30 lunchroom advertenties Sorteer
 • ID 2075 Object in Zeeheldenkwartier ID 2075 Object in Zeeheldenkwartier In de meest bruisende en gezellige stadswijk van Den Haag, vind je deze eetwinkel. Dit is de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, ateliers, restaurants en cafs vindt. Ook zijn hier het bekende Vredepaleis, Panorama Mesdag, de Koninklijke stallen en de Paleistuin te vinden. Op deze locatie is detailhandel met een melding tot ondersteunende ho 13 nov '19 Den Haag, ZH INV/GW: 30.000     Huur: 865 /mnd.
 • ID 1502 leuke lunchroom / croissanterie in Den Haag ID 1502 leuke lunchroom / croissanterie in Den Haag Op een leuke locatie in een wijkwinkelcentrum in Den Haag gelegen lunchroom/ croissanterie met terras. De lunchroom heeft ongeveer 42 zitplaatsen binnen en een leuk terras met nog eens 30 stoelen. In de wintermaanden 4 tafels met 12 stoelen buiten. De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet, zeker gezien de beperkte huidige openingst 11 nov '19 Den Haag, ZH INV/GW: 59.000     Huur: 2.378 /mnd.
 • In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname In het Alexandrium Shopping Center lunchroom ter overname In het Alexandrium Shopping Center wordt deze goed lopende lunchroom ter overname aangeboden.De lunchroom bevindt zich nabij de ingang van het winkelcentrum nabij de Primarkt.De bruto vloeroppervlakte bedraagt ca 130 m2 en biedt plaats aan 80 bezoekers.Er is een afhaalgedeelte vanuit de hal van het winkelcentrum en een restaurantgedeelte. De zaak i 01 nov '19 Rotterdam, ZH INV/GW: Op aanvraag
 • Te Koop Lunchroom Dokkum Te Koop Lunchroom Dokkum Midden in het gezellige Dokkum aan de grootse winkelstraat van Dokkum vind je It Taarthske. Een moderne combi van een banketbakkerij en hippe lunchroom waar je kunt genieten van Hesselink Koffie & Kusmi thee uit Parijs. De naam doet vermoeden dat hier alleen gebak en taart wordt verkocht, niets is minder waar. Er wordt gewerkt met een mooie lunchk 30 okt '19 Dokkum, FR INV/GW: 47.500     Huur: 1.250 /mnd.
 • ID 1501 Ter overname goedlopende SNACKBAR en LUNCHROOM op drukke locatie in het Groene Hart ID 1501 Ter overname goedlopende SNACKBAR en LUNCHROOM op dr Twee zaken voor de prijs van n! Deze twee goedlopende zaken zijn in combinatie te koop, een cafetaria aan de meubelboulevard en een lunchcaf in de woonwinkel. Het cafetaria is geopend tijdens de openingsuren van de meubelboulevard, zodat de bezoekers tijdens het winkelen een lekkere snack kunnen gebruik kunnen bestellen. Het lunchcaf is gelegen 28 okt '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop Villa Break Arena Te koop Villa Break Arena In n van de mooiste woonmalls van Nederland, op een goede locatie bevindt zich Villa Break. Een prachtige nieuw ingerichte lunchroom. Na het woonwinkelen kunt u een aangename rustpauze inlassen. Villa Arena is met meer dan 50 woonwinkels het grootste woonwinkelcentrum van Nederland! U vindt Villa Arena in de ArenaPoort, op 5 minuten lopen van Sta 26 sept '19 Amsterdam, NH INV/GW: 145.000     Huur: 2.489 /mnd.
 • Dagzaak, A-locatie hartje centrum Den Haag Dagzaak, A-locatie hartje centrum Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Horeca dagzaak (thans Donuts en Spaanse Churros) te Den Haag. A-locatie drukke winkelpromenade, hartje centrum van Den Haag. Nabij het Noordeinde, Plaats en de Hoogstraat, ook veel toeristen. Terras met ca. 12 zitplaatsen, binnen zijn er circa 18 zitplaatsen. Complete inventaris in goede straat, afzuiger met k 25 sept '19 Leidschendam, ZH INV/GW: 65.000     Huur: 2.041 /mnd.
 • Lunchroom en vlaaienspecialist met ruim terras aan nieuw aangelegd plein. Lunchroom en vlaaienspecialist met ruim terras aan nieuw aan Status: Te Koop Objectkenmerk: 1300 Bedrijfstype: Lunchroom / gebakwinkel Plaats/Regio: Veendam Vraagprijs Inventaris/Goodwill: 47.000,-- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: in overleg met verhuurder Kernpunten: Lunchroom met vlaaienspeciaalzaak onder franchise formule Limburgia Bij een hernieuwde huurovereenkomst is de verme 06 aug '19 INV/GW: 47.000
 • ID: 2064 Unique concept in de Oude Molstraat!! ID: 2064 Unique concept in de Oude Molstraat!! In de populaire Oude Molstraat met haar diversiteit aan horeca is deze lunchroom met een Unique Selling Point gevestigd. BitterSweetz is een laagdrempelige lunchroom waar een diversiteit aan publiek komt. Na jarenlang zelf geworsteld te hebben met lekker lunchen als iemand met allergien, is ze zelf gaan ondernemen. Vijf jaar geleden is ze daarom B 19 jul '19 Den Haag, ZH INV/GW: 47.500     Huur: 1.000 /mnd.
 • Surhuisterveen Verkocht binnen 2 weken Surhuisterveen Verkocht binnen 2 weken SurhuisterveenLunchhuis De LauwersLauwersweg 7Nieuw in de verkoop het slechts 4 jaar oude bedrijf in Surhuisterveen.De inventaris en het bedrijf ziet er super gelikt uit en heeft een goede omzet opgebouwd.Het is gelegen op het industrieterrein De Lauwers aan de invalsweg van Surhuisterveen.Het betreft een dagexploitatie. Er zijn geen verplichtingen 13 jul '19 Surhuisterveen, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Verkocht!
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar 09 jul '19 Haarlem, NH INV/GW: 29.500     Huur: 3.000 /mnd.
 • Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat. Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar 06 jul '19 Haarlem, NH INV/GW: 29.500     Huur: 3.000 /mnd.
 • ID 1294: Fantastische Horecalocatie in het centrum van Den Haag ID 1294: Fantastische Horecalocatie in het centrum van Den H De Frederikstraat is een winkelstraat met Koninklijke allure aan de rand van het stadscentrum van Den Haag. Een straat die nooit tot stilstand komt. s Morgens vroeg kun je er al koffiedrinken en ontbijten, overdag shoppen in exclusieve winkels en s avonds dineren. s Zomers kunt u heerlijk buiten zitten op n van de vele terrassen om te genieten 05 jul '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 4.500 /mnd.
 • mooie lunchroom centraal gelegen in bekende plaats omg. Venlo mooie lunchroom centraal gelegen in bekende plaats omg. Venl Midden in het centrum van Grubbenvorst gelegen zeer goed bekend staand lunchroom Aan u wordt aangeboden een zeer goed renderende lunchroom welke gelegen is midden in het centrum van een dorp wat in de wijde omgeving zeer bekend staat. Te midden van lokale winkeliers en op steenworp afstand van publiekstrekker ijssalon Clevers en de zeer druk bezoch 05 jun '19 Broekhuizen, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.066 /mnd.
 • Casco Horecaruimte in het Centrum van Groenlo Casco Horecaruimte in het Centrum van Groenlo Te koop/te huur, Casco horecaruimte op zichtlocatie midden in het centrum van GroenloGroenlo is een vestigingsstad in de Achterhoek en heeft veel culturele bezienswaardigheden te bieden. Er zijn diverse vakantieparken rondom Groenlo waaronder recreatiegebied/vakantiepark Marveld. Deze worden door veel toeristen bezocht. Locatie:- Gelegen op e Groenlo, GD OG: 235.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.000 /mnd.
Heeft u een suggestie?