39 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden een mooie en zeer lichte unit (4 x 16 mtr) voorzien van krachtstroom en eigen meters. Deze unit is gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem in de populaire Vijfhoek. Momenteel is deze unit in gebruik als voorbereidingskeuken voor een horecagelegenheid in de omgeving, maar dankzij de 24 sept '19 Haarlem, NH Huur: 1.250 /mnd.
  Casco ruimte te huur!
 • Casco winkel-, kantoor of horecalocatie in centrum van Axel. Casco winkel-, kantoor of horecalocatie in centrum van Axel. Algemeen:Goed gelegen op de Markt, in het centrum van Terneuzen.Indeling:Verkoopruimte met toiletgroep/opslagruimte van totaal ca 100 m2 met achteruitgang (leveranciers, vluchtroute etc.).Inventaris:Casco; derhalve is geen overname verschuldigd!Verplichtingen:Op dit bedrijf rusten geen dranken-, automaten- en personele verplichtingen.Pand:Dit o 25 jul '19 Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: 786 /mnd.
 • Casco toplocatie Zeeland voor (franchise) horecaketen. Casco toplocatie Zeeland voor (franchise) horecaketen. Algemeen/Locatie: Op mogelijk de meest geschikte horecalocatie van Vlissingen bieden wij u dit object te huur aan. Dit prachtige pand met groot terras is gelegen in het centrum van de horeca, op de hoek van het Bellamypark en De Nieuwendijk), met zicht op de zee en de monding van de Westerschelde. Vlakbij bij de locatie is de oprit van Boulevard de 19 jul '19 Vlissingen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 2101 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag ID: 2101 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag NU TE HUUR: HORECA ruimte gelegen aan de poort van Avenue Culinaire, recht tegenover de afvaart van de Haagsche Ooievaart. Mogelijkheid voor horeca, restaurant, lunchroom of eetcaf, geschikt voor vele doeleinden en concepten. De vergunning wordt afgegeven voor de openingstijden tussen 07.00 uur en 01.30 uur doordeweeks en tot 02.30 uur in het w 15 jul '19 Den Haag, ZH Huur: 2.300 /mnd.
 • ID: 1243 Horeca/ winkelpand aan de Scheveningse haven ID: 1243 Horeca/ winkelpand aan de Scheveningse haven NU PER DIRECT TE HUUR!! Op de kop van de eerste binnenhaven ligt dit winkelpand, voor vele doeleinden geschikt waaronder als restaurant. 05 jul '19 Scheveningen, ZH Huur: 3.500 /mnd.
 • ID: 2061 Casco horecaruimte met veel mogelijkheden!! ID: 2061 Casco horecaruimte met veel mogelijkheden!! Zeer charmant object met veel mogelijkheden! Dit object ligt in de Molenstraat in het populaire Hofkwartier. Deze wijk heeft een divers aanbod van restaurants, lunchrooms en (design)winkels. De Molenstraat ligt om de hoek bij het werkpaleis van de koning en koningin. De Molenstraat is een drukke straat, die niet alleen door locals wordt gevonden, 02 jul '19 Den Haag, ZH Huur: 1.925 /mnd.
 • ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam C Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m, verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo 18 jun '19 Rotterdam, ZH INV/GW: 50.000     Huur: 7.085 /mnd.
 • Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m, verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo 17 jun '19 , ZH INV/GW: 50.000     Huur: 7.083 /mnd.
 • Casco Horecapand Sneek Casco Horecapand Sneek Schitterend gelegen casco horeca pand in het centrum van Sneek(voetgangersgebied). Gelegen in de nabijheid van diverse winkels, parkeren (betaald) in de directe omgeving. Ideaal voor lunchroom of mooi koffie concept. Het gehuurde kan in de huidige staat opgeleverd worden, verhuurd wordt uitsluitend het casco. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien 06 jun '19 Sneek, FR Huur: Op aanvraag
 • Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van Roermond Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van R THEATER ROYAL HAMSTRAAT 7a ROERMOND In het centrum van de levendige winkelstad Roermond, vlakbij het NS-station, ligt deze in 1932 geopende en daarna diverse malen aangepaste en verbouwde voormalige bioscoop. Vanaf het begin zijn het pand en de exploitatie altijd in bezit van dezelfde familie gebleven. De jongste generatie kiest voor een ander 28 apr '19 Roermond, LB OG: 1.600.000
 • ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almere- Buiten ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almer 90.000,- EXCLUSIEF BTW PER JAAR In het winkelcentrum van Almere- Buiten bieden wij aan een mooi HORECALOCATIE van 334m met een mogelijkheid voor een ruim terras aan de voorzijde. De unit is gelegen op een hoeklocatie en heeft een frontbreedte van 21 meter. Baltimoreplein 27 bevindt zich in een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod met o.a. Jum 1334KA, FL Huur: 7.500 /mnd.
 • Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Horecaadviesbureau.nl biedt te huur aan op een werkelijk prachtige locatie te Brielle een casco horeca ruimte van ongeveer 120 m2 inclusief terras met 60 zitplaatsen aan het water. Het pand heeft reeds horeca voorzieningen zoals afzuigkanaal, vetput etc. Voor de juiste horeca ondernemer een unieke locatie ! Brielle, ZH OG: 7.500     Huur: 1.800 /mnd.
 • Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur
  Gereserveerd
  Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur Op het randje van het historisch centrum vlakbij de prachtige Singelkerk in het centrum van Ridderkerk is dit zeer ruime hoekpand met meerdere verdiepingen te vinden. Er is ca 250 m2 horeca beschikbaar en is goed geschikt voor een Grand-caf / restaurant met dag en avond functie. De begane grond is nu ingericht met een bar gedeelte en een restauran Ridderkerk, ZH INV/GW: 0     Huur: 4.000 /mnd.
 • Horecaruimte in Alphen aan den Rijn te huur Horecaruimte in Alphen aan den Rijn te huur Caf de Ouwe Tap in Alphen aan den Rijn is bekend in Alphen en omgeving als een warm eetcaf met een beschut terras. Het Caf ligt net om de hoek van de van Nesstraat, een leuk straatje met diverse horecagelegenheden tegenover een grote kerk. Op dit moment is de onderneming gesloten. Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.500 /mnd.
 • Casco Pand in Winkelstraat Casco Pand in Winkelstraat Makkelijk rechthoekig CASCO pand met alle aansluitingen (gas-stroom-water-riool-data) aanwezig. Het pand heeft een retailbestemming, maar de eigenaar heeft een aanvraag bij de gemeente Rotterdam gedaan voor bestemmingswijziging naar horeca (nivo 2, openingstijden van 07.00 tot 01.00(02.00) uur) en hier is positief op gereageerd. Zodra de huurder be Bergse Dorpsstraat 58 Rotterdam Hillegersberg, ZH Huur: 6.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?