Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Restaurant Koffiehuis in Oostburg te koop met vastgoed.

Pandcode: 2012
Woonruimte aanwezig: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 69 m²
Aantal zitplaatsen: 68
Aantal zitplaatsen terras: 42
Perceel oppervlakte: 472 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Ja

 

Gekend restaurant te koop (inclusief vastgoed) in Oostburg (Sluis-Zeeland).  

“Restaurant Koffiehuis Het Stadhuis” 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw horecavestiging? Dan is dit zeker een aanrader!

Algemeen en ligging:

Oostburg is een stad in de gemeente Sluis, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is sinds de gemeentelijke herindeling van 2003 de hoofdplaats van de gemeente Sluis. Oostburg ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Het vormt samen met 14 dorpskernen (w.o. Cadzand; Groede; Nieuwvliet; Breskens; Oostburg) de gemeente Sluis. Op toerisme- en recreatiegebied trekt dit deel van Zeeuws – Vlaanderen veel toeristen uit met name Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks is Sluis alleen al goed voor 5 miljoen mensen! Deze regio met zijn bourgondische karakter heeft een grote aantrekkingskracht op het verblijfstoerisme en de dagjestoerist. Het spreekt voor zich dat veel toeristen vanuit België gezien haar ligging t.o.v. o.a. Knokke, Brugge en Gent Oostburg bezoeken of als uitvalsbasis gebruiken. Voor zowel de toerist als voor de locals heeft Het Stadhuis een grote aantrekkingskracht; gunstig gelegen t.o.v. de winkels, het centrum, goede parkeervoorzieningen en naast het Gemeentehuis.

Het geheel bestaat uit een mooi hoekpand met horecabedrijfsruimte, entree, restaurant, keuken, toiletgroepen en dienstruimten op de begane grond, onzelfstandige bedrijfswoning op de eerste en tweede verdieping, alsmede terras, bijgebouw, erf, ondergrond en overige aanhorigheden, alsmede de bedrijfsexploitatie van ‘Restaurant Koffiehuis Het Stadhuis’ omvattende de bedrijfsinrichting en -inventaris, de goodwill en de handelsnaam.

In 2007 zijn de ondernemers gestart met de huidige exploitatie. Naast het huidige gebruik biedt de locatie enkele exploitatiemogelijkheden. Het bedrijf heeft een functionele indeling en kan tevens als andersoortig horecabedrijf geëxploiteerd worden.

Indeling:

Kadastrale aanduiding: Oostburg E 3877 en Oostburg 2274. 

Horecabedrijfsgedeelte: Het betreft een entree aan de oostelijke zijde van het pand met toegang tot het restaurantgedeelte met airconditioning. Aan de achterzijde van deze ruimte bevindt zich een bargedeelte en aan de linkerzijde bevinden zich diverse zitplaatsen. Aan de linker achterzijde bevindt zich een gescheiden dames- en herentoiletgroep met achtergelegen keuken. De kelder, welke toegankelijk is middels een vaste trap is in gebruik als opslagruimte. De eerste verdieping, welke toegankelijk is middels een vaste trap bestaat uit een overloop met kantoor en personeelstoilet met washok. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een terras met ligging op het zuiden met plaats voor circa veertig tot vijfenveertig personen, alsmede een bijgebouw.

Restaurant circa 115 m2 (65-70 couverts); terras 40-45 couverts.

Bedrijfswoning: De inpandige bedrijfswoning bevindt zich op de eerste (en tweede) verdieping en is niet voorzien van een zelfstandige entree. De bedrijfswoning bestaat uit een overloop, woonkamer met open keuken, slaapkamers en badkamer. De zolderruimte, welke toegankelijk is middels een vaste trap is in gebruik als opslagruimte.

Koopgegevens:

De vraagprijs voor zowel het pand als voor de exploitatie zijn op aanvraag beschikbaar.

Omzet:

Voor serieuze kandidaten liggen de jaarrekeningen ter inzage. De omzet zal nog aanzienlijk kunnen worden vergroot middels verruiming van de openingsdagen. 

Aanvaarding:

In onderling overleg overeen te komen.

Inventaris: 

Er is een complete restaurant inventaris aanwezig.

Vergunningen:

Het bedrijf voldoet aan de gestelde inrichtingseisen met betrekking tot de Drank- en Horecawet, Milieuwetgeving, Brandveiligheid e.d.

Bijzonderheden:

Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend. 

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak met ons kantoor. 

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

 


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Restaurant Koffiehuis in Oostburg te koop met vastgoed. OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?