23 lunchroom advertenties Sorteer op
 • Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een in naam en faam zeer goed bekend staande lunchroom/broodjeszaak in hartje centrum Haarlem. Dit sfeervol ingerichte horecazaak is gelegen in de Paarlaarsteeg te Haarlem, de beste en meest gevarieerde winkelstad van Nederland op 30 meter van een A1 locatie (Grote Markt, Grote Houtstraat, Koningss Haarlem, NH INV/GW: € 47.500     Huur: € 950 /mnd.
  NIEUWSTAAT!
 • *** Lunchroom *** bij Amsterdam *** Lunchroom *** bij Amsterdam *** LUNCHROOM *** bij Amsterdam In een groot Winkelcentrum bij Amsterdam is deze Lunchroom sinds kort gevestigd. Opp. ca. 100m2 en een frontbreedte van 12 mtr. Binnen ca. 24 en op het terras ook ca. 24 zitplaatsen. Door emigratie wordt het ter verkoop aangeboden. De huur is ca. € 2.100.== Excl. btw. per mnd. De inventaris is heel compleet. Dubbele 04 nov '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname; Lunchroom met horecavergunning in Bussum Ter overname; Lunchroom met horecavergunning in Bussum Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Lunchroom annex koffie/theehuis met horecavergunning in centrum van Bussum. Dit gezellige bedrijf waar u terecht kunt voor koffie en thee, maar ook voor de lunch is gesitueerd naast de horeca straat van Bussum waar ook allerlei leuke restaurants en café's zitten. Het koffie/theehuis heeft een opper 30 sept '17 Bussum, NH INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Goedlopende lunchroom te koop centrum Leiden Goedlopende lunchroom te koop centrum Leiden Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! In het hart van het mooie Pieterskwartier, centrum van Leiden, bieden wij u deze karakteristieke horecazaak met goede naam aan. Op dit moment wordt daarin een goed lopende lunchroom geëxploiteerd. Deze mooie knusse zaak met een volledige horecav 19 okt '17 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.100 /mnd.
 • Restaurant - Lunchroom 50`s Diner Restaurant - Lunchroom 50`s Diner Omschrijving : Dit sfeervolle restaurant is geheel ingericht in de jaren 50 stijl en is gelegen aan de nieuwe Boulevard Zuid in Eindhoven. Het bedrijf beschikt over een zeer complete keuken met een inventaris waar je je geheel waant in de tijd van Rock and Roll, Cadillacs en petticoats! De kaart bestaat uit speciale burgers en natuurlijk uit andere 14 sept '17 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 99.500
 • IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) Ter overname: Nette en moderne IJssalon aan de Nieuwe Markt in Echt. Het zeer up-to-date inventaris biedt legio van mogelijkheden om meer business te genereren. Lunches, hightea's en broodjescatering kunnen heel goed vanuit de bestaande locatie worden opgestart. Echt, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 29.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • ID: 4044 Horecalocatie in het centrum van Leiden ID: 4044 Horecalocatie in het centrum van Leiden VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Ter overname, een compleet ingericht restaurant op een geweldige locatie in het centrum van Leiden. Uitermate geschikt voor daghoreca! Binnenkort zal de Morsstraat worden heringericht wat de zelfde “look en feel” krijgt als de Haarlemmerstraat. Dit romantische restaurant is gelegen aan de bekende 02 okt '17 Leiden, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.305 /mnd.
 • Kollum Any Tyme lunchroom ter overname Kollum Any Tyme lunchroom ter overname Kollum , in het centrum gelegen een goed lopende lunchroom/ snackbar ter overname.Het pand bestaat uit een bedrijfsgedeelte op de begane grond van circa 200 m² met circa 40 zitplaatsen en een bovenwoning van circa 110 m².Het bedrijf ziet er zeer goed verzorgd uit en is zeer goed onderhouden.Het heeft een klein terras aan de voorzijde en e 30 jun '17 Kollum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: € 110.000     Huur: € 3.200 /mnd.
 • Te koop koffiehuis, lunchroom op zowel bedrijvige als recreatieve locatie. Te koop koffiehuis, lunchroom op zowel bedrijvige als recrea Serieuze kandidaat gezocht voor een compleet verzorgd koffiehuis/lunchroom op een zowel bedrijvige als recreatieve locatie. Het geheel is nagenoeg zonder verplichtingen, voorzien van ruime vergunning en kent veel mogelijkheden. HET BEDRIJFDit goed verzorgde koffiehuis/lunchroom is 5 dagen per week geopend van 06.00 t/m 18.00 uur en 1 dag van 06.00 30 aug '17 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • lunchroom De Koffiepot lunchroom De Koffiepot OVERNAME PRIJS EN HUURPRIJS VERLAAGD !!!! Ter overname het zeer bekende De Koffiepot in het centrum van Dokkum. Een dagzaak met een zeer goede omzet, ideaal voor een echtpaar. De verkoopoppervlakte bedraagt circa 150 m2 binnen en er is een zeer ruim terras aanwezig ! Meer info te verkrijgen bij eigen horeca makelaar Friesland, Henk Hosper . In eers Dokkum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Tk, Goed lopende Lunchroom en Partyservice “Hey daar” in Barneveld.Biedt nog volop groei en uitbreidingsmogelijkheden in zowel de lunchroom als de catering. Locatie:- Gelegen in het centrum- Voldoende vrij en betaald parkeren in de directe omgeving. Object gegevens:- Het pand en inventaris verkeren in nieuw staat.- Bedrijf fungeert op d 22 jun '17 Barneveld, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom in hippe winkelstraat te Haarlem
  Verkocht
  Lunchroom in hippe winkelstraat te Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Lunchroom (dagzaak) gelegen in de langste en leukste winkelstraat van Nederland, de Generaal Cronjéstraat. Met zijn enorme lengte, aan beide kanten een grote verscheidenheid van kleine diverse winkeltjes heeft deze straat zich ontwikkeld tot een leuke hippe winkelstraat met veel reuring. Deze ho 15 jul '17 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • ID:1230 Lunchroom/ brasserie ID:1230 Lunchroom/ brasserie VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD! VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD! VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD! Deze gezellige dag/avondzaak is gelegen in een chique Haagsche wijk vlakbij het centrum van Den Haag. De lunchroom is recent nog verbouwd en heeft een trendy inrichting. Bovendien is er een leuk zonnig terras aan de voorzijde van de winkel. Dit is een ideale zaak om me Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Catering & Lunchroom TeBrugge Catering & Lunchroom TeBrugge ONDER OPTIE Catering & Lunchcafé “Tebrugge” is gelegen aan de A-weg, aan de westkant van het centrum van Groningen. De stad Groningen is veruit de grootste stad van Noord-Nederland en bekleedt daarmee ook een centrumfunctie voor de omgeving. Met 200.000 inwoners, waarvan er ruim 50.000 student zijn, is Groningen een echte studentenstad te noemen. D Groningen, GR OG: € 289.000     INV/GW: € 22.500     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom ter overname aangeboden, dichtbij in het centrum van Hoofddorp. Het lunchroom biedt plaats voor 40 gasten. De keuken is voorzien van zeer goede, professionele apparatuur. Biologische winkel Vraagprijs inventaris/goodwill €80,000. Is uw interesse gewekt? Dan is het zeker de moeite w Hoofddorp, NH INV/GW: € 80.000     Huur: Op aanvraag
  Spoedverkoop!
BOV vert
Heeft u een suggestie?