20 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteer
 • ID: 1271 Thais afhaalrestaurant op Scheveningen ID: 1271 Thais afhaalrestaurant op Scheveningen In de gezellige Keizerstraat op Scheveningen is dit populaire Thaise afhaalrestaurant gevestigd. Arawann Thai Food is een Thai met een goede naam en goede recensies op verschillende websites. De zaak is gevestigd in de Keizerstraat op steenworp afstand van het strand. De zaak is 90m2 en bestaat uit het restaurant, keuken, bar en 2 toiletten. Daaron 06 dec '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
 • *** POKE BOWL***  LEIDEN *** POKE BOWL*** LEIDEN *** AFHAAL-BEZORG SERVICE *** LEIDEN Op een superlocatie ( naast het Stadhuis en Hudson Bay ) is dit bedrijf met het nieuwe concept: Poké Bowl gevestigd. Mooi ingerichte ruimte met alle apparatuur voor de bereiding van dit concept. De fiscale omzet in deze beginperiode is ca. € 75.000.== per jaar. Geen verplichtingen. De huur bedraagt € 1.500.== pe 02 nov '18 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs verlaagd) Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs Ter overname aangeboden: SUSHI KATWIJK Algemeen Dit kleurrijke, knusse sushirestaurant met bezorgdienst ligt op een prachtige locatie in Katwijk, aan een mooi plein, aan het water, vlakbij het strand en vlakbij de hoofdwinkelstraat van Katwijk. Aan hetzelfde plein meerdere horecazaken waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen en 07 okt '18 Katwijk, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 750 /mnd.
 • ID: 1263 Restaurant/ afhaal-bezorg locatie in het centrum van Gouda ID: 1263 Restaurant/ afhaal-bezorg locatie in het centrum va Aan de Kleiweg, in het hartje centrum van Gouda zit deze TOP horecalocatie. De Kleiweg is één van de oudste straten van Gouda en is een gezellige hoofd- en winkelstraat met vele bekende winkels zoals: H&M, Kruidvat, America Today, Hunkemöller en diverse andere winkels. Momenteel zit hier een Oosters afhaal restaurant met een goede omzet. Het is mog 15 okt '18 Gouda, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 2.400 /mnd.
 • Afhaal/bezorgrestsaurant ter overname Afhaal/bezorgrestsaurant ter overname Hierbij bied ik mijn zaak te koop incl inboedel en naam. Het is een winkel binnen een landelijk hamburger franchiseformule. Eventueel ook eigen concept mogelijk. Het is een goed draaiende zaak met een hoge omzet. Wij zijn gespecialiseerd in hamburgers en aanverwante snacks met momenteel 6 winkels  in Nederland Het betreft een afhaal; en bezorgresta 01 okt '18 Amsterdam, NH OG: € 65.000     Huur: € 1.769 /mnd.
 • pizzeria /grillroom , Te Koop..!!! pizzeria /grillroom , Te Koop..!!! Ter overname aangeboden instapklaar: pizzeria /grillroom in het centrum van Baarn. Bent u opzoek naar een kant en klare zaak, dan bent u hier op het goede adres. De zaak is voorzien van alle apparatuur en benodigdheden om het geheel per direct te kunnen voortzetten. - Overname is incl alle inventaris/ apparatuur zoals op foto's te zien is. - Incl. 13 sept '18 Baarn, UT OG: € 45.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een zeer goed renderend pizzeria afhaal-/bezorgbedrijf. Deze zaak is gelegen op een gunstige locatie in Beverwijk en realiseert een omzet van ca. € 250.000,-- per jaar. De oppervlakte van het bedrijf bedraagt 180 m2. Openingstijden dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. DETAILS: De huur bedraagt € 1.17 31 aug '18 Beverwijk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.177 /mnd.
 • Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Wij zijn gevestigd in het centrum van Tiel op loopafstand van het station en alle uitgaans gelegenheden. Tiel staat bekend om zijn fruitcorso en Appelpop festival tijdens deze feesten wordt Tiel door duizenden mensen bezocht. En zo kent Tiel meer organisaties Helaas door gezondheidsklacht Tiel, GD OG: € 22.500
 • Pizzaira Vito Pizzaira Vito Mooi vernieuwend concept Die er op wacht om veder uitgerold warden Pizzaoven met hout en gas Dit bezorg restaurant is gelegen in Appingedam ( noord Nederland ) Appingedam, GR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Mediterraans fast food Restaurant in de Zuidpoort te Delft Mediterraans fast food Restaurant in de Zuidpoort te Delft Tasty Corner Zuidpoort in Delft wordt op dit moment geëxploiteerd als een Mediterraans fast food Restaurant. Gasten komen hier voor een Pizza, burger, doner kebab, hotwings etc. Met een gunstige ligging direct naast de Xenos en de Bristol met uitzicht vanaf het terras in de richting van de Sint Sebastiaanbrug. Naast de onderneming wordt nu de laats Delft, ZH INV/GW: € 125.000     Huur: € 1.100 /mnd.
 • Te Koop afhaal - bezorging in centrum Te Koop afhaal - bezorging in centrum In bruisend in Rotterdam zuid de Beijerlandselaan is horecaonderneming gevestigd voor afhaal en bezorging met Surinaams/ Chinese keuken De inrichting is makkelijk aan te passen naar keuken naar uw voorkeuren Prijs nu verlagen € 59.500,- Voor interesses Tel 0636102115 of Mail Nouvsien@gmail.com Rotterdsm, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • pizzera pizzera Wij verkopen deze zaak omdat geen tijd voor famlie en afstand van huis naar zaak huur 1200 euro stroom en gas 105 euro met 6 koelkasten 5 devriezen nieuwe scooter 2 grill pizza oven grill deeg maschien nog paar apratuur. neem contact met 0612674062 of mario80@hotmail.nl Leiden, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Sushi afhaal- / bezorgwinkel te koop in A'dam West
  Verkocht
  Sushi afhaal- / bezorgwinkel te koop in A'dam West Bij HorecaWinkelMakelaars te koop aangeboden een zeer goed lopende Sushi afhaal- / bezorgwinkel aan de Van Limburg Stirumstraat in de populaire Westerparkbuurt in Amsterdam. Door personele omstandigheden komt deze Sushi afhaal- / bezorgwinkel te koop. Binnen 5 maanden heeft deze zaak alleen al via Thuisbezorgd.nl een gemiddelde omzet van € 550,- pe Amsterdam, NH INV/GW: € 25.000     Huur: € 1.375 /mnd.
  Verkocht!
 • Amerikaans steakhouse Amerikaans steakhouse Te koop Goed en lopende horeca zaak(STEAKHOUSE) GROOT KEUKEN MET GOED APPARTEN WACHT RUIMTE VOOR AFHAAL VOOR EXTRA INFORMATIE BEL GERUST TEL:0614326714 , OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?