horecaprijzen
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Te Koop in de regio Alicante een Bar Restaurant met mini Camping

Pandcode: 03529
Bedrijfsnaam: horeca-spanje.com
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 36 m²
Toelichting eigen woonruimte: Woonstudio m¹
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Souterrain aanwezig: Nee
Aantal zitplaatsen: 25
Aantal zitplaatsen terras: 80
Oppervlakte totaal: 1250 m²
Perceel oppervlakte: 5886 m²
Opvallende kenmerken: Rustiek en Karakteristiek maar alles volgens deze tijd
Parkeergelegenheid: RUIM 1250m2
Website bedrijf: horeca-spanje.com/contact
Financieringsmogelijkheden: Ja
Geschikt als beleggingspand: Ja
In verkoop / verhuur sinds: juni 2020
Omzet indicatie: € 300.000,-
Omzet indicatie incl. BTW: Nee
Inventaris aanwezig: Ja
Reden verkoop: Andere dromen
Personeel overname verplichtingen: Nee
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Te Koop in de regio Alicante: Rustieke Bar-Restaurant en Camperplaats (18 plaatsen)

Te Koop in de regio Alicante: Rustieke Bar-Restaurant met Camperplaats (18 plaatsen) - compleet gerenoveerd! Horeca Spanje heeft dit prachtige object aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje in discrete verkoop gekregen.

Dromen komen uit! Een prachtig historisch gebouw tussen de amandelen, olijven en wijnstokken, een geweldig uitzicht én op fietsafstand van een welvarend dorp. Dit kan allemaal van jou, je dierbaren en je gasten zijn! Dit unieke object is zeker een bezoek waard!

Ligging

De bar met camperplaats heeft een strategische ligging op enkele kilometers van een welvarend dorp. Het dorpscentrum is per fiets of wandelend via een rustige weg te bereiken. In dit pittoreske dorpje dat kenmerkend is voor het binnenland van Spanje, zijn zowel de lokale bevolking als de buitenlandse bewoners erg actief. Er zijn veel mensen op straat, de terrasjes zitten vol en de markten worden druk bezocht. Het landschap is typisch voor de regio: glooiende heuvels, naaldbomen en een mix van fruitbomen en wijnstokken.

Perceel & pand

Het perceel van 5886m2 ligt geheel vrij en is compleet omheind. Midden op het perceel vind je een rustiek en karakteristiek pand. Alleen de buiten muren verklappen nog dat dit pand al meer dan 200 jaar oud is - verder is het pand geheel gerestaureerd.

Bar-Restaurant

De bar (met volledige licentie) heeft als enige in de directe omgeving een groot terras in de buitenlucht met een prachtig uitzicht over vallei. Het voorterras heeft 80 zitplaatsen en het nieuw aangelegde zijterras vergroot de capaciteit met 25 plaatsen. De binnenkant van het pand bestaat uit het bargedeelte van 11m2 en een zit/restaurant gedeelte van zo’n 40m2 (25 ruime zitplaatsen). Ook vind je een nette gerestaureerde industriële keuken van zo’n 19m2.

Woonruimte

Achter het restaurantgedeelte vind je een inpandige een woonstudio van 36m2 met een privé patio van 29m2. De studio heeft prachtig gerestaureerde muren van de oude stenen en kent een hoog afwerkingsniveau. De woonstudio is de ultieme kans om je bedrijf op te starten zonder de extra kosten van het huren of kopen van een huis in het dorp. Indien dit niet gewenst is, kan de studio omgetoverd worden tot een extra eetzaal (waarvoor een licentie aanwezig is).

Camperplaats

Het terrein heeft genoeg parkeergelegenheid voor gasten van de bar en daarnaast een camperplaats. De vergunning van de camperplaats is vers van de pers en de camperplaats is gloednieuw. Een sanitair gebouw en verschoonplaats worden op dit moment aangelegd. Er is een vergunning voor 18 plaatsen.

Tot slot

De combinatie tussen de bar en de camperplaats biedt een enorm omzet potentieel. Alles aan dit object is nieuw of gerenoveerd en en voldoet aan de huidige eisen. Alle licenties zijn in orde. Een extreem interessant object zonder verrassingen - je kan per direct je investering terug verdienen!

Informatie kunt u verkrijgen bij ons kantoor na het tekenen van een NDA en een creditcheck! ZEER HOOG RENDEMENT !

Bekijk website: www.horeca-spanje.com

OG: € 350.000
INV/GW: € 150.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te Koop in de regio Alicante een Bar Restaurant met mini Camping OG: € 350.000 INV/GW: € 150.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?