De advertentie 'Cafe/Club TE KOOP AANGEBODEN' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

46 caf/bar advertenties Sorteer
 • Cafe bar/loungebar te koop Cafe bar/loungebar te koop Te koop horecaonderneming A1 locatie in hartje Heerlen, te Akerstraat 2. Na 9 jaar de onderneming succesvol gerund te hebben, hebben wij ervoor gekozen een andere weg in te slaan. Relaxzzz is een zeer goede gewaardeerde onderneming en geliefd bij zijn klanten, wij hebben dan ook een vaste klantenkring opgebouwd die van heinde en ver komen. De locat 08 mei '20 Heerlen, LB
 • ID 1520 Horecalocatie op de markt in Delft ID 1520 Horecalocatie op de markt in Delft DIRECT OP TE LEVEREN! Op een super A-1 locatie op de Markt in Delft, bieden wij dit caf ter overname aan. De totale oppervlakte van het bedrijf is circa 85m, met een ruime bar en een terras op de gezellige Markt recht tegenover de kerk. Het is een veelzijdig horecabedrijf met vele mogelijkheden, naast de huidige invulling als caf kan er ook word 15 mei '20 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.515,87 /mnd.
 • Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's in de brochure). Ter overname op Kreta: de beste bar in Almyrida (meer foto's Te Koop, op Kreta, Griekenland, internationale bar/eetcafe Captain Jack, met gratis 300 dagen zon, en open 365 dagen per jaar. Aan de baai van Chania op Kreta, ligt het toeristen dorpje Almyrida, Almyrida ligt tussen Chania en Rythmynon in, 20 minuten van international airport Chania. Bar/eetcafé Captain Jack is te koop, gelegen aan een zand 15 apr '20 Chania INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe te koop in centrum Dordrecht met nachtvergunning en zonder verplichtingen Cafe te koop in centrum Dordrecht met nachtvergunning en zon Café Arina is gevestigd aan de Voorstraat 426 te Dordrecht, de langste winkelstraat van Nederland.Dit café is en was een begrip in Dordrecht en bekend als muziekcafé waar alle bekende Dordtse artiesten hun jamsessies hielden. Eigenaresse Arina heeft het café ruim 33 jaar met liefde en plezier uitgebaat, en nu is de tijd 08 apr '20 Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Meppel centrum, te koop caf-biljart met zeer lage huur! Meppel centrum, te koop caf-biljart met zeer lage huur! In Meppel is Jan's caf-biljart aan de Molenstraat 15 te koop. Het caf heeft een gezellige bar, een biljart, 2 dartbanen en een goed uigeruste keuken. De huurprijs van het gehele pand is 2.600,-- hiervan komt terug ca. 1.600,-- van de opbrengst van de kamerverhuur. Het pand is vrij van brouwerij. Er is wel een automatenverplichting met Jackpot 13 dec '19 Meppel, DR INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Caf met 2 terrassen aan de Gracht en aanlegplaats rondvaartboot Caf met 2 terrassen aan de Gracht en aanlegplaats rondvaart Populair Café met 2 Terrassen aan de gracht van toeristisch dorp In een waterrijk landschap tussen de Hollandse IJssel en de loop van het riviertje de Lange Linschoten, ligt in de provincie Utrecht, het mooie historische authentieke toeristische stadje met een ontstaans historie vanaf de achtste eeuw en stadsrechten sinds 1265. Er wonen 10.8 04 mrt '20 Oudewater, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Kantinebeheerder | RKSV Minor | Nuth Kantinebeheerder | RKSV Minor | Nuth KANTINEBEHEERDER RKSV MINOR | NUTH Ben jij of zijn jullie die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft/hebben om onze leden en gasten tijdens wedstrijden in het weekend en trainingsavonden het naar de zin te maken? Aan het einde van dit seizoen (2019/2020) zal Irene stoppen als kantinebeheerder en daarom zijn wij (nu al) op zoek 17 feb '20 Nuth, LB INV/GW: Op aanvraag
 • Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Leiden Cafe bar met uitgebreide mogelijkheden te koop in centrum Le Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! In het hart van het Pieterskwartier, centrum van Leiden, bieden wij u deze karakteristieke horecazaak aan.Deze mooie knusse zaak met een volledige horecavergunning heeft een totale oppervlakte van ca. 70 m2 / ca. 36 zitplaatsen en mogelijkheden voor 30 jan '20 Leiden, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe bar te koop Cafe bar te koop Wegens leeftijd is deze zaak met authentieke pub uitstraling te koop. 20 meter tot de winkelstraat kleiweg en 50 meter tot het plein met het bekende stadhuis. In de loop naar een groot hotel,waardoor de gasten van het hotel even een afzakkertje komen halen. Deze zaak heeft een hoog potentieel. Het is zeer geschikt voor een jong stel daar er ook een 25 jan '20 Gouda, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Topcaf Maneslust Biej Mieke in Neer Topcaf Maneslust Biej Mieke in Neer Café Maneslust Biej Mieke Steeg 46a | Neer In het levendige dorp Neer ligt Café Maneslust Biej Mieke. Sinds jaar en dag bruist dit café, waarbij de sfeer van de jaren ’60 en ’70 de boventoon voeren. Het pand is globaal als volgt ingedeeld: Gezellig cafégedeelte met in het midden een prachtige bar Terras 17 jan '20 Neer, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • goedlopend cafe in populaire wijk in Den Haag goedlopend cafe in populaire wijk in Den Haag Een goedlopende bar in een zeer gewilde en bruisende buurt in Den Haag met veel potentie en met diverse mogelijkheden! Verruiming van de openingstijden en dagen ( dus omzetverhogend) of wijziging van het concept mogelijk! Bijv door het gebruik van een kleine kaart! Zoals tapas of een wijn of cocktailbar. Op dit moment zijn er diverse dartteams die 14 jan '20 , ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.750 /mnd.
  Spoedverkoop!
 • Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita te Moraira Costa Blanca, Spanje Bar Floridita is al jaren een bekende bar waar veel livemuziek plaatsvind. Zowel "locals" als toeristen vinden altijd hun weg hiernaartoe. Geen verplichtingen, geen contracten. Turnkey horeca bedrijf met een mooie omzet, waar een goede boterham te verdienen is. De bar is eventueel te pachten. Het pand is extra gesoleerd om meer geluid te kunnen pr 11 jan '20 Moraira INV/GW: € 199.000     Huur: € 2.300 /mnd.
 • In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca In prijs verlaagd Bar Double Dutch te Benidorm, Costa Blanca Oergezellige bar met een zeer groot terras volledig in de zon. Het volledige terras kan worden worden afgedekt bij eventueel een regenachtige dag. Werkelijk alles is vernieuwd in dit bedrijf. Instap klaar. Bar Double Dutch zit op een doorgaande weg in Benidorm met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op dit moment maken de eigenaren geen gebru Benidorm INV/GW: € 99.500     Huur: € 1.525 /mnd.
 • Borne, caf-biljart te koop. Borne, caf-biljart te koop. Er is een biljartvereniging met 3 teams aanwezig, alsmede een dartvereniging met 3 teams. Achter en boven het gezellige bruine caf bevindt zich de ruime woning. Deze bestaat uit de woonkamer, keuken en boven de badkamer, een washok en 3 slaapkamers. De huur van het geheel is 2.120,--, te splitsen in 620,-- voor de woning en 1.500,-- voor het Borne, OV INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.120 /mnd.
 • Assen cafe Nieuw lage prijs Assen cafe Nieuw lage prijs Cafe De PimpKerkplein 59401HA AssenTer overname klein gezellig bruisend cafe in het centrum van Assen.In de huidige situatie geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur. Ruimere openingstijden zijn uiteraard mogelijk.De oppervlakte bedraagt circa 60 m², er is een kelder aanwezig voor opslag.In de winterperiode is er om de week op Assen, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.350 /mnd.
Heeft u een suggestie?