De advertentie 'Eetcafe Kaap Noord in Groningen' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

14 eetcafé advertenties Sorteer
 • Groot eetcafé in Tholen te koop Groot eetcafé in Tholen te koop The Sixties gelegen aan het horecaplein van het toeristische Tholen, wordt op dit moment als eetcafé geëxploiteerd. De hoge isolatiewaarde (100DB), hoogwaardige geluidsapparatuur en airconditioning maakt het ook mogelijk bands op te laten treden. Er wordt bier getapt middels een kelderbiersysteem wat in bruikleen is van Heineken, de barfunctie is z 18 jun '18 Tholen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Zeer sfeervol (eet)café met schitterend terras en bovenwoning in centrum van Axel. Zeer sfeervol (eet)café met schitterend terras en bovenwonin De onderneming en locatie:"Teut" is gelegen in het centrum van Axel. Axel is een levendig dorp met ca. 8.000 inwoners. Regelmatig vinden er evenementen plaats in dit uitgaansdorp.In de zomer is het goed vertoeven op het ruime en intieme terras aan de achterkant van de zaak.Dit bedrijf beschikt tevens over een ruime keuken en een bovenwoning (met o. 07 jun '18 Axel, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: € 17.500     Huur: € 1.050 /mnd.
 • *VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD* Restaurant , Eetcafé hartje centrum apeldoorn. *VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD* Restaurant , Eetcafé hartje cent Wegens emigratie te koop aangeboden, Goedlopend eetcafe, " 'T Nieuwe Pakhuys" Een ideale kans voor een beginnend ondernemer, of ondernemersechtpaar* In het bruisende uitgaansgebied van Apeldoorn bevind zich 'T Nieuwe pakhuys. In 2016 is de volledige keuken en het interieur volledig onder handen genomen en vernieuwd. Ook de terrassen aan de voor en 03 mei '18 Apeldoorn, GD INV/GW: € 39.000     Huur: € 1.700 /mnd.
 • Volledig ingericht eetcafé Volledig ingericht eetcafé Hengelo leeft !In het centrum is 1 echte horeca straat en dat is de marktstraat. Op nr 20 heeft de eigenaar bijna de werkzaamheden beëindigd en is het tijd om dit mooie bedrijf in de markt te plaatsen. Hier staat een mooi eetcafé met een open en volledig ingerichtte keuken en gezellige bar met separate eetruimte / restaurant. De locatie 16 apr '18 Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.285 /mnd.
 • Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur
  Verhuurd
  Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een Eetcafé op prachtige zicht locatie te Renkum. De zaak ligt op mooie toeristische route op een prachtige hoeklocatie te Renkum. Het betreft hier een klein en gezellig stads eetcafé met een huiskamer uitstraling. De zaak is thans geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Om de omzet te verhogen Renkum, GD Huur: € 2.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! Dit in enkele jaren, mooi opgebouwde bedrijf, met goede omzet en resultaten, wordt wegens gezondheidsredenen ter overname aangeboden. Het bedrijf ligt aan de belangrijkste doorgaande weg van het dorp, winkelcentrum en naastgelegen supermarkt. Dus echt centraal in het dorp met goed parkeren voor de deur en achtergelegen parkeerterrein. Het hele bedr 17 feb '18 Emmen, DR INV/GW: € 139.000     Huur: € 2.150 /mnd.
 • Restaurant Bar Zomers in lloret de Mar, Spanje, Costa Brava Restaurant Bar Zomers in lloret de Mar, Spanje, Costa Brava Te koop ons restaurant / eetcafe Zomers in het bruisende lloret de Mar. Het restaurant bevind zich in het centrum van lloret de mar, bij het Pleintje naast de populaire feestcafes The Box en de Cartoon. De licentie is up-to-date volgens de laatste normen en regels uit april 2017. Compleet ingerichte keuken met wasstraat, steamer, ovens, friteuses, 24 jan '18 Lloret de Mar OG: € 49.000
 • (Z0528) DAG- en NACHTCAFÉ “ENZO”, STATIONSPLEIN 18, ROERMOND (Z0528) DAG- en NACHTCAFÉ “ENZO”, STATIONSPLEIN 18, ROERMOND Op A1-locatie in het centrum van Roermond gevestigd eigentijds horecabedrijf, zowel overdag als in de (uitgaans-)avonden sinds jaren een van de trekpleisters (voorheen ’t Kelderke) voor het plaatselijke, regionale en internationale publiek. De indeling van dit karakteristieke, recht tegenover het NS-station in een rijtje van horecazaken gelegen obj 04 feb '18 Roermond, LB INV/GW: € 175.000     Huur: € 4.750 /mnd.
 • Eetcafé met zaal, terras en bovenwoning in Vogelwaarde (Zeeuws-Vlaanderen) te koop. Eetcafé met zaal, terras en bovenwoning in Vogelwaarde (Zeeu Eetcafé ’t Karrewiel te Vogelwaarde: Algemeen en ligging: 't Karrewiel is een echt dorpscafé waar tevens een prima maaltijd genuttigd kan worden. Het is gelegen in de dorpskern, naast de kerk, van Vogelwaarde. Vogelwaarde is een dorp in de gemeente Hulst met een bloeiend verenigingsleven waarbij 't Karrewiel zeker goed garen spi 28 jan '18 Vogelwaarde, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Eetcafé The Coach House Inn. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.943 /mnd.
 • Cafetaria Eetcafé Hamburgerrestaurant Ribs&Beer. Cafetaria Eetcafé Hamburgerrestaurant Ribs&Beer. 100m² horeca Ingericht Keuken Opslag Terras gelegen aan een doorgaande weg naar Duitsland, mooie locatie tussen de zeer drukke IJssalon Bella Italia en Café Kings. Bedrijf is gesloten.Een goed eetcafé, cafetaria, wok to go restaurant, burger rest., ribs & beer rest. of lunchroom zouden hier niet misstaan eventueel met afhaal Glanerbrug, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Bar - eetcafe in centrum Heerenveen Bar - eetcafe in centrum Heerenveen Wegens gezondheidsredenen staat de zeer bekende Bar Oase ter overname.De huidige exploitanten hebben maar liefst 28 jaar het bedrijf gerund als bar / eetcafe Oase.Het is gelegen in het centrum van Heerenveen in een zeer markant gebouw op de hoek van de Breedstraat en Gedempte Molenwijk.Het bedrijf en pand is in 2012 geheel vernieuwd ! Het bedrijf z Heerenveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: € 60.000     Huur: € 1.400 /mnd.
 • (Eet)café met bovenwoning en terras (Eet)café met bovenwoning en terras Op goede locatie gelegen (Eet)café met bovenwoning en terras nabij het station van Oost-Souburg. Dit object is uitermate geschikt als eetcafé. De keuken is eventueel uit te breiden met het betegelde magazijn ernaast. In het café met biljartzaaltje (67m²) beschikt men over circa 40 zitplaatsen en 11 zitplaatsen aan de bar. Het terras aan de voorzijd Oost-Souburg, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • SFEERVOL HORECAPAND TE KOOP IN CENTRUM TT-STAD ASSEN SFEERVOL HORECAPAND TE KOOP IN CENTRUM TT-STAD ASSEN Per direct te koop in hartje Assen: Sfeervol Horecapand. Het pand is momenteel in gebruik als eetcafé. Er zit een nachthoreca vergunning op; kan zo in gebruik als gezellige bar of iets anders. Openingstijden in Assen zijn in het weekend tot 05.00h. Het hoekpand heeft 2 ingangen en een nachtloket. Geen brouwerij verplichting. Geen gokkast verplichti Assen, DR OG: Bod gevraagd

Heeft u een suggestie?