20 casco horecaruimte advertenties Sorteer op
 • ID 1234 Horeca/ winkelruimte -ideaal geschikt voor leuk nieuw horeca concept ID 1234 Horeca/ winkelruimte -ideaal geschikt voor leuk nieu Aan de poort van Avenue Culinaire, schuin tegenover de afvaart van de Haagsche “Ooievaart”is deze leuke hoekwinkel/ horecaruimte beschikbaar voor verhuur. Het pand is een voormalig garagebedrijf met twee aparte ingangen. De gedachte van verhuurder is om in het verlengde van de Avenue Culinaire een horecalocatie te creëren met dag –en avondinvulling 26 jul '17 Den Haag Huur: € 3.000 /mnd.
 • Casco horecaruimte in Terneuzen nabij diverse winkelcentra. Casco horecaruimte in Terneuzen nabij diverse winkelcentra. UNIEKE KANSEigen Horeca Makelaar biedt, namens opdrachtgever Naeye-Verstraten, een casco horeca bedrijfsruimte aan de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen te huur aan. Voorheen was hier de succesvolle Brasserie Xieje gevestigd.Start hier uw eigen formule of zoek de samenwerking met een bestaande passende franchiseorganisatie (brasserie, resta 13 jul '17 Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Statig, op uitstekende zichtlocatie gelegen, karaktervol pand. Statig, op uitstekende zichtlocatie gelegen, karaktervol pan HORECA-, WINKEL- en of KANTOORRUIMTE Hoek Nieuwstraat / Westkolkstraat te Terneuzen “voormalig Postkantoor” Statig, op uitstekende zichtlocatie gelegen, karaktervol pand. Dit voormalige postkantoor (circa 1901) van de streek- en havenstad Terneuzen ligt pal achter de boulevard op de kop van de Nieuwstraat en biedt de huurder volop ruimt Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Markt 2 Lichtenvoorde Markt 2 Lichtenvoorde Te huur, Casco horecaruimte op A1 locatie in het hartje centrum van Lichtenvoorde midden in het Horeca en winkelgebied.In de Keistad Lichtenvoorde worden jaarlijks vele evenementen gehouden, met name zijn de Zwarte Cross en het Bloemencorso populaire evenementen in Lichtenvoorde. De Zwarte Cross wordt gehouden aan het eind van de maand juli en trek Lichtenvoorde, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Te huur; Conferentie- c/q partycentrum in Haarlem Te huur; Conferentie- c/q partycentrum in Haarlem Conferentie- c/q partycentrum te huur aangeboden door Horecawinkelmakelaars dat is gelegen op het bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem. Het pand heeft een uitnodigende uitstraling en daardoor zeer herkenbaar. De accommodatie is gelegen op de 1e verdieping met een totale oppervlakte van ca. 1000 vierkantenmeter, onderverdeeld in 3 zalen van 14 jun '17 Haarlem, NH Huur: Op aanvraag
 • Oudezijl 2 Bad Nieuweschans Oudezijl 2 Bad Nieuweschans Dit object biedt een uitstekende kans om tegen een lage prijs één van de vele mogelijkheden van dit object te benutten. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een Bed & Breakfast of klein Hotel, een restaurant, dagexploitatie of zelfs een combinatie met bijvoorbeeld zorg. Gelegen in het meest oostelijke puntje van Nederland is het kuuroord en grenspla 19 mei '17 Bad Nieuweschans, GR OG: € 229.500
 • Casco pand centrum Leerdam Casco pand centrum Leerdam Winkelpand met drie bovenwoningen. De commerciële ruimte staat thans leeg en is te huur , en is tot januari 2017 in gebruik geweest als (banket)bakkerij gecombineerd met een lunchroom en ijssalon. De drie bovenwoningen zijn thans verhuurd. Het complex ligt midden in het winkelhart van Leerdam bij de Grote Kerk. Het perceel is vrijwel volledig bebou 06 apr '17 Leerdam, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 0     Huur: € 3.300 /mnd.     Pacht: € 0 /mnd.
 • Te Huur Horeca ruimte te Haarlemmermeer Te Huur Horeca ruimte te Haarlemmermeer Te Huur horeca ruimte te Nieuw-Vennep. Een zeer leuke lunchroom/snackbar aangeboden op het bedrijventerrein/industrieterrein in Nieuw-Vennep. Deze ruimte is circa 100 m² en is zeer gunstig gelegen op een veel bezocht industrieterrein te Nieuw-Vennep. De indeling is zelf te bepalen en wordt verhuurd zonder inventaris ( en geen overname ), het server 29 mrt '17 Nieuw-Vennep, NH Huur: € 1.000 /mnd.
 • ID:1228 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Almere ID:1228 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Almere NU PER DIRECT EN ONDER GUNSTIGE CONDITIES TE HUUR: Ca. 165 m² horeca te huur, gelegen aan Zadelmakerstraat 54-56, onderdeel van de Marehof in Almere Centrum. Op deze locatie is lichte horeca toegestaan. De ligging maakt een ruim terras aan de voorzijde mogelijk. Winkelcentrum Marehof is het oudste winkelcentrum van Almere. De gezellige winkelstraat Almere, FL Huur: € 2.750 /mnd.
 • ID:2038 Te huur een casco plus horecaruimte in het centrum van Hoek van Holland. ID:2038 Te huur een casco plus horecaruimte in het centrum v Midden in het centrum van badplaats Hoek van Holland wordt deze casco plus horecaruimte aangeboden deze locatie is geschikt voor diverse doeleinden. De casco plus ruimte wordt aangeboden voor €7.000,- exclusief BTW Dubbele toiletgroep Vloer Verlaagd plafond Divers steigerhout verwerkt in de ruimte Airco Afzuiginstallatie RVS werkbanken De vergunnin Hoek vanHolland, ZH INV/GW: € 7.000     Huur: € 1.450 /mnd.
 • Casco horecapand met bovenwoning Casco horecapand met bovenwoning In het centrum van Axel gelegen casco horeca/winkelpand met bovenwoning en terras. Dit voormalige café-restaurant beschikt over een café gedeelte (35m²) en 2 restaurantzaaltjes (48 en 49m²) en telt circa 110 zitplaatsen. Verder beschikt men over een toilettengroep (12m²), keuken (27m²) en een grote berging (49m²). De bovenwoning is ruim en beschikt Axel, ZL OG: € 199.000
 • Te KOOP Horecalocatie bij de afslag aan A7 - WINSCHOTEN Te KOOP Horecalocatie bij de afslag aan A7 - WINSCHOTEN Sterk in prijs verlaagd! Naast de rotonde bij de afslag Winschoten gelegen ontwikkelingsproject welke geschikt is voor horeca. Dit project is reeds gedeeltelijk gerealiseerd door een ingrijpende verbouwing van de boerderij en schuur ( links op de afbeelding ) De bouwtekeningen, plannen en aanvragen bij de Gemeente maken onderdeel uit van het verkoc Winschoten, GR OG: € 849.000     Huur: € 7.041,67 /mnd.
 • lichte horecabestemming Leeuwarden lichte horecabestemming Leeuwarden Ter overname in centrum van Leeuwarden Wegens omstandigheden per direct over te nemen. Ideaal voor kleine horeca Gelegen in aanlooproute naar de Nieuwestad (binnenstad) in Leeuwarden. Begane grond circa 100 m². Te huur voor € 1250,00 per maand.Overnameprijd € 13.900,00 ( vraagprijs).Afzuigkap en diverse voorzieningen aanwezig !Per di Leeuwarden, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Casco horeca-/winkelruimte te huur nabij NS-centraal Casco horeca-/winkelruimte te huur nabij NS-centraal Horecawinkelmakelaars heeft verhuurd, Casco horeca-/winkelruimte gelegen nabij het bruisende plein voor het NS-station in Haarlem. Met een oppervlakte van ca. 40 m2 en een alcoholvergunning is deze ruimte zonder meer geschikt voor diverse horecaconcepten waarbij u moet denken aan afhaal- bezorgrestaurant met de mogelijkheid voor enkele tafels. Dame Haarlem, NH Huur: € 1.250 /mnd.
  Verhuurd!
 • Te huur ca. 65 m2 casco horecaruimte te Velserbroek Te huur ca. 65 m2 casco horecaruimte te Velserbroek Wij bieden namens onze opdrachtgever aan, ca. 65 m2 casco horecaruimte te Velserbroek. LOCATIE: De locatie is gelegen op het bedrijventerrein van Velserbroek en is een onderdeel van BOB Autowas. Wij zijn op zoek naar een horecaondernemer die hier ondersteunende horeca voor de klanten van BOB Autowas gaat verzorgen en zich verder richt op de medewer Velserbroek, NH Huur: € 950 /mnd.
Heeft u een suggestie?