De advertentie 'ONDER BOD: Indonesisch eethuisje nabij het Plein en het Binnenhof' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

4 restaurant/catering advertenties Sorteer
  • Wegens leeftijd eigenaar TE HUUR! Grote keuken! Restaurant/catering/kookworkshops/kookstudio Wegens leeftijd eigenaar TE HUUR! Grote keuken! Restaurant/c Wegens leeftijd eigenaar TE HUUR! Na het ruim overschrijden van de pensioensgerechtigde leeftijd en 45 jaar vol passie te ondernemen, heeft de eigenaar besloten te stoppen en het horecapand op A locatie ter verhuur aan te bieden. De huidige keuken is chinees/indonesisch/aziatisch  met een afhaalservice Tevens geschikt als restaurant / catering / ko 10 nov '17 Zandvoort, NH Huur: € 2.950 /mnd.
  • Leuk restaurant te koop met verschillende mogelijkheden Leuk restaurant te koop met verschillende mogelijkheden Nieuw in de verkoopDit leuke restaurant te Hillegom voert momenteel een Indiase keuken. Het is gelegen aan een doorgaande weg vlakbij het centrum van Hillegom met in de directe omgeving veel woningen en winkels. Het restaurant biedt plaats aan ca. 30 gasten en is uitgerust met een in goede staat verkerende keuken. Daarnaast is er een aparte spoelke Hillegom, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 49.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  • SFEERVOL RESTAURANT CATERING BEDRIJF SFEERVOL RESTAURANT CATERING BEDRIJF Omschrijving Op deze locatie is momenteel een Perzisch restaurant met cateringbedrijf gevestigd. Het bedrijf biedt echter mogelijkheden voor diverse concepten.Indeling Op de begane grond bevindt zich het restaurant met uitgiftebar en een sfeervol terras. Het pand beschikt over een kelder waarin de bereidingskeuken is opgesteld, voorzien van een goe 08 okt '17 Woensel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 30.000     Huur: Op aanvraag
  • Restaurant (afhaal- en bezorg) ter overname in Haarlem
    Verkocht
    Restaurant (afhaal- en bezorg) ter overname in Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een zeer goed lopende restaurant (afhaal / bezorg). De zaak is gevestigd op de Zijlweg in Haarlem aan de rand van de binnenstad en in een middenklasse woonwijk. Ideale locatie voor afhalen en bezorgen. Het bedrijf heeft een volledige en keurige inrichting en een oppervlakte van ca. 70 m2. Bij deze Haarlem, NH INV/GW: € 44.500     Huur: € 1.600 /mnd.
    Verkocht!

BOV vert
Heeft u een suggestie?