43 casco horecaruimte advertenties Sorteer
 • Horecaruimte in Alphen aan den Rijn te huur Horecaruimte in Alphen aan den Rijn te huur Café de Ouwe Tap in Alphen aan den Rijn is bekend in Alphen en omgeving als een warm eetcafé met een beschut terras. Het Café ligt net om de hoek van de van Nesstraat, een leuk straatje met diverse horecagelegenheden tegenover een grote kerk. Op dit moment is de onderneming gesloten. Er liggen hier behoorlijke kansen voor een nieuwe ondernemer, de 28 jan '19 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Te huur aangeboden casco+ horeca pand te Lekkerkerk Te huur aangeboden casco+ horeca pand te Lekkerkerk Het betreft hier een horeca cascopand + in de plaats Lekkerkerk. Alle voorzieningen zijn reeds getroffen zoals toiletten, keuken voorzieningen, mooie bar inrichting etc etc. Pandeigenaar is bereidt mee te denken qua invulling. Deze locatie is geschikt voor een restaurant, wijnbar of eventueel een eetcafe ! 21 jan '19 Lekkerkerk, GR OG: € 10.000     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Casco Pand in Winkelstraat Casco Pand in Winkelstraat Makkelijk rechthoekig CASCO pand met alle aansluitingen (gas-stroom-water-riool-data) aanwezig. Het pand heeft een retailbestemming, maar de eigenaar heeft een aanvraag bij de gemeente Rotterdam gedaan voor bestemmingswijziging naar horeca (nivo 2, openingstijden van 07.00 tot 01.00(02.00) uur) en hier is positief op gereageerd. Zodra de huurder be 20 jan '19 Bergse Dorpsstraat 58 Rotterdam Hillegersberg, ZH Huur: € 6.500 /mnd.
 • Casco Horecapand Sneek Casco Horecapand Sneek Prima gelegen casco horeca pand in het centrum van Sneek. Gelegen in de nabijheid van diverse horeca bedrijven., parkeren (betaald) in de directe omgeving. Het gehuurde kan in de huidige staat opgeleverd worden, verhuurd wordt uitsluitend het casco. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van bijvoorbeeld brouwerijen. Er zijn eigen aansluitingen vo 20 dec '18 Centrum Sneek, FR Huur: € 1.000 /mnd.
 • CASCO Horecapanden op centrum/station locatie in Leeuwarden CASCO Horecapanden op centrum/station locatie in Leeuwarden CASCO Horecapanden op een centrum/station locatie in Leeuwarden. Units zijn nog in te vullen, vierkante meters vanaf 100 m² tot ca. 800 m². Het voormalig Aegon Hoofdkantoor wordt getransformeerd naar een `Mix Use` gebouw. Horeca, retail en kantoor in de plint. (studenten) Woningen op de verdiepingen. Tevens nog kantoren op de verdiepingen. Aansprek 06 dec '18 Centrum - Station, FR OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Te huur aangeboden casco+ horecaruimte te Brielle Horecaadviesbureau.nl biedt te huur aan op een werkelijk prachtige locatie te Brielle een casco horeca ruimte van ongeveer 120 m2 inclusief terras met 60 zitplaatsen aan het water. Het pand heeft reeds horeca voorzieningen zoals afzuigkanaal, vetput etc. Voor de juiste horeca ondernemer een unieke locatie ! 06 dec '18 Brielle, ZH OG: € 7.500     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Casco Horeca Pand Coevorden Casco Horeca Pand Coevorden Midden in Coevorden, grenzend aan de markt, wordt dit horecapand te huur aangeboden. De verhuurder is bereid mee te denken over de invulling van dit pand. Deze locatie is uitermate geschikt voor een eigentijds eetcafé. Voor het pand is het mogelijk om een terras te plaatsen. Voor de juiste ondernemers is hier veel mogelijk. 06 dec '18 Coevorden, DR Huur: € 1.400 /mnd.
 • ID:1242 CASCO HORECALOCATIE IN OUDE CENTRUM LEIDSCHENDAM ID:1242 CASCO HORECALOCATIE IN OUDE CENTRUM LEIDSCHENDAM Nu per direct te huur een multifunctionele horecalocatie van circa 283 m², met terras aan de historische Sluis van Leidschendam uitstekend geschikt voor meerdere horecaformules –of concepten. Het betreft de voormalige winkel- en productieruimte van bakkerij Remmerswaal. In deze inspirerende (werk)omgeving is ruimte voor 283 m² horeca met een mogeli 30 nov '18 Leidschendam Huur: € 6.150 /mnd.
 • (Z0563) BEDRIJFSRUIMTE, KWIETHEUVEL 49, VENLO-CENTRUM (Z0563) BEDRIJFSRUIMTE, KWIETHEUVEL 49, VENLO-CENTRUM Z0563 BEDRIJFSRUIMTE, KWIETHEUVEL 49, VENLO-CENTRUM In het levendige centrum van de Limburgse grensstad Venlo (ca. 100.000 inwoners) gelegen casco bedrijfsruimte waarin tot enige tijd geleden een winkelbedrijf in witgoed en elektronica was gevestigd. Deze op een hoek gelegen casco ruimte maakt deel uit van een gebouw waarin in het recente verleden 14 nov '18 Venlo, LB Huur: € 1.775 /mnd.
 • (Z0558) BEDRIJFSRUIMTE, KWIETHEUVEL 43, VENLO-CENTRUM (Z0558) BEDRIJFSRUIMTE, KWIETHEUVEL 43, VENLO-CENTRUM Z0558 BEDRIJFSRUIMTE, KWIETHEUVEL 43, VENLO-CENTRUM In het levendige centrum van de Limburgse grensstad Venlo (ca. 100.000 inwoners) gelegen casco bedrijfsruimte waarin tot enige tijd geleden een detailhandel was gevestigd. Deze casco ruimte maakt deel uit van een gebouw waarin in het recente verleden het hoofdkantoor van de plaatselijke Rabobank h 14 nov '18 Venlo, LB Huur: € 1.540 /mnd.
 • Casco horeca ruimte met mooie uitstraling en vele mogelijkheden Casco horeca ruimte met mooie uitstraling en vele mogelijkhe Midden, in het van oudsher bekende uitgaansgebied en aan het einde van het drukke winkelgebied, in het centrum van Weert gelegen casco horeca ruimte. In de directe nabijheid van vele gezellige kroegen en restaurants en op de looproute tussen het drukke kernwinkelgebied en het Weerter stadspark, met haar evenementen en natuurschoon. Het Weerter stad 08 nov '18 Weert, LB Huur: Op aanvraag
 • Prachtige casco ruimte zeer geschikt voor div horeca doeleinden Weert Prachtige casco ruimte zeer geschikt voor div horeca doelein Unieke horeca locatie aan doorgaande weg centrum Weert Op een perfecte zichtlocatie aan de Maaspoort te Weert met een zeer gevarieerde en succesvolle winkel en horeca aanbod gelegen winkel/horeca ruimte van ca. 303 m2 en 170 m2 opslagruimte. Het betreft een toeleidende drukke straat naar het kern winkelcentrum van Weert. De Maaspoort is de drukke t 05 nov '18 Weert, LB Huur: Op aanvraag
 • (Z0547) BEDRIJFSRUIMTE  SPOORSTRAAT 9 VENLO-centrum (Z0547) BEDRIJFSRUIMTE SPOORSTRAAT 9 VENLO-centrum Z0547 BEDRIJFSRUIMTE SPOORSTRAAT 9 VENLO-centrum Op goede zichtlocatie in het levendige centrum van Venlo (100.000 inwoners) gelegen horecabedrijfsruimte met brede voorpui. Het object maakt deel uit van de voormalige vestiging van de ABN-AMRObank waarin, op de verdiepingen, recentelijk ruim 100 studentenwoningen zijn gerealiseerd en verhuurd. De AB 04 nov '18 Venlo, LB INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.850 /mnd.
 • ID 2101 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag ID 2101 Horeca/ winkelruimte in het centrum van Den Haag NU TE HUUR: HORECA ruimte gelegen aan de poort van Avenue Culinaire, recht tegenover de afvaart van de Haagsche “Ooievaart”. Mogelijkheid voor horeca, restaurant, lunchroom of eetcafé, geschikt voor vele doeleinden en concepten. De vergunning wordt afgegeven voor de openingstijden tussen 07.00 uur en 01.30 uur doordeweeks en tot 02.30 uur in het we 02 okt '18 Den Haag, ZH Huur: € 2.304 /mnd.
 • ID: 4084 Vlag kan uit voor dé nieuwe horecastek van Scheveningen ID: 4084 Vlag kan uit voor dé nieuwe horecastek van Scheveni Scheveningen zit volop in de lift. Een perfect moment om in te stappen aan boord van een nieuw avontuur: de herontwikkeling van het huidige Vitalizee. Bóvenop het nieuw te openen Legoland Discovery Centre aan de Boulevard van Scheveningen! Het gaat om een nieuw 5.500 m² groot complex dat voor 2.500 m² uit horeca en 2.500 m² uit leisure bestaat. Met 27 sept '18 Den Haag, ZH Huur: € 400 /mnd.
Heeft u een suggestie?