36 lunchroom advertenties Sorteer
 • ***Lunchroom-Bar-Restaurant *** HAARLEM ***Lunchroom-Bar-Restaurant *** HAARLEM *** Lunchroom- Bar -Restaurant *** HAARLEM Op een zeer groot bedrijventerrein is dit horecabedrijf al vele jaren met succes gevestigd. Met 44 zitplaatsen binnen en 20 op het zonnige terras en een huur van slechts 1.600.== per maand een aantrekkelijke mogelijkheid voor een ondernemer die de weekenden ( buiten recepties en feesten) vrij wil zijn. M 16 dec '19 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop Eetcaf/ lunchroom Te koop Eetcaf/ lunchroom Wij bieden de goodwill en inventaris aan van onze horecazaak. Zaak moet wel in ieder geval ook wel overdag open. 14 dec '19 Amsterdam, NH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 42.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Lunchroom Zwijndrecht Lunchroom Zwijndrecht In het hart van winkelcentrum Walburg bevind zich een lunchroom (voorheen Delifrance) op een SUPER LOCATIE.Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht heeft een echte regio functie in de Drechtsteden en heeft als een van de weinige winkelcentra's GRATIS PARKEREN! Er zijn 42 zitplaatsen, de inrichting is verzorgd en alle apparatuur is aanwezig. Tevens is e 14 jan '20 Zwijndrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag
 • ID 2077 Paul Gabirl ID 2077 Paul Gabirl In het populaire Benoordenhout is deze lunchroom gevestigd. De Paul Gabrilstraat is een zijstraat van de Hoytemastraat, een drukke winkelstraat met zelfstandige ondernemers. Paul Gabrl is een gezellige lunchroom, deze is alle dagen in de week geopend van 08.30uur tot 17.00uur. Thans is de vrijdagavond de enige avond dat Paul Gabril geopend is v 13 jan '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Tegenover Station Maarheeze wordt deze mooie lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden.De zaak is in 50’s style interieur ingericht en men waant zich in de echte Amerikaanse lifestyle. Een toplokatie voor de specialiteiten burgers!De huidige eigenaresse is toe aan een nieuwe uitdaging in haar woonplaats Waalre.De zaak heeft 18 zit 11 jan '20 Maarheeze, NB OG: € 53.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Leeuwarden Chiking of andere formule Leeuwarden Chiking of andere formule Chicking Bilgaardpassage 44 8918 HT Leeuwarden Ter overname in een druk winkelcentrum in de stad Leeuwarden. Het nieuwe bedrijf, met een oppervlakte van circa 130 m2, heeft een unieke nieuwe formule. Volledig en compleet ingericht met goede apparatuur. U kunt ook kijken op internet, ze zijn begonnen in Rotterdam, Leeuwarden is de tweede vestiging. 31 dec '19 Leeuwarden, FR Huur: Op aanvraag
 • ID 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft ID 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft Deze horecagelegenheid is gelegen aan n van de authentieke grachten van Delft. De zaak is in totaal ongeveer 116 m2 en is een mooie ruimte met een open keuken en achterin de zaak leuke zitjes. De zaak is 1,5 jaar geleden van casco af compleet nieuwe verbouwd en ingericht. De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Na een lange verbo 18 dec '19 Delft, ZH INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Het Kippenhok in ?s-Gravenhage (verkocht o.v.) Het Kippenhok in ?s-Gravenhage (verkocht o.v.) Een mooie formule op een goede plek bij een goedlopend winkelcentrum. Openbaar vervoer stopt voor de deur en er is veel parkeergelegenheid. Tevens heeft de exploitatie een mooi terras op de zonzijde. 22 nov '19 ?s-Gravenhage, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.050 /mnd.
 • ID 2075 Object in Zeeheldenkwartier ID 2075 Object in Zeeheldenkwartier In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafs vindt. Ook zijn hier het bekende Vredepaleis, Panorama Mesdag, de Koninklijke stallen en de Paleistuin te vinden. Op deze locatie is detailhandel met een melding tot ondersteunende ho 13 nov '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 20.000     Huur: € 865 /mnd.
 • ID 1502 leuke lunchroom / croissanterie in Den Haag ID 1502 leuke lunchroom / croissanterie in Den Haag Op een leuke locatie in een wijkwinkelcentrum in Den Haag gelegen lunchroom/ croissanterie met terras. De lunchroom heeft ongeveer 42 zitplaatsen binnen en een leuk terras met nog eens 30 stoelen. In de wintermaanden 4 tafels met 12 stoelen buiten. De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet, zeker gezien de beperkte huidige openingst 11 nov '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 2.378 /mnd.
 • In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname In het Alexandrium Shopping Center wordt deze goed lopende lunchroom ter overname aangeboden.De lunchroom bevindt zich nabij de ingang van het winkelcentrum nabij de Primarkt.De bruto vloeroppervlakte bedraagt ca 130 m2 en biedt plaats aan 80 bezoekers.Er is een afhaalgedeelte vanuit de hal van het winkelcentrum en een restaurantgedeelte. De zaak i 01 nov '19 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag
 • Te Koop Lunchroom Dokkum Te Koop Lunchroom Dokkum Midden in het gezellige Dokkum aan de grootse winkelstraat van Dokkum vind je It Taarthske. Een moderne combi van een banketbakkerij en hippe lunchroom waar je kunt genieten van Hesselink Koffie & Kusmi thee uit Parijs. De naam doet vermoeden dat hier alleen gebak en taart wordt verkocht, niets is minder waar. Er wordt gewerkt met een mooie lunchk 30 okt '19 Dokkum, FR INV/GW: € 47.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • ID: 1501 Lunchroom Mezzo Mezzo en snackbar Bickels ID: 1501 Lunchroom Mezzo Mezzo en snackbar Bickels Twee zaken voor de prijs van n! Deze twee goedlopende zaken zijn in combinatie te koop, een cafetaria aan de meubelboulevard en een lunchcaf in de woonwinkel. Het cafetaria is geopend tijdens de openingsuren van de meubelboulevard, zodat de bezoekers tijdens het winkelen een lekkere snack kunnen gebruik kunnen bestellen. Het lunchcaf is gelegen 28 okt '19 Zoeterwoude, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop Villa Break Arena Te koop Villa Break Arena In n van de mooiste woonmalls van Nederland, op een goede locatie bevindt zich Villa Break. Een prachtige nieuw ingerichte lunchroom. Na het woonwinkelen kunt u een aangename rustpauze inlassen. Villa Arena is met meer dan 50 woonwinkels het grootste woonwinkelcentrum van Nederland! U vindt Villa Arena in de ArenaPoort, op 5 minuten lopen van Sta 26 sept '19 Amsterdam, NH INV/GW: € 145.000     Huur: € 2.489 /mnd.
Heeft u een suggestie?