Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  

De advertentie 'Cafetaria nabij Spijkenisse' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

18 cafetaria/snackbar advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Discreet Ter Overname Cafetaria in Hoofddorp met hoge omzet Discreet Ter Overname Cafetaria in Hoofddorp met hoge omzet Discreet Ter Overname aangeboden Cafetaria in Hoofddorp met hoge omzet!Eigen Horeca Makelaar Zuid-Holland mag u deze zeer mooie en complete Cafetaria in Hoofddorp aanbieden.Als je op zoek bent naar een goedlopende cafetaria, dan is dit zeker een onderneming waar je op moet reageren. Het is een bedrijf dat zeker nog verder uit te breiden is en ook n 18 apr '24 Haarlemmermeer, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Horecabedrijf met B&B mogelijkheid Horecabedrijf met B&B mogelijkheid Unieke Kans: Horecabedrijf met B&B Mogelijkheid in Gemeente Velsen!Locatie: Dit fantastische vrijstaande pand is gelegen in het bruisende havengebied van de gemeente Velsen. Een unieke locatie met charme en karakter, perfect voor een onvergetelijke horeca-ervaring.Beschrijving: Op de begane grond vind je een gloednieuw cafetaria, van alle gemak 18 apr '24 IJmuiden, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Maas en Peel
  • Ter Overname Foodmaster Veenendaal Ter Overname Foodmaster Veenendaal Ter overname aangeboden: Foodmaster VeenendaalFoodmaster Veenendaal wordt nu ter overname aangeboden; een moderne en sfeervolle cafetaria met een groot zitgedeelte met veel raampartijen, gelegen op een mooie locatie aan de plint van winkelcentrum Veenendaal- Oost. Het bedrijf is vier geleden geheel vanuit casco opgebouwd en is voorzien van de beste 17 feb '24 Veenendaal, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.692 /mnd.
  • Ter Overname Cafetaria Family in Naarden- Vesting Ter Overname Cafetaria Family in Naarden- Vesting Ter Overname Cafetaria Family in Naarden (Vesting). Cafetaria Family is een goedlopende Cafetaria aan de Marktstraat 25 in het pittoreske Naarden Vesting. De marktstraat is een doorgaande straat middenin de vesting met leuke winkels en horecagelegenheden naast de Cafetaria is de kleinste AH van Nederland gelegen. Er worden jaarlijks vele evenemente 05 feb '24 Naarden, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.225 /mnd.
  • Te koop Cafetaria ''de Diekmeester'' in Middelharnis Z-H Te koop Cafetaria ''de Diekmeester'' in Middelharnis Z-H Recent hebben wij Cafetaria ‘’de Diekmeester’’ in Middelharnis in de verkoop gekregen. Cafetaria ‘’de Diekmeester’’ bestaat sinds 2012 en heeft een meer dan goede omzet met dito bedrijfsresultaat. Doordat de huidige eigenaar meerdere bedrijven heeft en de zaak op personeel draait is een omzet verhogin 14 dec '23 Goeree-Overflakkee, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.710 /mnd.
  • Ter Overname Cafetaria Family Katijk in Katwijk Ter Overname Cafetaria Family Katijk in Katwijk Ter overname aangeboden: Cafetaria Family Katwijk gelegen in Katwijk aan Zee Zuid- Holland. Cafetaria Family Katwijk wordt nu ter overname aangeboden is gelegen in de populaire kindervriendelijke wijk Rijnsoever. De wijk staat bekend als gemoedelijk en groen en ligt zeer centraal ten opzichte van het strand, openbaarvervoer en uitvalswegen. De cafe 10 nov '23 Katwijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.775 /mnd.
  • Ter Overname Frites Unique gelegen in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam Ter Overname Frites Unique gelegen in het Scheepvaartkwartie Ter overname Frites Unique gelegen in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Nu in PRIJSVERLAAGD naar € 55.000,00 Frites Unique is een culinaire frietzaak in het Scheepvaartkwartier. Het is chic, duurzaam en heeft uitzicht op de veerhaven van Rotterdam. De luxe frites club heeft de lekkerste culinaire snacks en heeft meerdere malen de Award van 02 nov '23 Rotterdam, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 2.650 /mnd.
  • Maas en Peel
  • Ter Overname Cafetaria Foodmaster Malmo in Schiedam Ter Overname Cafetaria Foodmaster Malmo in Schiedam Cafetaria Foodmaster Malmö geniet een goede omzet, die jaarlijks nog stijgende is. Dit maakt het een uitstekende investeringsmogelijkheid voor ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar succes. Bovendien is er de mogelijkheid tot gedeeltelijke financiering voor de juiste kandidaat. De cafetaria ligt in de wijk Kerkbuurt in Schiedam en heeft 02 nov '23 Schiedam, ZH INV/GW: € 197.000     Huur: € 2.258 /mnd.
  • Te koop Cafetaria- Eethuis Family Maarheeze in Noord- Brabant Te koop Cafetaria- Eethuis Family Maarheeze in Noord- Braban Wonen en Werken in het mooie Maarheeze N-B In het mooie dorp Maarheeze gelegen in Noord- Brabant hebben wij Cafetaria- Eethuis Family Maarheeze in de verkoop gekregen. Zowel de exploitatie als het onroerend goed is te koop. Boven de Cafetaria is een grote mooie bovenwoning met drie slaapkamers. Maarheeze is een dorp gelegen vlakbij Eindhoven en lig 02 nov '23 Cranendonck, NB OG: € 550.000     INV/GW: € 299.000
  • Te Koop Horecapand met woning en appartementen in Kerkewerve Zeeland Te Koop Horecapand met woning en appartementen in Kerkewerve Bent u opzoek naar een veelzijdig object? Dan is dit wellicht wat u zoekt! Door de bestemming ''horeca'' is er veel mogelijk met het geheel. Het pand is nu ingericht als een lunchroom/ cafetaria, op de begane grond in combinatie met woonruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Het pand leent zich ook uitstekend als B&B, vakanti Schouwen-Duiveland, ZL OG: Op aanvraag
  • Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria te koop in Den Bosch Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, Cafetaria / Eetcafé / Pizzeria in Den Bosch pal tegenover de Brabanthallen gelegen.In de Brabanthallen worden jaarlijks ca. 13 grote concerten gegeven en er worden diversen evenementen georganiseerd.Deze ruime zaak heeft binnen maar liefst 70 zitplaatsen en op het terras ook nog z'n 40 zitpl Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 700 /mnd.
  • Ter overname Cafetaria Family Gorinchem Ter overname Cafetaria Family Gorinchem Te koop: bedrijfsexploitatie van Cafetaria Family te Gorinchem. Family Gorinchem is sinds jaar en dag gevestigd op deze locatie, aan de buitenzijde van winkelcentrum Piazza Center. Deze cafetaria is gelegen langs de doorgaande weg richting het centrum van Gorinchem Qua bewoners van Gildenwijk zit je goed als cafetaria. De een na grootste groep bewo Gorinchem, ZH INV/GW: € 99.000     Huur: Op aanvraag
  • Banner_HorecaAdviesBureau
  • Ter overname Cafetaria Rubens in Eindhoven Ter overname Cafetaria Rubens in Eindhoven Cafetaria Rubens in Eindhoven wordt door Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden. Gezellige buurt cafetaria met een leuke omzet. Deze bekende cafetaria is een leuke zaak voor starters!!! Ligging:- De cafetaria is gelegen nabij de Tongelresestraat in de Rubensstraat in Eindhoven. Begane grond: - Het bedrijf is gevestigd op de begane grond en i Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.200 /mnd.
  • Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van het land Prachtige cafetaria met hoge omzet in dorp in het zuiden van Prachtige cafetaria met hoge omzet in een dorp in het zuiden van het land. Is de enige zaak in de omgeving. totaal aantal zitplaatsen afhaalgedeelte 12 en 18 in serre. Plein waaraan de cafetaria is gelegen wordt in mei gerenoveerd (ca 4 weken werk) dan wordt daar ook een terras aangelegd. (15 x 7m ) vlakbij gelegen aan drukke fietsroute langs de ri Deest, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLAAGD NU ? 80.000!!! Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch NU IN PRIJS VERLA Ter overname Cafetaria Europa in Den Bosch. Deze cafetaria is gelegen tegenover de Brabanthallen aan een doorgaande weg. Huurprijs: € 1.500,00 per maand ex btwVraagprijs: € 120.000,00Omzet: ca. € 400.000,00Openingstijden: 6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uurWilt u meer informatie of een bezichtiging dan kunt u contact opnemen met Den Bosch, NB INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?