Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  

De advertentie 'Cafetaria/lunchroom/restaurant Friesland te koop pand plus bedrijf' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

14 café/restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Oosterwolde pacht Nieuw Oosterwolde pacht Nieuw cafe - restaurant De ZonStationsstraat 18431ET OosterwoldeDe eigenaars van het geheel vernieuwde Hotel-Restaurant De Zon zoeken een pachter voor het horeca gedeelte !Oosterwolde is gelegen in het zuidoosten van de provincie Friesland. Het is de hoofdplaats van de gemeente OostStellingwerf en telt circa 10.000 inwoners. Het ligt op vijf kilometer va 06 mrt '24 Oosterwolde, FR INV/GW: Op aanvraag
  • Cadzand-Bad; (Italiaans) restaurant te huur inclusief inventaris en woonruimte. Cadzand-Bad; (Italiaans) restaurant te huur inclusief invent “IL Gabbiano”Huur pand, ruim terras, complete inventaris en woning !! Algemeen en ligging:In het bourgondische Zeeland, op de uitgestrekte boulevard onder aan de duinen van de badplaats Cadzand-Bad, ligt (voorheen) Restaurant IL Gabbiano ter overname. Uitstekende kans om een, decennialang bewezen, concept op een bijzondere locatie over 25 jan '24 Cadzand-Bad, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Banner_HorecaAdviesBureau
  • Bekend cafe te koop in hartje Delft Bekend cafe te koop in hartje Delft Bent u op zoek naar een prachtige horecagelegenheid die u kunt overnemen? Dan is deze unieke kans in het historische Delft wellicht precies wat u zoekt! Gelegen in het bruisende hart van Delft, heeft deze gevestigde zaak een uitstekende reputatie opgebouwd en wacht op een enthousiaste nieuwe eigenaar. Deze horecazaak is een sfeervol café met een op 29 okt '23 Delft, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 190.000     Huur: € 4.900 /mnd.
  • Ter overname Restobar in Baarn! Ter overname Restobar in Baarn! Het pand is eigentijds en verzorgd met de moderne gemakken. Alle apparatuur is 2 jaar oud. Keuken en bar zijn in top conditie. Dandy is een Restaurant met een Cocktailbar (Restobar), met een internationale-fusion keuken. Ook kunt u genieten van onze signature cocktails en de classics. Bij binnenkomst ervaart u de sfeer van een luxe, modern en toega Bussum, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 205.000     Huur: € 4.250 /mnd.
  • Grill restaurant Ojik's Bistro Grill restaurant Ojik's Bistro Op top locatie in het schilderachtige Odijk staat dit grill restaurant te koop. Het is recent volledig nieuw ingericht en heeft een grote klantenkring. Ook de bezorgservice heeft een steeds grotere groei in omzet. Wegens gezondheidsproblemen heeft de huidige exploitant zijn werkzaamheden moeten staken. Omzet ? 500.000 per jaar. Odijk, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 35.000     Huur: € 2.750 /mnd.
  • Indisch Eethuis ter overname Indisch Eethuis ter overname Dit leuke Eethuis-Bistro met terras is gesitueerd in een prachtig jaren "20 pand op een mooie open locatie. Momenteel is hier een succesvol Indisch Eethuis gevestigd en serveert men authentieke Indische gerechten. Ook als afhaal-locatie heeft dit eethuis aan de doorgaande weg net buiten het centrum zijn plaats verworven bij de gasten. De relatief j Arnhem, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  • Brasserie-Restaurant Bisou (in prijs verlaagd) Brasserie-Restaurant Bisou (in prijs verlaagd) Deze Turn Key horecagelegenheid "Bisou" gelegen aan de markt en heeft twee permanente terrassen met in totaal 100 zitplaatsen. Het intieme restaurant (80 m2) is uitermate geschikt voor dag-, avond- en nachthoreca, zelfs een (franchise)formule zou zomaar passen in deze studentenstad. De onderneming behoeft geen investeringen om te kunnen starten, hi Wageningen, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
  • Hevesta
  • In de zomer knallen! In prijs verlaagd! In de zomer knallen! In prijs verlaagd! Unieke plek aan de haven voor diverse concepten, groot terras met uitzicht op de jachthaven. Zeker in de zomer enorme toeloop van gasten in en om de haven. Wegens gezondheidsreden moet helaas de huidige ondernemer ermee stoppen. Fantastische kans om hier te gaan ondernemen. Huizen, UT INV/GW: € 20.000     Huur: € 2.850 /mnd.
  • Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Dit in de regio uitstekend aangeschreven restaurant/brasserie is gelegen midden in het centrum van dit bosrijke gebied. Utrechtse Heuvelrug, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Op een druk punt in Hilversum ligt dit restaurant op een hoek. Het heeft een terras rondom en bied de gast veel kijkplezier, terras eventueel nog uit te breiden. Pand heeft een lage huur voor deze locatie. Huidige ondernemer draait ? 400.000 per jaar en er zit zeker nog rek in. Echt een pand waar heel veel winst valt te behalen. Hilversum, UT INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  • Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Pand verkeerd in perfecte staat! Voorzien van alle technische eisen en prachtig afgewerkt. Nieuwe ondernemer kan er zo in, maar ook voor eventuele andere concepten makkelijk aan te passen. Maarsen, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 150.000     Huur: € 2.950 /mnd.
  • Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Café Restaurant met groot terras aan het vaarwater, gelegen aan de slagader van Giethoorn op een cruciaal zeer druk punt, in en uit het dorp, in het midden van het dorp aan het Canal bij bootverhuurders, vele parkeerplaatsen, touroperators en doorgang van de Beulakkerweide en andere vaarten naar het hart van het dorp en de Bovenweide. Terr Giethoorn, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Maas en Peel
  • Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Restaurant /café in centrum Aalten. Casco ruimte met tal van mogelijkheden om uw eigen horeca ideeën te creëren, zoals Grand-cafe, Lunchroom of Bistro. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldoende vrij en betaald parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Perceel oppervlakte is 195 m²-Horeca oppervlakte Aalten, GD OG: € 299.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Stavoren Nieuw Cafe-restaurant  met woning VERHUURD Stavoren Nieuw Cafe-restaurant met woning VERHUURD NIEUW IN DE AANBIEDING - GEEN OVERNAME PRIJS !!- (cafe)- Restaurant met grote bovenwoning aan het IJsselmeer- schitterend uitzicht- het is te huur inclusief de aanwezige horeca inventaris !!-nieuwe keuken / afwaskeuken/magazijnen/spoelkeuken/toiletgroep (van 2016) !!-Ook de appartementen zijn te huur !-interessante instaphuur- zeer ruim terras- cir Stavoren, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?