pacht/koop restaurant Arabesk te Naaldwijk centrum Te pacht/koop restaurant Arabesk te Naaldwijk centrum RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Te pacht / Te koop restaurant Arabesk te Naaldwijk. Het restaurant heeft binnen circa 38 zitplaatsen. Gelegen Molenstraat 43 te 2671 EW Naaldwijk centrum. Diverse andere horecabedrijven in de directe omgeving. Bedrijf wordt verpacht/verkocht vrij van verplichtingen. Vrij complete inventaris, in een redelijke/g 23 apr '17 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Pacht: € 3.250 /mnd.
 • ID:5000 All You Can Eat RESTAURANT op een locatie met toekomstperspectief ID:5000 All You Can Eat RESTAURANT op een locatie met toekom In de directe omgeving van Den Haag, op een zeer prominente plek, pal naast een nieuw te bouwen winkel centrum met bioscoop hebben wij in de verkoop gekregen dit Aziatisch restaurant van ca 475 m2 met 170 zitplaatsen. Gezien de locatie ook uitermate geschikt voor een sushi of tapas formule. Ruim parkeren op loopafstand en bovendien gratis! Het wink 19 apr '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 7.000 /mnd.
 • Restaurant 52 couverts met mooi terras en complete keuken in Brunssum, Parkstad Limburg Restaurant 52 couverts met mooi terras en complete keuken in Dit restaurant heeft in de loop der tijd een goede naam opgebouwd en beschikt over een grote groep vaste gasten In het oude centrum van Brunssum (de Dorpstraat) is meer dan voldoende gratis parkeerplaats. Het interieur is uniek. Het bestaat vrijwel geheel uit mergel, waarin tal van taferelen uit de geschiedenis van Brunssum en de mijnen zijn uitgeh 31 mrt '17 Brunssum, LB OG: € 275.000     INV/GW: € 38.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Italiaans restaurant pizzeria te koop op A-locatie! Italiaans restaurant pizzeria te koop op A-locatie! Italiaans restaurant pizzeria te koop op A-locatie!Mooie kans! Compleet Italiaans restaurant/ pizzeria met goeie omzet in de verkoop met zonnig terras in Zoetermeer. Het geheel is zonder verplichtingen aan brouwerijen of leveranciers en heeft veel potentie.Locatie:Het restaurant is gelegen in het stadshart van Zoetermeer aan een leuk zonning plein. 18 apr '17 Zoetermeer, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant met diverse mogelijkheden te koop op aantrekkelijke locatie! Restaurant met diverse mogelijkheden te koop op aantrekkelij Nieuw in de verkoop een compleet restaurant of lunchroom met terras aan het water in Leiden. Het geheel is zonder verplichtingen, voorzien van ruime vergunning en kent veel mogelijkheden. Locatie:Het restaurant is gelegen op een goede locatie aan het water met een mooi terras in het centrum van Leiden. In de zomermaanden is deze regio zeer in trek 07 apr '17 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 42.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Bistro met kwalitatief aanbod wat betreft koffie, frisdrank, bier & eten. Gekende zaak in regio Noorderkempen, Rijkevorsel, bij de Nederlandse grens. Bistro met kwalitatief aanbod wat betreft koffie, frisdrank, Uniek concept: "Welkom bij ons moemoe”.Het goed draaiend concept kan uiteraard veranderd worden.Bistro met kwalitatief aanbod wat betreft koffie, frisdrank, bier & eten. Gekende zaak in regio Noorderkempen, Rijkevorsel, bij de Nederlandse grens. Verbruikszaal voor 50 personen en aparte feestruimte voor 25 personen. Volledig ingerichte keu Rijkevorsel (B) OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant De Leeuw in Lichtenvoorde Restaurant De Leeuw in Lichtenvoorde De Leeuw, een alom zeer goed bekend staand kwalitatief en goedlopend Restaurant/Partycentrum/Cafetaria met ruim terras in het centrum van Lichtenvoorde. Inleiding De Leeuw beschikt over diverse ruimten, zoals een restaurant met terras, partyzaal, kegelbaan, vergaderzaal en cafetaria met een aangrenzend terras.Er is een centraal gelegen keuken. Dit 02 mrt '17 Lichtenvoorde, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Gezellig en leuk gelegen restaurant te koop aan de Westerschelde vlak bij Antwerpen. Gezellig en leuk gelegen restaurant te koop aan de Westersch Algemeen/Locatie:Gezellig en zeer sfeervol restaurant "Kint & Co" in het gehucht “Paal “. Gelegen pal achter de dijk aan de zuidoever van de Westerschelde, nabij het Verdronken land van Saeftinghe, het grootste brakwater getijdengebied van Europa. Wonen en werken combineren in een prachtige landelijke omgeving vlakbij steden als Ant Graauw, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag