142 restaurant advertenties Sorteer op
 • AANTREKKELIJK NIEUW RESTAURANT GELDROP AANTREKKELIJK NIEUW RESTAURANT GELDROP Provincie Noord Brabant Soort Restaurant Locatie Sluisstraat 62 5666 AM GELDROP LIGGING Het bedrijf is gelegen aan de rand van het centrum in de plaats Geldrop met een prima bereikbaarheid. Geldrop is een plaats gelegen onder de rook van Eindhoven. De Gemeente Geldrop-Mierlo heeft ca 39.000 waarvan bijna 29.000 in Geldrop zelf. OMSCHRIJVING OBJECT 13 feb '17 Geldrop, NB INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Restaurant met ruime bovenwoning Restaurant met ruime bovenwoning Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een restaurant met zeer goede bezorgservice mogelijkheden en prima omzet, gelegen in een plaats in de omgeving van Haarlem. De eigenaren willen binnenkort gaan emigreren en bieden dit restaurant met vele mogelijkheden dan ook voor een prijs aan die ver beneden de marktwaarde licht. De locatie is zee IJmuiden, NH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.620 /mnd.
  MET WOONRUIMTE!
 • Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Sfeervol ingericht restaurant te koop in centrum Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Nieuw sfeervol ingericht restaurant/cocktailbar in het centrum van Haarlem. Dit instap klare sfeervolle restaurant is gelegen in het (culinaire) stadshart op een zeer goede locatie in een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Deze zaak heeft over de gehele frontbreedte een glaspui, waardoor er Haarlem, NH INV/GW: € 98.000     Huur: € 2.782 /mnd.
  TOPZAAK!
 • Ter overname tapas bar en restaurant ''La Mariposa" Ter overname tapas bar en restaurant ''La Mariposa" Ter overname tapas bar en restaurant “La Mariposa”Omschrijving Dit mooie bedrijf is gelegen op een zichtlocatie aan de Havenweg in Helmond. Het betreft een A1 locatie, midden in het uitgaanscentrum van deze stad. Hierdoor is dit object geschikt voor vele concepten. In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. In Helmond, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 139.500     Huur: € 3.250 /mnd.
 • ID 4034: Restaurant in leuke Bomen en Bloemen buurt in Den Haag. ID 4034: Restaurant in leuke Bomen en Bloemen buurt in Den H Ter Overname Aangeboden in leuke bomen –en bloemenbuurt in Den Haag: RESTAURANT met 90 zitplaatsen verdeeld over de begane grond en in de kelder en een terras met 30 zitplaatsen. Verder is er een ruime keuken welke de mogelijkheid heeft om uit te breiden met een bezorgdienst. De kelder kan ook uitstekend worden gebruikt als wijnkelder of ruimte voo 23 mrt '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 115.000     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Restaurant in prachtige hoeklocatie nabij NS-station Nijmegen Restaurant in prachtige hoeklocatie nabij NS-station Nijmege Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, restaurant/eetcafé in een prachtige hoeklocatie te Nijmegen. Op prachtige hoeklocatie, schuin tegenover NS-station te Nijmegen wordt deze al vele jaren bestaande zaak ter overname aangeboden. Thans wordt deze zaak als eetcafé gerund, maar is een uitstekende zaak voor een Grieks of Italiaans restaur 23 mrt '17 Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Pepe's Grillrestaurant Pepe's Grillrestaurant Tk, Horeca gelegenheid incl. woonboerderij, ruim parkeerterrein, geschikt voor diverse doeleinden, op een zichtlocatie in het prachtige buitengebied van Baak.Historie: Baak is een pittoresk dorp in de Gelderse Achterhoek, gemeente Bronckhorst, op een kleine tien km van Zutphen.De gebouwen van dit grillrestaurant stammen uit de 17e eeuw en kent een Baak, GD OG: € 795.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant de Leeuw Restaurant de Leeuw De Leeuw een alom zeer goed bekend staand kwalitatief en goedlopende Restaurant/Partycentrum/Cafetaria met ruim terras, incl. 2 woningen, in het centrum van Lichtenvoorde.Inleiding De Leeuw beschikt over diverse ruimten, zoals een restaurant met terras, partyzaal, kegelbaan, vergaderzaal en cafetaria met een aangrenzend terras.Er is een centraal ge Lichtenvoorde, GD OG: € 795.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Pannenkoekenhuis in centrum Barneveld Pannenkoekenhuis in centrum Barneveld Ter overname, gezellig Pannenkoekenhuis met terras aan voor en achterzijde in het centrum van het toeristische Barneveld. In het centrum van de historische stad Barneveld ligt dit Pannenkoekenhuis op een locatie, te midden van detailhandel en horecabedrijven.Voor een ondernemer die een uitdaging zoekt, bied dit Pannenkoekenhuis tal van mogelijkhede Barneveld, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 27.500     Huur: € 2.000 /mnd.
  Verkocht!
 • Gezellig en leuk gelegen restaurant te koop aan de Westerschelde vlak bij Antwerpen. Gezellig en leuk gelegen restaurant te koop aan de Westersch Algemeen/Locatie:Gezellig en zeer sfeervol restaurant "Kint & Co" in het gehucht “Paal “. Gelegen pal achter de dijk aan de zuidoever van de Westerschelde, nabij het Verdronken land van Saeftinghe, het grootste brakwater getijdengebied van Europa. Wonen en werken combineren in een prachtige landelijke omgeving vlakbij steden als Ant Graauw, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant Spitzen Restaurant Spitzen Overname exploitatie € 37.500,-. Een casco-oplevering is eveneens bespreekbaar. Restaurant Spitzen is gelegen in het centrum van Stadskanaal, naast het “Geert Teis” theater. Stadskanaal heeft zijn naam te danken aan het kanaal dat dwars door de plaats loopt in de richting van de stad Groningen. Het betekend dus letterlijk “kanaal naar de stad”. Net 21 mrt '17 Stadskanaal, GR INV/GW: € 37.500     Huur: € 2.292 /mnd.
 • Restaurant Friesland gezocht Restaurant Friesland gezocht Bent u er aan toe om uw bedrijf te verkopen in de regio Friesland, dan is dit uw kans.Wegens toenemende vraag zijn wij op zoek naar uw bedrijf, grijp die kans nu aan en neem contact op.Dan komen wij vandaag nog voor u in actie Friesland, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 4005: Restaurant bij de Denneweg ID 4005: Restaurant bij de Denneweg Gelegen in één van de leukste straatjes in het Buurtschap 2005! Het restaurant heeft een uitstekende omzet met een mooi resultaat. Bij uitstek is het restaurant geschikt voor een horeca (echt)paar die hier samen een goed inkomen uit kunnen genereren. Het wordt weer steeds leuker in buurtschap 2005! Met haar beroemde “schijf van vijf”: wining, dinin 17 mrt '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 1.693,46 /mnd.
 • mooie kans voor starter met weing E.V. mooie kans voor starter met weing E.V. Wegens omstandigheden per direct te huur een tot in de puntjes verzorgd restaurant .Met apart gedeelte beneden voor ontvangst partijen en of borrels en vergaderingen. Toiletgroep in zeer goede staat op de benedenverdieping. De zaak is mooi ingericht en erg sfeervol, er zijn op dit moment 52 zitplaatsen maar dit is nog uit te breiden. Alle inventari 24 nov '16 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horeca ruimte ca. 85 m2 TOP A-1 LOCATIE Scheveningen Horeca ruimte ca. 85 m2 TOP A-1 LOCATIE Scheveningen RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Horeca winkelruimte ca. 85 m2 TOP A-1 LOCATIE te Scheveningen. Strandweg 33 A te 2586 JL Den Haag, aan de boulevard Scheveningen. Onder Kurhaus Hotel, Palace Promenade overkant + uitzicht op De Pier. Voor een cafetaria, fastfood bedrijf, franchise formule, grillroom, pizza e.d. Recentelijk is er voor ca. € 75. 13 mrt '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 485.000     Huur: € 3.300 /mnd.