Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID 2138 Lunchroom in het centrum van Den Haag

Pandcode: 2138
Bedrijfsnaam: 't Achterommetje
Ligging: In het centrum van Den Haag
Website bedrijf: https://www.vds-horeca.nl/object/lunchroom-in-het-centrum-van-den-haag/2138/
Op een verborgen plek in de binnenstad van Den Haag ligt deze unieke lunchroom. Het Centraal Station, parkeergarages en tramhaltes liggen op loopafstand. De bekende Haagse trekpleisters zoals het Binnenhof, het Mauritshuis, het Noordeinde, het Plein en de Grote Markt liggen eveneens om de hoek.
Sinds jaren heeft deze lunchroom de bekendheid als ‘t Achterommetje. De huidige ondernemer heeft deze onderneming 10 jaar gedraaid en is nu toe aan een nieuwe uitdaging.
Het Achterom is een straat die niet alleen bekend is door de geweldige lunchroom, maar ook om haar muurschilderingen en graffiti ’s.
Op de begane grond is de lunchroom met bar en keuken gevestigd. Met een vaste grote trap kom je op de eerste verdieping, daar zijn nog eens 30 zitplaatsen en de dubbele toiletgroep. Op de 2e etage is een studio van +/- 45 m2 met vliering, badkamer, keukentje en toilet. De huidige eigenaar heeft hier nu zijn opslag en kantoor gevestigd. De ruimte is bereikbaar via een inpandige deur op de eerste verdieping met een trap naar boven. Huurder mag de studio verhuren aan een derde nadat verhuurder hiervoor toestemming heeft gegeven. Huurder zal in elk geval aan verhuurder de derde partij uitgebreid moeten toelichten en verhuurder voorzien van de benodigde informatie.
Buiten is een gezellig terras met ongeveer 12 zitplaatsen tussen de muurschilderingen.
Het huidige concept kan in dezelfde vorm worden voortgezet, daarnaast zijn de mogelijkheden voor uitbreiding en/of verandering van het concept mogelijk. De vergunning laat openingstijden toe van 07.00 in de ochtend tot 23.00 in de avond met een alcoholvergunning.
Voor de juiste ondernemer is deze plek een buitenkans!

Vraagprijs inventaris/goodwill: op aanvraag
Huur per maand: € 3.300,00 excl btw
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 3.300 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID 2138 Lunchroom in het centrum van Den Haag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 3.300 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?