5 restaurant/catering advertenties Sorteer
 • Restaurant/afhaalcentrum in de levendige Weimarstraat, Den Haag, mét woning Restaurant/afhaalcentrum in de levendige Weimarstraat, Den H Op een goede locatie in de Weimarstraat, vlakbij het Regentesseplein, biedt Klaassen Horeca-makelaardij nu te koop aan dit kleurrijke Vietnamese restaurant, waar met verse ingrediënten volgens authentieke familiereceptuur gekookt wordt. Op het moment is het restaurant verdeeld in een zitgedeelte en een grote koeltoonbank waar de diverse gerechten a 27 jul '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.135 /mnd.
 • Restaurant en Afhaalcentrum Pandan Village in Den Haag Restaurant en Afhaalcentrum Pandan Village in Den Haag Dit modern ingerichte Indonesische restaurant ligt in het centrum van Ypenburg op een goede zichtlocatie. Hier is veel geïnvesteerd om er een mooie zaak van te maken. De grote koelvitrine ligt vol met authentieke Indonesische gerechten, van bapao tot lumpia, maar ook kan men hier genieten van uitgebreide Indonesische rijsttafels! Het restaurant hee 27 jul '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 2.720 /mnd.
 • Neede, Grill-Pizzeria Reataurant ter overname. Neede, Grill-Pizzeria Reataurant ter overname. Tegenover het nieuwe marktplein van Neede, onderdeel van de gemeente Berkelland (45.000 inwoners), gelegen horecapand met bovenwoning. Op ruim perceel van 520 m2. met een royale achtertuin. Karakteristieke voorgevel met erkers in de woonruimte. Omgeven door winkelpanden en ruime parkeergelegenheid. Voorheen in gebruik als Chinees restaurant met afh 02 mei '18 Neede, GD INV/GW: € 0     Huur: € 1.350 /mnd.
 • SFEERVOL RESTAURANT CATERING BEDRIJF SFEERVOL RESTAURANT CATERING BEDRIJF Omschrijving Op deze locatie is momenteel een Perzisch restaurant met cateringbedrijf gevestigd. Het bedrijf biedt echter mogelijkheden voor diverse concepten.Indeling Op de begane grond bevindt zich het restaurant met uitgiftebar en een sfeervol terras. Het pand beschikt over een kelder waarin de bereidingskeuken is opgesteld, voorzien van een goe Woensel, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 30.000     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant (afhaal- en bezorg) ter overname in Haarlem
  Verkocht
  Restaurant (afhaal- en bezorg) ter overname in Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; een zeer goed lopende restaurant (afhaal / bezorg). De zaak is gevestigd op de Zijlweg in Haarlem aan de rand van de binnenstad en in een middenklasse woonwijk. Ideale locatie voor afhalen en bezorgen. Het bedrijf heeft een volledige en keurige inrichting en een oppervlakte van ca. 70 m2. Bij deze Haarlem, NH INV/GW: € 44.500     Huur: € 1.600 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?