42 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • Caf met zaal in Heel Caf met zaal in Heel CAFÉ-ZAAL “DE TRAM” HEERBAAN 55 | HEEL (Lb.) Aan de doorgaande weg in het centrum van de midden-Limburgse plaats Heel ligt dit karakteristieke hoekpand waarin het lokaal en regionaal bekende café De Tram is gehuisvest. De indeling van dit op een ruim perceel gelegen gebouw is globaal als volgt: Bruin café met een 23 nov '19 Heel, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.150 /mnd.
 • ID: 2076 Casco horecalocatie Prinsestraat 52 ID: 2076 Casco horecalocatie Prinsestraat 52 In het Haagse Hofkwartier, tussen de Paleistuin en de Grote Kerk, ligt de Prinsestraat. In deze straat vind je verschillende kunstgaleries, interieur- en modewinkels. Steeds meer ontpopt de Prinsestraat zich als een avenue culinaire. In een gevarieerd aanbod aan restaurants smelten trendy en authentiek samen. Dit casco object in de Prinsestraat hee 19 nov '19 Den Haag, ZH Huur: 2.500 /mnd.
 • ID 1242 CASCO Horecalocatie in oude centrum Leidschendam ID 1242 CASCO Horecalocatie in oude centrum Leidschendam Het betreft de voormalige winkel- en productieruimte van bakkerij Remmerswaal. In deze inspirerende (werk)omgeving is ruimte voor 283 m horeca met een mogelijkheid voor een terras van circa 33 m2 aan het water. De gevel is volledig vernieuwd en kan geheel naar binnen toe geopend worden wat een zeer ruimtelijk en uitnodigend gevoel geeft. De buurt 28 okt '19 Leidschendam, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 1601 CASCO restaurant in Scheveningen - Bad ID 1601 CASCO restaurant in Scheveningen - Bad Wij zijn op zoek naar een nieuwe exploitant die in dit restaurant wil gaan huren. Op deze locatie heeft jarenlang een All you can Eat sushi restaurant gezeten. In het pand zijn nog diverse zaken aanwezig, zoals een koel/ vriescel, luchtafzuiging, diverse keukeninventaris en dubbele toiletgroep. Deze zaken worden om niet aan de opvolgende huurde 28 okt '19 Den Haag, ZH Huur: Op aanvraag
 • Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden een mooie en zeer lichte unit (4 x 16 mtr) voorzien van krachtstroom en eigen meters. Deze unit is gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem in de populaire Vijfhoek. Momenteel is deze unit in gebruik als voorbereidingskeuken voor een horecagelegenheid in de omgeving, maar dankzij de 24 sept '19 Haarlem, NH Huur: 1.250 /mnd.
  Casco ruimte te huur!
 • Casco winkel-, kantoor- of horecalocatie in centrum van Axel. Casco winkel-, kantoor- of horecalocatie in centrum van Axel Algemeen:Goed gelegen op de Markt, in het centrum van Axel.Indeling: Verkoopruimte met toiletgroep/opslagruimte van totaal ca 100 m2 met achteruitgang (leveranciers, vluchtroute etc.).Inventaris: Casco; derhalve is geen overname verschuldigd! Verplichtingen:Op dit bedrijf rusten geen dranken-, automaten- en personele verplichtingen. Pand:Dit object 25 jul '19 Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: 786 /mnd.
 • Casco toplocatie Zeeland voor (franchise) horecaketen. Casco toplocatie Zeeland voor (franchise) horecaketen. Algemeen/Locatie: Op mogelijk de meest geschikte horecalocatie van Vlissingen bieden wij u dit object te huur aan. Dit prachtige pand met groot terras is gelegen in het centrum van de horeca, op de hoek van het Bellamypark en De Nieuwendijk), met zicht op de zee en de monding van de Westerschelde. Vlakbij bij de locatie is de oprit van Boulevard de 19 jul '19 Vlissingen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 2101 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag ID: 2101 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag NU TE HUUR: HORECA ruimte gelegen aan de poort van Avenue Culinaire, recht tegenover de afvaart van de Haagsche Ooievaart. Mogelijkheid voor horeca, restaurant, lunchroom of eetcaf, geschikt voor vele doeleinden en concepten. De vergunning wordt afgegeven voor de openingstijden tussen 07.00 uur en 01.30 uur doordeweeks en tot 02.30 uur in het w 15 jul '19 Den Haag, ZH Huur: 2.300 /mnd.
 • ID: 1243 Horeca/ winkelpand aan de Scheveningse haven ID: 1243 Horeca/ winkelpand aan de Scheveningse haven NU PER DIRECT TE HUUR!! Op de kop van de eerste binnenhaven ligt dit winkelpand, voor vele doeleinden geschikt waaronder als restaurant. 05 jul '19 Scheveningen, ZH Huur: 3.500 /mnd.
 • ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam C Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m, verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo 18 jun '19 Rotterdam, ZH INV/GW: 50.000     Huur: 7.085 /mnd.
 • Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m, verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo 17 jun '19 , ZH INV/GW: 50.000     Huur: 7.083 /mnd.
 • Casco Horecapand Sneek Casco Horecapand Sneek Schitterend gelegen casco horeca pand in het centrum van Sneek(voetgangersgebied). Gelegen in de nabijheid van diverse winkels, parkeren (betaald) in de directe omgeving. Ideaal voor lunchroom of mooi koffie concept. Het gehuurde kan in de huidige staat opgeleverd worden, verhuurd wordt uitsluitend het casco. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien Sneek, FR Huur: Op aanvraag
 • Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van Roermond Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van R THEATER ROYAL HAMSTRAAT 7a ROERMOND In het centrum van de levendige winkelstad Roermond, vlakbij het NS-station, ligt deze in 1932 geopende en daarna diverse malen aangepaste en verbouwde voormalige bioscoop. Vanaf het begin zijn het pand en de exploitatie altijd in bezit van dezelfde familie gebleven. De jongste generatie kiest voor een ander Roermond, LB OG: 1.600.000
 • ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almere- Buiten ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almer 83.500,- EXCLUSIEF BTW PER JAAR In het winkelcentrum van Almere- Buiten bieden wij aan een mooi HORECALOCATIE van 334m met een mogelijkheid voor een ruim terras aan de voorzijde. De unit is gelegen op een hoeklocatie en heeft een frontbreedte van 21 meter. Baltimoreplein 27 bevindt zich in een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod met o.a. Jum 1334KA, FL Huur: 6.958,33 /mnd.
 • Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Horecaadviesbureau.nl biedt te huur aan op een werkelijk prachtige locatie te Brielle een casco horeca ruimte van ongeveer 120 m2 inclusief terras met 60 zitplaatsen aan het water. Het pand heeft reeds horeca voorzieningen zoals afzuigkanaal, vetput etc. Voor de juiste horeca ondernemer een unieke locatie ! Brielle, ZH OG: 7.500     Huur: 1.800 /mnd.
Heeft u een suggestie?