De advertentie 'Te Koop Afhaal/bezorgwinkel op een mooie locatie!!! Totaal € 9500,- incl inventaris!!' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

24 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteer
 • Chickentaria®... t.e.a.b! Chickentaria®... t.e.a.b! Aangezien wij in een ver gevorderd stadium zijn geraakt met het opzetten/lanceren van ons nieuwe, wereldwijde Delivery Platform " GOODFASTFOOD.online "… en deze MEGA-onderneming ons veel tijd, energie en geld kost, hebben wij, na veel wikken en wegen, het besluit genomen om ons ‘kindje’ Chickentaria® in de etalage te zetten. Chickentaria® is een ni 20 mrt '19 Veenendaal, UT INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Mediterraans fast food Restaurant in de Zuidpoort te Delft Mediterraans fast food Restaurant in de Zuidpoort te Delft Tasty Corner Zuidpoort in Delft wordt op dit moment geëxploiteerd als een Mediterraans fast food Restaurant. Gasten komen hier voor een Pizza, burger, doner kebab, hotwings etc. Met een gunstige ligging direct naast de Xenos en de Bristol met uitzicht vanaf het terras in de richting van de Sint Sebastiaanbrug. Naast de onderneming wordt nu de laats Delft, ZH INV/GW: € 125.000     Huur: € 1.100 /mnd.
 • ID: 1276 Mali Thai Kitchen ID: 1276 Mali Thai Kitchen Restaurant met afhaal en bezorgfunctie Aan een drukke doorgaande weg, de Laan van Meerdervoort is deze Mali Thai Kitchen gevestigd. Onder haar buurtgenoten zeer gewaardeerd! Deze locatie is uitermate geschikt als restaurant, eetcafé, afhaal- en/of bezorglocatie. Er is een complete inventaris op de Thaise keuken gericht. Het restaurant heeft ongevee 13 mrt '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 17.500     Huur: € 1.550 /mnd.
 • La Porta Gouda te koop La Porta Gouda te koop Bekende afhaal en bezorgzaak te koop in gouda 10 mrt '19 Gouda, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  TOPZAAK!
 • ID: 1281 Indisch en Thais afhaal- /bezorg restaurant ID: 1281 Indisch en Thais afhaal- /bezorg restaurant Deze mooie onderneming focust zich vooral op het afhalen en bezorgen van Thaise en Indische maaltijden. De onderneming is al zo’n 2.5 jaar gevestigd net buiten het centrum van Zoetermeer. Het pand bevind zich in een klein winkelgebied midden in een woonwijk. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 90 m2. In de straat bevinden zich onder and 06 mrt '19 Zoetermeer, ZH INV/GW: € 47.500     Huur: € 1.850 /mnd.
 • ID: 4096 Afhaal en bezorgrestaurant in Noordwijk ID: 4096 Afhaal en bezorgrestaurant in Noordwijk Deze goedlopende locatie van Johnny’s Burger is gelegen aan het Lindenplein in Noordwijk. Dit plein heeft een lange historie achter de rug en er staan vele bijzondere en historische panden. Het Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat vormen het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Het bedrijf is een van de eerste Johnny 06 mrt '19 Noordwijk, ZH INV/GW: € 135.000     Huur: € 1.042 /mnd.
 • ID: 4095 Afhaal en bezorgrestaurant ID: 4095 Afhaal en bezorgrestaurant In dit hoekpand in het centrum van Leidschendam zit momenteel Johnny’s Burger gevestigd. U kunt eventueel het concept overnemen maar het staat u ook vrij om een ander concept te starten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; Sushi, Italiaans, Pizza, grillrestaurant of misschien wel uw eigen hamburgerconcept! De winkelrijke Damlaan is onderdeel van het oud 06 mrt '19 Leidschendam, ZH INV/GW: € 37.500     Huur: € 1.387,61 /mnd.
 • Bezorg Concept Ter Overname Bezorg Concept Ter Overname Te koop ter overname bezorgd concept. Een volledig draaiend concept omgeving Veenendaal Renswoude. Concept bestaat uit Real American home made Food zoals Burgers, Spareribs en Chicken. Alles wat hier de keuken uitgaat is van hoge kwaliteit, en is dagvers bereid. Door in te zetten op constante kwaliteit heeft het concept een vaste fanbase die wekeli 29 jan '19 Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Prima Omzetcijfers!
 • ID: 1273 Tianmi Sushi & Snacks to go ID: 1273 Tianmi Sushi & Snacks to go In winkelcentrum ‘In de Bogaard’ ligt deze afhaalgelegenheid. Op verschillende sites wordt zeer positief geschreven over de sushi van Tianmi Sushi. ‘In de Bogaard’ is een winkelcentrum in Rijswijk. Het winkelcentrum telt ongeveer 185 winkels, met een divers aanbod met onder andere H&M, Hoogvliet, Albert Heijn, Kruidvat, Specsavers en een Prenatal. 24 jan '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.295 /mnd.
 • ID: 4090 Italiaans bezorgservice in het Laakkwartier ID: 4090 Italiaans bezorgservice in het Laakkwartier Midden in een goed verzorgingsgebied is deze Italiaanse bezorgservice gevestigd. Al sinds 2016 is dit bedrijf hier gevestigd en heeft in zo’n 3 jaar een goed imago opgebouwd in de wijk e.o. Het pand heeft een huurprijs van: circa € 845,49 excl. btw. voor de inventaris/ goodwill wordt een vraagprijs gehanteerd, deze wordt alleen telefonisch doorgege 21 dec '18 HD, ZH INV/GW: € 67.500     Huur: € 845 /mnd.
 • Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs verlaagd) Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs Ter overname aangeboden: SUSHI KATWIJK Algemeen Dit kleurrijke, knusse sushirestaurant met bezorgdienst ligt op een prachtige locatie in Katwijk, aan een mooi plein, aan het water, vlakbij het strand en vlakbij de hoofdwinkelstraat van Katwijk. Aan hetzelfde plein meerdere horecazaken waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen en 07 okt '18 Katwijk, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 750 /mnd.
 • ID: 1263 Restaurant/ afhaal-bezorg locatie in het centrum van Gouda ID: 1263 Restaurant/ afhaal-bezorg locatie in het centrum va Aan de Kleiweg, in het hartje centrum van Gouda zit deze TOP horecalocatie. De Kleiweg is één van de oudste straten van Gouda en is een gezellige hoofd- en winkelstraat met vele bekende winkels zoals: H&M, Kruidvat, America Today, Hunkemöller en diverse andere winkels. Momenteel zit hier een Oosters afhaal restaurant met een goede omzet. Het is mog 15 okt '18 Gouda, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.400 /mnd.
 • pizzeria /grillroom , Te Koop..!!! pizzeria /grillroom , Te Koop..!!! Ter overname aangeboden instapklaar: pizzeria /grillroom in het centrum van Baarn. Bent u opzoek naar een kant en klare zaak, dan bent u hier op het goede adres. De zaak is voorzien van alle apparatuur en benodigdheden om het geheel per direct te kunnen voortzetten. - Overname is incl alle inventaris/ apparatuur zoals op foto's te zien is. - Incl. Baarn, UT OG: € 45.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een zeer goed renderend pizzeria afhaal-/bezorgbedrijf. Deze zaak is gelegen op een gunstige locatie in Beverwijk en realiseert een omzet van ca. € 250.000,-- per jaar. De oppervlakte van het bedrijf bedraagt 180 m2. Openingstijden dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. DETAILS: De huur bedraagt € 1.17 Beverwijk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.177 /mnd.
Heeft u een suggestie?