De advertentie 'ONDER BOD: Indonesisch eethuisje nabij het Plein en het Binnenhof' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

3 restaurant/catering advertenties Sorteer op
  • Leuk restaurant te koop met verschillende mogelijkheden Leuk restaurant te koop met verschillende mogelijkheden Nieuw in de verkoopDit leuke restaurant te Hillegom voert momenteel een Indiase keuken. Het is gelegen aan een doorgaande weg vlakbij het centrum van Hillegom met in de directe omgeving veel woningen en winkels. Het restaurant biedt plaats aan ca. 30 gasten en is uitgerust met een in goede staat verkerende keuken. Daarnaast is er een aparte spoelke Hillegom, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 49.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  • Restaurant (afhaal- en bezorg) ter overname in Haarlem Restaurant (afhaal- en bezorg) ter overname in Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een zeer goed lopende restaurant (afhaal / bezorg). De zaak is gevestigd op de Zijlweg in Haarlem aan de rand van de binnenstad en in een middenklasse woonwijk. Ideale locatie voor afhalen en bezorgen. Het bedrijf heeft een volledige en keurige inrichting en een oppervlakte van ca. 70 m2. Bij deze Haarlem, NH INV/GW: € 44.500     Huur: € 1.600 /mnd.
    In prijs verlaagd!
  • Ruim horecapand op zichtlocatie (380 m2) -120 zitpl Ruim horecapand op zichtlocatie (380 m2) -120 zitpl Omschrijving Dit veelzijdige Aziatische restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant is sleutelklaar en heeft nu 120 couverts. Uitbreiding naar 250 zitplaatsen is mogelijk. Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is b Walcheren (Zld), ZL INV/GW: € 88.000     Huur: € 1.880 /mnd.

Heeft u een suggestie?