3 chinees restaurant advertenties Sorteer op
  • Uitbreidbaar (divers Aziatisch) chinees restaurant te koop Uitbreidbaar (divers Aziatisch) chinees restaurant te koop Dit veelzijdige Aziatische restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant is sleutelklaar en heeft nu 120 couverts. Uitbreiden naar 250 zitplaatsen is mogelijk. Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is bijvoorbeeld oo Zeeland, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.880 /mnd.
  • restaurant aan de maas restaurant aan de maas Tegenwoordig zeer geschikt voor Turkse of Marokaanse restaurant in verband met flinke verbouwing geweest in 2016. Beschrijving Zeer bekend Chinees restaurant met uitzicht op de MAAS te Rotterdam. Erasmusbrug-Euromast-SSRotterdam allemaal te bewonderen in een oogopslag. Binnen circa 100 zitplaatsen. Gevestigd naast de voetgangerstunnel Maastunnel Ro Rotterdam, ZH INV/GW: € 150.000     Huur: € 4.500 /mnd.
  • Horeca pand te koop Horeca pand te koop Een Horeca pand ( pezzeria) te koop in het dorp Stiens in Friesland ( 6km vanaf Leeuwarden) Stiens is een dorp met 8500 inwoners en heeft een magneet functie voor omgeveing van meer dan 25.000 inwoners. het dorp Stiens beschikt over over 5 bekende supermarketen ,scholen,sport complex,en mooi winkel centrum . - Het pand heeft een voorgevel van 14M e Stiens, FR OG: € 230.000     INV/GW: € 0

Heeft u een suggestie?