23 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteer
 • ID 2067: Horecalocatie in Den Haag centrum ID 2067: Horecalocatie in Den Haag centrum Wij bieden u aan, midden in het centrum van Den Haag met Het Plein om de hoek, een fantastische horecalocatie op de Korte Poten. Momenteel is de locatie een fastfoodconcept met verkoop van snacks. Uiteraard staat het u vrij om een ander concept te starten, denk bijvoorbeeld aan een espressobar, lunchroom, broodjeszaak friteszaak etc. De zaak is een 20 aug '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 30.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • ID 2066: Horecalocatie in hartje centrum Den Haag ID 2066: Horecalocatie in hartje centrum Den Haag In hartje centrum Den Haag, vlak nabij de Grote Markt bieden wij nu te huur aan: een Horeca/ Winkelruimte van 124m2. Vorig jaar is deze locatie omgebouwd tot horeca franchise fastfoodformule met bezorgservice, waarbij kosten noch moeite bespaard zijn. Alle inventaris en apparatuur wordt door de huidige huurder meegenomen, maar de volgende pand gebo 08 aug '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Wegens privéomstandigheden per direct ter overname aangeboden goed lopende horecapand! aan doorgaande weg gelegen naast het centrum van Boskoop (Zuid-Holland) met gratis parkeerplaatsen aan de voorzijde en achterzijde. Het pand beschikt ook over een achterplaats met eigen parkeerruimte. Snel en goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Waddinxveen, Utrech 02 aug '19 Boskoop, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 880 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging 17 jul '19 Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht o.v.b.
 • Afhaal-bezorgrestaurant in centrum Weesp Afhaal-bezorgrestaurant in centrum Weesp Klein afhaal en bezorg restaurant (110 m2) met 20 zitplaatsen gelegen in het historische centrum van Weesp (gemeente Amsterdam), een schilderachtig dorpje aan de rand van Amsterdam (15 minuten). Op loopafstand van het station. Het restaurant is uitgerust met alle benodigde apparatuur om meteen aan het werk te gaan zonder tijd te verspillen. Geschik 27 jun '19 Weesp, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.450 /mnd.
  Spoedverkoop!
 • ID: 4109 Horecalocatie in het centrum van Den Haag ID: 4109 Horecalocatie in het centrum van Den Haag Midden in het hart van het centrum van Den Haag is restaurant gevestigd. Onlangs is deze zaak nog geheeld vernieuwd. Een mooie locatie voor een relatief lage huur! In totaal bedraagt de oppervlakte van de bedrijfsruimte circa 50 m2. De vraagprijs voor overname van de inventaris/ goodwill is € 49.500,00. De huurprijs is gebaseerd op de begane grond, 20 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 250 /mnd.
 • ID: 1288 Horecalocatie in hartje centrum Den Haag ID: 1288 Horecalocatie in hartje centrum Den Haag Horecaruimte gelegen op een SUPER locatie in hartje centrum Den Haag vlakbij de bioscoop en het stadhuis, thans in gebruik als fast-food concept. De zaak is volledig ingericht en gebruiksklaar. De vraagprijs voor de activa is € 279.500,00. De huurprijs is € 3.500,00 per maand. (excl. BTW) , inclusief servicekosten: € 200,00 per maand. Er is een cat 27 mei '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 279.500     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Mooi snackbar op een mooie plek Mooi snackbar op een mooie plek Mooi snackbar op een mooie plek De snackbar bevindt zich aan de hoek van de straat Hij staat in t centrum van Den Haag daarnaast is er een coffieshop en de hoerenstraat en grotemarkt chinisemarkt (er lopen mensen altijd daar) de snackbar is mooi binnen verdeld aan t einde van de dag heb je een gevulde kassa 18 apr '19 Den haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4102 Afhaal/ broodjeszaak in Delft ID: 4102 Afhaal/ broodjeszaak in Delft Deze mooie afhaal/ broodjeszaak is gevestigd in Delft. De zaak is modern ingericht en is gelegen aan de Brasserskade tussen Delft Centrum en bedrijventerrein Vrijenban/Indische Buurt. De winkel bevindt zich op een prominente hoek/zichtlocatie naast Tramhalte Brasserskade. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.Ook ligt deze mooie zaa 01 apr '19 Delft, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 873 /mnd.
 • Afhaal en bezorgrestaurant in Haarlemmerstraat Leiden te koop Afhaal en bezorgrestaurant in Haarlemmerstraat Leiden te koo Wok@licious is gevestigd in de drukke Haarlemmerstraat één van de bekendste winkelstraten van Leiden. Vlakbij Molen de Valk en de Lammermarkt parkeergarage. Op dit moment wordt de onderneming met een Wok concept geëxploiteerd waarbij gasten de ingrediënten kiezen en de maaltijd vers wordt gewokt om ter plaatse te nuttigen dan wel mee te nemen of te 29 mrt '19 Leiden, ZH INV/GW: € 32.500     Huur: € 1.650 /mnd.
 • La Porta Gouda te koop La Porta Gouda te koop Bekende afhaal en bezorgzaak te koop in gouda 10 mrt '19 Gouda, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!
 • Bezorg Concept Ter Overname Bezorg Concept Ter Overname Te koop ter overname bezorgd concept. Een volledig draaiend concept omgeving Veenendaal Renswoude. Concept bestaat uit Real American home made Food zoals Burgers, Spareribs en Chicken. Alles wat hier de keuken uitgaat is van hoge kwaliteit, en is dagvers bereid. Door in te zetten op constante kwaliteit heeft het concept een vaste fanbase die wekeli Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Prima Omzetcijfers!
 • ID: 1273 Tianmi Sushi & Snacks to go ID: 1273 Tianmi Sushi & Snacks to go In winkelcentrum ‘In de Bogaard’ ligt deze afhaalgelegenheid. Op verschillende sites wordt zeer positief geschreven over de sushi van Tianmi Sushi. ‘In de Bogaard’ is een winkelcentrum in Rijswijk. Het winkelcentrum telt ongeveer 185 winkels, met een divers aanbod met onder andere H&M, Hoogvliet, Albert Heijn, Kruidvat, Specsavers en een Prenatal. Den Haag, ZH INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.295 /mnd.
 • ID: 4090 Italiaans bezorgservice in het Laakkwartier ID: 4090 Italiaans bezorgservice in het Laakkwartier Midden in een goed verzorgingsgebied is deze Italiaanse bezorgservice gevestigd. Al sinds 2016 is dit bedrijf hier gevestigd en heeft in zo’n 3 jaar een goed imago opgebouwd in de wijk e.o. Het pand heeft een huurprijs van: circa € 845,49 excl. btw. voor de inventaris/ goodwill wordt een vraagprijs gehanteerd, deze wordt alleen telefonisch doorgege HD, ZH INV/GW: € 45.000     Huur: € 845 /mnd.
Heeft u een suggestie?