De advertentie 'Grieks restaurant, 85 zitplaatsen te Leidschendam' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

180 restaurant advertenties Sorteer
 • Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Restaurant met bovenwoning ter overname Haarlem Noord Let op! In prijs verlaagd! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Sfeervol restaurant met bedrijfswoning en groot terras gelegen aan de Floresstraat in Haarlem Noord. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak v.a. april 2015, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter en/of ondernemerskoppel Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 2.014 /mnd.
  MET WOONRUIMTE!
 • IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem IN PRIJS VERLAAGD! Restaurant te koop centrum Haarlem STERK IN PRIJS VERLAAGD!! Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een sfeervol ingericht restaurant nabij het centraal NS-Station te Haarlem. Het restaurant is gelegen aan de Jansweg op slechts enkele passen lopen van het centraal NS-Station. Dit horecaobject heeft een keurige en volledige inrichting en de apparatuur verkeert in een goede st Haarlem, NH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.600 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • ***Restaurant-afhaal/bezorg*** Uithoorn ***Restaurant-afhaal/bezorg*** Uithoorn *** RESTAURANT Afhaal/bezorg *** UITHOORN In een gewilde horecastraat is deze afhaal/bezorg service gevestigd. Een volledige restaurantvergunning is mogelijk. Met 30 zitplaatsen een mooi vooruitzicht. Het is volledig vernieuwd en ingericht met professionele apparatuur. Dubbele toiletten en een horecabestemming. Thans door omstandigheden gesloten. D HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • *** RESTAURANT *** HAARLEM *** RESTAURANT *** HAARLEM *** RESTAURANT *** HAARLEM In een drukke doorloopstraat vanaf het station is dit bedrijf gevestigd. Een bedrijf voorzien van de mooiste apparatuur. Thans een oosters concept, maar gezien de ligging ook voor andere ideen geschikt. Er zijn 40 zitplaatsen en een mogelijkheid tot ruim terras. De huur bedraagt slechts 2.100.== per maand inclusief een HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 2082 Foodies Lab ID 2082 Foodies Lab In het populaire Hofkwartier is dit horecaobject gevestigd. Foodies Lab is een lunchroom/restaurant met 42 zitplaatsen binnen en 6 zitplaatsen buiten. Het heeft een horecavergunning categorie 1 met alcohol. Er is een dubbele toiletgroep aanwezig. Het Hofkwartier staat bekend om zn diverse aanbod aan horeca, boetieks, galeries en modewinkels. Deze 24 feb '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 70.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID: 1509 Restaurant gelegen in Frederikstraat ID: 1509 Restaurant gelegen in Frederikstraat Deze compleet ingerichte HORECALOCATIE is gelegen in het centrum van Den Haag is voor vele doeleinden geschikt o.a. als grand caf, wijnbar, restaurant of als brasserie. Het restaurant is volledig ingericht. Er is een complete keuken aanwezig met alle benodigde apparatuur. Voorts is er aan de voorzijde een mooi terras aanwezig met de gehele dag zon 19 feb '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 6.500 /mnd.
 • Jachthavenpaviljoen Het Roer Om Jachthavenpaviljoen Het Roer Om Ter overname aangeboden in de jachthaven van Katwijk, Het Roer Om. Het is een volledig ingericht en mooi restaurant dat instapklaar is. U kunt zo beginnen. Het bevind zich boven het havenkantoor. Er is tevens een traplift aanwezig. Opslag voor eten bevindt zich boven, de opslagruimte voor de dranken en de tapinstallatie bevindt zich beneden. De keu 18 feb '20 Katwijk, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • A1 hoeklocatie tegenover het theater hotel in het hart van Almelo A1 hoeklocatie tegenover het theater hotel in het hart van A Koffie & Eethuis Wilhelmus 65m² en 50m² met schuur Dit mooie Koffiehuis Eethuis Eetcafé Restaurant Brasserie met een "duitse twist" is in 2014 opgestart en is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een grote kring vaste gasten die hier regelmatig aankomen voor een heerlijk Onbijt, Lunch, Diner of voor een tussen 18 feb '20 Almelo, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant, nabij Vredespaleis te Den Haag Restaurant, nabij Vredespaleis te Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Restaurant, Laan van Meerdervoort 13 A te Den Haag. Ca. 46 zitplaatsen + riant terras in de achtertuin 90 m2. Spaanse-Tapas keuken, gelegen nabij het Vredespaleis. Het restaurant wordt verkocht vrij van verplichtingen. Huursom bedraagt 1.394,38 per maand, exclusief BTW. Waarborgsom 3 maanden huur, geen wonin 15 feb '20 Leidschendam, ZH INV/GW: € 42.500     Huur: € 1.394 /mnd.
 • IJs-pannenkoeken-koffie-lunchroom op de Markt van Terneuzen starten? IJs-pannenkoeken-koffie-lunchroom op de Markt van Terneuzen Start jij op een toplocatie in Terneuzen je eigen ijssalon, koffie/thee lunchroom, pannenkoeken- en wafelhuis of …..? Waarom hier starten?- toplocatie (Markt, Kersstraat, Oud Terneuzen)- prachtig pand met in uitstekende staat van onderhoud verkerende bedrijfsinventaris (geen overname!)- schitterende stadstuin met monumentale rode beuk en mog 15 feb '20 Terneuzen, ZL INV/GW: Op aanvraag
 • Restaurant Wei Xin Garden Restaurant Wei Xin Garden Restaurant Wei Xin Garden Rijksweg 4 Herten | Roermond Aan de doorgaande weg van Herten naar Roermond ligt dit goedlopende restaurant met een riant eigen parkeerterrein. De indeling van het pand is als globaal als volgt: - entreehal met vijverpartij - ontvangstgedeelte met drankenbuffet - restaurant met ± 90 couverts - open keuken t.b 13 feb '20 Herten, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Vries Drenthe nieuw restaurant ter overname met bovenwoning Vries Drenthe nieuw restaurant ter overname met bovenwoning By Frabrizio Ristorante bar ItalianoBrink 79481BE VriesWegens dubbele zaken ter overname het luxe fraaie Italiaans restaurant By Fabrizio. Uiteraard is een andere invulling van het bedrijf mogelijk. Het is gelegen in het dorp Vries. Vries is een esdorp in de gemeente Tynaarlo in het noorden van de provincie Drenthe. In het dorp is het gemeentehuis 12 feb '20 Vries, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.580 /mnd.
 • Schilderachtig restaurant op toplocatie Schilderachtig restaurant op toplocatie RESTAURANT “Croonenborgh” Kronenbergweg 19 | Kronenberg (L.) Prachtige, schilderachtige locatie aan de landelijke Kronenbergweg (no. 19) op ca. 1 km. afstand van het gelijknamige dorp dat deel uitmaakt van de toeristische/agrarische gemeente Horst a.d. Maas (ca. 42.000 inwoners) in de omgeving van Venlo. Dit, in prima staat van onderho 11 feb '20 Kronenberg, LB INV/GW: € 84.500     Huur: € 2.402 /mnd.
 • ID 2078 FLOC restaurant ID 2078 FLOC restaurant De Prinsestraat is een gewilde straat voor horeca. Er is een divers aanbod aan restaurants en lunchrooms. Er zijn een aantal restaurants met naam gevestigd, zoals ook FLOC. FLOC is een restaurant dat grenst aan het Korzo Theater, het is een geheel zelfstandig functionerend bedrijf. Er zijn ongeveer 40 zitplaatsen op de begane grond, maar het intere 10 feb '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 89.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Brasserie | Restaurant | Kerkrade Brasserie | Restaurant | Kerkrade BRASSERIE | RESTAURANT KRUISSTRAAT 1, KERKRADE Representatief hoekpand, tot enkele jaren geleden de vestigingsplaats van het plaatselijk uitstekend bekend staande Restaurant Old Hickory, gelegen op een aantrekkelijke locatie aan een winkelplein in Kerkrade. De indeling van dit, zeer recent geheel verbouwde en daarmee in goede staat van onderhoud v 06 feb '20 Kerkrade, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 29.500     Huur: € 1.700 /mnd.
Heeft u een suggestie?