Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 2176 Surinaams Begrip Centrum Den Haag

Bedrijfsnaam: New Meyva
Ligging: De Boekhorststraat in Den Haag ligt in het verlengde van de Grote Markt
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 120m²
Aantal etages: 1
Aantal zitplaatsen: 40
Aantal zitplaatsen terras: 12
Omzet indicatie: Op aanvraag
Surinaams Restaurant met hoge omzet ter overname inclusief inwerkperiode, recepturen en welbekende Handelsnaam “NEW MEYVA’’ New Meyva is sinds jaar en dag een begrip in Den Haag. Dit Surinaamse restaurant staat klaar voor overname!

De eigenaar gaat richting pensioengerechtigde leeftijd en wil daarom het stokje overdragen. Het voortzetten van een soortgelijk concept is daarom wenselijk. Uiteraard staat het je vrij ieder ander concept te starten. Bij overname is de eigenaar bereid de nieuwe ondernemer alle kneepjes van het huidige concept te leren. Zoals de recepturen, delen van het klantenbestand, overname handelsnaam etc. Een hele mooi kans voor de ondernemer die zijn Surinaamse keuken met restaurant wil gaan openen en direct goede omzet wil generen!

New Meyva ligt aan het begin van de Boekhorststraat in het verlengde van de Grote Markt met alle bekende kroegen. Zeer recent is de straat gerenoveerd en inmiddels weer volledig toegankelijk. Het poppodium het Paard ligt op enkele minuten loopafstand. De grote bekende winkelstraten zoals de Grote Marktstraat en de Spuistraat liggen allemaal in de directe omgeving.

De Boekhorststraat heeft de laatste jaren een positieve kentering meegemaakt. Diverse leuke nieuwe concepten hebben hun plek aan deze straat gevonden, zoals de Boomhuttenclub, Vilt aan zee, Zusjes, vintage boetiek, Naaierij en diverse andere creatieve invullingen.

New Meyva heeft een vergunning categorie 2 zonder alcohol. Er is een dubbele toiletgroep, er zou daarom een alcoholvergunning aangevraagd kunnen worden.
INV/GW: € 135.000
Huur: € 2.000 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 2176 Surinaams Begrip Centrum Den Haag INV/GW: € 135.000 Huur: € 2.000 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?