Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
19 lunchroom advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Horeca locatie Kampweg 1a ( L ) ter overname Horeca locatie Kampweg 1a ( L ) ter overname Het pand is nieuw gebouwd in 2017 en heeft een totale oppervlakte van ca. 120 m2 (excl. terras), het perceel is 2.330 m2 groot. In de verkoopruimte zijn ca. 40 zitplaatsen binnen. Op het verharde terras met uitzicht op de tuin en de weg zijn ca. 50 zitplaatsen. Conform de huidige vergunning is een bezetting van 50 zitplaatsen totaal mogelijk. De in 02 jul '24 Bergen (Limburg), LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horecabedrijf in Alphen aan den Rijn ter overname - De Horecatussenpersoon Horecamakelaar Horecabedrijf in Alphen aan den Rijn ter overname - De Horec Dit Restaurant is gevestigd aan het prachtige Rijnplein in Alphen aan den Rijn, een gemeente met meer dan 112.000 inwoners. Dit is ook het plein waar het Theater, de Bioscoop, De Mediamarkt en Mc Donalds zijn gevestigd en waar ook vele evenementen worden gehouden. Het Rijnplein in Alphen aan den Rijn is dé ideale plek om te winkelen. Het Rijnplein 10 jun '24 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 4.600 /mnd.
 • Handelgigant
 • Horecaruimte met bovenwoning te huur in Waalwijk Horecaruimte met bovenwoning te huur in Waalwijk Deze locatie ligt in een woonwijk in Waalwijk en is bijzonder geschikt voor een broodjeszaak, restaurant, afhaal, bezorgen, lunchzaak . Beneden bevindt zich het horecagedeelte met ruimte voor zo'n 30 gasten. Aan de voorkant is het mogelijk een terras te exploiteren met zo'n 10 zitplaatsen. Het pand wordt casco opgeleverd. Het pand beschikt tevens o 07 jun '24 Waalwijk, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 0     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Lion d'Or Lion d'Or Lunchroom - Brasserie Lion D'or Schoolstraat 40-42 | Venray Dit object is gelegen aan de Schoolstraat in Venray, direct naast de Schouwburg in een van de voornaamste voetgangers gebieden in het centrum van Venray. Een A1 locatie gelegen dat onderdeel uit maakt van de routing voor het winkelend publiek. Deze commerciële ruimte (VVE). Van 09 mei '24 Venray, LB OG: € 420.000     INV/GW: € 70.000
 • ID: 2224 Lunchroom-Restaurant Torenstraat 32 ID: 2224 Lunchroom-Restaurant Torenstraat 32 Deze locatie is gelegen in het centrum van Den Haag recht tegen over de Grote Kerk aan de Torenstraat 32. Deze locatie is uitermate geschikt als lunchroom of restaurant. Het is niet mogelijk om een concept met grillfunctie hier te starten. Ook afhaal-bezorgrestaurant behoord tot de mogelijkheden. De vergunning voor horeca laat een categorie 1 toe m 08 apr '24 Den Haag, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: € 2.420 /mnd.
 • ID: 2219 Kip zonder Kop NU TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD ID: 2219 Kip zonder Kop NU TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD In het hart van Scheveningen vindt je deze leuke, kleine en overzichtelijke horecaonderneming. Deze locatie leent zich perfect voor een bezorg- en afhaallocatie. Nog niet lang geleden heeft de ondernemer deze casco locatie omgetoverd tot een nette horeca-winkel. Bij binnenkomst vindt je een splinternieuwe kippengril, 2 nette verkoopvitrines waarin 29 jan '24 Den Haag, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.307 /mnd.
 • ID: 3012 Lunchcafé Sista’s NU IN PRIJS VERLAAGD! ID: 3012 Lunchcafé Sista’s NU IN PRIJS VERLAAGD! Ontdek de vele mogelijkheden van Lunchcafé Sistas in het hart van Nootdorp! Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch, een smakelijk tussendoortje, of gewoon een goede kop koffie, de menukaart heeft voor ieder wat wils. Bij dit bedrijf, gevestigd op een hoekpand, welke ca. 55 comfortabele zitplaatsen binnen en nog eens 50 op de 2 sfeervolle en zon 24 jan '24 Nootdorp, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 4.100 /mnd.
 • Handelgigant
 • ID: 2213 Horecagelegenheid Oud Rijswijk ID: 2213 Horecagelegenheid Oud Rijswijk Horecagelegenheid in het gezellige ‘’Oud Rijswijk’’ Zeer net restaurant in een gezellige winkelgebied. Deze goedlopende, eerlijke en duurzame zaak heeft een ruim terras, dit pal voor de gevel van het restaurant. Door de openstaande deuren wordt dit terras direct betrokken bij het restaurant en behoudt je hiermee een maximaal effect voor wat betreft Rijswijk, ZH INV/GW: € 89.500     Huur: € 2.390 /mnd.
 • IJssalon-Lunchroom, W.C Oosterheem te Zoetermeer IJssalon-Lunchroom, W.C Oosterheem te Zoetermeer In prijs verlaagd ! Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: IJssalon - Lunchroom, met 3 terrassen, gevestigd in een hoekpand winkelcentrum Oosterheem, grote nieuwbouwwijk te Zoetermeer. Verkoop van ambachtelijk ijs, poffertjes, wafels, tosti's, broodjes, koffie, frisdranken e.d., er is ook een volledige alcoholvergunning. In de zomermaanden is de ij Leidschendam, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.481 /mnd.
 • ID: 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan ID: 4221 Restaurant aan de Thomsonlaan Unieke kans! Dit prachtig restaurant is volledig nieuw verbouwd en ingericht in 2022. Het heeft circa 45 zitplaatsen en er is een gezellig terras voor de deur met circa 15 zitplaatsen. Wat dit restaurant echt bijzonder maakt, is de schitterende open keuken, volledig uitgerust met moderne gemakken. Naast de open keuken treft u tevens de bar met koff Den Haag, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Lunchroom in de omgeving Nijmegen ter overname. Lunchroom in de omgeving Nijmegen ter overname. Dag horeca zaak met een heel goed imago. Staat bekend om gebruik van hoogwaardige producten. Heeft een verzorgingsgebied van ruim 20 kilometer en is gelegen in een aantrekkelijke omgeving in het centrum. De zaak is de plek voor een heerlijke lunch. De keuken is gespecialiseerd in verse, seizoensgebonden gerechten. Ze werken met lokale leveranciers Groesbeek, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 400.000     Huur: € 2.700 /mnd.
 • ID: 4225 Restaurant in de Molenstraat ID: 4225 Restaurant in de Molenstraat Unieke kans! Dit sfeervolle familie restaurant is gelegen in het levendige centrum van Den Haag. Ruime keuken en een gezellig terras voor de deur. Locatie locatie locatie!! Dit charmante restaurant is gevestigd in de Molenstraat van Den Haag, een garantie voor constante stroom van zowel lokale inwoners en toeristen. Stap binnen en voel direct de wa Den Haag, ZH INV/GW: € 115.000     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • ID: 4227 Lunchroom in de Kettingstraat ID: 4227 Lunchroom in de Kettingstraat Een goedlopende lunchroom midden in het historische centrum van Den Haag. Met een constante stroom van voorbijgangers en toeristen. Er is een gezellig terras voor de deur aanwezig. Deze zaak is eind 2019 volledig gerenoveerd en nieuw ingericht, sfeervol en eigentijds met frisse elementen. De zaak biedt plaats aan circa 25 personen en dit prachtige Den Haag, ZH INV/GW: € 95.000     Huur: € 2.050 /mnd.
 • ID: 1588 Peppermint Ontbijt & Lunch ID: 1588 Peppermint Ontbijt & Lunch Deze drukke lunchroom, gelegen aan de Frederikstraat in het populaire buurtschap 2005, is één van de bekendste en oudste van Den Haag. De zaak bestaat al sinds 1973 (!!) Je komt naar deze zaak voor de lekkerste koffie uit Den Haag, door de eigenaresse zelf geïmporteerd en je kunt er ongedwongen genieten van een heerlijke ontbijt of lunch. Het bijzo Den Haag, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 2.295,05 /mnd.
 • Lunchroom te koop (discreet) in Dordrecht VERKOCHT!!! Lunchroom te koop (discreet) in Dordrecht VERKOCHT!!! VERKOCHT BINNEN 3 MAANDEN!!! WILT U OOK UW BEDRIJF SNEL VERKOPEN? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP!!! Unieke kans!!! Ter overname Lunchroom met hoge omzet en lage huur in Dordrecht. Wij hebben zeer discreet in de verkoop gekregen een super mooie grote lunchroom in Dordrecht. De lunchroom is ca. 200 m2 en heeft ca. 75 zitplaatsen binnen en ca. 50 zitplaa Dordrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.100 /mnd.
Heeft u een suggestie?