32 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • Zeer gewilde locatie in het centrum van Goes te huur. Geen overname! Zeer gewilde locatie in het centrum van Goes te huur. Geen o Start jij op deze toplocatie in Goes je eigen horecabedrijf? Waarom hier starten?- toplocatie (Grote Markt)- geen overname- omgeven door goed aanbod van zowel horeca als retail- aantrekkelijke huur met mogelijkheid tot woning- geweldige terrasmogelijkheden Algemeen:Goed gelegen op de Grote Markt, in het centrum van Goes. De bestemming is "horecadoe 12 mrt '20 Goes, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 1517 Jachthaven de Brasem ID 1517 Jachthaven de Brasem Bent u op zoek naar een horeca met fantastisch uitzicht over de Brasem? Voor de Jachthaven zijn wij op zoek naar een nieuwe ondernemer voor het exploiteren van de horeca. Het restaurant en de keuken zijn volledig startklaar, aan het begin van het (vaar) seizoen kan er zo worden begonnen. Het restaurant is gelegen aan een doorgaande weg, met parkeer 11 mrt '20 Oude Wetering, ZH Huur: € 2.916,67 /mnd.
 • ID 1514 Verwersdijk 55 ID 1514 Verwersdijk 55 Aan één van de mooiste grachten van Delft is een bijzonder pand te koop. Het betreft een zelfstandige parterre bedrijfsruimte en een dubbel bovenhuis, welke wordt verhuurd aan studenten. Er is een vergunning voor gedeelde verhuur en het pand voldoet aan alle brandveiligheidseisen. Het bedrijfspand is leeg, de huuropbrengst van de woning is € 2.200, 11 mrt '20 Delft (ZH), ZH OG: € 795.000
 • Te huur casco ruimte voor lunchroom/restaurant te Den Helder Te huur casco ruimte voor lunchroom/restaurant te Den Helder Te huur aangeboden: een casco ruimte voor een lunchroom/restaurant aan de Beatrixstraat 9 te Den Helder, Gehuurde: Casco ruimte ter grootte van circa 200 m² B.V.O., gelijkvloers en gelegen op de begane grond aan de Beatrixstraat 9 te Den Helder. Een en ander nader aan te geven op bijgevoegde schetsmatige plattegrondtekening. Huurprijs: De huurprijs 25 feb '20 Den Helder, NH Huur: € 2.667 /mnd.
 • Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem
  Verkocht
  Te huur; Multifunctionele ruimte in 'Vijfhoek' Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars te huur aangeboden een mooie en zeer lichte unit (4 x 16 mtr) voorzien van krachtstroom en eigen meters. Deze unit is gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem in de populaire Vijfhoek. Momenteel is deze unit in gebruik als voorbereidingskeuken voor een horecagelegenheid in de omgeving, maar dankzij de Haarlem, NH Huur: € 1.250 /mnd.
  Verhuurd o.v.b.
 • Café met zaal in Heel Café met zaal in Heel CAFÉ-ZAAL “DE TRAM” HEERBAAN 55 | HEEL (Lb.) Aan de doorgaande weg in het centrum van de midden-Limburgse plaats Heel ligt dit karakteristieke hoekpand waarin het lokaal en regionaal bekende café De Tram is gehuisvest. De indeling van dit op een ruim perceel gelegen gebouw is globaal als volgt: Bruin café met een 23 nov '19 Heel, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.150 /mnd.
 • ID: 2076 Casco horecalocatie Prinsestraat 52 ID: 2076 Casco horecalocatie Prinsestraat 52 In het Haagse Hofkwartier, tussen de Paleistuin en de Grote Kerk, ligt de Prinsestraat. In deze straat vind je verschillende kunstgaleries, interieur- en modewinkels. Steeds meer ontpopt de Prinsestraat zich als een avenue culinaire. In een gevarieerd aanbod aan restaurants smelten trendy en authentiek samen. Dit casco object in de Prinsestraat hee 19 nov '19 Den Haag, ZH Huur: € 2.000 /mnd.
 • ID 1601 CASCO restaurant in Scheveningen - Bad ID 1601 CASCO restaurant in Scheveningen - Bad Wij zijn op zoek naar een nieuwe exploitant die in dit restaurant wil gaan huren. Op deze locatie heeft jarenlang een “All you can Eat” sushi restaurant gezeten. In het pand zijn nog diverse zaken aanwezig, zoals een koel/ vriescel, luchtafzuiging, diverse keukeninventaris en dubbele toiletgroep. Deze zaken worden “om niet” aan de opvolgende huurde 28 okt '19 Den Haag, ZH Huur: Op aanvraag
 • Casco winkel-, kantoor- of horecalocatie in centrum van Axel. Casco winkel-, kantoor- of horecalocatie in centrum van Axel Algemeen:Goed gelegen op de Markt, in het centrum van Axel.Indeling: Verkoopruimte met toiletgroep/opslagruimte van totaal ca 100 m2 met achteruitgang (leveranciers, vluchtroute etc.).Inventaris: Casco; derhalve is geen overname verschuldigd! Verplichtingen:Op dit bedrijf rusten geen dranken-, automaten- en personele verplichtingen. Pand:Dit object Axel, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 786 /mnd.
 • ID: 1243 Horeca/ winkelpand aan de Scheveningse haven ID: 1243 Horeca/ winkelpand aan de Scheveningse haven NU PER DIRECT TE HUUR!! Op de kop van de eerste binnenhaven ligt dit winkelpand, voor vele doeleinden geschikt waaronder als restaurant. Scheveningen, ZH Huur: € 3.500 /mnd.
 • ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois ID: 1292 Te huur: Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam C Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m², verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo Rotterdam, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 7.085 /mnd.
 • Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Multifunctioneel Horecapand in Rotterdam Charlois te huur Dit voormalige Restaurant is gelegen aan de Doklaan 10-14 zichtbaar voor het verkeer uit de Maastunnel vlakbij het UFO restaurant en het in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Het prachtige vrijstaande pand is een gemeentelijk monument en meet in totaal circa 630 m², verdeeld over een kelder, begane grond, eerste verdieping en een zolder. De mo , ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 7.083 /mnd.
 • Casco Horecapand Sneek Casco Horecapand Sneek Schitterend gelegen casco horeca pand in het centrum van Sneek(voetgangersgebied). Gelegen in de nabijheid van diverse winkels, parkeren (betaald) in de directe omgeving. Ideaal voor lunchroom of mooi koffie concept. Het gehuurde kan in de huidige staat opgeleverd worden, verhuurd wordt uitsluitend het casco. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien Sneek, FR Huur: Op aanvraag
 • Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van Roermond Riant complex met tal van mogelijkheden in het centrum van R THEATER “ROYAL” HAMSTRAAT  7a ROERMOND In het centrum van de levendige winkelstad Roermond, vlakbij het NS-station, ligt deze in 1932 geopende en daarna diverse malen aangepaste en verbouwde voormalige  bioscoop. Vanaf het begin zijn het pand en de exploitatie altijd in bezit van dezelfde familie gebleven. De jongste generatie kiest voor een ander Roermond, LB OG: € 1.600.000
 • ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almere- Buiten ID: 1801 Horecaruimte te huur in het winkelcentrum van Almer € 83.500,- EXCLUSIEF BTW PER JAAR In het winkelcentrum van Almere- Buiten bieden wij aan een mooi HORECALOCATIE van 334m² met een mogelijkheid voor een ruim terras aan de voorzijde. De unit is gelegen op een hoeklocatie en heeft een frontbreedte van 21 meter. Baltimoreplein 27 bevindt zich in een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod met o.a. Jum 1334KA, FL Huur: € 6.958,33 /mnd.
Heeft u een suggestie?