19 eetcafé advertenties Sorteer
 • Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol eetcafé met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel om een kant en klaar bedrijf o 12 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.965 /mnd.
 • T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) Horecaadviesbureau.nl heeft een zeer goedlopend eetcafé in de verkoop gekregen in de Hoeksche Waard, Zuid Holland. Het eetcafé word verkocht inclusief onroerend goed. Hogere prijsklasse ! Daar we dit object in discrete verkoop hebben word uitsluitend informatie verstrekt bij ons op kantoor onder tekening van een geheimhouding verklaring alwaar alle 10 feb '19 Hoeksche Waard, ZH OG: € 1.100.000     INV/GW: € 1.700.000
 • Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Eetcafé The Coach House Inn. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Haarlem, NH INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.943 /mnd.
 • Eetcafé met woonruimte in het centrum van Vlaardingen te huur Eetcafé met woonruimte in het centrum van Vlaardingen te huu Dit eetcafé is bij vele mensen in de regio van Vlaardingen bekend als “Malle Babbe”. Inmiddels is het eetcafé gesloten en wordt er een nieuwe huurder gezocht om hier weer nieuw leven in te blazen. Het pand leent zich uitermate goed voor een dag en avond concept. Een concept waarin bieren en andere dranken gecombineerd met kleine gerechtjes een hoof 15 jan '19 Vlaardingen, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Deventer Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Op een driesprong aan de doorgaande weg vanuit het centrum en op een steenworp van openbaar vervoer vindt je het gezelligste eetcafé van Deventer met wel 30 zitplaatsen een gezellige bar leuk terras, kleine maar zeer functionele keuken met uitgifteluik naar buiten. Het bedrijf bestaat sinds 15 jaar en is sinds een half jaar volledig gerestyl 27 nov '18 Deventer, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.200 /mnd.
 • ID: 2044 Eetwinkel in Zeeheldenkwartier ID: 2044 Eetwinkel in Zeeheldenkwartier Eetwinkel met zonnige binnentuin in het centrum van Den Haag, in de bruisende stadswijk zeeheldenkwartier, nabij Vredespaleis en Panorama Mesdag. In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafés vindt. Ook zijn hier het bekende Vred 16 nov '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 850 /mnd.
 • Pand Eetcafe/snackbar te koop Pand Eetcafe/snackbar te koop Het pand bevindt zichTussen diversen campings en parken . Het prachtige grote strand op 10 min. afstand .mag 7 dagen open het gehele jaar. 23 okt '18 Ouddorp, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 0
 • Eetcafé/ brasserie in de Baarsjes ter overname Eetcafé/ brasserie in de Baarsjes ter overname In een drukke gerenoveerde winkelstraat bieden wij ons eetcafé aan. Totaal oppervlakte is 100m2. Alle vergunningen aanwezig. Lage huur, slechts 990 pmnd. Straat en zaak met veel potentie. Ook geschikt als dagzaak. 29 sept '18 Amsterdam, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 990 /mnd.
 • Ter overname op toplocatie in Maastricht, op de Markt mooie grote horecazaak. Ter overname op toplocatie in Maastricht, op de Markt mooie Op zeer goede locatie op de Markt ter overname een goed lopende dagzaak/ hotel/ brasserie/eetcafe. Vanwege de goede naamsbekendheid wordt informatie slechts in een persoonlijk onderhoud verstrekt. Unieke kans om op deze locatie te gaan ondernemen. Voor meer info neem contact op met Roger 06-24119263 18 sept '18 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Dit mooie eetcafé noemt zich met recht ‘dé huiskamer van Schiedam’, midden in het centrum van de stad aan een drukke doorgaande weg tegenover het nieuwe Stadhuis en het Theater aan de Schie. Huidige ondernemers zwaaien hier al bijna 25 jaar de scepter en zijn toe aan een andere uitdaging waardoor ze dit mooie bedrijf willen verkopen. De onderneming 11 sept '18 Schiedam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstraat t.o. het Theaterhotel Almelo Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstra Koffie & Eethuis WilhelmusDit mooie Koffiehuis Eethuis Eetcafé Restaurant Brasserie met een "duitse twist" is in 2014 opgestart en is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een grote kring vaste gasten die hier regelmatig aankomen voor een heerlijk Onbijt, Lunch, Diner of voor een tussendoortje een praatje een terrasje, koffie met ge Almelo, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: € 55.000     Huur: € 800 /mnd.
 • Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Te koop, sfeervol Eetcafé met terras. Gelegen aan het water in de omgeving Aalten. Vanwege de unieke ligging en combinatie van het natuurgebied en cultuurhistorie wordt deze plek door vele toeristen en dagjesmensen bezocht. Voor fiets en wandelroutes of gewoon voor een gezellig kop koffie of een diner voor twee. Locatie:-Gelegen in het buite Achterhoek, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Groot eetcafé in Tholen te koop
  Gereserveerd
  Groot eetcafé in Tholen te koop The Sixties gelegen aan het horecaplein van het toeristische Tholen, wordt op dit moment als eetcafé geëxploiteerd. De hoge isolatiewaarde (100DB), hoogwaardige geluidsapparatuur en airconditioning maakt het ook mogelijk bands op te laten treden. Er wordt bier getapt middels een kelderbiersysteem wat in bruikleen is van Heineken, de barfunctie is z Tholen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur
  Verhuurd
  Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een Eetcafé op prachtige zicht locatie te Renkum. De zaak ligt op mooie toeristische route op een prachtige hoeklocatie te Renkum. Het betreft hier een klein en gezellig stads eetcafé met een huiskamer uitstraling. De zaak is thans geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Om de omzet te verhogen Renkum, GD Huur: € 2.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • (VERKOCHT) Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! (VERKOCHT) Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! Dit in enkele jaren, mooi opgebouwde bedrijf, met goede omzet en resultaten, wordt wegens gezondheidsredenen ter overname aangeboden. Het bedrijf ligt aan de belangrijkste doorgaande weg van het dorp, winkelcentrum en naastgelegen supermarkt. Dus echt centraal in het dorp met goed parkeren voor de deur en achtergelegen parkeerterrein. Het hele bedr Emmen, DR INV/GW: € 0     Huur: € 1 /mnd.
Pin Accessoires Rechts
Heeft u een suggestie?