30 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • ID: 1251 Horecalocatie in het centrum van Den Haag met categorie 2 bestemming ID: 1251 Horecalocatie in het centrum van Den Haag met categ Aan de voet van het Hofkwartier, in de bekende Torenstraat bieden wij u aan een fantastische (casco)locatie aan, welke geschikt is voor meerdere horecaconcepten! Deze voormalige Bakkerswinkel heeft aan de achterkant een mooi terras. De huidige vergunning laat openingstijden toe van 07:00 uur tot 02:00 uur en in het weekend tot 02:30 uur. In totaal 15 mei '18 2513 BW, ZH Huur: € 5.102 /mnd.
 • Te koop of te huur, goed onderhouden pand geheel instapklaar voor starters met weinig eigen vermogen. Te koop of te huur, goed onderhouden pand geheel instapklaar Zeer ideale lokatie om je eigen zaak te beginnen zonder veel eigen vermogen nodig te hebben.Deze zaak is geheel instapklaar of met slechts weinig aanpassingen te wijzigen in een andere formule. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een Grieks restaurant, all-in formule, grillroom kortom mogelijkheden te over. Hele pand is voorzien van een afzuiging, goed 09 apr '18 Kerkrade, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1326 Nu te huur in het centrum van Den Haag 276 m² Horecaruimte ID: 1326 Nu te huur in het centrum van Den Haag 276 m² Horec Verstopt in het historische Hofkwartier ligt de Prinsestraat. De authentieke winkelstraat bevindt zich tussen twee iconische plekken van de Haagse binnenstad, de Grote Kerk en de Paleistuin. Hip Den Haag slaat hier z’n slag bij trendy mode- en accessoirezaken, designwinkels en kunstgaleries. Naast het gevarieerde winkelaanbod ontpopt deze straat zi 28 mrt '18 CA, ZH Huur: € 5.833 /mnd.
 • ID: 1254 Nu te huur: Casco + Horeca/ Restaurantlocatie in Den Haag ID: 1254 Nu te huur: Casco + Horeca/ Restaurantlocatie in De Wie blaast nieuw leven in het oudste restaurant van Den Haag? Voor deze zeer bekende horecalocatie waarin voorheen sinds 1922 (!!) rijsttafel restaurant “Tampat Senang” was gevestigd, zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe invulling. Gelegen aan de langste Laan van Nederland, op het randje van de archipelbuurt, van oudsher de Indische buurt van Den 21 mrt '18 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.000 /mnd.
 • Woning met winkelruimte Woning met winkelruimte Woning met winkelruimte gelegen in het centrum van Belfeld. INDELING: SOUTERRAIN: Waskelder, grote kelderruimte/hobbyruimte. BEGANE GROND: Winkelruimte (voormalige bakkerijwinkel), gang, magazijn- ruimte/werkruimte, toiletruimte. VERDIEPING: Gang, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met douche en hangend toilet, wastafelmeubel en design 05 feb '18 Belfeld, LB OG: € 169.000
 • Casco bedrijfsruimte, evt met bovenwoning. Casco bedrijfsruimte, evt met bovenwoning. In het centrum van Cuijk (noordoost Brabant, ca. 17.500 inwoners) ca. 12 km. zuidelijk van Nijmegen op een prima locatie gelegen grootschalige bedrijfsruimte, een voormalige witgoedwinkel, met, desgewenst, een ruime en comfortabele bovenwoning. De indeling van dit in goede staat van onderhoud verkerende geheel is globaal als volgt: - Perceelgrootte 05 feb '18 Cuijk, NB OG: € 850.000     Huur: € 4.750 /mnd.
 • Voormalig Citytheater - Partycentrum & Zalen Voormalig Citytheater - Partycentrum & Zalen Oorspronkelijk uit 1907 daterend voormalig bioscooptheater gelegen in de Vleesstraat, de belangrijkste winkelstraat in het levendige Venlose stadscentrum. Gemeentelijk monument. In de jaren negentig van de vorige eeuw werden hier voor de laatste maal films vertoond, enkele jaren later is het pand intern aangepast voor het organiseren van diner-show 04 feb '18 Venlo, LB Huur: € 3.750 /mnd.
 • Z0524 BEDRIJFSRUIMTE (WINKEL/HORECA) , KLOOSTERSTRAAT 19, VENLO-BLERICK Z0524 BEDRIJFSRUIMTE (WINKEL/HORECA) , KLOOSTERSTRAAT 19, VE In het midden van de drukste winkelstraat in het centrum van het stadsdeel Blerick (gemeente Venlo, in totaal ca. 100.000 inwoners) licht dit object dat sinds 2003 in gebruik was als restaurant/brasserie. Daarvoor was er een winkelbedrijf gevestigd. Op de verdiepingen 2 thans onbewoonde appartementen. De indeling van het momenteel leegstaande en in 04 feb '18 Blerick, LB OG: € 450.000
 • Toplocatie Beleggingspand - Brasserie - Ijssalon - Restaurant Toplocatie Beleggingspand - Brasserie - Ijssalon - Restauran Op een werkelijke toplocatie in het centrum van het sfeervolle stadje Gennep (circa 17500 inwoners). Ongeveer 15 km zuidelijk van Nijmegen ligt dit uit 2 samengevoegde panden bestaande hoekgebouw. De indeling van dit in bovengemiddelde staat van onderhoud verkerende object, sinds vele jaren in gebruik als kapsalon met bovenwoning, is globaal als vo 03 feb '18 Gennep, LB OG: € 395.000
 • Goed gelegen casco bedrijfsruimte Goed gelegen casco bedrijfsruimte Casco bedrijfsruimte, voorheen sushi-restaurant en daarvoor twee winkelruimtes, gelegen op een zeer goede locatie aan de oostzijde van de Parade, schuin tegenover het monumentale voormalige postkantoor en vlakbij het Stationsplein en het Limburgs Museum. Dit in goede staat verkerende en aan de bouwkundige eisen voor een horecabedrijfsruimte beantwo 03 feb '18 Venlo, LB Huur: € 2.750 /mnd.
 • Casco pand op de Markt van Gennep Casco pand op de Markt van Gennep Op een werkelijke toplocatie in het centrum van het sfeervolle stadje Gennep (circa 17500 inwoners) Ongeveer 15 km zuidelijk van Nijmegen ligt dit uit 2 samengevoegde panden bestaande hoekgebouw. De indeling van dit in bovengemiddelde staat van onderhoud verkerende object, sinds vele jaren in gebruik als kapsalon met bovenwoning, is globaal als vol 23 jan '18 Gennep, LB OG: € 395.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almere- Buiten ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almer € 90.000,- EXCLUSIEF BTW PER JAAR In het winkelcentrum van Almere- Buiten bieden wij aan een mooi HORECALOCATIE van 334m² met een mogelijkheid voor een ruim terras aan de voorzijde. De unit is gelegen op een hoeklocatie en heeft een frontbreedte van 21 meter. Baltimoreplein 27 bevindt zich in een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod met o.a. Jum 12 dec '17 1334KA, FL Huur: € 90.000 /mnd.
 • Afhaal/bezorg restaurant met grote Catering keuken en ruime bovenwoning met groot terras Afhaal/bezorg restaurant met grote Catering keuken en ruime Casco Horeca op goede centrum locatie in Borculo en grote bovenwoningBorculo is een stad in de gemeente Berkelland in de Achterhoek, provincie Gelderland. De rivier de Berkel loopt door het centrum van de stad. Het kasteel Borculo, waaraan de plaats zijn naam te danken heeft, was de zetel van de Heren van Borculo. Borculo heeft 10.660 inwonersHet p 25 nov '17 Borculo, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.475 /mnd.
 • Casco horeca 200m2 te huur in Maassluis Casco horeca 200m2 te huur in Maassluis Aan de oude haven in het centrum van Maassluis is deze ruime horecaonderneming te huur. Op dit moment is de onderneming gesloten waardoor de onderneming tegen een lage prijs kan worden overgenomen. Grillhuis Maassluis is al sinds 1988 een bekende plek om tijdens of na een avondje stappen een broodje shoarma te eten. Daarnaast is er voldoende ruimte Maassluis, ZH INV/GW: € 20.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur Op het randje van het historisch centrum vlakbij de prachtige Singelkerk in het centrum van Ridderkerk is dit zeer ruime hoekpand met meerdere verdiepingen te vinden. Er is ca 250 m2 horeca beschikbaar en is goed geschikt voor een Grand-café / restaurant met dag en avond functie. De begane grond is nu ingericht met een bar gedeelte en een restauran Ridderkerk, ZH INV/GW: € 0     Huur: € 4.000 /mnd.
Heeft u een suggestie?