20 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteer
 • ID: 1288 Horecalocatie in hartje centrum Den Haag ID: 1288 Horecalocatie in hartje centrum Den Haag Horecaruimte gelegen op een SUPER locatie in hartje centrum Den Haag vlakbij de bioscoop en het stadhuis, thans in gebruik als fast-food concept. De zaak is volledig ingericht en gebruiksklaar. De vraagprijs voor de activa is € 279.500,00. De huurprijs is € 3.500,00 per maand. (excl. BTW) , inclusief servicekosten: € 200,00 per maand. Er is een cat 27 mei '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 279.500     Huur: € 3.500 /mnd.
 • AFHAALCENTRUM/BEZORGWINKEL/EETHUIS AFHAALCENTRUM/BEZORGWINKEL/EETHUIS Bedrijfsruimte vlakbij het centrum van Amsterdam en de vondelpark te koop!!! We zitten hier al 10 jaar lang vanwege privé omstandigheden moeten we helaas afscheid nemen. Dit is een afhaalcentrum waarbij we ook veel bezorgen in de buurt. Wij verkopen hier Italiaans en Surinaamse gerechten dus eigenlijk 2 in 1. Ook is er buiten de keuken een ruimte v 29 apr '19 Amsterdam, NH OG: € 60.000
 • Mooi snackbar op een mooie plek Mooi snackbar op een mooie plek Mooi snackbar op een mooie plek De snackbar bevindt zich aan de hoek van de straat Hij staat in t centrum van Den Haag daarnaast is er een coffieshop en de hoerenstraat en grotemarkt chinisemarkt (er lopen mensen altijd daar) de snackbar is mooi binnen verdeld aan t einde van de dag heb je een gevulde kassa 18 apr '19 Den haag, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4102 Afhaal/ broodjeszaak in Delft ID: 4102 Afhaal/ broodjeszaak in Delft Deze mooie afhaal/ broodjeszaak is gevestigd in Delft. De zaak is modern ingericht en is gelegen aan de Brasserskade tussen Delft Centrum en bedrijventerrein Vrijenban/Indische Buurt. De winkel bevindt zich op een prominente hoek/zichtlocatie naast Tramhalte Brasserskade. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.Ook ligt deze mooie zaa 01 apr '19 Delft, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 873 /mnd.
 • Afhaal en bezorgrestaurant in Haarlemmerstraat Leiden te koop Afhaal en bezorgrestaurant in Haarlemmerstraat Leiden te koo Wok@licious is gevestigd in de drukke Haarlemmerstraat één van de bekendste winkelstraten van Leiden. Vlakbij Molen de Valk en de Lammermarkt parkeergarage. Op dit moment wordt de onderneming met een Wok concept geëxploiteerd waarbij gasten de ingrediënten kiezen en de maaltijd vers wordt gewokt om ter plaatse te nuttigen dan wel mee te nemen of te 29 mrt '19 Leiden, ZH INV/GW: € 32.500     Huur: € 1.650 /mnd.
 • La Porta Gouda te koop La Porta Gouda te koop Bekende afhaal en bezorgzaak te koop in gouda 10 mrt '19 Gouda, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!
 • ID: 1281 Indisch en Thais afhaal- /bezorg restaurant ID: 1281 Indisch en Thais afhaal- /bezorg restaurant Deze mooie onderneming focust zich vooral op het afhalen en bezorgen van Thaise en Indische maaltijden. De onderneming is al zo’n 2.5 jaar gevestigd net buiten het centrum van Zoetermeer. Het pand bevind zich in een klein winkelgebied midden in een woonwijk. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 90 m2. In de straat bevinden zich onder and 06 mrt '19 Zoetermeer, ZH INV/GW: € 47.500     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Bezorg Concept Ter Overname Bezorg Concept Ter Overname Te koop ter overname bezorgd concept. Een volledig draaiend concept omgeving Veenendaal Renswoude. Concept bestaat uit Real American home made Food zoals Burgers, Spareribs en Chicken. Alles wat hier de keuken uitgaat is van hoge kwaliteit, en is dagvers bereid. Door in te zetten op constante kwaliteit heeft het concept een vaste fanbase die wekeli 29 jan '19 Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Prima Omzetcijfers!
 • ID: 1273 Tianmi Sushi & Snacks to go ID: 1273 Tianmi Sushi & Snacks to go In winkelcentrum ‘In de Bogaard’ ligt deze afhaalgelegenheid. Op verschillende sites wordt zeer positief geschreven over de sushi van Tianmi Sushi. ‘In de Bogaard’ is een winkelcentrum in Rijswijk. Het winkelcentrum telt ongeveer 185 winkels, met een divers aanbod met onder andere H&M, Hoogvliet, Albert Heijn, Kruidvat, Specsavers en een Prenatal. 24 jan '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.295 /mnd.
 • ID: 4090 Italiaans bezorgservice in het Laakkwartier ID: 4090 Italiaans bezorgservice in het Laakkwartier Midden in een goed verzorgingsgebied is deze Italiaanse bezorgservice gevestigd. Al sinds 2016 is dit bedrijf hier gevestigd en heeft in zo’n 3 jaar een goed imago opgebouwd in de wijk e.o. Het pand heeft een huurprijs van: circa € 845,49 excl. btw. voor de inventaris/ goodwill wordt een vraagprijs gehanteerd, deze wordt alleen telefonisch doorgege 21 dec '18 HD, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 845 /mnd.
 • Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs verlaagd) Te koop Sushi restaurant/afhaal en bezorging (Sterk in Prijs Ter overname aangeboden: SUSHI KATWIJK Algemeen Dit kleurrijke, knusse sushirestaurant met bezorgdienst ligt op een prachtige locatie in Katwijk, aan een mooi plein, aan het water, vlakbij het strand en vlakbij de hoofdwinkelstraat van Katwijk. Aan hetzelfde plein meerdere horecazaken waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op toeristen en Katwijk, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 750 /mnd.
 • pizzeria /grillroom , Te Koop..!!! pizzeria /grillroom , Te Koop..!!! Ter overname aangeboden instapklaar: pizzeria /grillroom in het centrum van Baarn. Bent u opzoek naar een kant en klare zaak, dan bent u hier op het goede adres. De zaak is voorzien van alle apparatuur en benodigdheden om het geheel per direct te kunnen voortzetten. - Overname is incl alle inventaris/ apparatuur zoals op foto's te zien is. - Incl. Baarn, UT OG: € 45.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een zeer goed renderend pizzeria afhaal-/bezorgbedrijf. Deze zaak is gelegen op een gunstige locatie in Beverwijk en realiseert een omzet van ca. € 250.000,-- per jaar. De oppervlakte van het bedrijf bedraagt 180 m2. Openingstijden dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. DETAILS: De huur bedraagt € 1.17 Beverwijk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.177 /mnd.
 • Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Mooi gelegen goedwerkende grill room in het hartje van Tiel. Wij zijn gevestigd in het centrum van Tiel op loopafstand van het station en alle uitgaans gelegenheden. Tiel staat bekend om zijn fruitcorso en Appelpop festival tijdens deze feesten wordt Tiel door duizenden mensen bezocht. En zo kent Tiel meer organisaties Helaas door gezondheidsklacht Tiel, GD OG: € 22.500
Heeft u een suggestie?