3 chinees restaurant advertenties Sorteer
  • Ruim Horecapand met terras + Bovenwoning (4slk) Zeeland Ruim Horecapand met terras + Bovenwoning (4slk) Zeeland Dit veelzijdige Aziatische restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant van 160m2 is sleutel klaar en heeft nu 120 zitplaatsen Uitbreiden naar 250 zitplaatsen is mogelijk. Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is bi 24 apr '18 Vrouwenpolder, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.950 /mnd.
  • De Gouden Riksja Chinees Oriëntaals Restaurant De Gouden Riksja Chinees Oriëntaals Restaurant  Oriëntaals Chinees Restaurant ter overname i.c.m. Vastgoed Restaurant b.g.g. Woonruimte op 1e laag met Zolder en grote eigen Parkeergelegenheid op 1.600m² ! Goede omzet Goede referenties. Dit project biedt vele mogelijkheden voor andersoortige horeca of eventueel mogelijke aan- herbouw zorgcomplex, appartementen.Restaurant b.g.g. Ingang Afhaal - R 15 apr '18 Nijverdal, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Uitbreidbaar (divers Aziatisch) Vietnamees- Chinees restaurant te koop in Zeeland Uitbreidbaar (divers Aziatisch) Vietnamees- Chinees restaura Dit veelzijdige Aziatische restaurant is de enige in de wijde omgeving en kent in de zomer veel toeristen als gast van de omliggende campings en vakantieparken. Het restaurant is sleutelklaar en heeft nu 120 couverts. Uitbreiden naar 250 zitplaatsen is mogelijk. Voortzetten als veelzijdig Aziatisch restaurant is een optie maar er is bijvoorbeeld oo Zeeland, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: € 69.000     Huur: € 1.950 /mnd.

Heeft u een suggestie?