42 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam C Dit voormalige restaurant is gelegen aan de Doklaan in Rotterdam Charlois, met aan de overkant de Nieuwe Maas, het stadscentrum en de wijk Katendrecht. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630m², verdeeld over een kelder, begane grond, 1ste verdieping en een zolder. De mogelijkheid voor het plaatsen va 18 jun '19 Rotterdam, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 7.085 /mnd.
 • Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m², verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo 17 jun '19 , ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 7.083 /mnd.
 • ID: 1136 Te huur: Horeca/ winkelruimte met bovenwoning aan de Wassenaarse Haven ID: 1136 Te huur: Horeca/ winkelruimte met bovenwoning aan d Winkel/ horecaruimte met terrasmogelijkheden gelegen aan de gezellige binnenhaven van Wassenaar te midden tussen diverse horecabedrijven. Mogelijkheid tot (dag)horeca of afhaalwinkel met keuken. De winkel is per 1 mei a.s. beschikbaar. Casco oplevering. De 4- kamer bovenwoning heeft een woonkamer met uitzicht op de haven, met open keuken. Ook is er 06 jun '19 Wassenaar, ZH Huur: € 3.000 /mnd.
 • Casco Horecapand Sneek Casco Horecapand Sneek Schitterend gelegen casco horeca pand in het centrum van Sneek(voetgangersgebied). Gelegen in de nabijheid van diverse winkels, parkeren (betaald) in de directe omgeving. Ideaal voor lunchroom of mooi koffie concept. Het gehuurde kan in de huidige staat opgeleverd worden, verhuurd wordt uitsluitend het casco. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien 06 jun '19 Sneek, FR Huur: Op aanvraag
 • Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van Roermond Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van R THEATER “ROYAL” HAMSTRAAT 7a ROERMOND In het centrum van de levendige winkelstad Roermond, vlakbij het NS-station, ligt deze in 1932 geopende en daarna diverse malen aangepaste en verbouwde voormalige bioscoop. Vanaf het begin zijn het pand en de exploitatie altijd in bezit van dezelfde familie gebleven. De jongste generatie kiest voor 28 apr '19 Roermond, LB OG: € 1.600.000
 • ID: 2052 Casco horecalocatie Prinsestraat ID: 2052 Casco horecalocatie Prinsestraat Een van de gezelligste winkelstraten in de Haagse binnenstad is de Prinsestraat. Naast het gevarieerde winkelaanbod ontpopt deze straat zich meer en meer als een avenue culinaire. Op de hoek van de Prinsestraat en de Nobelstraat is dit leuke pand gevestigd. Het is van oudsher een slagerij. Het object heeft hoge plafonds en grote raampartijen wat he 16 apr '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.880 /mnd.
 • ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almere- Buiten ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almer € 90.000,- EXCLUSIEF BTW PER JAAR In het winkelcentrum van Almere- Buiten bieden wij aan een mooi HORECALOCATIE van 334m² met een mogelijkheid voor een ruim terras aan de voorzijde. De unit is gelegen op een hoeklocatie en heeft een frontbreedte van 21 meter. Baltimoreplein 27 bevindt zich in een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod met o.a. Jum 1334KA, FL Huur: € 7.500 /mnd.
 • Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Horecaadviesbureau.nl biedt te huur aan op een werkelijk prachtige locatie te Brielle een casco horeca ruimte van ongeveer 120 m2 inclusief terras met 60 zitplaatsen aan het water. Het pand heeft reeds horeca voorzieningen zoals afzuigkanaal, vetput etc. Voor de juiste horeca ondernemer een unieke locatie ! Brielle, ZH OG: € 7.500     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur Op het randje van het historisch centrum vlakbij de prachtige Singelkerk in het centrum van Ridderkerk is dit zeer ruime hoekpand met meerdere verdiepingen te vinden. Er is ca 250 m2 horeca beschikbaar en is goed geschikt voor een Grand-café / restaurant met dag en avond functie. De begane grond is nu ingericht met een bar gedeelte en een restauran Ridderkerk, ZH INV/GW: € 0     Huur: € 4.000 /mnd.
 • Horecaruimte in Alphen aan den Rijn te huur Horecaruimte in Alphen aan den Rijn te huur Café de Ouwe Tap in Alphen aan den Rijn is bekend in Alphen en omgeving als een warm eetcafé met een beschut terras. Het Café ligt net om de hoek van de van Nesstraat, een leuk straatje met diverse horecagelegenheden tegenover een grote kerk. Op dit moment is de onderneming gesloten. Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de 28 jan '19 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Te huur aangeboden casco+ horeca pand te Lekkerkerk Te huur aangeboden casco+ horeca pand te Lekkerkerk Het betreft hier een horeca cascopand + in de plaats Lekkerkerk. Alle voorzieningen zijn reeds getroffen zoals toiletten, keuken voorzieningen, mooie bar inrichting etc etc. Pandeigenaar is bereidt mee te denken qua invulling. Deze locatie is geschikt voor een restaurant, wijnbar of eventueel een eetcafe ! 21 jan '19 Lekkerkerk, GR OG: € 10.000     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Casco Pand in Winkelstraat Casco Pand in Winkelstraat Makkelijk rechthoekig CASCO pand met alle aansluitingen (gas-stroom-water-riool-data) aanwezig. Het pand heeft een retailbestemming, maar de eigenaar heeft een aanvraag bij de gemeente Rotterdam gedaan voor bestemmingswijziging naar horeca (nivo 2, openingstijden van 07.00 tot 01.00(02.00) uur) en hier is positief op gereageerd. Zodra de huurder be 20 jan '19 Bergse Dorpsstraat 58 Rotterdam Hillegersberg, ZH Huur: € 6.500 /mnd.
 • Casco Horecapand Sneek Casco Horecapand Sneek Prima gelegen casco horeca pand in het centrum van Sneek. Gelegen in de nabijheid van diverse horeca bedrijven., parkeren (betaald) in de directe omgeving. Het gehuurde kan in de huidige staat opgeleverd worden, verhuurd wordt uitsluitend het casco. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van bijvoorbeeld brouwerijen. Er zijn eigen aansluitingen vo Centrum Sneek, FR Huur: Op aanvraag
 • CASCO Horecapanden op centrum/station locatie in Leeuwarden CASCO Horecapanden op centrum/station locatie in Leeuwarden CASCO Horecapanden op een centrum/station locatie in Leeuwarden. Units zijn nog in te vullen, vierkante meters vanaf 100 m² tot ca. 800 m². Het voormalig Aegon Hoofdkantoor wordt getransformeerd naar een `Mix Use` gebouw. Horeca, retail en kantoor in de plint. (studenten) Woningen op de verdiepingen. Tevens nog kantoren op de verdiepingen. Aansprek Centrum - Station, FR OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Casco Horeca Pand Coevorden Casco Horeca Pand Coevorden Midden in Coevorden, grenzend aan de markt, wordt dit horecapand te huur aangeboden. De verhuurder is bereid mee te denken over de invulling van dit pand. Deze locatie is uitermate geschikt voor een eigentijds eetcafé. Voor het pand is het mogelijk om een terras te plaatsen. Voor de juiste ondernemers is hier veel mogelijk. Coevorden, DR Huur: € 1.400 /mnd.
Heeft u een suggestie?