3 cafetaria/ijssalon advertenties Sorteer op
  • Topzaak centrum Drachten Topzaak centrum Drachten Wegens dubbele zaken nu te koop onze Diner-Snackbar-Burgerhouse-ijssalon ( lastig om er een naam aan te geven) ! Deze zaak heeft alles om per direct aan de slag gaan in de tweede grootste stad van Friesland ( 50.000 inwoners)Omzet wordt nu behaald als dagzaak, Delivery gaat vanaf oktober van start (zeer groot aantal potentiele klanten) Specificatie 13 sept '17 Drachten, FR INV/GW: € 49.500     Huur: Op aanvraag
  • Ijssalon Ijssalon Te Koop Ijssalon in valkenswaard in een leuk winkelcentrum. De Belleman te Dommelen . 03 jul '17 Valkenswaard, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 15.000     Huur: € 500 /mnd.
  • Te koop aangeboden Cafetaria in het centrum Utrecht AAA+ Locatie Te koop aangeboden Cafetaria in het centrum Utrecht AAA+ Loc Cafetaria Classico is in een typische Hollandse sfeer ingericht. Er heerst een knusse en gezellige ambiance, maar het is toch behouden van klassiek. Wij zitten op een top AAA+ locatie de locatie kenmerkt zich door de vele passanten, gezellige (studenten) kroegen en discotheken. Voor bezorging is het ideaal je kan alle richtingen op! Middelbare scho 26 jun '17 Utrecht, UT OG: Op aanvraag     Huur: € 750 /mnd.

Heeft u een suggestie?