Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat

Pandcode: 2184
Bedrijfsnaam: Lunchroom Confetti
Ligging: Aan de Prinsestraat in het Hofkwartier
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 100m²
Souterrain aanwezig: Nee
Website bedrijf: https://www.vds-horeca.nl/object/lunchroom-aan-de-prinsestraat/2184/
Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag

De populaire Prinsestraat is gelegen in de wijk Hofkwartier. Deze wijk staat bekend om z’n kleine boetieks, galeries en een diversiteit aan horeca. Veel bekende concepten zijn hier gevestigd of zijn op zoek naar een locatie in een van de straten van het Hofkwartier. Deze wijk wordt niet alleen veel bezocht door locals, maar ook door de vele toeristen die deze wijk weten te vinden door de vermeldingen in de toeristenboekjes.

De ingang van Confetti ligt in de Prinsestraat, maar het leuke van dit object is dat het pand in een L- vorm is met een raampartij aan de Molenstraat. Het terras van Confetti ligt aan de Prinsestraat en staat in het hoogseizoen de hele dag de zon in de zon.

Confetti is een lunchroom die in de loop van de jaren veel bekendheid heeft gekregen. De eigenaresse heeft met veel plezier Confetti opgebouwd tot wat het nu is. De reden van verkoop is dat ze op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Graag zou de eigenaresse het stokje willen overdragen aan iemand die eenzelfde concept wil voortzetten, maar uiteraard behoort een ander concept ook tot de mogelijkheden. De openingstijden zijn nu alleen overdag, dit kan worden uitgebreid naar de avond tot 23.00uur.
INV/GW: € 120.000
Huur: € 2.250 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat INV/GW: € 120.000 Huur: € 2.250 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?