125 restaurant advertenties Sorteer op
 • Restaurant te koop in Ijsselstein Restaurant te koop in Ijsselstein Restaurant ter overname. Aan de rand van het centrum van het gezellige en knusse stadje IJsselstein light dit goed lopende restaurant.Wij willen ons concept meenemen naar een groter locatie en is daroom op zoek naar een kandidaat die met een nieuwe formule hier iets wil gaan beginnen.Het is dus niet de bedoeling dat hier een ander Grieks restaurant 20 jun '17 Ijsselstein, UT INV/GW: € 50.000     Huur: € 3.000 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • DEVENTER CENTRUM RESTAURANT TER OVERNAME/TE HUUR DEVENTER CENTRUM RESTAURANT TER OVERNAME/TE HUUR Goed ingericht restaurant/grill/bistro ter overname/ te huur in hartje deventer, in een pittoreske straat met vele winkels en horeca. Parkeerplaats is op een minuut loopafstand. Terras voor ± 30 zitplaatsen 25 jun '17 Deventer, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Supergezellig restaurant in Nijmegen Oost Supergezellig restaurant in Nijmegen Oost Wegens omstandigheden bied ik mijn restaurant ter overname aan. Sinds 2012 in gebruik als vegetarisch/veganistisch restaurant. Pand is uiteraard ook geschikt voor andere concepten. Er is een kelder en op de binnenplaats (vanaf de zijstraat te bereiken) staat een goed geïsoleerde schuur. 23 jun '17 Driel, GD INV/GW: € 37.500     Huur: € 765 /mnd.
 • Ter overname aangeboden lunchroom/restaurant Ter overname aangeboden lunchroom/restaurant Ter overname aangeboden lunchroom/restaurant Ben je op zoek naar een mooie zaak waar je direct kunt starten? Dan is dit een geweldige kans voor je! Gelegen in de winkelstraat naast het overdekte winkelcentrum " de Symphonie " in het centrum van Nieuw-Vennep, het is een mooi hoekpand in een levendige winkelstraat met een verscheidenheid aan winkels. 10 apr '17 Nieuw-Vennep, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.450 /mnd.
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • Restaurant Nieuwezijds Voorburgwal, Amsterdam Centrum Restaurant Nieuwezijds Voorburgwal, Amsterdam Centrum Zeer goed lopend restaurant/bistro volledig naar eigen smaak en inzicht in te richten op toplocatie. Het bekendste onbekende restaurant van Amsterdam. Het favoriete restaurant van onder andere Johannes van dam ligt op Nieuwezijds Voorburgwal in het centrum van de stad. Eenmaal binnen heerst er een warme en knusse sfeer van een Franse bistro, u bege 02 jun '17 Amsterdam, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • RESTAURANT HOLLYWOOD WESTERVOORT TE KOOP RESTAURANT HOLLYWOOD WESTERVOORT TE KOOP *135 M2 *160 ZITPLAATSEN *EGEN FACEBOOK *EGEN WEBSITE *ALS IEMAND SERIEUZE KOPER ZO SINEL KONTACT NEMEN *ZIE FOTO TELEFOON =0624505970 08 jun '17 WESTERVOORT, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er Haarlem, NH INV/GW: € 98.000     Huur: € 2.782 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Ter overname tapas bar en restaurant ''La Mariposa" Ter overname tapas bar en restaurant ''La Mariposa" Ter overname tapas bar en restaurant “La Mariposa”Omschrijving Dit mooie bedrijf is gelegen op een zichtlocatie aan de Havenweg in Helmond. Het betreft een A1 locatie, midden in het uitgaanscentrum van deze stad. Hierdoor is dit object geschikt voor vele concepten. In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. In Helmond, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 139.500     Huur: € 3.250 /mnd.
 • Restaurant in toeristisch hart van Zeeland. Restaurant in toeristisch hart van Zeeland. Nieuw ter overname: pand en inventaris.Dit object biedt een uitgelezen kans om in een eigen pand, op prima locatie, een mooi bedrijf over te nemen (thans brasserie/restaurant) en verder uit te bouwen.Het restaurant, met mooie open keuken, biedt nu plaats aan 26 couverts en op het verzorgde terras aan 30 couverts.Boven het restaurant is de mogelijkh 24 jun '17 Kamperland, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Klaar voor overname !! Hengelo - Restaurant 350m2 op TOP (zicht) locatie in grote stad Overijssel Klaar voor overname !! Hengelo - Restaurant 350m2 op TOP (zi Dit restaurant heeft een goede omzet en alle mogelijkheden in zich om naar grote(re) hoogte gestuwd te worden. Super locatie om van uit te cateren. Erg geschikt om om te modelleren naar uw eigen wensen en inzichten, klaar voor een goede overname !Sfeervol Restaurant 350m² - met 100-150 ruime zitplaatsen, grote stamtafel waar je samen kunt eten 24 jun '17 Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant Bij de Molen Ten Post Restaurant Bij de Molen Ten Post Een zichtlocatie langs een drukke weg, een eigen “landmark”, een grote parkeerplaats tot uw eigen beschikking en een goedlopend restaurant. Dat alles is hier al gerealiseerd. Een gespreid bed voor een nieuwe exploitant! Grand café restaurant “Bij de Molen” is gelegen in Ten Post, langs de doorgaande weg die Groningen met Delfzijl verbindt. Ten Post 22 jun '17 Ten Post, GR OG: € 695.000     INV/GW: Op aanvraag
 • Restaurant te koop in The Food Spot Utrecht - Leidsche Rijn. Restaurant te koop in The Food Spot Utrecht - Leidsche Rijn. Restaurant te koop aangeboden door Horecawinkelmakelaars dat is gelegen in The Food Spot te Utrecht - Leidsche Rijn. The Food Spot is een unieke horecalocatie in Utrecht - Leidsche Rijn. Met gratis parkeerruimte en een centrale ligging aan de A2 (afslag 6), is The Food Spot een ware aanwinst voor iedereen die van lekker en gezond eten & drinken hou 08 jun '17 Utrecht, UT INV/GW: € 259.000     Huur: € 5.700 /mnd.
 • Restaurant de Leeuw Restaurant de Leeuw De Leeuw een alom zeer goed bekend staand kwalitatief en goedlopende Restaurant/Partycentrum/Cafetaria met ruim terras, incl. 2 woningen, in het centrum van Lichtenvoorde.Inleiding De Leeuw beschikt over diverse ruimten, zoals een restaurant met terras, partyzaal, kegelbaan, vergaderzaal en cafetaria met een aangrenzend terras.Er is een centraal ge Lichtenvoorde, GD OG: € 795.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Pannenkoekenhuis in centrum Barneveld Pannenkoekenhuis in centrum Barneveld Ter overname, gezellig Pannenkoekenhuis met terras aan voor en achterzijde in het centrum van het toeristische Barneveld. In het centrum van de historische stad Barneveld ligt dit Pannenkoekenhuis op een locatie, te midden van detailhandel en horecabedrijven.Voor een ondernemer die een uitdaging zoekt, bied dit Pannenkoekenhuis tal van mogelijkhede Barneveld, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 27.500     Huur: € 2.000 /mnd.
  Verkocht!
 • Te koop; Restaurant aan de boulevard te Zandvoort. Te koop; Restaurant aan de boulevard te Zandvoort. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een in de bruisende badplaats Zandvoort, direct aan de boulevard gelegen restaurant. De eigenaar heeft in 2011 zijn hart en ziel in dit bedrijf gestoken, maar moet wegens privé omstandigheden de zaak helaas verkopen. Het restaurant heeft een groot op het zuid-westen zongelegen terras met 150 zitpla Zandvoort, NH INV/GW: € 10.000     Huur: € 2.000 /mnd.