10 broodjeszaak advertenties Sorteer op
 • Lunchroom / restaurant met woning boven Lunchroom / restaurant met woning boven Horecazaak. Op de Gijsbrecht van amstelstraat 189 te hilversum. 70 m2 werk oppervlakte met bovenverdieping die nu wordt verhuurt als woning maar die je kan veranderen tot restaurant. Het pand heeft een horeca vergunning je mag open blijven tot 00:00 je mag er alles in doen wat je wil. Heeft ook een terras met 3 tafels. De huur bedraagt 2200 euro ex 20 nov '17 Hilversum, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Broodjeszaak/delicatessen op de Dappermarkt Broodjeszaak/delicatessen op de Dappermarkt Op de drukste markt van Amsterdam , 6 dagen in de week , ter overname , een gerenomeerde broodjes/delicatessenzaak. Geheel compleet en vol mogelijkheden voor uitbreiding . Deze winkel bestaat 35 jaar en is een begrip op de markt. Een inventarislijst is beschikbaar en kan worden gemaild. De winkel is per direct beschikbaar. Voorraad en recepten zijn 03 aug '17 Amsterdam, NH INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.536 /mnd.
 • Goed uitziende Eetzaak Goed uitziende Eetzaak Luxe Eetzaak met 22 zitplaatsen. Ingericht om een zo huiselijk mogelijke sfeer te creëeren. Alleen serieuze reacties worden beantwoord . Bieden boven 16000.00. Moet met spoed weg vanwege familieomstandigheden . Ruime keuken aanwezig . Alles is zo goed als nieuw je kan per direkt open . 18 sept '17 Barendrecht, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Broodjeszaak/Lunchroom Amsterdam RAI Broodjeszaak/Lunchroom Amsterdam RAI Locatie te koop Broodjeszaak/Lunchroom. Gelegen op een uitstekende locatie, recht tegenover het evenementen hallen van de RAI in Amsterdam zuid. Dichtbij de metrohalte RAI en tramhalte 4. Hier wordt ook de eindhalte gerealiseerd van de Noord- Zuid lijn. Daarnaast wordt binnenkort het NHOW gebouwd, naast de RAI, het grootste hotel van Europa. Geschi 09 sept '17 Amsterdam, NH OG: € 75.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Broodjeszaak/Lunchroom te koop in hartje centrum van Alkmaar Broodjeszaak/Lunchroom te koop in hartje centrum van Alkmaar Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een goedlopende Broodjeszaak/Lunchroom in het mooiste winkelstraatje centrum Alkmaar. BROODJESZAAK/LUNCHROOM: Bij binnenkomst is aan de linkerzijde een uitgiftebalie gesitueerd, rechts en achter de balie het sfeervolle zitgedeelte waar zich momenteel 68 zitplaatsen bevinden. Achter in de zaak links Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.580 /mnd.
  A1 Locatie!
 • Broodjeszaak op toplocatie Broodjeszaak op toplocatie Deze broodjes/ijs/koffiezaak zit in het centrum van de stad en pal tegenover de parkeergarage waarin ook de Action is gevestigd. Hier begint en eindigt het bezoek van de gast in de toeristische stad Vlissingen. Alle grote evenementen spelen zich hier af en de boulevard met strand is op loopafstand. Deze zaak is prima geschikt voor een echtpaar of e 12 jul '17 Vlissingen, ZL INV/GW: € 52.000     Huur: Op aanvraag
 • Broodjezaak. Trattoria Broodjezaak. Trattoria Mooi ingerichte mediteraanse trattoria in het centrum Laren(noord holland) Tegenover parkeertrein, top locatie, wegens verhuizing ter overname Aangeboden. Juli 2016 ingericht. Hoogwaardige apparatuur. +/- 10 zitplaats. Huur. € 1900 excl. BTW 2x. Afzuigen. Airconditioned. Startklaar voor een luxe ondernemer. Met exclusief concept. Neem telefonisch c 27 jun '17 Almere, FL INV/GW: € 20.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Valkenswaard Broodjeszaal/Lunchroom Valkenswaard Broodjeszaal/Lunchroom VALKENSWAARD Casco horecapand A-Lokatie Te Huur Gelegen aan een zeer drukke doorgaande weg in hartje centrum van dit bruisend dorp Dit cascopand is geschikt voor diversen doeleinden! Echter is het uitermate geschikt voor een Lunchroom-Broodjeszaak of Bed & Breakfast. Boven het horecagedeelte bevindt zich namelijkeen zeer ruime bovenwoning waar 3 un Valkenswaard, NB INV/GW: € 0     Huur: € 3.250 /mnd.
 • Mooie broodjes/koffiezaak op superlocatie! Mooie broodjes/koffiezaak op superlocatie! We verkopen onze goedlopende winkel waar we naast koffie/cappuccino/muntthee/belegde broodjes/tost /taart etc ook meubels en woonaccessoires verkopen. Het is een grote mooie winkelruimte tussen een metrohalte en tramhalte op een hoek van de Oudedijk in Rotterdam Kralingen. De huurprijs is erg voordelig. Inrichting in stijgerhout met diverse koelkas Roterdam, ZH INV/GW: € 40.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Horeca ter overname in utrecht Horeca ter overname in utrecht Een horecazaak in hartje Utrecht. Ter overname aangeboden. Het gaat om een afhaal- en bezorgwinkel van broodjes en Mediterrane delicatessen. We zijn al 8 jaar een begrip in Utrecht. Wij zijn 6 dagen in de week geopend. Wij zijn open van 10:00 t/m 18:00 uur De locatie is een drukke winkelstraat en daarnaast dichtbij de Universiteits bibliotheek. De Utrecht, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?