29 lunchroom advertenties Sorteer
 • Lunchroom / broodjeszaak te koop in centrum Haarlem Lunchroom / broodjeszaak te koop in centrum Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een in naam en faam zeer goed bekend staande lunchroom/broodjeszaak in hartje centrum Haarlem. Dit sfeervol ingerichte lunchroom/broodjeszaak is gelegen in de Paarlaarsteeg te Haarlem, de beste en meest gevarieerde winkelstad van Nederland op 30 meter van een A1 locatie (Grote Markt, Grote Houtstraat, Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 950 /mnd.
  Verkocht o.v.b.
 • ID: 4116 Dagzaak hartje centrum Den Haag ID: 4116 Dagzaak hartje centrum Den Haag Deze Italiaanse patisserie verkoopt werkelijk de lekkerste zoetigheden uit Italië! De zaak heeft inmiddels al een grote vaste klantenkring die regelmatig genieten van al dit lekkers. De zaak heeft een licht karakter, is in goed conditie en is goed onderhouden. Het eerste gedeelte biedt plaats aan circa 15 personen, maar er is zeker de mogelijkheid 11 sept '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 57.500     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Lunchroom en vlaaienspecialist met ruim terras aan nieuw aangelegd plein. Lunchroom en vlaaienspecialist met ruim terras aan nieuw aan Status: Te Koop Objectkenmerk: 1300 Bedrijfstype: Lunchroom / gebakwinkel Plaats/Regio: Veendam Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 47.000,-- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: in overleg met verhuurder Kernpunten: Lunchroom met vlaaienspeciaalzaak onder franchise formule Limburgia Bij een hernieuwde huurovereenkomst is de verme 06 aug '19 INV/GW: € 47.000
 • ID: 2064 Unique concept in de Oude Molstraat!! ID: 2064 Unique concept in de Oude Molstraat!! In de populaire Oude Molstraat met haar diversiteit aan horeca is deze lunchroom met een Unique Selling Point gevestigd. BitterSweetz is een laagdrempelige lunchroom waar een diversiteit aan publiek komt. Na jarenlang zelf geworsteld te hebben met lekker lunchen als iemand met allergieën, is ze zelf gaan ondernemen. Vijf jaar geleden is ze daarom B 19 jul '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 47.500     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Surhuisterveen Verkocht binnen 2 weken Surhuisterveen Verkocht binnen 2 weken SurhuisterveenLunchhuis De LauwersLauwersweg 7Nieuw in de verkoop het slechts 4 jaar oude bedrijf in Surhuisterveen.De inventaris en het bedrijf ziet er super gelikt uit en heeft een goede omzet opgebouwd.Het is gelegen op het industrieterrein De Lauwers aan de invalsweg van Surhuisterveen.Het betreft een dagexploitatie. Er zijn geen verplichtingen 13 jul '19 Surhuisterveen, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Verkocht!
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar 09 jul '19 Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar 06 jul '19 Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • ID 1294: Fantastische Horecalocatie in het centrum van Den Haag ID 1294: Fantastische Horecalocatie in het centrum van Den H De Frederikstraat is een winkelstraat met Koninklijke allure aan de rand van het stadscentrum van Den Haag. Een straat die nooit tot stilstand komt. ’s Morgens vroeg kun je er al koffiedrinken en ontbijten, overdag shoppen in exclusieve winkels en ’s avonds dineren. ’s Zomers kunt u heerlijk buiten zitten op één van de vele terrassen om te genieten 05 jul '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.500 /mnd.
 • ID: 4110 Lunchroom en chocolaterie op “De Fred” ID: 4110 Lunchroom en chocolaterie op “De Fred” Ter overname aangeboden een mooie horecalocatie met veel mogelijkheden op de Fredrik Hendriklaan in Den Haag. De zaak ChoX bestaat inmiddels 13 jaar en is daarmee een vaste waarde op de laan. Niet alleen de bewoners van het Statenkwartier weten blindelings de weg naar de winkel te vinden maar ChoX kan rekenen op vele vaste gasten en klanten uit gro 05 jul '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.100 /mnd.
 • mooie lunchroom centraal gelegen in bekende plaats omg. Venlo mooie lunchroom centraal gelegen in bekende plaats omg. Venl Midden in het centrum van Grubbenvorst gelegen zeer goed bekend staand lunchroom Aan u wordt aangeboden een zeer goed renderende lunchroom welke gelegen is midden in het centrum van een dorp wat in de wijde omgeving zeer bekend staat. Te midden van lokale winkeliers en op steenworp afstand van publiekstrekker ijssalon Clevers en de zeer druk bezoch 05 jun '19 Broekhuizen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.066 /mnd.
 • ID: 1290 Lunchroom/ cafetaria Mill’s Jr. ID: 1290 Lunchroom/ cafetaria Mill’s Jr. Op een leuke locatie in Leiden gelegen lunchroom/ cafetaria De lunchroom heeft ongeveer 30 zitplaatsen en een leuk terras met nog eens 12 stoelen. De zaak is startklaar heeft een complete en goed onderhouden inventaris en een zeer behoorlijke omzet, zeker gezien het feit dat de zaak alleen gedurende de dag tussen 10.00 en 17.00 uur geopend is en op 27 mei '19 Leiden, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Koop nu met ?10.000 aanbetaling - Lunch & Dinnercafé in winkelcentrum in het hart van Hoogeveen Koop nu met ?10.000 aanbetaling - Lunch & Dinnercafé in wink Mooi uniek Sixties Eetcafé op A locatie Winkelcentrum in hart van HoogeveenKoop NU met € 10.000,00 aanbetaling + Huurkoop OvereenkomstEetcafé / Lunchcafé / Sixties café / 68 lunchcafé / Sixty Eight Lunchcafé De onderneming:Lunchcafé Sixty Eight wordt sinds "3 jaar" na een rigoureuze verbouwing i 09 mei '19 Hoogeveen, DR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 600 /mnd.
 • Casco Horecaruimte in het Centrum van Groenlo Casco Horecaruimte in het Centrum van Groenlo  Te koop/te huur, Casco horecaruimte op zichtlocatie midden  in het centrum van Groenlo Groenlo is een vestigingsstad in de Achterhoek en heeft veel culturele bezienswaardigheden te bieden. Er zijn diverse vakantieparken rondom Groenlo waaronder recreatiegebied/vakantiepark Marveld.  Deze worden door veel toeristen bezocht.   Locatie:- Gelegen op e 08 mei '19 Groenlo, GD OG: € 235.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Broodjeszaak/Lunchroom ter overname aangeboden in Haarlem
  Verkocht
  Broodjeszaak/Lunchroom ter overname aangeboden in Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Een prachtig ingerichte biologische broodjeszaak gelegen midden in het centrum van Haarlem tussen de leukste horecazaken van de stad. De huidige ondernemer exploiteert deze modern en sfeervol ingerichte zaak nu z'n 2,5 jaar, maar moet om privé redenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een s Haarlem, NH INV/GW: € 19.500     Huur: € 1.250 /mnd.
  Verkocht!
 • Mooie lunchroom, hartje centrum Amsterdam te koop Mooie lunchroom, hartje centrum Amsterdam te koop Gezellige goedlopende Lunchroom / koffiezaak, mengformule te koop, in het hart van Amsterdam Vlakbij bij de Nieuwmarkt, op de drukke Zeedijk. Ruim 75 toeristen per m2 per dag, Zeer gunstige ligging. Continue doorloop Overname prijs is inventaris en Goodwil 60m2 Erg leuk winkeltje, nog geen 2 minuten lopen van het Centraal station zeer aantrekkelijk 03 apr '19 Amsterdam, NH OG: € 125.000     INV/GW: € 125.000     Huur: € 1.404 /mnd.
Heeft u een suggestie?