< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

VMH10-317. Pension-gaststätte in dorp omg. Winterberg

Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Nee
Souterrain aanwezig: Ja
Aantal hotelkamers: 9
Aantal zitplaatsen: 85
Aantal zitplaatsen terras: 25
Financieringsmogelijkheden: Ja
Omzet indicatie: Op aanvraag
Inventaris aanwezig: Ja
Objectkenmerk: VMH10-317
Soort object: Hotel-restaurant
Plaats/regio: omg. Winterberg
Vraagprijs: €.249.000,- k.k., incl. inventaris, excl. 5 % makelaarscourtage.

Omschrijving:
In het mooie Sauerland ligt een dorpje op enkele kilometers van de bekende plaats Winterberg. Het dorp heeft alle voorzieningen en is de uitvalsbasis voor mooie wandeltochten, mountainbiken en in de winter met een eigen skigebied. In het centrum van dit dorp ligt dit leuke hotelpand met 6 à 9 kamers en met een mooi terras aan de doorgaande weg. Het pand is gebouwd in 1910 en in die jaren regelmatig gerenoveerd. Veel oude kenmerken zijn echter nog aanwezig. De eigenaar en zijn echtgenote, welke het bedrijf dienden over te nemen van zijn oudere (inwonende) moeder, hebben echter zelf een vaste baan, zodat het bedrijf pas na terugkomst van werk geopend is voor enkele vaste gasten. De kamers zijn nu nog slechts af en toe verhuurd. Voor een volledige exploitatie dient dan ook opnieuw de vergunning aangevraagd te worden. Het restaurant / ontbijtruimte wordt slechts sporadisch gebruikt. Alle mogelijkheden zijn dan ook aanwezig om als (echt)paar hier een leuk bedrijf verder uit te bouwen. De oudere keuken is volledig verwijderd zodat er een nieuwe keuken ingebouwd dient te worden. De gaststätte biedt plaats aan 40 gasten en het restaurant aan ca. 45 gasten. Voorts zijn er op de verdiepingen een tweetal compleet verbouwde woningen aanwezig. Het pand is geheel onderkelderd.

Indeling van het bedrijf:
Entree naar de hal met trapopgang naar de verdiepingen, gaststätte met bar, restaurant, v.m. keuken en opslagruimte. Kelder met opslagruimten, 2e ruimte voor de bieropslag en de c.v.-ruimte. 2 Verdiepingen met de volledig ingerichte kamers, badkamers, tweetal woningen voor privégebruik en een begaanbare zolder. Kleine berging in de achtergelegen kleine tuin.

Terras:
Aan de voorzijde bevindt zich een mooi terras met 25 stoelen.

Parkeerruimte:
Er is op eigen terrein een plek voor ca. 8 auto’s en in de omliggende straten kunnen meerdere auto’s openbaar geparkeerd worden.

Indeling woning:
Er zijn een tweetal inpandige bewoningen aanwezig, welke deels (na aanpassingen) aangewend kunnen worden voor kamers te maken ter uitbreiding.

Verplichtingen:
Er rusten geen verplichtingen op het bedrijf.

Bijzonderheden:
Een mooi pand op een fraaie centrumlocatie met vele mogelijkheden !!

Disclaimer: Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Willem Stelling van Horecamakelaardij Duitsland. 0571-290690
OG: € 249.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

VMH10-317. Pension-gaststätte in dorp omg. Winterberg OG: € 249.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?