< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

TE KOOP DIVERSE HORECA BEDRIJVEN

TE KOOP DIVERSE HORECA BEDRIJVEN
  • TE KOOP DIVERSE HORECA BEDRIJVEN
  • TE KOOP DIVERSE HORECA BEDRIJVEN
DIVERSE BEDRIJVEN IN ENSCHEDE, AMERSFOORT, WOERDEN EN ARNHEM TER OVERNAME AANGEBODEN DOOR UW HORECAMAKELAAR


BESTE LOKATIE IN ENSCHEDE

Na ruim 20-jaar heeft de huidige ondernemer van Efes Grill in Enschede besloten zijn zaak te verkopen om dan te emigreren naar het buitenland. Dit soort zaken komen dus een keer in het 20-jaar in de verkoop.
Efes Grill is gesitueerd op de beste lokatie van Enschede. De plek vormt letterlijk het knooppunt van het winkelende publiek en het horecaplein van de stad. Duizenden mensen lopen van beide kanten langs Efes Grill.
Enschede is inmiddels gegroeid tot een van de beste horeca-steden van Nederland. Dagjes mensen uit de regio en Duitse toeristen bevolken de stad bijna de hele week. De gemeente is ook erg actief om de stad te promoten. In Enschede zijn de horecaondernemers erg tevreden.
Het pand van Efes Grill is ook geschikt voor diverse concepten: Aziatisch, Wok-to-Go enz.
GEGEVENS - Voor meer informatie klik of ga naar deze link:
http:www.uwhorecamakelaar.nl/properties/pizzeria-grill-op-super-lokatie-in-centrum-enschede/

RESTAURANT BAMBUL IN ENSCHEDE
Het meest inspirerende bedrijf in Enschede! Al decennia lang een begrip in Enschede. Dit zijn maar paar kwalificaties voor dit bedrijf. Je moet het gezien hebben. Groot en ruim maar toch zeer knus. De ligging is met een woord: toplocatie. De straat waar dit bedrijf is gesitueerd is inmiddels een van de leukste restaurants straten van het land geworden. Uit eten doe je Twente op de Walstraat in Enschede. Op de Walstraat vind je Libanees, Braziliaans, Mexicaans en Frans genre. Welke ondernemer wil zijn concept hier tot leven brengen? Gelet op de lokatie en omvang van het bedrijf is het voor verschillende concepten geschikt. Hier kan bijvoorbeeld concepten gevestigd worden als Japans, Shisha-lounge, wok, Grill-restaurant, Turks enz.
GEGEVENS - Voor meer informatie klik of ga naar deze link:
http://www.uwhorecamakelaar.nl/properties/restaurant-bambul-in-enschede/

RESTAURANT 'HET TREFFEN' OP UNIEK PLEIN IN ARNHEM
Restaurant HET TREFFEN is gevestigd op een uniek plein in Arnhem en is per direct ter overname aangeboden om privé redenen. Het gaat om een van de nieuwste pleinen van Arnhem. Goed bereikbaar. Ben je een kok, een investeerder of een horeca man/vrouw? Dan is dit een prima kans om een mooi restaurant in bezit te hebben. Het is geschikt voor diverse concepten: Mexicaans, Grieks, Italiaans, Turks, Argentijns, Cubaans, Amerikaans, Aziatisch, Frans enz.
GEGEVENS - Voor meer informatie klik of ga naar deze link:
http:www.uwhorecamakelaar.nl/properties/restaurant-op-uniek-plein-in-arnhem/

RESTAURANT IN DE STAD VAN DE FRUITCORSO IN TIEL
Ter overname aangeboden door Uw HorecaMakelaar Restaurant-Bistro 1852. Het is gelegen op een mooie A1 locatie in het kloppende hart van het horeca-gebied in Tiel. Dit restaurant kan op korte termijn voor een zeer schappelijke prijs aan de juiste persoon overgedragen worden.
GEGEVENS - Voor meer informatie klik of ga naar deze link:
http://www.uwhorecamakelaar.nl/properties/bistro-in-de-stad-van-de-fruitcorso-in-tiel/

TER OVERNAME WOK2WAY IN ZEIST
Per direct wegens omstandigheden een leuk bedrijf voor een starter. In alle opzichten is het een leuk bedrijf: Leuk ingericht voor een leuk prijsje. Het bedrijf is vrij nieuw. Het bestaat als wok nog maar een jaar. De juiste ondernemer kan op termijn hier goud verdienen.
GEGEVENS:
-Huur: € 750,- per maand. ZEER LAGE HUUR.
-Vraagprijs: Bieden boven de € 13.000,-
GEGEVENS - Voor meer informatie klik of ga naar deze link:
http:www.uwhorecamakelaar.nl/properties/een-koopje-in-zeist-wok2way/

RESTAURANT OP SPIJKERKWARTIER IN ARNEHM
In discreet verkoop ter overname een mooi restaurant in Spijkerkwartier in Arnhem. Voor meer informatie bel de makelaar.

PASHA KEBAP
De huidige ondernemer heeft deze zaak twee jaar geleden met heel veel liefde omgetoverd tot een van de leukste mediterrane broodjes zaak in de regio Amersfoort. Naast Doner wordt ook pizza’s verkocht. Op dit moment wordt sporadisch bezorgd. Hier liggen voor de toekomstige ondernemer grote kansen. Bezorgen op een goede manier betekent zonder meer een explosieve groei van de omzet. Verder is het mogelijk deze zaak gemakkelijk om te zetten in een cafetaria (of andere concepten als Shushi enz.)
GEGEVENS - Voor meer informatie klik of ga naar deze link:
http:www.uwhorecamakelaar.nl/properties/pasha-kebap-in-bunschoten-spakenburg/

VERDER HEEFT UW HORECAMAKELAAR MEER TE BIEDEN:

ITALIAANS RESTAURANT NABIJ HENGELO//

Op het plein in Borne is al jaren een mooi Itaaliaans restaurant gevestigd. Dit soort restaurants komen zelden te koop. Wegens privé omstandigheden kunt u per direct eigenaar worden van een complete zaak.
http:www.uwhorecamakelaar.nl/properties/restaurant-in-het-hart-van-de-stad/


RESTAURANT ATRIUM IN ENSCHEDE

Een restaurant met allure. Bestaat al bijna een halve eeuw. Bijna gratis voor de ondernemer met het juiste plan. Voor meer informatie over dit bedrijf zie link: http:www.uwhorecamakelaar.nl/properties/restaurant-in-centrum-enschede/

DAG-AVONDZAAK OP ABSOLUTE TOP LOKATIE IN AMERSFOORT

Deze horeca gelegenheid is zowel overdag als in de avond uren open. Door de grote ramen heeft de zaak een open karakter met heel veel licht. Gelet op de locatie heeft het bedrijf een potentie om ruim 1,5 miljoen omzet te maken. Deze zaak is geschikt voor vele doeleinden en concepten. Voor meer informatie over dit bedrijf zie link:
http:www.uwhorecamakelaar.nl/properties/absolute-a1-lokatie-in-amersfoort/

EN WIJ HEBBEN NOG MEER BEDRIJVEN TER OVERNAME

Nieuwsgierig? Klik op deze link: http:www.uwhorecamakelaar.nl/agents/abraham-tunc/
Voor meer informatie over deze bedrijven kunt u ook bellen of mailen: tel 0618710008 - abraham@uwhorecamakelaar.nl
Kijk ook op onze site: www.uwhorecamakelaar.nl
INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

TE KOOP DIVERSE HORECA BEDRIJVEN INV/GW: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?