5 pizzeria advertenties Sorteer
  • Ristorante Pizzeria Mamma Mia Ristorante Pizzeria Mamma Mia De onderneming en locatie:Deze gezellige Italiaanse pizzeria met een enorm goede naam is gelegen in het winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg. Dauwendaele is een levendige wijk. De pizzeria heeft een zeer goede naam welke zorgvuldig is opgebouwd door de altijd goedlachse Italiaanse eigenaar Gaetano en zijn familie die altijd in een echte Italiaan Middelburg, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.214 /mnd.
  • Italiaans Restaurant in het bruisende centrum van Renesse. Italiaans Restaurant in het bruisende centrum van Renesse. De onderneming en locatie:Dit Italiaans restaurant met echte steenoven, gecombineerd met een succesvol kippengrill concept (Pollo Pollo), zorgt dat iedere bezoeker van Renesse tot de doelgroep gerekend mag worden. Tenslotte is Italiaans en kip naar eenieders smaak en portemonnee. Met zowel binnen als buiten voldoende zitplaatsen (in totaal 200!) om Renesse, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Pizzeria/Grillroom/Shoarma zaak regio Eindhoven Pizzeria/Grillroom/Shoarma zaak regio Eindhoven Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Een pracht zaak in stadsdeel Centrum van een stad in regio Eindhoven. In een drukke winkelstraat gelegen. De zaak wordt verkocht inclusief het onroerend goed. Binnen zijn 20 zitplaatsen en er is een klein terras mogelijk. Het oppervlakte van de zaak bedraagt ca. 120 m2. 6 dagen per week geopend van 15. Regio Eindhoven, NB OG: € 298.000
  • Happy Schijndel Pizzeria, Grillroom, Restaurant Happy Schijndel Pizzeria, Grillroom, Restaurant Ter overname aangeboden Happy Schijndel, goed lopend en goedgelegen gezellige Pizzeria, Grillroom - Restaurant in het hart van Schijndel. Schijndel, NB INV/GW: € 37.000     Huur: € 1.250 /mnd.
  • Pizzeria centrum stad Groningen  VERHUURD Pizzeria centrum stad Groningen VERHUURD Ter overname: Da Giorgio te Groningen. Het bedrijf ziet er zeer netjes uit na een grondige verbouwing.Op de website vindt u een goede impressie van het bedrijf, dat authentieke Italiaanse gerechten (vlees /vis /pizza en pasta) serveert.De vraagprijs voor de overname bedraagt SLECHTS.De huur bedraagt circa € 2.100,00 per maand met een borg van Groningen, GR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.

Heeft u een suggestie?