20 eetcafé advertenties Sorteer
 • Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol eetcafé met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel om een kant en klaar bedrijf o Haarlem, NH INV/GW: € 44.500     Huur: € 1.965 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Casco pand te Schiedam op toplocatie Casco pand te Schiedam op toplocatie Het betreft een (casco) pand op een toplocatie te Schiedam. In de omgeving zeer goedlopende horecabedrijven. Er hebben al verbouwingen in het pand plaats gevonden. Complete keuken staat er reeds in. Er dienen zeker nog verbouwingen te moeten plaatsvinden. Vraagprijs is bespreekbaar. Brouwerij vrij, wel speelautomatenverplichting uit hoofde van verh 16 jun '19 Schiedam, ZH INV/GW: € 70.000     Huur: € 2.650 /mnd.
 • T.k.a. eetcafe centrum Rotterdam (discreet) T.k.a. eetcafe centrum Rotterdam (discreet) Horecaadviesbureau.nl heeft dit pareltje in de (discrete) verkoop gekregen op een mooie hoeklocatie in Rotterdam Noord. Over de jaren is alles verbouwd. Grote kelder alwaar de voorraden kunnen worden opgeslagen alsmede het terras. Mogelijkheid tot het plaatsen van 70 zitplaatsen buiten in de volledige zon. Binnen heeft het 24 zitplaatsen. Brouwerij 31 mrt '19 Rotterdam, ZH INV/GW: € 120.000     Huur: € 900 /mnd.
 • Te koop mediterraans restaurant met bezorgservice. Te koop mediterraans restaurant met bezorgservice. Onder de rook van Rotterdam heeft HorecaAdviesBureau.nl een mediterraans restaurant met bezorgservice in de discrete verkoop gekregen. Het onroerend goed is te huur of te koop. In overleg zijn de twee woningen ook te koop. Dit restaurant is in de regio en daarbuiten een begrip. Het rendement van het bedrijf is uitstekend. Bij serieuze interesse wor 23 mrt '19 Omgeving Rotterdam, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4097 Eetcafé in het Statenkwartier ID: 4097 Eetcafé in het Statenkwartier Dit authentieke eetcafé is gevestigd in een mooi hoekpand aan de Douzastraat/Boetzelaerlaan. Het pand is gevestigd in het Statenkwartier, en op loopafstand van Scheveningen Haven. Bij binnenkomst treft u de ouderwets gezellige bar. Deze heeft een hoekopstelling en circa 10 barkrukken. Als u verder de zaak inloopt is er een knus hoekje gecreëerd met 20 mrt '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 69.500     Huur: € 1.393,88 /mnd.
 • Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstraat t.o. het Theaterhotel Almelo Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstra Koffie & Eethuis WilhelmusDit mooie Koffiehuis Eethuis Eetcafé Restaurant Brasserie met een "duitse twist" is in 2014 opgestart en is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een grote kring vaste gasten die hier regelmatig aankomen voor een heerlijk Onbijt, Lunch, Diner of voor een tussendoortje een praatje een terrasje, koffie met gebak en voor Almelo, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 800 /mnd.
 • Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten  Te koop, sfeervol eetcafé met terras. Gelegen aan het water in de omgeving Aalten. Vanwege de unieke ligging en combinatie van het natuurgebied en cultuurhistorie wordt deze plek door vele toeristen en dagjesmensen bezocht. Voor fiets en wandelroutes of gewoon voor een gezellig kop koffie of een diner voor twee. Locatie:-Gelegen in het buitengebie 05 mrt '19 Aalten, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) Horecaadviesbureau.nl heeft een zeer goedlopend eetcafé in de verkoop gekregen in de Hoeksche Waard, Zuid Holland. Het eetcafé word verkocht inclusief onroerend goed. Hogere prijsklasse ! Daar we dit object in discrete verkoop hebben word uitsluitend informatie verstrekt bij ons op kantoor onder tekening van een geheimhouding verklaring alwaar alle 10 feb '19 Hoeksche Waard, ZH OG: € 1.100.000     INV/GW: € 1.700.000
 • Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Eetcafé The Coach House Inn. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Haarlem, NH INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.943 /mnd.
 • Groningen - B&B (eet) Café "Reiderland"  Bed & Breakfast met Horeca Exploitatie Groningen - B&B (eet) Café "Reiderland" Bed & Brea Op de grens met onze oosterburen Duitsland, direct aan de A7 is B&B (eet)café "Reiderland" gevestigd.Een multi functionele horecagelegenheid in het centrum van het dorp, op loopafstand van kuurcentrum Fontana Resort (met 220.000 bezoekers per jaar). Bad Nieuweschans is een vestingdorp met een historische kern en monumentale gebouwen. Ook 18 jan '19 Bad Nieuweschans, GR OG: € 395.000     INV/GW: Op aanvraag
 • Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Deventer Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Op een driesprong aan de doorgaande weg vanuit het centrum en op een steenworp van openbaar vervoer vindt je het gezelligste eetcafé van Deventer met wel 30 zitplaatsen een gezellige bar leuk terras, kleine maar zeer functionele keuken met uitgifteluik naar buiten.  Het bedrijf bestaat sinds 15 jaar en is sinds een half jaar volledig gerestyled. Na Deventer, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.200 /mnd.
 • ID: 2044 Eetwinkel in Zeeheldenkwartier ID: 2044 Eetwinkel in Zeeheldenkwartier Eetwinkel met zonnige binnentuin in het centrum van Den Haag, in de bruisende stadswijk zeeheldenkwartier, nabij Vredespaleis en Panorama Mesdag. In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafés vindt. Ook zijn hier het bekende Vred Den Haag, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 850 /mnd.
 • Pand Eetcafe/snackbar te koop Pand Eetcafe/snackbar te koop Het pand bevindt zichTussen diversen campings en parken . Het prachtige grote strand op 10 min. afstand .mag 7 dagen open het gehele jaar. Ouddorp, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 0
 • Ter overname op toplocatie in Maastricht, op de Markt mooie grote horecazaak. Ter overname op toplocatie in Maastricht, op de Markt mooie Op zeer goede locatie op de Markt ter overname een goed lopende dagzaak/ hotel/ brasserie/eetcafe. Vanwege de goede naamsbekendheid wordt informatie slechts in een persoonlijk onderhoud verstrekt. Unieke kans om op deze locatie te gaan ondernemen. Voor meer info neem contact op met Roger 06-24119263 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Dit mooie eetcafé noemt zich met recht ‘dé huiskamer van Schiedam’, midden in het centrum van de stad aan een drukke doorgaande weg tegenover het nieuwe Stadhuis en het Theater aan de Schie. Huidige ondernemers zwaaien hier al bijna 25 jaar de scepter en zijn toe aan een andere uitdaging waardoor ze dit mooie bedrijf willen verkopen. De onderneming Schiedam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
Heeft u een suggestie?