31 lunchroom advertenties Sorteer
 • Lunchroom / broodjeszaak te koop in centrum Haarlem Lunchroom / broodjeszaak te koop in centrum Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een in naam en faam zeer goed bekend staande lunchroom/broodjeszaak in hartje centrum Haarlem. Dit sfeervol ingerichte lunchroom/broodjeszaak is gelegen in de Paarlaarsteeg te Haarlem, de beste en meest gevarieerde winkelstad van Nederland op 30 meter van een A1 locatie (Grote Markt, Grote Houtstraat, Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 950 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Casco Horecaruimte in het Centrum van Groenlo Casco Horecaruimte in het Centrum van Groenlo Te koop/te huur, Casco horecaruimte op zichtlocatie midden in het centrum van Groenlo Groenlo is een vestigingsstad in de Achterhoek en heeft veel culturele bezienswaardigheden te bieden. Er zijn diverse vakantieparken rondom Groenlo waaronder recreatiegebied/vakantiepark Marveld. Deze worden door veel toeristen bezocht. Locatie:- Gelegen op een zi 08 mei '19 Groenlo, GD OG: € 235.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Broodjeszaak/Lunchroom ter overname aangeboden in Haarlem
  Verkocht
  Broodjeszaak/Lunchroom ter overname aangeboden in Haarlem Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Een prachtig ingerichte biologische broodjeszaak gelegen midden in het centrum van Haarlem tussen de leukste horecazaken van de stad. De huidige ondernemer exploiteert deze modern en sfeervol ingerichte zaak nu z'n 2,5 jaar, maar moet om privé redenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een s 20 feb '19 Haarlem, NH INV/GW: € 19.500     Huur: € 1.250 /mnd.
  Verkocht!
 • ID: 2051 Eat Company Prinsestraat ID: 2051 Eat Company Prinsestraat Een ideale plek in de Prinsestraat voor een succesvolle onderneming: een supergezellig en licht hoekpand, met een terras en een constante stroom voorbijgangers. Alle apparatuur en inventaris is aanwezig, dus je kunt direct van start met je concept.Verstopt in het Haagse Hofkwartier, tussen de Paleistuin en de Grote Kerk, ligt de Prinsestraat. In de 05 apr '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 87.500     Huur: € 1.721 /mnd.
 • ID: 4086 Lunchroom aan de Thomsonlaan ID: 4086 Lunchroom aan de Thomsonlaan !!!Verkocht onder voorbehoud!!! !!!Verkocht onder voorbehoud!!! !!!Verkocht onder voorbehoud!!! Nu ter overname aangeboden, een lunchroom aan de Thomsonlaan. Deze mooie lunchroom is gelegen in winkelgebied "De Fahrenheit". De zaak is ruim opgezet en heeft een parkeerhaventerras aan de voorkant én een een mooi tuinterras aan de achterkant, welke ver 03 apr '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Mooie lunchroom, hartje centrum Amsterdam te koop Mooie lunchroom, hartje centrum Amsterdam te koop Gezellige goedlopende Lunchroom / koffiezaak, mengformule te koop, in het hart van Amsterdam Vlakbij bij de Nieuwmarkt, op de drukke Zeedijk. Ruim 75 toeristen per m2 per dag, Zeer gunstige ligging. Continue doorloop Overname prijs is inventaris en Goodwil 60m2 Erg leuk winkeltje, nog geen 5 minuten lopen van het Centraal station zeer aantrekkelijk 03 apr '19 Amsterdam, NH INV/GW: € 195.000     Huur: € 1.404 /mnd.
 • Ter overname Lunchroom in Markthal te Rotterdam Ter overname Lunchroom in Markthal te Rotterdam Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Lunchroom in Markthal te Rotterdam. De Markthal te Rotterdam is een woon- en winkelgebouw met inpandige markthal, gesitueerd tussen de straten Dominee Jan Scharpstraat, Grotemarkt, Westnieuwland en Verlengde Nieuwstraat. De Markthal is zeven dagen in de week open tot 20.00 uur ’s avonds. Oppervl Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Goedlopende lunchroom te koop centrum Leiden Goedlopende lunchroom te koop centrum Leiden  Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u!  In het hart van het mooie Pieterskwartier, centrum van Leiden, bieden wij u deze karakteristieke horecazaak met goede naam aan. Op dit moment wordt daarin een goed lopende lunchroom geëxploiteerd. Deze mooie knusse zaak met een volledige horecaverg Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.100 /mnd.
 • Lunchroom annex winkelverkoop koffie en thee soorten Lunchroom annex winkelverkoop koffie en thee soorten Status: Te koop exploitatie Objectkenmerk: 1286 Bedrijfstype: Lunchroom / koffie en thee-verkoop Plaats/Regio: Assen Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 55.000,-- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: € 2.500,--pm excl. btw Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. On Emmen, DR INV/GW: € 55.000
 • 85m² Horeca / Retail op bruisende doorloop locatie in winkel en uitgaansgebied 85m² Horeca / Retail op bruisende doorloop locatie in winkel Gezellig petit restaurant op bruisende doorloop locatie in hartje Almelo naast ijssalon van Olfen en het theaterhotel van der Valk. Deze toplocatie vind je niet gauw en staat sinds 4 maart 2019 weer in de verhuur.Tevens geschikt voor detailhandel(Retail) - catering - bezorgen - afhaal(chinees wok snacks) sushi etc. etc.! Inventaris is mogelijk over 04 mrt '19 Almelo, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom + terras, groot winkelcentrum te Delft Lunchroom + terras, groot winkelcentrum te Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom met terras, gelegen groot winkelcentrum te Delft. Binnen ca. 22 zitplaatsen + overdekt terras 26 zitplaatsen. Zeer goede ligging, direct naast hoofdingang winkelcentrum. De lunchroom wordt verkocht vrij van verlichtingen. Complete professionele inventaris, geheel in goede staat. Er is een volledige a 02 mrt '19 Leidschendam, ZH INV/GW: € 77.500     Huur: € 2.130 /mnd.
 • Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooie lunchroom met hoge omzet op een toplocatie in Rotterdam. De zaak is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zondag en maandag vanaf 11.00 uur. Binnen zijn ca. 100 zitplaatsen aanwezig. Zeer hoge omzetcijfers! De huur bedraagt € 10.000,-- Inclusief Servicekosten en BTW per ma Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag
  TOPZAAK!
 • Te huur casco ruimte voor lunchroom/restaurant te Den Helder Te huur casco ruimte voor lunchroom/restaurant te Den Helder Te huur aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: een casco ruimte voor een lunchroom/restaurant aan de Beatrixstraat 9 te Den Helder, Gehuurde: Casco ruimte ter grootte van circa 200 m² B.V.O., gelijkvloers en gelegen op de begane grond aan de Beatrixstraat 9 te Den Helder. Een en ander nader aan te geven op bijgevoegde schetsmatige plattegrondtekeni Den Helder, NH Huur: € 2.667 /mnd.
 • ID: 2049 Mooie lunchroom met hoge omzet in Den Haag centrum ID: 2049 Mooie lunchroom met hoge omzet in Den Haag centrum Wat een fantastische zaak is dit, op een drukke locatie! En niets is aan het toeval overgelaten bij de inrichting van deze fraaie lunchroom, gespecialiseerd in vers, gezond en bovenal lekker eten. Het “All day Breakfast” concept, gestart eind 2015 slaat dan ook behoorlijk aan in de buurt en zit iedere dag vol. Met een oppervlakte van 193m² is de za 07 feb '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 6.000 /mnd.
 • ID 2047: Espressobar/lunchroom op een unieke locatie ID 2047: Espressobar/lunchroom op een unieke locatie Op een unieke locatie in hartje centrum Den Haag is deze leuke onderneming gevestigd. Deze espressobar/lunchgelegenheidligt aan de voorzijde van het theater aan het Lange Voorhout. Het pand waar het theater in gevestigd is stamt uit 1650. Buiten is er een terras met uitzicht op het mooie Lange Voorhout, de kloosterkerk en paleis Kneuterdijk. In de 21 jan '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.166 /mnd.
Heeft u een suggestie?