23 lunchroom advertenties Sorteer op
 • Lunchroom in hippe winkelstraat te Haarlem Lunchroom in hippe winkelstraat te Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden een Lunchroom (dagzaak) gelegen in de langste en leukste winkelstraat van Nederland, de Generaal Cronjéstraat. Met zijn enorme lengte, aan beide kanten een grote verscheidenheid van kleine diverse winkeltjes heeft deze straat zich ontwikkeld tot een leuke hippe winkelstraat met veel reuring. Deze ho 15 jul '17 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  NIEUWSTAAT!
 • Lunchroom op toplocatie in het centrum van Bussum Lunchroom op toplocatie in het centrum van Bussum Ter overname lunchroom met bovenwoning gevestigd in het centrum van Bussum. Toplocatie met dagelijks veel passanten. De lunchroom biedt plaats voor 21 gasten en beschikt over een terras met nog eens 16 zitplaatsen. Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevindt zich een ruim appartement welke momenteel wordt verhuurd. Hierdoor is er een huuropbrengst van € 09 aug '17 Bussum, NH INV/GW: € 27.000     Huur: € 2.100 /mnd.
 • Lunchroom Eindhoven Lunchroom Eindhoven LUNCHROOM AAN DE STATIONSWEG TE EINDHOVEN Omschrijving Deze op een A1-locatie gelegen hoogwaardige lunchroom is begin 2016 geopend en beschikt over een werkelijk schitterend interieur. Het trendy terras biedt zicht op de gezellige drukte van het Eindhovens station. In november 2016 opent “The student Hotel” met 400 kamers en diverse com Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom, winkelcentrum De Hoven Passage te Delft Lunchroom, winkelcentrum De Hoven Passage te Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom - Petit Restaurant, groot winkelcentrum te Delft. Gevestigd midden in winkelcentrum De Hoven Passage te Delft. Binnen ca. 60 zitplaatsen + terras met ruim 50 zitplaatsen. Geopend van 09.00 uur t/m 20.00 uur, op zondag gesloten. Vrij complete inventaris aanwezig, in een redelijke/goede staat. Bruiklee 08 jul '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 115.000     Huur: € 3.320 /mnd.
 • *** LUNCHROOM *** Directe Omgeving Amsterdam *** LUNCHROOM *** Directe Omgeving Amsterdam *** LUNCHROOM *** Directe Omgeving Amsterdam In een groot Winkelcentrum onder de rook van Amsterdam is deze Lunchroom sinds kort gevestigd. Opp. ca. 100m2 en een frontbreedte van 12 mtr. Binnen ca. 24 en op het terras ook ca. 24 zitplaatsen. Het bedrijf is nieuw en loopt al uitstekend. Door omstandigheden wordt het ter verkoop aangeboden. De huur i 02 jul '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Kollum Any Tyme lunchroom ter overname Kollum Any Tyme lunchroom ter overname Kollum , in het centrum gelegen een goed lopende lunchroom/ snackbar ter overname.Het pand bestaat uit een bedrijfsgedeelte op de begane grond van circa 200 m² met circa 40 zitplaatsen en een bovenwoning van circa 110 m².Het bedrijf ziet er zeer goed verzorgd uit en is zeer goed onderhouden.Het heeft een klein terras aan de voorzijde en e 30 jun '17 Kollum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: € 110.000     Huur: € 3.200 /mnd.
 • Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een in naam en faam zeer goed bekend staande lunchroom/broodjeszaak in hartje centrum Haarlem. Dit sfeervol ingerichte horecazaak is gelegen in de Paarlaarsteeg te Haarlem, de beste en meest gevarieerde winkelstad van Nederland op 30 meter van een A1 locatie (Grote Markt, Grote Houtstraat, Koningss 07 mrt '17 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 950 /mnd.
  NIEUWSTAAT!
 • Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Tk, Goed lopende Lunchroom en Partyservice “Hey daar” in Barneveld.Biedt nog volop groei en uitbreidingsmogelijkheden in zowel de lunchroom als de catering. Locatie:- Gelegen in het centrum- Voldoende vrij en betaald parkeren in de directe omgeving. Object gegevens:- Het pand en inventaris verkeren in nieuw staat.- Bedrijf fungeert op d 22 jun '17 Barneveld, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • lunchroom De Koffiepot lunchroom De Koffiepot OVERNAME PRIJS EN HUURPRIJS VERLAAGD !!!! Ter overname het zeer bekende De Koffiepot in het centrum van Dokkum. Een dagzaak met een zeer goede omzet, ideaal voor een echtpaar. De verkoopoppervlakte bedraagt circa 150 m2 binnen en er is een zeer ruim terras aanwezig ! Meer info te verkrijgen bij eigen horeca makelaar Friesland, Henk Hosper . In eers Dokkum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID:1230 Lunchroom/ brasserie ID:1230 Lunchroom/ brasserie Deze gezellige dag/avondzaak is gelegen in een chique Haagsche wijk vlakbij het centrum van Den Haag. De lunchroom is recent nog verbouwd en heeft een trendy inrichting. Bovendien is er een leuk zonnig terras aan de voorzijde van de winkel. Dit is een ideale zaak om met z’n tweetjes te runnen! Alle producten zijn huisgemaakt. De lunchroom biedt naa 07 apr '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Catering & Lunchroom TeBrugge Catering & Lunchroom TeBrugge OPTIE. Catering & Lunchcafé “Tebrugge” is gelegen aan de A-weg, aan de westkant van het centrum van Groningen. De stad Groningen is veruit de grootste stad van Noord-Nederland en bekleedt daarmee ook een centrumfunctie voor de omgeving. Met 200.000 inwoners, waarvan er ruim 50.000 student zijn, is Groningen een echte studentenstad te noemen. Dat ko 28 mrt '17 Groningen, GR OG: € 289.000     INV/GW: € 22.500     Huur: € 1.800 /mnd.
 • ID:1222 Lunchroom in winkelcentrum Delft ID:1222 Lunchroom in winkelcentrum Delft Dit goedlopende horecabedrijf is gevestigd direct naast de hoofdingang van het recent gerenoveerde, drukke winkelcentrum “de Hoven” in Delft. Op een goede zichtlocatie met grote raampartijen. Het winkelcentrum biedt een uitgebreid winkelaanbod van ongeveer 60 winkels met o.a. Jumbo, en Hema als publiekstrekkers. Het wordt op dit moment geëxploiteer Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.700 /mnd.
 • Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom ter overname aangeboden, dichtbij in het centrum van Hoofddorp. Het lunchroom biedt plaats voor 40 gasten. De keuken is voorzien van zeer goede, professionele apparatuur. Biologische winkel Vraagprijs inventaris/goodwill €80,000. Is uw interesse gewekt? Dan is het zeker de moeite w Hoofddorp, NH INV/GW: € 80.000     Huur: Op aanvraag
  Spoedverkoop!
 • Verfrissend lunchconcept Groningen Verfrissend lunchconcept Groningen Goud Heerlijk is een verfrissend lunch annex winkel concept in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Het bedrijf kent een flink aantal uitstekende reviews op internet en draait sinds 2014 ook groene cijfers. Vooral de zorg een aandacht die aan de verse producten wordt besteed, zorgt ervoor dat Goud Heerlijk zich kan onderscheiden in de drukke markt Groningen, GR INV/GW: € 52.500     Huur: € 1.899,66 /mnd.
 • Lunchroom te koop Lunchroom te koop Te koop aangeboden inclusief inventaris, een Lunchroom/Eethuis dichtbij gelegen aan kantoren, basis en middelbare scholen en winkelcentrum Allebéplein. De zaak is op januari 2011 grootschalig gerenoveerd en uitgebreid van 4 zitplaatsen tot 25 zitplaatsen. Elektrische leiding is compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Er is een nieuwe plafond met Air- Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 870 /mnd.
Heeft u een suggestie?