Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop

Pandcode: 2017
Woonruimte aanwezig: Ja
Perceel oppervlakte: 1060 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

P.W. Jansenweg 92

8411XV Jubbega

In Jubbega staat te koop een horecapand op een perceel van 1060 m2. Jubbega is gelegen in het oosten van de provincie Friesland. Het ligt in de gemeente Heerenveen en heeft circa 3.500 inwoners. Het dorp heeft een levendig dorpsleven. 

Het pand bestaat uit 3 gedeeltes. Het cafe met zaal wordt momenteel verhuurd. De cafetaria staat sinds 1 oktober 2022 leeg , ook de grote woning wordt momenteel niet meer verhuurd. Het geheel staat te koop.

Het is een uitgelezen kans voor een belegger ! Het is uiteraard ook een prima object om zelf de cafetaria te gaan exploiteren en te gaan wonen in de ruime woning.

De ingang van de snackbar bevindt zich aan de voorkant van het pand aan de P.W. Jansenweg. Naast een afhaalgedeelte bestaat het uit een ruime zitgedeelte. Achter de snackbar is de opslagruimte. 

De ingang van de ruime woning is eveneens aan de voorkant van het gebouw. Op de begane grond is een woonruimte , toilet, kleine keuken en bergruimte. Op de eerste verdieping is wederom een ruime woonkamer met een nette keuken, badkamer, toilet, drie slaapkamers en een dakterras. Naast het woonhuis is een garage gesitueerd. In 2002 is het woonhuis gebouwd en is het uitstekend geisoleerd.

Het verhuurde cafe met zaal heeft haar ingang aan de zijkant van het gebouw aan de Schoolweg. Het bestaat uit een cafe, activiteitenzaal,  twee toiletgroepen en diverse opslagruimtes.

Wanneer u nadere info wenst kunt u zich in verbinding stellen met:

Henk Hosper

friesland@eigenhorecamakelaar.nl

tel . / app. 0683211647

 

 


OG: € 439.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Jubbega Horecapand met cafetaria en grote woning te koop OG: € 439.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?