De advertentie 'Ter overname : Cafetaria met Bovenwoning' is niet meer beschikbaar op HorecaMarktplein.nl.

70 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer
 • Cafetaria gelegen aan Dorpsplein in centrum Deest (gem. Druten). Cafetaria gelegen aan Dorpsplein in centrum Deest (gem. Drut Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Cafetaria dat is gelegen aan het Dorpsplein, naast het Dorpshuis in centrum Deest gemeente Druten. Het dorp Deest telt ruim 1900 inwoners en op slechts enkele kilometers verwijderd is de plaats Winssen gelegen met ruim 2000 inwoners. Cafetaria 't Plein is het enige cafetaria voor deze twee dorpen. Deest, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.241 /mnd.
  BIEDEN!
 • Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Den Bosch) Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hogere omzetcijfers in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Van Nederlandse eigenaar: te koop een pracht cafetaria met hogere omzet in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Gelegen aan doorgaande weg in centrum richting woonwijk de Groote Wielen. De zaak heeft een nog steeds stijgende o Rosmalen, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.830 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in Den Haag Cafetaria / Viszaak te koop gelegen op een top locatie in De Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Snackbar / Viszaak gelegen op een absolute toplocatie in Den Haag. Deze zaak is gelegen nabij het uitgaansgebied en het Rijswijkseplein. Het bedrijf is een begrip in Den Haag en omstreken. Er wordt een prima omzet gegenereerd, waarvan de helft snacks en de andere helft vis is. Binnen zijn ca. 1 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • Snackbar (FEBO) op een TOP locatie Den Haag Snackbar (FEBO) op een TOP locatie Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Snackbar (FEBO), gelegen A-1 locatie hartje centrum van Den Haag. Thans FEBO franchise, overname zonder franchise is ook mogelijk. Geopend van 11.30 uur t/m 20.00 uur, donderdag tot 21.00 uur. Vrijdag + zaterdag open tot 02.30 uur, er is geen bezorgdienst. Drukke top locatie, nabij het Plein en de Tweede Kamer 02 jan '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 169.500     Huur: € 3.049 /mnd.
 • Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Deze snackbar/cafetaria is de enige in de plaats Egmond-Binnen. Egmond-Binnen telt ca. 3000 inwoners en in de zomermaanden bezoeken vele toeristen deze plaats. De huidige exploitanten willen elders in het land iets anders gaan doen. Alle apparatuur is van de h Egmond-Binnen, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria / automatiek te koop centrum Rotterdam Cafetaria / automatiek te koop centrum Rotterdam Horcawinkelmakelaars biedt te koop aan, een zeer gunstig gelegen Cafetaria/Automatiek. Deze Cafetaria/Automatiek is gelegen aan het Binnenwegplein 35, hoek Karel Doormanstraat, hartje centrum Rotterdam. Het Binnenwegplein is het drukke voetgangersgebied tussen de Coolsingel en de Karel Doormanstraat. Oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 22 m2 en de 14 dec '17 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.463 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhoven Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhove Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met hoge omzet gelegen in het uitgaanscentrum Eindhoven Dit zeer fraai en compleet ingerichte cafetaria is gelegen op een toplocatie in het centrum van Eindhoven op de rand van het uitgaansgebied. De zaak is compleet en volledig ingericht met op de begane grond 24 zitplaatsen en in de Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.000 /mnd.
  Bieden!
 • Cafetaria / Eethuis te koop in Noord Holland Cafetaria / Eethuis te koop in Noord Holland Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria / Eethuis dat is gelegen in een plaats in Noord Holland met ca. 5.600 inwoners. Dit is het enige Cafetaria / Eethuis in deze plaats. De zaak heeft een complete inrichting en er zijn geen verplichtingen. Binnen zijn ongeveer 50 zitplaatsen aanwezig. De huur bedraagt € 1.250,-- per maand. E 30 nov '17 Noord Holland, NH INV/GW: € 110.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Goedlopende snackbar in Doetinchem Goedlopende snackbar in Doetinchem Te koop/Te huur mooie goedlopende snackbar met terras in Doetinchem Locatie:-Gelegen in woonwijk -Nabij meerdere bedrijven en supermarktketen. -Voldoende vrij parkeergelegenheid in de directe omgeving -Staat bekend in de gehele regio Object gegevens:-Het pand en inventaris verkeren in zeer goede staat -Bedrijf fungeert op dit moment als cafetaria/E 29 nov '17 Doetinchem, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria met terras, winkelcentrum De Luifelbaan Leiden Cafetaria met terras, winkelcentrum De Luifelbaan Leiden RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Cafetaria met terras, groot winkelcentrum te Leiden. Binnen ca. 30 zitplaatsen + terras met ca. 16 zitplaatsen. Hoekpand gelegen in winkelcentrum De Luifelbaan te Leiden. De cafetaria is geopend van 11.30 uur t/m 21.30 uur. Er is een zeer complete inventaris aanwezig, in goede staat. De cafetaria wordt verkoch 28 nov '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 129.000     Huur: € 2.100 /mnd.
 • cafetaria/sushi zaak te koop gelegen op een top locatie in winkelcentrum (in de bogaard) te rijswijk cafetaria/sushi zaak te koop gelegen op een top locatie in w Deze zaak is gelegen in winkel centrum in de bogaard te Rijswijk.Er wordt een prima omzet gegenereerd,waarvan de helft snacks en de andere helft sushi is. Binnen zijn Ca.12 zitplaatsen . De inventaris is in perfecte staat er is ook vriescel aanwezig. De huur bedraagt € 1279,58 per maand . Huur waarborgsom bedraagt 3maandhuur. Voor meer informatie e 11 nov '17 RIJSWIJK ZH, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.279 /mnd.
 • *** Cafetaria *** Omgeving Schiphol *** Cafetaria *** Omgeving Schiphol *** CAFETARIA *** Omgeving Schiphol In een gezellige plaats omgeving Schiphol is deze Cafetaria vele jaren gevestigd, met hoofdzakelijk Hollandse producten. Het ligt op een hoek-zicht locatie. Binnen ca. 12 zitplaatsen en op het terras ca. 20. De huur is slechts ca. € 1.500.== per maand en de "fiscale "jaaromzet ca. € 200.000.== met voldoende poten 10 nov '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria te koop in Sassenheim Cafetaria te koop in Sassenheim Horecawinkelmakelaars biedt een cafetaria te koop aan dat is gelegen aan de Oude Haven te Sassenheim. Dit cafetaria is volledig ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zoals een Interfastfood bakwand met 4mandjes voor frites en 2 voor snacks, luxe koffie halfautomaat merk Astoria, koffiebonen molen, Taylor softijsmachine, slushpuppie appa 07 sept '17 Sassenheim, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Cafetaria te koop met hoge omzet in Lelystad Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria met hoge omzet in Lelystad. Dit cafetaria is gelegen in een dichtbevolkte wijk nabij het centrum van Lelystad. Naast en tegenover het pand zijn nog enkele winkels gevestigd, waaronder een Albert Heijn. Er is tevens een grote (gratis) parkeerplaats om de hoek. Vanwege het bereiken van Lelystad, FL INV/GW: € 295.000     Huur: € 1.316 /mnd.
  Prima Omzetcijfers!
 • Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar
  Gereserveerd
  Te koop; Cafetaria-Snackbar-Automatiek in Alkmaar Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een Cafetaria-Snackbar-Automatiek gelegen in een winkelstraat in het levendige centrum van Alkmaar tegenover C&A en naast de Primarkt. Het betreft hier een volledig instap klaar bedrijf waar u zonder zorgen nog mooiere omzetten kunt genereren dan nu al het geval is. De inrichting kunnen we gerust c 02 aug '17 Alkmaar, NH INV/GW: € 59.000     Huur: € 2.580 /mnd.
  Verkocht o.v.b.
BOV vert
Heeft u een suggestie?