Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
37 lunchroom advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Ter overname: dagexploitatie / lunchroom in winkelcentrum Maastricht. Ter overname: dagexploitatie / lunchroom in winkelcentrum Ma Heb je altijd al een dagzaak/lunchroom willen hebben dan is dit je kans!! Vanwege de goede naamsbekendheid houden wij de naam nog even geheim en verkopen wij deze zaak discreet. In een persoonlijk gesprek zullen wij de nadere gegevens bekendmaken.Vanaf de vroege morgen staan de gasten al voor de deur te wachten op de heerlijke koffie/cappuccino of 30 sept '22 Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1578 Afhaal/bezorgzaak op goede locatie in Den Haag ID: 1578 Afhaal/bezorgzaak op goede locatie in Den Haag In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij deze take- away en bezorgzaak in de verkoop gekregen. Met de Tweede Kamer om de hoek en diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie! Het concept is verkoop van sushi en Vietnamese snacks met De horecaonderneming is ideaal v 29 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.615 /mnd.
 • Hevesta
 • ID 2187 Lunchroom aan de Boekhorststraat ID 2187 Lunchroom aan de Boekhorststraat De Broodjesmaker in de Boekhorststraat is onlangs verbouwd tot een lunchroom met een grote counter voor het serveren van drankjes en het maken van broodjes. De Boekhorststraat is een straat met een divers aanbod aan winkels en horeca. Het ligt op loopafstand van de Grote Markt en de Grote Marktstraat. De parkeergarage onder de Grote Marktstraat lig 27 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • ID 4192 horecalocatie op Scheveningen ID 4192 horecalocatie op Scheveningen Dit mooie hoekpand is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan een ijssalon, lunchroom, bistro, koffiebar etc. De huurprijs is inclusief bovenwoning met eigen opgang. De ruimte is circa 80 m2 en is momenteel ingericht voor een afhaal en bezorgrestaurant. Binnen zijn er circa 35 zitplaatsen en op het terras is er de mogelijk tot het plaat 21 sept '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.850 /mnd.
 • ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat ID 2184 Lunchroom aan de Prinsestraat Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag De populaire Prinsestraat is gelegen in de wijk Hofkwartier. Deze wijk staat bekend om z’n kleine boetieks, galeries en een diversiteit aan horeca. Veel bekende concepten zijn hier gevestigd of zijn op zoek naar een locatie in een van de straten van het Hofkwartier. Deze wijk wordt niet alleen veel bezoch 13 sept '22 Den Haag (ZH), ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.250 /mnd.
 • ID: 2185 Dip wafels aan het Damplein ID: 2185 Dip wafels aan het Damplein Het Damplein is een voetgangersgebied, vanuit dit plein loop je naar de sluisjes en naar het haventje dat volgend jaar in gebruik genomen zal worden. Onder het plein bevindt zich een parkeergarage. Het concept Dip kan worden voortgezet, uiteraard is een ander concept ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld een smoothiebar, koffiewinkel of een uitgifte van 07 sept '22 Leidschendam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 767 /mnd.
 • ID 4189 Petit France, een stukje Frankrijk in Den Haag. ID 4189 Petit France, een stukje Frankrijk in Den Haag. Een stukje Frankrijk in Den Haag. Dit prachtige bedrijf is gevestigd in het winkelcentrum Leyweg, bestaat inmiddels 20 jaar en is zeer bekend bij de locals en ver daar buiten. Het betreft een A1-locatie met een hoge omzet en hoog rendement! De zaak is circa 140 m2 en biedt plaats aan circa 70 personen. Voor de deur is er een terras aanwezig met cir 24 aug '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 225.000     Huur: € 3.603,89 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • ID 4184 Horecalocatie bij Kunstgarage Franx ID 4184 Horecalocatie bij Kunstgarage Franx Voor de horecaruimte van Kunstgarage Franx zijn wij opzoek naar een gedreven horecaondernemer(s) die weet wat er nodig is om van deze locatie een leuke hippe zaak te maken.De ruimte is circa 120 m2 en er is gelegenheid tot het plaatsten van een groot terras voor de deur. De zaak is onlangs verbouwd en deels ingericht. Er is een open keuken en de za 27 jul '22 INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom Barneveld Lunchroom Barneveld Te koop: Wil jij een goed lopende lunchroom & dinerroom starten op een fantastische plek in het centrum van Barneveld dan is “De Levensgenieter” misschien wat voor jou! Midden in het centrum en tegenover de oude Catharinakerk met het kleine intieme plein heeft “De Levensgenieter” de perfecte uitstraling en locatie. Hier 27 jul '22 Barneveld, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • D: 1551 Theepaviljoen gelegen op prachtig landgoed D: 1551 Theepaviljoen gelegen op prachtig landgoed Soms kom je een locatie tegen waarbij het bloed harder door de aderen gaat stromen. Middenin de bossen van een prachtig landgoed ligt dit prachtige theehuis, welke vroeger in gebruik is geweest als zogenaamd “schiethuis” van Prins Frederik. Op dit unieke plekje, waar je voor even eeuwen wordt teruggezet in de tijd, kunt je in de winter genieten van 25 jul '22 INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.870 /mnd.
 • Stationschef voor Brasserie ZLSM gezocht Stationschef voor Brasserie ZLSM gezocht Wie wordt de nieuwe stationschef van de brasserie in station Simpelveld van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij? Stationstraat 22 | Simpelveld Gelegen in de monumentale visitatiezaal van station Simpelveld biedt deze instapklare brasserie een unieke stationsrestauratie. Genieten van het prachtig uitzicht, waar op rijdagen de stoomtrein lett 24 jul '22 Simpelveld, LB INV/GW: € 54.500     Huur: € 2.350 /mnd.
 • ID 2179 Pompoen ID 2179 Pompoen In de gezellige Piet Heinstraat bieden wij deze lunchroom aan. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een stel om de onderneming te runnen. De inrichting is licht met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Pompoen schenkt geen alcohol maar er is een positieve beginseluitspraak met betrekking tot het schenken van alcohol. De openingstijd 13 jul '22 INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.875 /mnd.
 • Handelgigant
 • ID 2170 Pim; Coffee, Sandwiches & Vintage/ verkocht onder voorbehoud ID 2170 Pim; Coffee, Sandwiches & Vintage/ verkocht onder vo Deze charmante horeca locatie aan de Prins Hendrikstraat is in de wijk zeer geliefd. Het concept Pim Coffee, Sandwiches and Vintage draait om koffie, thee, ontbijt en lunch. Een typische zaak voor overdag dus, met openingstijden van 8 tot 18 uur. De sfeer binnen is stijlvol, opgewekt en huiselijk warm. De ruimte is slim en praktisch ingedeeld met e 12 jul '22
 • *** Lunchroom *** Amsterdam- Centrum *** Lunchroom *** Amsterdam- Centrum *** Lunchroom*** Amsterdam- Centrum Tussen het Muntplein en de Weteringschans op een mooie zichtlocatie is deze unieke, kleinschalige lunchroom gevestigd. De bereikbaarheid is zeer goed. De Lunchroom is compact en praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur en ook nog een leuk terras ! De huidige exploitant is open van 09.00 uur t 08 jul '22 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 2174 Eetablissement Slootweg ID 2174 Eetablissement Slootweg Dit gezellige “eetablisement” is gelegen aan de Haagsche Laan van NOI, te midden van diverse kantoren en ministeries. De zaak is al meer dan 100 jaar een begrip in Den Haag. De zaak biedt momenteel plaats aan 34, maar kan gemakkelijk worden uitgebreid naar 50 zitplaatsen. Bovendien is er nog een apart gedeelte voor groepen tot ongeveer 20 gasten. E 29 jun '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 89.000     Huur: € 1.800 /mnd.
Heeft u een suggestie?