22 lunchroom advertenties Sorteer
 • lunchroom ter overname lunchroom ter overname In het centrum van Breukelen aan de Dannestraat 1D bieden wij ter overname aan een winkel-/horecaruimte ter grootte van ca. 92 m2. Deze ruimte is thans in gebruik door Limburgia (vlaaienwinkel) en is gelegen nabij o.a. de Albert Heijn, Gall & Gall, Hema, Kruidvat en de Aldi. De totale frontbreedte van de winkel bedraagt ca. 7 meter Deze winkelruimt 05 feb '18 Breukelen, UT INV/GW: € 27.500     Huur: € 1.900 /mnd.
 • TE KOOP - Lunchroom bedrijventerrein Plettenburg TE KOOP - Lunchroom bedrijventerrein Plettenburg Op korte termijn beschikbaar! Lunchroom nBreek te koop! Gezellige en goed lopende lunchroom. De lunchroom is twee jaar oud, gevestigd in een vol kantorenpand met verschillende bedrijven. Veel vaste klanten, diverse catering klussen en een aardige omzet. Er is gemakkelijk (veel) meer omzet te creëren, maar als moeder van 2 kleine kinderen heb ik hie 31 jan '18 Nieuwegein OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ***Lunchroom-Foodhouse *** Stad: Omgeving Amsterdam ***Lunchroom-Foodhouse *** Stad: Omgeving Amsterdam *** Lunchroom- Foodhouse ***   Stad: Omgeving Amsterdam In een nieuw winkelcentrum te midden van een zich sterk uitbreidende woonwijk is dit bijzondere bedrijf gevestigd. Enerzijds een Lunchroom met allure en daarnaast een unit waar de lekkerste Pizza's en grill producten worden gemaakt. Zowel de inrichting, alsook de apparatuur is van hoge kwalite 13 feb '18 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag
 • Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een in naam en faam zeer goed bekend staande lunchroom/broodjeszaak in hartje centrum Haarlem. Dit sfeervol ingerichte lunchroom/broodjeszaak is gelegen in de Paarlaarsteeg te Haarlem, de beste en meest gevarieerde winkelstad van Nederland op 30 meter van een A1 locatie (Grote Markt, Grote Houtstra Haarlem, NH INV/GW: € 47.500     Huur: € 950 /mnd.
  NIEUWSTAAT!
 • IJssalon/Lunchroom te Den Haag IJssalon/Lunchroom te Den Haag RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: IJssalon met terras, gelegen Prins Hendrikstraat te Den Haag. Binnen ca. 20 zitplaatsen + er is een terras met 22 zitplaatsen. Verkoop ambachtelijk ijs, milkshakes, tosti's, wafels, koffie e.d. Zeer gezellige winkelstraat, veel festiviteiten winkeliervereniging. Bedrijf heeft een complete inventaris in een red 16 jan '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 37.500     Huur: € 1.350 /mnd.
 • Lunchroom in Winkelcentrum Lommel (België) Lunchroom in Winkelcentrum Lommel (België) Ligging/Omgeving Perfect gelegen horecazaak van ongeveer 90m² in Galerij Vivaldi. Deze is gelegen in de drukste overdekte winkelcentrum in het centrum van Lommel. Galerij Vivaldi verbindt de Kerkstraat met de parking op het Michiel Jansplein. Omschrijving Over te nemen, goed draaiende horecazaak gelegen in een drukke galerij in het hartje van Lomme 07 jan '18 Lommel OG: € 350.000     INV/GW: € 75.000
 • Ter overname; Lunchroom met horecavergunning in Bussum Ter overname; Lunchroom met horecavergunning in Bussum Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Lunchroom annex koffie/theehuis met horecavergunning in centrum van Bussum. Dit gezellige bedrijf waar u terecht kunt voor koffie en thee, maar ook voor de lunch is gesitueerd naast de horeca straat van Bussum waar ook allerlei leuke restaurants en café's zitten. Het koffie/theehuis heeft een opper 30 sept '17 Bussum, NH INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Goedlopende lunchroom te koop centrum Leiden Goedlopende lunchroom te koop centrum Leiden Bent u op zoek naar een horecazaak waar u direct kan starten? Dan is dit een geweldige kans voor u! In het hart van het mooie Pieterskwartier, centrum van Leiden, bieden wij u deze karakteristieke horecazaak met goede naam aan. Op dit moment wordt daarin een goed lopende lunchroom geëxploiteerd. Deze mooie knusse zaak met een volledige horecav 19 okt '17 Leiden, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.100 /mnd.
 • Restaurant - Lunchroom 50`s Diner Restaurant - Lunchroom 50`s Diner Omschrijving : Dit sfeervolle restaurant is geheel ingericht in de jaren 50 stijl en is gelegen aan de nieuwe Boulevard Zuid in Eindhoven. Het bedrijf beschikt over een zeer complete keuken met een inventaris waar je je geheel waant in de tijd van Rock and Roll, Cadillacs en petticoats! De kaart bestaat uit speciale burgers en natuurlijk uit andere 14 sept '17 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 99.500
 • IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) Ter overname: Nette en moderne IJssalon aan de Nieuwe Markt in Echt. Het zeer up-to-date inventaris biedt legio van mogelijkheden om meer business te genereren. Lunches, hightea's en broodjescatering kunnen heel goed vanuit de bestaande locatie worden opgestart. Echt, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 29.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • ID: 4044 Horecalocatie in het centrum van Leiden ID: 4044 Horecalocatie in het centrum van Leiden VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Ter overname, een compleet ingericht restaurant op een geweldige locatie in het centrum van Leiden. Uitermate geschikt voor daghoreca! Binnenkort zal de Morsstraat worden heringericht wat de zelfde “look en feel” krijgt als de Haarlemmerstraat. Dit romantische restaurant is gelegen aan de bekende 02 okt '17 Leiden, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.305 /mnd.
 • Kollum Any Tyme lunchroom ter overname Kollum Any Tyme lunchroom ter overname Kollum , in het centrum gelegen een goed lopende lunchroom/ snackbar ter overname.Het pand bestaat uit een bedrijfsgedeelte op de begane grond van circa 200 m² met circa 40 zitplaatsen en een bovenwoning van circa 110 m².Het bedrijf ziet er zeer goed verzorgd uit en is zeer goed onderhouden.Het heeft een klein terras aan de voorzijde en e Kollum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: € 110.000     Huur: € 3.200 /mnd.
 • lunchroom De Koffiepot VERHUURD lunchroom De Koffiepot VERHUURD OVERNAME PRIJS EN HUURPRIJS VERLAAGD !!!! Ter overname het zeer bekende De Koffiepot in het centrum van Dokkum. Een dagzaak met een zeer goede omzet, ideaal voor een echtpaar. De verkoopoppervlakte bedraagt circa 150 m2 binnen en er is een zeer ruim terras aanwezig ! Meer info te verkrijgen bij eigen horeca makelaar Friesland, Henk Hosper . In eers Dokkum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Tk, Goed lopende Lunchroom en Partyservice “Hey daar” in Barneveld.Biedt nog volop groei en uitbreidingsmogelijkheden in zowel de lunchroom als de catering. Locatie:- Gelegen in het centrum- Voldoende vrij en betaald parkeren in de directe omgeving. Object gegevens:- Het pand en inventaris verkeren in nieuw staat.- Bedrijf fungeert op d Barneveld, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom in hippe winkelstraat te Haarlem
  Verkocht
  Lunchroom in hippe winkelstraat te Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Lunchroom (dagzaak) gelegen in de langste en leukste winkelstraat van Nederland, de Generaal Cronjéstraat. Met zijn enorme lengte, aan beide kanten een grote verscheidenheid van kleine diverse winkeltjes heeft deze straat zich ontwikkeld tot een leuke hippe winkelstraat met veel reuring. Deze ho Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
Heeft u een suggestie?