35 lunchroom advertenties Sorteer
 • Te koop t Hof van Eten Te koop t Hof van Eten Een prachtige horecalocatie in het oude centrum van Den Haag met een mooi tuinterras en een gevelterras. De ondernemer is hier al vele jaren actief met goede resultaten. In de directe omgeving is een grote parkeergarage. De vele winkels zijn op loopafstand voor het winkelende publiek. Deze exploitatie heeft veel vaste gasten die met grote regelmaat 17 mrt '20 ?s-Gravenhage, ZH INV/GW: € 115.000     Huur: € 1.632 /mnd.
 • ID 2081 Horecaonderneming op Korte Poten ID 2081 Horecaonderneming op Korte Poten De Korte Poten is een drukke straat die de Herengracht, het Centraal Station en het Plein met elkaar verbindt. Deze straat biedt een diversiteit aan winkels en horeca. Door de vele kantoren, scholen en toeristen is hier veel publiek, zowel overdag als s avonds. Op loopafstand zijn de Tweede Kamer en het Binnenhof gevestigd, zo ook het Mauritshuis. 11 mrt '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 89.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Mooie lunchroom met hoge omzet in Rotterdam te koop Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een mooie lunchroom met hoge omzet op een toplocatie in Rotterdam.De zaak is 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zondag en maandag vanaf 11.00 uur.Binnen zijn ca. 100 zitplaatsen aanwezig.Zeer hoge omzetcijfers!De huur bedraagt € 10.000,-- Inclusief Servicekosten en BTW per m 07 mrt '20 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 4126 Black Fig ID 4126 Black Fig Deze vegan lunchroom is gevestigd in een mooi hoekpand aan het statige Noordeinde. Het Noordeinde in Den Haag is n van de bekendste winkelstraten van Nederland. Van juweliers tot high-end mode en van gezellige koffiezaakjes tot hoogwaardige restaurants, alles is hier aanwezig. Het Noordeinde heeft onlangs een hele metamorfose ondergaan. De staat 28 feb '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.400 /mnd.
 • Lunchroom 48 zitplaatsen, winkelcentrum Delft Lunchroom 48 zitplaatsen, winkelcentrum Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom + terras, gelegen groot winkelcentrum te Delft. Totaal ca. 48 zitplaatsen, waarvan 26 op het overdekt terras. Zeer goede ligging, direct naast hoofdingang winkelcentrum. Winkelcentrum De Hoven Passage te Delft heeft ca. 60 winkels. De lunchroom kan worden verkocht vrij van verlichtingen. Complete pro 27 feb '20 Leidschendam, ZH INV/GW: € 69.500     Huur: € 2.167 /mnd.
 • ID: 2079 Lunchroom in de Weissenbruchstraat in Benoordenhout ID: 2079 Lunchroom in de Weissenbruchstraat in Benoordenhout De voorkant van deze lunchroom heeft 2 grote raampartijen waarlangs een terras staat. De lunchroom biedt de mogelijkheid van het voortzetten van een lunchroom maar ook kan er gedacht worden aan het serveren van borrel en diner. De lunchroom bevindt zich in de Weissenburchstraat. Aan de achterzijde bevindt zich een extra ruimte van ongeveer 25m2 die 19 feb '20 , ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.480 /mnd.
 • ID 4124 Lunchroom op de markt in Delft ID 4124 Lunchroom op de markt in Delft Leuke lunchroom aan in het centrum van Delft, gelegen op een prachtige locatie. Deze gezellige lunchroom met ruim terras bevindt zich op n van het bekendste en authentiekste plein van Delft. De zaak is gelegen te midden van diverse horecabedrijven waar volop gezelligheid heerst. Een zaak met vele mogelijkheden, met op de begane grond het lunchroo 19 feb '20 Delft (ZH), ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 2.600 /mnd.
 • ***Lunchroom-Bar-Restaurant *** HAARLEM ***Lunchroom-Bar-Restaurant *** HAARLEM *** Lunchroom- Bar -Restaurant *** HAARLEM Op een zeer groot bedrijventerrein is dit horecabedrijf al vele jaren met succes gevestigd. Met 44 zitplaatsen binnen en 20 op het zonnige terras en een huur van slechts 1.600.== per maand een aantrekkelijke mogelijkheid voor een ondernemer die de weekenden ( buiten recepties en feesten) vrij wil zijn. M 16 dec '19 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 2077 Paul Gabirl ID 2077 Paul Gabirl In het populaire Benoordenhout is deze lunchroom gevestigd. De Paul Gabrilstraat is een zijstraat van de Hoytemastraat, een drukke winkelstraat met zelfstandige ondernemers. Paul Gabrl is een gezellige lunchroom, deze is alle dagen in de week geopend van 08.30uur tot 17.00uur. Thans is de vrijdagavond de enige avond dat Paul Gabril geopend is v 13 jan '20 Den Haag, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden Tegenover Station Maarheeze wordt deze mooie lunchroom/hamburgerrestaurant ter overname aangeboden.De zaak is in 50’s style interieur ingericht en men waant zich in de echte Amerikaanse lifestyle. Een toplokatie voor de specialiteiten burgers!De huidige eigenaresse is toe aan een nieuwe uitdaging in haar woonplaats Waalre.De zaak heeft 18 zit 11 jan '20 Maarheeze, NB OG: € 53.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Leeuwarden Chiking of andere formule Leeuwarden Chiking of andere formule Chicking Bilgaardpassage 44 8918 HT LeeuwardenVerkocht.Ter overname in een druk winkelcentrum in de stad Leeuwarden. Het nieuwe bedrijf, met een oppervlakte van circa 130 m2, heeft een unieke nieuwe formule. Volledig en compleet ingericht met goede apparatuur. U kunt ook kijken op internet, ze zijn begonnen in Rotterdam, Leeuwarden is de tweede ves 31 dec '19 Leeuwarden, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft ID 4120 Horecalocatie in het centrum van Delft Deze horecagelegenheid is gelegen aan n van de authentieke grachten van Delft. De zaak is in totaal ongeveer 116 m2 en is een mooie ruimte met een open keuken en achterin de zaak leuke zitjes. De zaak is 1,5 jaar geleden van casco af compleet nieuwe verbouwd en ingericht. De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Na een lange verbo 18 dec '19 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Te koop Eetcaf/ lunchroom Te koop Eetcaf/ lunchroom Wij bieden de goodwill en inventaris aan van onze horecazaak. Zaak moet wel in ieder geval ook wel overdag open vanaf 10.00 uur ook zeer geschikt voor catering gezien de ruime keuken (35m2) Zaal 65 m2 Terras 8m2. Straat in ontwikkeling, goed toekomstperspectief! 14 dec '19 Amsterdam, NH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 29.500     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar Haarlem, NH INV/GW: € 29.500     Huur: € 3.000 /mnd.
 • ID 2075 Object in Zeeheldenkwartier ID 2075 Object in Zeeheldenkwartier In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafs vindt. Ook zijn hier het bekende Vredepaleis, Panorama Mesdag, de Koninklijke stallen en de Paleistuin te vinden. Op deze locatie is detailhandel met een melding tot ondersteunende ho 13 nov '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 20.000     Huur: € 865 /mnd.
Heeft u een suggestie?