Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  

De advertentie 'Te Huur horecabedrijf op goede locatie. NU SCHERPE OVERNAME MOGELIJKHEDEN!!!' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

3 restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Ter Overname Pannenkoekenrestaurant 020 in het Amstelpark in Amsterdam Ter Overname Pannenkoekenrestaurant 020 in het Amstelpark in Ter Overname op een super TOP locatie in het Amstelpark in Amsterdam. Het Amstelpark is het een na grootse park in Amsterdam op het Vondelpark na. WEETJE: dat scheelt maar 2 hectare!Pannenkoekenrestaurant HOP 020 ligt middenin het Amstelpark aan het water met een apart terrs op het water. Dit is werkelijk een unieke kans deze locatie om te bemachti 27 jan '24 Amsterdam, NH INV/GW: € 99.000     Huur: € 3.600 /mnd.
  • Ter overname vrijstaand horecapand in Hoogeind N-B Ter overname vrijstaand horecapand in Hoogeind N-B Ter Overname: Horecapand met oneindige mogelijkheden in Hoogeind N-B, een plaatsje tussen Breda en Tilburg. Droom je van het runnen van je eigen horecazaak? Dit is je kans! Dit ruime horecapand met een groot zonnig terras staat te huur, inclusief woning, en biedt eindeloze mogelijkheden voor ondernemers met een passie voor gastvrijheid. Kenmerken: Oosterhout, NB OG: € 550.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.000 /mnd.
  • Hevesta
  • Ter overname Fine Dining Restaurant EAUX in Rotterdam Ter overname Fine Dining Restaurant EAUX in Rotterdam Ter overname Kleinschalig restaurant aan de maas, met 20 m2 gevel en 154m2 over terras.Het restaurant heeft ruimte voor maximaal 30 gasten ligt aan de rand van het Lloydkwartier naast het op dit moment in restauratie zijnde Veerhuis wat wordt omgebouwd tot schrijvershuis. Het gebied is verder in ontwikkeling en veranderd in een interessante a locat Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.516 /mnd.

Heeft u een suggestie?