Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Te koop aangeboden Restaurant Kosharyko

Pandcode: 16263
Aantal zitplaatsen: 70
Aantal zitplaatsen terras: 20
Oppervlakte totaal: 30 m²
Gelegen in de Amsterdamse wijk Nieuw-West/Osdorp aan het Dijkgraafplein, aan het einde van Tramlijn 17. Komt te koop Restaurant Kosharyko?. Een restaurant wat in 2020 geheel is verbouwd en hierdoor nog in nieuwstaat verkeerd. Een buurt van en voor alle nationaliteiten, Italtiaans, Surinaams-Hindoestaans, Turks, Marokkaans, Nederlands, Surinaams, Pakistaans en het is deze mix die de buurt zo bijzonder maakt. Een wijk met in de nabije omgeving de bekende Sloterplas, Winkelcentrum Nieuw-West, Business Park Amsterdam Osdorp. Deze mix van wonen, werk en recreëren maakt dit restaurant tot de ideale locatie om gedurende de dag even bijeen te komen, iets te drinken en eten of aan het einde van de dag te genieten van het diner. Daarnaast is dit restaurant door zijn centrale ligging, uitermate geschikt voor "Take Away en Delivery".
De heer Akabawy exploiteert sinds 2020 met zijn familie Restaurant Kosharyko. Direct na aanschaf is het bedrijf grondig verbouwd waardoor het zijn huidige mediterrane karakter heeft verkregen. Restaurant Kosharyko bestaat uit twee verdiepingen, waarbij de eerste verdieping/entresol zich uitstekend leent voor een besloten of feestelijke diner, met een goed gezelschap.
De Corona tijd is men goed doorgekomen door zich in de wijk te richten op "Take Away en Delivery". Nu deze periode echter achter de rug is komt de familie tot de beslissing dat het restaurant niet geheel past binnen de andere bedrijfsactiviteiten van de familie en om deze reden is besloten afscheid te nemen van dit mooie restaurant en deze exploitatie en te willen verkopen.
HorecaAdviesBureau is gegund deze opdracht voor de familie te mogen vervullen..
INV/GW: € 125.000
Huur: € 2.500 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te koop aangeboden Restaurant Kosharyko INV/GW: € 125.000 Huur: € 2.500 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?