Orbis auctions
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 beveiliging advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Verticaal informatiedisplay van Safecold Beveiligingstechniek B.V. Verticaal informatiedisplay van Safecold Beveiligingstechnie Multi-touch 55-inch digitale signage met LCD-scherm en ingebouwde Computer. Full HD verticale informatiedisplay van Safecold met een kijkhoek van 178 graden is de ideale manier voor bedrijven en organisaties om op een duidelijke en volledig geautomatiseerde wijze actuele informatie over te brengen op bezoekers. De display draait op een Android syst Assendelft, NH Zie omschrijving
  • Camera Beveiligingssysteem nodig? Complete Installatie. Camera Beveiligingssysteem nodig? Complete Installatie. Full HD Camera's uitermate scherp beeld en zowel dag als nacht weergave ! En natuurlijk via internet ( smartphones , tablet, pc ) live mee te kijken en terug te kijken. Ook opzoek naar een camerabewaking systeem? Wij komen zonder kosten bij u langs voor een persoonlijk advies. Meer informatie? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt, te Assendelft, NH N.O.T.K.
  • Banner_HorecaAdviesBureau
  • Alarminstallatie voor u bedrijf nodig? Alarminstallatie voor u bedrijf nodig? Alarminstallaties voor u bedrijf nodig met complete installatie. Heeft u uw beveiliging van uw kantoorpand goed geregeld? Diefstal, inbraak en vandalisme kunnen u veel ellende en hoge kosten bezorgen. Met een alarminstallatie van safecold Beveiligingstechniek verhoogt u de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. Bovendien waarborgt u de continuïtei Assendelft, NH N.O.T.K.

Heeft u een suggestie?