De advertentie 'Grieks restaurant, 85 zitplaatsen te Leidschendam' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

186 restaurant advertenties Sorteer
 • Restaurant van Hotel Wyllandrie te Ootmarsum te pacht, Restaurant van Hotel Wyllandrie te Ootmarsum te pacht, Vanwege de gerealiseerde snelle groei na de heropening ongeveer 2 jaren geleden. wensen wij ons bedrijf verder te professionaliseren. De professionalisering zien we door de kerntaken te splitsen in een logies- en een restaurantfunctie. Vanwege deze splitsing verpachten we ons restaurant in hotel de Wyllandrie om gezamenlijk verdere groei te realise 20 sept '19 Ootmarsum, OV
  UNIEK AANBOD!
 • Unieke kans! Winstgevend restaurant in Duitsland Unieke kans! Winstgevend restaurant in Duitsland Unieke kans om net over de grens in Duitsland een goedlopend restaurant over te nemen. (Winstgevend). Discreet verkopen wij wegens gezondsheids problemen ons succesvolle à la carte restaurant. Maar ook BBQ's, ontbijten, buffetten, klootschieten, huifkartochten, nostalgische spelen etc, etc. Voor zowel particuliren als bedrijven. Enkele details: · R 08 sept '19 INV/GW: € 92.500     Huur: € 500 /mnd.
 • Restaurant met bovenwoning te koop Haarlem Noord Restaurant met bovenwoning te koop Haarlem Noord Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol restaurant met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel om een kant en klaar bedrij Haarlem, NH INV/GW: € 39.000     Huur: € 1.965 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem STERK IN PRIJS VERLAAGD!! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurige en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede st Haarlem, NH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort Restaurant te koop in het centrum van Amersfoort I.v.m. privé omstandigheden sterk in prijs verlaagd! Horecawinkelmakelaars biedt een restaurant te koop aan dat is gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit restaurant is door de huidige eigenaar in twee jaar tijd opgebouwd tot een mooi en compleet wok afhaalrestaurant. Veel grote bedrijven uit directe omgeving behoren tot de klandizie. Het wok co Amersfoort, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • stille verkoop restaurant FINANCIERING MOGELIJK stille verkoop restaurant FINANCIERING MOGELIJK Deze zaak is volledig gerenoveerd en beschikt over 70 plaatsen binnen en 50 op het terras. De zaak draait een buitengewoon nette omzet. Boven de zaak bevindt zich een woning welke verhuurd wordt voor 800 euro p/mnd. Deze huur kan doorlopen of de nieuwe exploitanten kunnen er zelf gaan wonen. De zaak is te financieren bij een goede ondernemer. LET O 20 sept '19 Oosterhout, NB INV/GW: € 99.000     Huur: € 3.250 /mnd.
 • ID: 2058 Prachtig restaurant in hartje centrum Den Haag ID: 2058 Prachtig restaurant in hartje centrum Den Haag Midden in het centrum, op slechts 50 meter van diverse theaters en bioscopen is dit met recht een superlocatie! Dit prachtige restaurant is gelegen in het hart van het centrum van Den Haag tussen de 3 grote winkelstraten van Den Haag (Venestraat, Gravenstraat, Spuistraat) en de Passage. Op dit moment is er een onbeperkt sushiformule gevestigd, maar 19 sept '19 , ZH INV/GW: € 180.000     Huur: € 7.600 /mnd.
 • Mediterraans restaurant te Altea, Costa Blanca Mediterraans restaurant te Altea, Costa Blanca Prachtige locatie 1e lijns aan het strand te Altea, Costa Blanca. Dit restaurant is reeds 40 jaar gevestigd op deze locatie. Direct voor de deur de boulevard met turquoise wateren, een genot om hier te eten en te kijken naar de fraaie Middellandse zee. Betere locatie niet voor handen. Een gedeelte van het terras kan binnen opgesteld worden ( zie de 18 sept '19 Altea INV/GW: € 169.500     Huur: € 1.525 /mnd.
 • Restaurant, Pieterskerk - Choorsteeg 26 te Leiden Restaurant, Pieterskerk - Choorsteeg 26 te Leiden Restaurant, Pieterskerk - Choorsteeg 26 te 2311 TR Leiden. Ca. 50 zitplaatsen, sinds het jaar 1950 Chinees restaurant. Gelegen Pieterswijk, één van de leukste wijken van Leiden. Locatie is geschikt voor elk type restaurant, eetcafé e.d. De inrichting is traditioneel en de inventaris is gedateerd. Een koper zal in het restaurant moeten gaan invester 12 sept '19 Leidschendam, ZH INV/GW: € 24.500     Huur: Op aanvraag
 • Te koop Eetcafé Spinoza, Leeuwarden Te koop Eetcafé Spinoza, Leeuwarden Dit eetcafé is zeer gezellig ingericht met de sfeer van weleer. Gasten worden hier zeer hartelijk ontvangen en voelen zich meteen op hun gemak. Geen koude kak, maar hartelijke warmte. Eetcafé Spinoza is uitgeroepen tot beste eetcafé van Nederland door RTL-4 met als eindcijfer een 8,9!! Op de eerste etage van eetcafé Spinoza bevindt zich theaterrest 10 sept '19 Leeuwarden, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.550 /mnd.
 • Productiekeuken, circa 111 m2, gelegen te Zoetermeer Productiekeuken, circa 111 m2, gelegen te Zoetermeer RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Productiekeuken - Cateringruimte, ca. 111 m2 Zoetermeer. De productiekeuken heeft een zeer complete inventaris. Bedrijventerrein, Argonstraat 148 te 2718 SP Zoetermeer. Recentelijk is er fors geïnvesteerd in deze productiekeuken. Extra elektra groepen, krachtstroom, drainage systeem e.d. Tweede Rational steame 06 sept '19 Leidschendam, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 962 /mnd.
 • Te Koop De 3 Harinkjes, Hindeloopen Te Koop De 3 Harinkjes, Hindeloopen Horecaadviesbureau.nl heeft dit pareltje in de verkoop gekregen op een super locatie in Hindeloopen, met een prachtig terras met fantastisch uitzicht op de oude haven en het IJsselmeer. Dit bedrijf beschikt over 2 restaurant gedeeltes, waardoor de mogelijkheid ontstaat om er één te laten afhuren voor vergaderingen, presentaties, personeelsuitje of 06 sept '19 Hindeloopen, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Multifunctionele horecaruimte in Brunssum centrum Multifunctionele horecaruimte in Brunssum centrum Multifunctionele horecaruimte centrum Kerkstraat 290 Brunssum In het winkelcentrum van Brunssum ligt, recht tegenover de Action, een winkelruimte die door de huidige eigenaren helemaal is gerenoveerd en omgebouwd tot horecaruimte. Alle installatietechniek, voorzieningen, vloeren, wanden en plafond zijn geheel vervangen en zorgen ervoor dat de toek 04 sept '19 Brunssum, LB OG: € 179.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID 2068: Mooie onderneming aan het Groenewegje! ID 2068: Mooie onderneming aan het Groenewegje! Deze locatie leent zich ideaal voor het doorzetten van het concept, maar het aanbieden van diner, zeker met zo’n mooie terrasboot en grote keuken is een uitgelezen kans! Gault millau heeft in de editie van 2019 een stuk aan the Court gewijd. The Court is gelegen aan het Groenewegje met een terrasboot! De boot biedt plaats aan 38 personen. Deze terr 29 aug '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 2.100 /mnd.
 • Restaurant Freshpark in Venlo Restaurant Freshpark in Venlo RESTAURANT “FRESH PARK” VENRAYSEWEG 190a, VENLOAan een rotonde op het grote bedrijventerrein naast de Venlose groenteveiling en vlakbij de autoweg A73 vindt men dit moderne kantorenpand waarin in het gelijkvloers gelegen gedeelte restaurant Freshpark is gevestigd.De indeling van de betreffende bedrijfsruimten is globaal als volgt: Entre 24 aug '19 Venlo, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?