33 advertenties Sorteer
 • La Vigna sfeervol Italiaans Wijnhuis Ede La Vigna sfeervol Italiaans Wijnhuis Ede TE KOOPSfeervolle,Italiaanse wijnbar. Het in 2017 geheel gerenoveerde pand is een fijne plek om bij te komen van een drukke dag. Een plek waar je kunt genieten van een goed glas wijn en een hapje eten. Bijna de gehele inventaris is in 2017 nieuw aangeschaft waardoor de nieuwe eigenaar de komende jaren nagenoeg niets meer hoeft te investeren. De wij 10 feb '20 Ede, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Te koop, goed Gezellig bekend staand Burgerbar-Restaurant met ruim terras in Barneveld Te koop, goed Gezellig bekend staand Burgerbar-Restaurant me Te koop, Gezellig bekend staand Burgerbar-Restaurant met ruim terras in BarneveldDe heerlijke burgers met invloeden van over de gehele wereld staan alom bekend, zelfs over de grenzen. Het in Amerikaans ingerichte restaurant is toegankelijk voor een zeer divers publiek. Van een uitgebreide maaltijd of gewoon een kop koffie.Het bedrijf is compleet, i 27 jan '20 Barneveld, GD INV/GW: € 69.500
 • Maaltijdspecialist in Dieren Maaltijdspecialist in Dieren Te koop, Maaltijdspecialist in Dieren Een goedlopende winkel met een open keuken waar op dit moment diverse maaltijden , grillproducten, broodjes, barbecuevlees en salades worden verkocht. Daarnaast is er een goedlopende catering met nog volop groeimogelijkheden. Locatie: - Gelegen in het centrum - Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving. 20 nov '19 Dieren, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.140 /mnd.
 • Brasserie Apeldoorn Brasserie Apeldoorn Te koop: Brasserie met ruim terras in het centrum van Apeldoorn. Deze goed lopende brasserie staat bekend om zijn vele mogelijkheden. Even gezellig met je vrienden in de brasserie voor een kop koffie, een speciaal biertje of een high wine? Voor zakelijke besprekingen verzorgt met lunch kan men er terecht of gewoon broodjes bestellen vanaf je werk. 11 okt '19 Apeldoorn, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
 • Te koop, Café, Cafetaria, Zalencentrum met woning in Beltrum Te koop, Café, Cafetaria, Zalencentrum met woning in Beltrum  Te koop, Café, Cafetaria & zalencentrum met overdekt terras en een bovenwoning in Beltrum. Gelegen aan het gezellige kerkplein midden in het dorp ligt dit Café, Cafetaria & Zalencentrum Dute wat al meer dan zestig jaar bestaat en goed bekend staat in de wijde omgeving. Voor feesten, recepties, catering, vergaderingen of een koffietafel tot 450 (na Beltrum, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Café Restaurant & Zalencentrum Spilman Beltrum Te koop, Café Restaurant & Zalencentrum in het centrum van Beltrum in de Achterhoek.Beltrum is gelegen aan de Berkel in de Achterhoek. Er zijn diverse fietsroutes met bezienswaardigheden langs historische plaatsjes die door vele toeristen en dagjesmensen worden gemaakt. Dit Café Restaurant en Zalencentrum staat in de weide omgevin Beltrum, GD OG: € 575.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Verkocht Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Verkocht Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Te koop, sfeervol eetcafé met terras. Gelegen aan het water in de omgeving Aalten. Vanwege de unieke ligging en combinatie van het natuurgebied en cultuurhistorie wordt deze plek door vele toeristen en dagjesmensen bezocht. Voor fiets en wandelroutes of gewoon voor een gezellig kop koffie of een diner voor twee. Locatie:-Gelegen in het buite Aalten, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café -Rest.-Zalencentrum in de gemeente Berkelland Café -Rest.-Zalencentrum in de gemeente Berkelland Te koop  in de Achterhoek aan de rand van Twente in de provincie Gelderland  een Café-Zalencentrum met ruime eigen parkeergelegenheid en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Er zijn volop omzetkansen en diverse uitbreidingsmogelijkheden voor verandering van het concept. Dit zalencentrum is zeer geschikt voor bruiloften en partijen, steakhouse, chinee Berkelland, GD OG: Op aanvraag
 • Modern culinair Italiaans restaurant in de Lingewaard Modern culinair Italiaans restaurant in de Lingewaard Te koop, Modern Italiaans restaurant in de Lingewaard. Een restaurant wat zeer goed bekend staat door zijn gerechten uit de Italiaanse keuken.Dit restaurant biedt nu diverse arrangementen, zoals groepsarrangementen, een High Wine of High Thea. Grotere groepen zijn ook mogelijk en er worden dan diverse menu`s voor u samengesteld. Er zijn exclusieve Lingewaard, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.080 /mnd.
 • WIE WIL ER GELD VERDIENEN!!!!! WIE WIL ER GELD VERDIENEN!!!!! WIE WIL ER GELD VERDIENEN!!!!! Te koop in midden Nederland Restaurant met 80 zitplaatsen Hoge omzet en netto resultaat in zéér beperkte openingstijden Nog uit te breiden naar TOP-OMZETTEN met verruiming van openingstijden Vraagprijs € 275.000,= Huurprijs € 4.600,= per maand Eventueel te huur met bedrijfswoning Het gehele o Midden Nederland, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.600 /mnd.
 • Café-cafetaria-pizzeria de Rots Gendringen Café-cafetaria-pizzeria de Rots Gendringen Te koop, Te huur, Café-cafetaria-pizzeria de Rots in het centrum van Gendringen. Met een ruim terras voor ca.24 zitplaatsen.Gendringen is een dorp in de provincie Gelderland in de Achterhoek met een actief verenigingsleven en er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd zoals voorjaarsfestijn, de kerstmarkt/ ganzenmarkt. Het heeft v Gendringen, GD OG: € 315.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • TK Croissanterie/Cafetaria/IJssalon met terras in centrum. TK Croissanterie/Cafetaria/IJssalon met terras in centrum. Te koop, zeer rendabel en goed lopende Croissanterie/Cafetaria/IJssalon met terras. Gelegen aan de toegangsweg in het centrum van Huissen Huissen In het centrum van Huissen bevinden zich veel winkels, horecagelegenheden en het stadsmuseum. Huissen wordt ook wel het stadje van plezier genoemd gezien alle activiteiten die worden georganiseerd in het HUissen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.652 /mnd.
 • Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg Te koop, goed lopende Brasserie/Restaurant met terras in het centrum van Doesburg. Biedt extra uitbreidingsmogelijkheden dmv de historische wijnkelder en het terras. Doesburg is een historische Hanzestadstad met diverse musea en vele monumenten welke ieder jaar weer duizenden toeristen trekt. Grote toeristentrekkers zijn de Gildehof, de Doesburgse Doesburg, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.100 /mnd.
 • Cafetaria & Grillroom met ruim terras in centrum Veenendaal Cafetaria & Grillroom met ruim terras in centrum Veenendaal  Aan de poort van het drukke centrum van Veenendaal en in het drukbezochte uitgaanscentrum is deze werkelijk prachtige cafetaria & Grillroom met een  mooi en ruim terras gevestigd. Alle apparatuur is van de hoogste kwaliteit en gewoon als nieuw. In deze cafetaria & Grillroom ontbreekt het voor zowel de exploitant als de gast aan niets.Locatie: -Gel Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 195.000     Huur: € 2.950 /mnd.
 • Verkocht Dorpshart van Twello Verkocht Dorpshart van Twello Tk, het Dorpshart in Twello. Sfeervol Grand café met ruime zitgelegenheid zowel binnen als buiten. Bedrijf biedt solide basis, is in volle running met mogelijkheid tot meer omzetGrand café is zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het klantenprofiel is zeer divers, van een kop koffie, lunch of heerlijk ongedwongen genieten van een diner. Twello, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.480 /mnd.
Heeft u een suggestie?