7 dagexploitatie advertenties Sorteer
  • Lunch Eet- en Dinercafé. Groningen Stad A-locatie Lunch Eet- en Dinercafé. Groningen Stad A-locatie Status: Te koop Exploitatie Objectkenmerk: 1277 Soort object: Dagexploitatie Eetcafé/Broodjeshuis Plaats/Regio: Groningen Stad Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 98.000,-- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: € 5.000,-- pm excl. btw Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informati 13 apr '18 Groningen, GR INV/GW: € 98.000     Huur: € 5.000 /mnd.
  • Bistro Lokaal Bistro Lokaal Ter overname onze schitterende Bistro in de hoofdwinkelstraat ( Vero Moda, ICI Paris, Anna van Toor, Douglas, Ziengs, Hunkemöller ect.) van Woerden. Wegens de start van een horecagelegenheid in onze woonplaats Amersfoort staat onze Bistro ter overname, gelegen in de hoofdstraat van Woerden met een grote vaste gastenkring en bekendheid. Woerden is e 12 mrt '18 Woerden, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
  • te huur Casco horecapand te Heerlen evt met woonruimte te huur Casco horecapand te Heerlen evt met woonruimte Casco horecapand in centrum Heerlen, geen overname inventaris huurwaarborg 3 maanden. eigen woonruimte aanwezig! Heerlen, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Cafe / Brasserie / Restaurant Cafe / Brasserie / Restaurant Je hebt maar zelden zo’n zaak waarvan je bij binnenkomst denkt… dit is het helemaal. Deze locatie hebben wij voor u, een tot in de puntjes verzorgde horecazaak, die werkelijk aan alles voldoet, van de bar tot de keuken , van het terras tot de warme sfeer van het prachtige restaurant, van de uitstraling tot en met de gebruikte duurzame Coo- Stavelot, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Heerenveen casco pand in winkel centrum Heerenveen casco pand in winkel centrum In het drukke centrum van het bekende Heerenveen gelegen op A1 lokatie.Het is gelegen in een straatje met veel vers winkels en met zeer nabij een groot parkeerterrein.De casco ruimte is circa 96 m² groot.Het is te combineren met Pleinweg 6.De totale oppervlakte is dan bijna 200 m².Het is uitermate geschikt voor verkoop van bijvoorbeeld br Heerenveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  • BURGUM, centrum gelegen dagzaak / restaurant VERKOCHT BURGUM, centrum gelegen dagzaak / restaurant VERKOCHT Wegens naderen van de pensioenleeftijd zetten de huidige exploitanten na 15 jaar hun goed draaiend bedrijf te koop.Het bedrijf is een dagzaak / restaurant.In het restaurant gedeelte zijn circa 25 zitplaatsen, in de serre 25 en op het terras 35. Er is bewust gekozen voor een ruime opstelling. Meer zitplaatsen zijn zeer goed mogelijk.Het bestaat uit Burgum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
  • DAGZAAK DAGZAAK Wij horeca echtpaar nu nog wonend en werkend in Italie, zoeken in Nederland/ Duitsland om te huren/ pachten zonder overname kosten in iedergeval voor de eerste tijd een leuke dagzaak, als het kan met een woning erbij, maar niet noodzakelijk. Het liefst een koffie-thee room met lunch, verkoop van thee, koffie, bonbons, kleine cadeutjes, aperitivo ti Mugnano (PG) OG: € 0     INV/GW: € 0     Huur: € 0 /mnd.     Pacht: € 0 /mnd.

Heeft u een suggestie?