15 eetcafé advertenties Sorteer
 • Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Eetcafé The Coach House Inn. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De 31 aug '17 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.943 /mnd.
 • Eetcafé Roezemoes Groningen Eetcafé Roezemoes Groningen Gedempte Zuiderdiep 15 Groningen Overname exploitatie: Prijs op aanvraag. Een toplocatie in de binnenstad van Groningen, een prachtig monumentaal pand, een zonnig terras en een goedlopend bedrijf. Kortom, alle seinen staan op groen voor een nieuwe ondernemer om, net als de huidige ondernemers, hier een daverend succes van te maken. Eetcafé Roezemoe 15 nov '17 Groningen, GR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te koop Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te koop Bij HorecaWinkelMakelaars te koop aangeboden, een Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum. De zaak ligt op mooie toeristische route op een prachtige hoeklocatie te Renkum. Het betreft hier een klein en gezellig stads eetcafé met een huiskamer uitstraling. De zaak is thans geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Om de omzet te verhogen zijn 14 nov '17 Renkum, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Café Eetcafé de Nar Café Eetcafé de Nar Sinds Piet en Stan in 1977 de shoarma en de gezelligheid in twente hebben gebracht staat Eetcafé de Nar wijd en zijd bekend als een gezellig eetcafé. Dit eigenwijze gezellige eetcafé heeft een ruime keuken ruime opslag en grote bovenwoning en is uitermate geschikt voor een gezellig koppel vriendenclub... Het verleden heeft bewe 08 nov '17 Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.375 /mnd.
 • Cafetaria Eetcafé Hamburgerrestaurant Ribs&Beer. Cafetaria Eetcafé Hamburgerrestaurant Ribs&Beer. 100m² horeca Ingericht Keuken Opslag Terras gelegen aan een doorgaande weg naar Duitsland, mooie locatie tussen de zeer drukke IJssalon Bella Italia en Café Kings. Bedrijf is gesloten.Een goed eetcafé, cafetaria, wok to go restaurant, burger rest., ribs & beer rest. of lunchroom zouden hier niet misstaan eventueel met afhaal Glanerbrug, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • VERHUURD Bar - eetcafe in centrum Heerenveen VERHUURD Bar - eetcafe in centrum Heerenveen Wegens gezondheidsredenen staat de zeer bekende Bar Oase ter overname.De huidige exploitanten hebben maar liefst 28 jaar het bedrijf gerund als bar / eetcafe Oase.Het is gelegen in het centrum van Heerenveen in een zeer markant gebouw op de hoek van de Breedstraat en Gedempte Molenwijk.Het bedrijf en pand is in 2012 geheel vernieuwd ! Het bedrijf z Heerenveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: € 60.000     Huur: € 1.400 /mnd.
 • (Eet)café met bovenwoning en terras (Eet)café met bovenwoning en terras Op goede locatie gelegen (Eet)café met bovenwoning en terras nabij het station van Oost-Souburg. Dit object is uitermate geschikt als eetcafé. De keuken is eventueel uit te breiden met het betegelde magazijn ernaast. In het café met biljartzaaltje (67m²) beschikt men over circa 40 zitplaatsen en 11 zitplaatsen aan de bar. Het terras aan de voorzijd Oost-Souburg, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • SFEERVOL HORECAPAND TE KOOP IN CENTRUM TT-STAD ASSEN SFEERVOL HORECAPAND TE KOOP IN CENTRUM TT-STAD ASSEN Per direct te koop in hartje Assen: Sfeervol Horecapand. Het pand is momenteel in gebruik als eetcafé. Er zit een nachthoreca vergunning op; kan zo in gebruik als gezellige bar of iets anders. Openingstijden in Assen zijn in het weekend tot 05.00h. Het hoekpand heeft 2 ingangen en een nachtloket. Geen brouwerij verplichting. Geen gokkast verplichti Assen, DR OG: Bod gevraagd
 • Eetcafé De Buren Eetcafé De Buren Sterk in prijs verlaagd! Eetcafé "De Buren" is gelegen in Leek, een dorp dat gelegen is aan de A7 (Drachten _ Groningen), ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen. Leek is qua inwonertal een vrij groot dorp met een kleine 20.000 inwoners en bekleedt een centrumfunctie in de Groningse streek Westerkwartier. Leek ligt op korte afsta Leek, GR INV/GW: € 59.500     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Eetcafé met terras en bovenwoning Eetcafé met terras en bovenwoning Bijzonder sfeervol Mexicaans-Texaans eetcafé in hartje centrum Bergen op Zoom. Gelegen op de hoek Moeregrebstraat/Beursplein. Het Beursplein staat bekend als echt horecaplein met haar grote terrassen en goede horecabedrijven. Dit eetcafé beschikt over een gezellige hoekbar (9 barkrukken) en circa 50 zitplaatsen aan diverse tafels. De op de eerste v Bergen op Zoom, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafe Kaap Noord in Groningen Eetcafe Kaap Noord in Groningen In prijs verlaagd! Kaap Noord is een traditioneel pakhuis aan de diepenring. Het ligt op 10 minuten lopen vanaf de Grote Markt, uitkijkend over de Noorderhaven. Het pand is geen monument. Aan de Noorderhaven schitterend gelegen horecabedrijf bestaande uit een ontvangstruimte met sfeervolle open haard, ruim opgezet eetcafé met bar, vide en professio Groningen, GR INV/GW: € 54.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Eetcafé-Cafetaria Eetcafé-Cafetaria Referentienummer: 10535 Aan de drukke doorgaande Oude Rijksweg gelegen object, bestaande uit 2 aparte bedrijven te weten een cafetaria en een eetcafé. Het cafetaria beschikt over een zeer complete inrichting met o.m. een verkoopcounter, gekoelde verkoopvitrine, bakwand, softijsmachine en een eetcounter. Het naastgelegen eetcafé heeft een sfeervolle Staphorst, OV OG: € 375.000     INV/GW: € 125.000
 • Eetcafé met bovenwoning Eetcafé met bovenwoning Referentienummer: 10610 In de oude kern van Terneuzen gelegen horecapand met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur en de boulevard op slechts een 100 meter lopen. Leuk hoekpand met sfeervolle bruine inrichting. Door omstandigheden is dit bedrijf momenteel gesloten. Een unieke gelegenheid om tegen minimale kosten een eigen bedrijf te starten. Terneuzen, ZL INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Eetcafé Schuitendiep Eetcafé Schuitendiep In prijs verlaagd! Een aan het Schuitendiep gelegen, gezellig eetcafé, dat inmiddels een begrip is in Groningen op het gebied van goed geprijsde, verassende gerechten. Gasten hebben dit concept inmiddels omarmd, zeker gezien de werkelijk uitmuntende reviews op verschillende sites van zo rond de 9. Hoewel de naam en het interieur soms het gevoel gev Groningen, GR INV/GW: € 89.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Eetcafe in centrum Beverwijk
  Verhuurd
  Eetcafe in centrum Beverwijk Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden een in het centrum gelegen Eetcafe. Deze zaak is gelegen aan de Breestraat 161 en is een ideaal bedrijf voor een startende ondernemer. Aan de voorzijde van de zaak is het restaurant met 22 zitplaatsen gesitueerd met daarachter de uitgifte balie en de open keuken en links achterin de toiletten. Het g Beverwijk, NH INV/GW: € 12.500     Huur: € 750 /mnd.
  Verhuurd!

BOV vert
Heeft u een suggestie?