35 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • Casco horecaruimte aan rand van vakantiepark in Winterswijk Casco horecaruimte aan rand van vakantiepark in Winterswijk Te huur, casco horecaruimte aan de rand van vakantiepark “De Kattenberg” in Winterswijk. Gelegen in het alom bekende Rommelgebergte in het oostelijke deel van de Achterhoek met veel natuurschoon, toerisme, activiteiten en bezienswaardigheden.Winterswijk heeft een uitgebreide activiteitenkalender met de leukste activiteiten in de omgevin 11 aug '18 Winterswijk, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID:1327 Horeca/ winkel/ kantoorruimte in Den Haag- Centrum ID:1327 Horeca/ winkel/ kantoorruimte in Den Haag- Centrum Wat een leuke plek is dit voor een koffieformule of lunchroom! Op een mooie hoek aan het chique Lange Voorhout gelegen winkelruimte met mogelijkheid tot (dag)horeca. Vele bekende nationale en internationale ondernemingen hebben aan het Lange Voorhout hun vestiging zoals diverse ambassades, de Hoge Raad der Nederlanden, CAOP alsmede het befaamde hot 04 jul '18 Den Haag Huur: € 3.333 /mnd.
 • ID:1242 CASCO HORECALOCATIE IN OUDE CENTRUM LEIDSCHENDAM ID:1242 CASCO HORECALOCATIE IN OUDE CENTRUM LEIDSCHENDAM Nu per direct te huur een multifunctionele horecalocatie van circa 274 m², met terras aan de historische Sluis van Leidschendam uitstekend geschikt voor meerdere horecaformules –of concepten Het betreft de voormalige winkel van bakkerij Remmerswaal, welke zal worden omgeturnd tot hippe atelierruimtes waar creatieve vakmensen hun passie en ambacht d 27 jun '18 Leidschendam, ZH Huur: € 6.000 /mnd.
 • ID:1245 Casco Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag ID:1245 Casco Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Ha HIER ZIJN ONDERHANDELINGEN GAANDE!!! Aan een brede, drukke doorgaande weg in het Hofkwartier gelegen winkelpand met mogelijkheid voor exploitatie van horeca lunch/ café-bar. Schuin tegenover het pand is een, flink opgeknapt plein met vele winkels en horeca. Verder bevindt het pand zich zeer nabij de Paleistuinen en en Grote Kerk in het centrum van 27 jun '18 Den Haag, ZH Huur: € 40.000 /mnd.
 • Te huur casco horecaruimte Stationsplein te Eindhoven Te huur casco horecaruimte Stationsplein te Eindhoven 31 mei '18 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Casco horecaruimte Margraten Casco horecaruimte Margraten V.V.O. circa 302 m2 winkelruimte Uitstekende zichtlocatie in winkelcentrum naast o.a. Plussupermarkt, DA Drogist, Rabo bank t.o.v. gemeentehuis Eijsden Margraten Multifunctionele ruimte voor vele doeleinden geschikt Gratis parkeerplaatsen op P- plaats voor het object Frontbreedte ca. 14.5 mtr. Compleet oplevering niveau Huurprijs nader overeen te k 27 mei '18 Margraten, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • 160 m2 Casco horeca in Westland 's-Gravenzande 160 m2 Casco horeca in Westland 's-Gravenzande In centrum gelegen horecaruimte met een vloeroppervlak van ca. 160m2. Voor diverse (horeca) doeleinden geschikt zoals restaurant, bistro, ijssalon of pizzeria. Aan de voorzijde is er ruimte voor een gevelterras (dit dient wel aangevraagd te worden bij de gemeente Westland) en aan de achterzijde van het pand bevind zich nog een ruime (open) achterpl 22 mei '18 's Gravenzande, ZH INV/GW: € 0     Huur: € 2.600 /mnd.
 • ID: 1803 Baltimoreplein 7-15 te huur ID: 1803 Baltimoreplein 7-15 te huur Deze horecalocatie kan PER DIRECT worden betrokken. Baltimoreplein 7-15 is het voormalige café MOKUM. Eigenlijk zijn dit twee aparte zaken, met een café met (kleine) keuken enerzijds en een aparte zaal anderzijds, in totaal 234m² met een zonnig terras aan de voorzijde. Het pand is nog afgebouwd met vloeren, wanden, toiletten, barren etc. maar alle 22 mei '18 KA, FL Huur: € 5.416 /mnd.
 • ID: 1802 Baltimoreplein 106 te huur ID: 1802 Baltimoreplein 106 te huur De locatie kan PER DIRECT worden betrokken!! Baltimoreplein 106 is het voormalige restaurant BALTIMORE, gelegen op een mooie hoeklocatie met ruim terras voor de deur op “borrelzon”. Het restaurant meet in totaal circa 400m², verdeeld over twee verdiepingen. Het pand wordt “casco +” opgeleverd met vloeren, wanden, een dubbele toiletgroep, bars en ke 22 mei '18 KA, FL Huur: € 6.666 /mnd.
 • ID: 1251 Horecalocatie in het centrum van Den Haag met categorie 2 bestemming ID: 1251 Horecalocatie in het centrum van Den Haag met categ Aan de voet van het Hofkwartier, in de bekende Torenstraat bieden wij u aan een fantastische (casco)locatie aan, welke geschikt is voor meerdere horecaconcepten! Deze voormalige Bakkerswinkel heeft aan de achterkant een mooi terras. De huidige vergunning laat openingstijden toe van 07:00 uur tot 02:00 uur en in het weekend tot 02:30 uur. In totaal 15 mei '18 2513 BW, ZH Huur: € 5.102 /mnd.
 • Te koop of te huur, goed onderhouden pand geheel instapklaar voor starters met weinig eigen vermogen. Te koop of te huur, goed onderhouden pand geheel instapklaar Zeer ideale lokatie om je eigen zaak te beginnen zonder veel eigen vermogen nodig te hebben.Deze zaak is geheel instapklaar of met slechts weinig aanpassingen te wijzigen in een andere formule. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een Grieks restaurant, all-in formule, grillroom kortom mogelijkheden te over. Hele pand is voorzien van een afzuiging, goed 09 apr '18 Kerkrade, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1326 Nu te huur in het centrum van Den Haag 276 m² Horecaruimte ID: 1326 Nu te huur in het centrum van Den Haag 276 m² Horec Verstopt in het historische Hofkwartier ligt de Prinsestraat. De authentieke winkelstraat bevindt zich tussen twee iconische plekken van de Haagse binnenstad, de Grote Kerk en de Paleistuin. Hip Den Haag slaat hier z’n slag bij trendy mode- en accessoirezaken, designwinkels en kunstgaleries. Naast het gevarieerde winkelaanbod ontpopt deze straat zi 28 mrt '18 CA, ZH Huur: € 5.833 /mnd.
 • ID: 1254 Nu te huur: Casco + Horeca/ Restaurantlocatie in Den Haag ID: 1254 Nu te huur: Casco + Horeca/ Restaurantlocatie in De Wie blaast nieuw leven in het oudste restaurant van Den Haag? Voor deze zeer bekende horecalocatie waarin voorheen sinds 1922 (!!) rijsttafel restaurant “Tampat Senang” was gevestigd, zijn wij op zoek naar een leuke nieuwe invulling. Gelegen aan de langste Laan van Nederland, op het randje van de archipelbuurt, van oudsher de Indische buurt van Den 21 mrt '18 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.000 /mnd.
 • Voormalig Citytheater - Partycentrum & Zalen Voormalig Citytheater - Partycentrum & Zalen Oorspronkelijk uit 1907 daterend voormalig bioscooptheater gelegen in de Vleesstraat, de belangrijkste winkelstraat in het levendige Venlose stadscentrum. Gemeentelijk monument. In de jaren negentig van de vorige eeuw werden hier voor de laatste maal films vertoond, enkele jaren later is het pand intern aangepast voor het organiseren van diner-show Venlo, LB Huur: € 3.750 /mnd.
 • Z0524 BEDRIJFSRUIMTE (WINKEL/HORECA) , KLOOSTERSTRAAT 19, VENLO-BLERICK Z0524 BEDRIJFSRUIMTE (WINKEL/HORECA) , KLOOSTERSTRAAT 19, VE In het midden van de drukste winkelstraat in het centrum van het stadsdeel Blerick (gemeente Venlo, in totaal ca. 100.000 inwoners) licht dit object dat sinds 2003 in gebruik was als restaurant/brasserie. Daarvoor was er een winkelbedrijf gevestigd. Op de verdiepingen 2 thans onbewoonde appartementen. De indeling van het momenteel leegstaande en in Blerick, LB OG: € 450.000
Heeft u een suggestie?