17 eetcafé advertenties Sorteer
 • Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een Eetcafé op prachtige zicht locatie te Renkum. De zaak ligt op mooie toeristische route op een prachtige hoeklocatie te Renkum. Het betreft hier een klein en gezellig stads eetcafé met een huiskamer uitstraling. De zaak is thans geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Om de omzet te verhogen 14 nov '17 Renkum, GD Huur: € 2.500 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! Dit in enkele jaren, mooi opgebouwde bedrijf, met goede omzet en resultaten, wordt wegens gezondheidsredenen ter overname aangeboden. Het bedrijf ligt aan de belangrijkste doorgaande weg van het dorp, winkelcentrum en naastgelegen supermarkt. Dus echt centraal in het dorp met goed parkeren voor de deur en achtergelegen parkeerterrein. Het hele bedr 17 feb '18 Emmen, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.150 /mnd.
 • Restaurant Bar Zomers in lloret de Mar, Spanje, Costa Brava Restaurant Bar Zomers in lloret de Mar, Spanje, Costa Brava Te koop ons restaurant / eetcafe Zomers in het bruisende lloret de Mar. Het restaurant bevind zich in het centrum van lloret de mar, bij het Pleintje naast de populaire feestcafes The Box en de Cartoon. De licentie is up-to-date volgens de laatste normen en regels uit april 2017. Compleet ingerichte keuken met wasstraat, steamer, ovens, friteuses, 24 jan '18 Lloret de Mar OG: € 49.000
 • DAG- en NACHTCAFÉ “ENZO” op A1 locatie! DAG- en NACHTCAFÉ “ENZO” op A1 locatie! Op A1-locatie in het centrum van Roermond gevestigd eigentijds horecabedrijf, zowel overdag als in de (uitgaans-)avonden sinds jaren een van de trekpleisters (voorheen ’t Kelderke) voor het plaatselijke, regionale en internationale publiek. De indeling van dit karakteristieke, recht tegenover het NS-station in een rijtje van horecazaken gelegen obj 04 feb '18 Roermond, LB INV/GW: € 225.500     Huur: € 4.750 /mnd.
 • Compleet ingericht restaurant aan een drukke winkelstraat Compleet ingericht restaurant aan een drukke winkelstraat Kandidaat gezocht voor een compleet ingericht restaurant aan een drukke winkelstraat. Het geheel is zonder verplichtingen, voorzien van ruime vergunning en kent veel mogelijkheden.HET BEDRIJF Dit goed draaiende en verzorgde bedrijf 6 dagen per week geopendLOCATIEHet restaurant is gelegen op een goede locatie aan een drukke winkelstraat in de gemeen 30 jan '18 Lisse, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.450 /mnd.
 • Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Eetcafé The Coach House Inn. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.943 /mnd.
 • Eetcafé Roezemoes Groningen Eetcafé Roezemoes Groningen Gedempte Zuiderdiep 15 Groningen Overname exploitatie: Prijs op aanvraag. Een toplocatie in de binnenstad van Groningen, een prachtig monumentaal pand, een zonnig terras en een goedlopend bedrijf. Kortom, alle seinen staan op groen voor een nieuwe ondernemer om, net als de huidige ondernemers, hier een daverend succes van te maken. Eetcafé Roezemoe 15 nov '17 Groningen, GR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Café Eetcafé de Nar Café Eetcafé de Nar Sinds Piet en Stan in 1977 de shoarma en de gezelligheid in twente hebben gebracht staat Eetcafé de Nar wijd en zijd bekend als een gezellig eetcafé. Dit eigenwijze gezellige eetcafé heeft een ruime keuken ruime opslag en grote bovenwoning en is uitermate geschikt voor een gezellig koppel vriendenclub... Het verleden heeft bewe 08 nov '17 Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.375 /mnd.
 • Cafetaria Eetcafé Hamburgerrestaurant Ribs&Beer. Cafetaria Eetcafé Hamburgerrestaurant Ribs&Beer. 100m² horeca Ingericht Keuken Opslag Terras gelegen aan een doorgaande weg naar Duitsland, mooie locatie tussen de zeer drukke IJssalon Bella Italia en Café Kings. Bedrijf is gesloten.Een goed eetcafé, cafetaria, wok to go restaurant, burger rest., ribs & beer rest. of lunchroom zouden hier niet misstaan eventueel met afhaal Glanerbrug, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar - eetcafe in centrum Heerenveen VERHUURD Bar - eetcafe in centrum Heerenveen VERHUURD Wegens gezondheidsredenen staat de zeer bekende Bar Oase ter overname.De huidige exploitanten hebben maar liefst 28 jaar het bedrijf gerund als bar / eetcafe Oase.Het is gelegen in het centrum van Heerenveen in een zeer markant gebouw op de hoek van de Breedstraat en Gedempte Molenwijk.Het bedrijf en pand is in 2012 geheel vernieuwd ! Het bedrijf z Heerenveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: € 60.000     Huur: € 1.400 /mnd.
 • (Eet)café met bovenwoning en terras (Eet)café met bovenwoning en terras Op goede locatie gelegen (Eet)café met bovenwoning en terras nabij het station van Oost-Souburg. Dit object is uitermate geschikt als eetcafé. De keuken is eventueel uit te breiden met het betegelde magazijn ernaast. In het café met biljartzaaltje (67m²) beschikt men over circa 40 zitplaatsen en 11 zitplaatsen aan de bar. Het terras aan de voorzijd Oost-Souburg, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • SFEERVOL HORECAPAND TE KOOP IN CENTRUM TT-STAD ASSEN SFEERVOL HORECAPAND TE KOOP IN CENTRUM TT-STAD ASSEN Per direct te koop in hartje Assen: Sfeervol Horecapand. Het pand is momenteel in gebruik als eetcafé. Er zit een nachthoreca vergunning op; kan zo in gebruik als gezellige bar of iets anders. Openingstijden in Assen zijn in het weekend tot 05.00h. Het hoekpand heeft 2 ingangen en een nachtloket. Geen brouwerij verplichting. Geen gokkast verplichti Assen, DR OG: Bod gevraagd
 • Eetcafé De Buren Eetcafé De Buren ONDER OPTIE Sterk in prijs verlaagd! Eetcafé "De Buren" is gelegen in Leek, een dorp dat gelegen is aan de A7 (Drachten _ Groningen), ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen. Leek is qua inwonertal een vrij groot dorp met een kleine 20.000 inwoners en bekleedt een centrumfunctie in de Groningse streek Westerkwartier. Leek ligt op Leek, GR INV/GW: € 59.500     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Eetcafe Kaap Noord in Groningen Eetcafe Kaap Noord in Groningen In prijs verlaagd! Kaap Noord is een traditioneel pakhuis aan de diepenring. Het ligt op 10 minuten lopen vanaf de Grote Markt, uitkijkend over de Noorderhaven. Het pand is geen monument. Aan de Noorderhaven schitterend gelegen horecabedrijf bestaande uit een ontvangstruimte met sfeervolle open haard, ruim opgezet eetcafé met bar, vide en professio Groningen, GR INV/GW: € 54.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Eetcafé-Cafetaria Eetcafé-Cafetaria Referentienummer: 10535 Aan de drukke doorgaande Oude Rijksweg gelegen object, bestaande uit 2 aparte bedrijven te weten een cafetaria en een eetcafé. Het cafetaria beschikt over een zeer complete inrichting met o.m. een verkoopcounter, gekoelde verkoopvitrine, bakwand, softijsmachine en een eetcounter. Het naastgelegen eetcafé heeft een sfeervolle Staphorst, OV OG: € 375.000     INV/GW: € 125.000
Heeft u een suggestie?