De advertentie 'Eetcafe Kaap Noord in Groningen' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

20 eetcafé advertenties Sorteer
 • Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Eetcafé met bovenwoning te koop Haarlem Noord Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol eetcafé met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel om een kant en klaar bedrijf o 12 okt '18 Haarlem, NH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.965 /mnd.
 • Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Deventer Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Op een driesprong aan de doorgaande weg vanuit het centrum en op een steenworp van openbaar vervoer vindt je het gezelligste eetcafé van Deventer met wel 30 zitplaatsen een gezellige bar leuk terras, kleine maar zeer functionele keuken met uitgifteluik naar buiten. Het bedrijf bestaat sinds 15 jaar en is sinds een half jaar volledig gerestyl 27 nov '18 Deventer, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.200 /mnd.
 • ID: 2044 Eetwinkel in Zeeheldenkwartier ID: 2044 Eetwinkel in Zeeheldenkwartier Eetwinkel met zonnige binnentuin in het centrum van Den Haag, in de bruisende stadswijk zeeheldenkwartier, nabij Vredespaleis en Panorama Mesdag. In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafés vindt. Ook zijn hier het bekende Vred 16 nov '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 850 /mnd.
 • Pand Eetcafe/snackbar te koop Pand Eetcafe/snackbar te koop Het pand bevindt zichTussen diversen campings en parken . Het prachtige grote strand op 10 min. afstand .mag 7 dagen open het gehele jaar. 23 okt '18 Ouddorp, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 0
 • Eetcafé/ brasserie in de Baarsjes ter overname Eetcafé/ brasserie in de Baarsjes ter overname In een drukke gerenoveerde winkelstraat bieden wij ons eetcafé aan. Totaal oppervlakte is 100m2. Alle vergunningen aanwezig. Lage huur, slechts 990 pmnd. Straat en zaak met veel potentie. Ook geschikt als dagzaak. 29 sept '18 Amsterdam, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 990 /mnd.
 • Ter overname op toplocatie in Maastricht, op de Markt mooie grote horecazaak. Ter overname op toplocatie in Maastricht, op de Markt mooie Op zeer goede locatie op de Markt ter overname een goed lopende dagzaak/ hotel/ brasserie/eetcafe. Vanwege de goede naamsbekendheid wordt informatie slechts in een persoonlijk onderhoud verstrekt. Unieke kans om op deze locatie te gaan ondernemen. Voor meer info neem contact op met Roger 06-24119263 18 sept '18 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam Dit mooie eetcafé noemt zich met recht ‘dé huiskamer van Schiedam’, midden in het centrum van de stad aan een drukke doorgaande weg tegenover het nieuwe Stadhuis en het Theater aan de Schie. Huidige ondernemers zwaaien hier al bijna 25 jaar de scepter en zijn toe aan een andere uitdaging waardoor ze dit mooie bedrijf willen verkopen. De onderneming 11 sept '18 Schiedam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Eetcaffee te koop @ voormalig Hotel "Van Blanken" Denekamp Eetcaffee te koop @ voormalig Hotel "Van Blanken" Horeca in voormalig "Hotel Van Blanken" In het mooie toeristische dorp Denekamp staat dit historisch pand waarin voormalig Hotel "Van Blanken" ooit hoogtij vierde. Deze hoogtij dagen hebben vervolg gekregen met de huidige exploitant. Na 5 jaar hier gewerkt te hebben was het tijd het bedrijf in 2008 over te nemen met de meest geweldige resultaten to 20 aug '18 Denekamp, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.398 /mnd.
 • Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstraat t.o. het Theaterhotel Almelo Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstra Koffie & Eethuis WilhelmusDit mooie Koffiehuis Eethuis Eetcafé Restaurant Brasserie met een "duitse twist" is in 2014 opgestart en is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een grote kring vaste gasten die hier regelmatig aankomen voor een heerlijk Onbijt, Lunch, Diner of voor een tussendoortje een praatje een terrasje, koffie met ge 10 aug '18 Almelo, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: € 55.000     Huur: € 800 /mnd.
 • Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Lichtenvoorde/Winterswijk en Aalten Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Lichtenvoorde/Win Te koop, sfeervol eetcafé met terras. Gelegen aan het water in de omgeving van Lichtenvoorde/Winterswijk en Aalten. Vanwege de unieke ligging en combinatie van het natuurgebied en cultuurhistorie wordt deze plek door vele toeristen en dagjesmensen bezocht. Voor fiets en wandelroutes of gewoon voor een gezellig kop koffie of een diner voor tw 30 jul '18 Achterhoek, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Eetcafé met bovenwoning in Alphen aan den Rijn ter overname Eetcafé met bovenwoning in Alphen aan den Rijn ter overname Café de Ouwe Tap in Alphen aan den Rijn is bekend in Alphen en omgeving als een warm eetcafé met een beschut terras. Het Café ligt net om de hoek van de van Nesstraat, een leuk straatje met diverse horecagelegenheden tegenover een grote kerk. Op dit moment wordt de onderneming met name als een café met een beperkte menukaart qua eten gedraaid. Er l 02 jul '18 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: € 30.000     Huur: € 3.155 /mnd.
 • Groot eetcafé in Tholen te koop Groot eetcafé in Tholen te koop The Sixties gelegen aan het horecaplein van het toeristische Tholen, wordt op dit moment als eetcafé geëxploiteerd. De hoge isolatiewaarde (100DB), hoogwaardige geluidsapparatuur en airconditioning maakt het ook mogelijk bands op te laten treden. Er wordt bier getapt middels een kelderbiersysteem wat in bruikleen is van Heineken, de barfunctie is z 18 jun '18 Tholen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur
  Verhuurd
  Eetcafé op pracht hoeklocatie te Renkum te huur Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden, een Eetcafé op prachtige zicht locatie te Renkum. De zaak ligt op mooie toeristische route op een prachtige hoeklocatie te Renkum. Het betreft hier een klein en gezellig stads eetcafé met een huiskamer uitstraling. De zaak is thans geopend van woensdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Om de omzet te verhogen Renkum, GD Huur: € 2.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! Prachtig herbouwd Cafetaria met Eetcafé! Dit in enkele jaren, mooi opgebouwde bedrijf, met goede omzet en resultaten, wordt wegens gezondheidsredenen ter overname aangeboden. Het bedrijf ligt aan de belangrijkste doorgaande weg van het dorp, winkelcentrum en naastgelegen supermarkt. Dus echt centraal in het dorp met goed parkeren voor de deur en achtergelegen parkeerterrein. Het hele bedr Emmen, DR INV/GW: € 139.000     Huur: € 2.150 /mnd.
 • (Z0528) DAG- en NACHTCAFÉ “ENZO”, STATIONSPLEIN 18, ROERMOND (Z0528) DAG- en NACHTCAFÉ “ENZO”, STATIONSPLEIN 18, ROERMOND Op A1-locatie in het centrum van Roermond gevestigd eigentijds horecabedrijf, zowel overdag als in de (uitgaans-)avonden sinds jaren een van de trekpleisters (voorheen ’t Kelderke) voor het plaatselijke, regionale en internationale publiek. De indeling van dit karakteristieke, recht tegenover het NS-station in een rijtje van horecazaken gelegen obj Roermond, LB INV/GW: € 135.000     Huur: € 4.750 /mnd.
Heeft u een suggestie?