horecaprijzen
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
23 lunchroom advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • *** Lunchroom-Bar-Restaurant *** Haarlem *** Lunchroom-Bar-Restaurant *** Haarlem *** Lunchroom- Bar -Restaurant *** HAARLEM Op het zeer groot bedrijventerrein Waarderpolder is dit horecabedrijf al vele jaren met succes gevestigd. Met 44 zitplaatsen binnen en 20 op het zonnige terras en een huur van slechts € 1.600.== per maand een aantrekkelijke mogelijkheid voor een creatieve ondernemer die de weekenden ( buiten recepties en f 21 aug '20 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Brasserie | Terras | Eetcafé | Roermond Brasserie | Terras | Eetcafé | Roermond Brasserie | Lunchroom | Eetcafé Café ENZO | Stationsplein | Roermond Gelegen op het horecaplein van Roermond ligt Café ENZO, een café van naam en faam in de hele regio. Dichtbij het station, het Designer Outlet en natuurlijk de unieke binnenstad van deze prachtige stad. Op dit horecaplein worden diverse evenementen van 04 aug '20 Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.750 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • ID 2093 Lunchroom in de Javastraat ID 2093 Lunchroom in de Javastraat Aan de Javastraat ligt deze leuke lunchroom, met grote keuken. De huidige eigenaar is het concept van Brasserie Up gestart vanuit sociaal oogpunt. Zijn doel is, ex-verslaafden een tijdelijke baan aan te bieden, waarbij hij ze, na een jaar zonder terugval, helpt met het vinden van een vaste aanstelling in bijvoorbeeld een productiekeuken. Er moet da 09 jul '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 37.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID: 4131 Restaurant op de Binckhorst ID: 4131 Restaurant op de Binckhorst Dit restaurant is gevestigd op een hoek in het Junoblok en heeft ruimte voor een mooi terras aan het water, de Trekvliet. De voormalige ondernemers hebben de locatie geheel eigentijds ingericht met een mooie bar en gezellige zitjes. Achter de bar bevindt zich de semi-open keuken met alle benodigde apparatuur. Naast de keuken treft u de separate spo 30 jun '20 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.250 /mnd.
 • Ter overname Lunchroom in Markthal te Rotterdam Ter overname Lunchroom in Markthal te Rotterdam Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden een Lunchroom in Markthal te Rotterdam.De Markthal te Rotterdam is een woon- en winkelgebouw met inpandige markthal, gesitueerd tussen de straten Dominee Jan Scharpstraat, Grotemarkt, Westnieuwland en Verlengde Nieuwstraat.De Markthal is zeven dagen in de week open tot 20.00 uur ’s avonds.Oppe 24 jun '20 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • ID 2091 Sisi Streetfood ID 2091 Sisi Streetfood In hartje centrum Den Haag is dit onlangs verbouwde horecaobject ter overname. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig. De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. Er is één toilet aanwezig, daarom kan er geen alcohol geschonken worden. Er is de mogelijkheid een toilet bij te bouwen, dan behoort het schen 08 jun '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 2.500 /mnd.
 • ID 2086 Vietstreet ID 2086 Vietstreet In een van de meest gewilde horeca straten van Den Haag is Vietstreet gevestigd. Deze horecaonderneming richt zich op Vietnamees eten, maar zoals de Herengracht heeft bewezen, zijn er vele andere concepten mogelijk. De Herengracht is een straat die de laatste jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. Was deze straat voorheen alleen een straat 20 mei '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 90.000     Huur: € 2.680 /mnd.
 • Randstad
 • *** Lunchroom- Croissanterie *** Amsterdam-Centrum *** Lunchroom- Croissanterie *** Amsterdam-Centrum *** Lunchroom-Croissanterie *** Amsterdam-Centrum In de duurste en drukste winkelstraat van Nederland wordt dit fantastische bedrijf ter verkoop aangeboden. Het is gevestigd in een groot historisch pand met 3 verdiepingen en een grote zolder en het bedrijf beslaat 75 m2 welke is gelegen op de begane verdieping . De zeer bekwame medewerkers zijn in 18 mei '20 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Spoedverkoop!
 • ID 2081 Horecaonderneming op Korte Poten ID 2081 Horecaonderneming op Korte Poten De Korte Poten is een drukke straat die de Herengracht, het Centraal Station en het Plein met elkaar verbindt. Deze straat biedt een diversiteit aan winkels en horeca. Door de vele kantoren, scholen en toeristen is hier veel publiek, zowel overdag als ‘s avonds. Op loopafstand zijn de Tweede Kamer en het Binnenhof gevestigd, zo ook het Mauritshuis. Den Haag, ZH INV/GW: € 69.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een mooie lunchroom met hoge omzet op een toplocatie in Rotterdam.De zaak is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zondag en maandag vanaf 11.00 uur.Binnen zijn ca. 100 zitplaatsen aanwezig.Zeer hoge omzetcijfers!De huur bedraagt € 10.000,-- Inclusief Servicekosten en BTW per maand. Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 4126 Black Fig ID 4126 Black Fig Deze vegan lunchroom is gevestigd in een mooi hoekpand aan het statige Noordeinde. Het Noordeinde in Den Haag is één van de bekendste winkelstraten van Nederland. Van juweliers tot high-end mode en van gezellige koffiezaakjes tot hoogwaardige restaurants, alles is hier aanwezig. Het Noordeinde heeft onlangs een hele metamorfose ondergaan. De staat Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Lunchroom 48 zitplaatsen, winkelcentrum Delft Lunchroom 48 zitplaatsen, winkelcentrum Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom + terras, gelegen groot winkelcentrum te Delft. Totaal ca. 48 zitplaatsen, waarvan 26 op het overdekt terras. Zeer goede ligging, direct naast hoofdingang winkelcentrum. Winkelcentrum De Hoven Passage te Delft heeft ca. 60 winkels. De lunchroom kan worden verkocht vrij van verlichtingen. Complete pro Leidschendam, ZH INV/GW: € 69.500     Huur: € 2.167 /mnd.
 • horecaprijzen
 • ID: 2079 Lunchroom in de Weissenbruchstraat in Benoordenhout ID: 2079 Lunchroom in de Weissenbruchstraat in Benoordenhout De voorkant van deze lunchroom heeft 2 grote raampartijen waarlangs een terras staat. De lunchroom biedt de mogelijkheid van het voortzetten van een lunchroom maar ook kan er gedacht worden aan het serveren van borrel en diner. De lunchroom bevindt zich in de Weissenburchstraat. Aan de achterzijde bevindt zich een extra ruimte van ongeveer 25m2 die Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.480 /mnd.
 • Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Tegenover Station Maarheeze wordt deze mooie lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden.De zaak is in 50’s style interieur ingericht en men waant zich in de echte Amerikaanse lifestyle. Een toplokatie voor de specialiteiten burgers!De huidige eigenaresse is toe aan een nieuwe uitdaging in haar woonplaats Waalre.De zaak heeft 18 zitplaats Maarheeze, NB OG: € 53.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname  In het Alexandrium Shopping Center wordt deze goed lopende lunchroom ter overname aangeboden.De lunchroom bevindt zich nabij de ingang van het winkelcentrum nabij de Primarkt.De bruto vloeroppervlakte bedraagt ca 130 m2 en biedt plaats aan 80 bezoekers.Er is een afhaalgedeelte vanuit de hal van het winkelcentrum en een restaurantgedeelte. De zaak Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?