6 pizzeria advertenties Sorteer
  • Pizzeria centrum Emmen Pizzeria centrum Emmen Status: Te Koop Exploitatie Objectkenmerk: 1308 Bedrijfstype: Pizzeria Plaats/Regio: Emmen Vraagprijs Inventaris/Goodwill: 58.000,-- Huurprijs pand: 2.367,-- incl. servicekosten, excl. btw Kernpunten: Nette, niet te grote pizzeria, tot maximaal 70 zitplaatsen Ligging: aan de rand van het centrum, direct aan parkeerterrein. Omsc 10 dec '19 INV/GW: € 58.000     Huur: € 2.367 /mnd.
  • ID: 1502 Italiaanse pizzeria op toplocatie in Den haag ID: 1502 Italiaanse pizzeria op toplocatie in Den haag Deze hagelnieuwe zaak gelegen op een top plek aan een drukke en populaire winkelstraat in Den Haag is startklaar en voor de juiste ondernemer zeer interessant. De zaak is recent volledig verbouwd waarbij niets aan het toeval is over gelaten. De zaak biedt een verscheidenheid aan van meer dan 20 soorten American Pizzas, voor eten ter plekke (12 zit Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 3.000 /mnd.
  • te koop restaurant/bezorgen met lage huur te koop restaurant/bezorgen met lage huur Heusden is een toeristenstad met een enorme veel bezoekers. Samen met oud-Heusden (is het nieuwe) gedeelte kent deze plaats slechts 1 pizzeria/grill restaurant. Deze zaak heeft dus een groot monopolie. Het gebied voor bezorgen kent dus ook in zijn soort geen gelijke. De zaak heeft een goede omzet, is modern, heeft een mooi terras en een keurige toi Heusden, NB INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.000 /mnd.
  • Ristorante Pizzeria Mamma Mia Ristorante Pizzeria Mamma Mia De onderneming en locatie:Deze gezellige Italiaanse pizzeria met een enorm goede naam is gelegen in het winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg. Dauwendaele is een levendige wijk. De pizzeria heeft een zeer goede naam welke zorgvuldig is opgebouwd door de altijd goedlachse Italiaanse eigenaar Gaetano en zijn familie die altijd in een echte Italiaan Middelburg, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.214 /mnd.
  • Italiaans Restaurant in het bruisende centrum van Renesse. Italiaans Restaurant in het bruisende centrum van Renesse. De onderneming en locatie:Dit Italiaans restaurant met echte steenoven, gecombineerd met een succesvol kippengrill concept (Pollo Pollo), zorgt dat iedere bezoeker van Renesse tot de doelgroep gerekend mag worden. Tenslotte is Italiaans en kip naar eenieders smaak en portemonnee. Met zowel binnen als buiten voldoende zitplaatsen (in totaal 200!) om Renesse, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Pizzeria centrum stad Groningen  VERHUURD Pizzeria centrum stad Groningen VERHUURD Ter overname: Da Giorgio te Groningen. Het bedrijf ziet er zeer netjes uit na een grondige verbouwing.Op de website vindt u een goede impressie van het bedrijf, dat authentieke Italiaanse gerechten (vlees /vis /pizza en pasta) serveert.De vraagprijs voor de overname bedraagt SLECHTS.De huur bedraagt circa € 2.100,00 per maand met een borg van Groningen, GR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.

Heeft u een suggestie?