Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
10 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4196 Indiano Bites ID: 4196 Indiano Bites Deze prachtige zaak is begin 2022 volledig gerenoveerd en nieuwe ingericht! De Jan Hendrikstraat is het verlengde van de Torenstraat en is een drukke doorgaande weg in het centrum van Den Haag. Er zijn diverse parkeergarages op loopafstand. De bereikbaarheid is prima en er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Recht tegenover dit re 17 jan '23 Den Haag, ZH INV/GW: € 89.000     Huur: € 1.765 /mnd.
 • Indonesisch afhaalrestaurant in Naaldwijk ter overname Indonesisch afhaalrestaurant in Naaldwijk ter overname Toko Naaldwijk is een frisse modern ingerichte en gastgerichte Indonesische Toko. De Toko is gevestigd in het centrum van Naaldwijk in de Gemeente Westland, een middelgrote Gemeente met meer dan 100.000 inwoners. De Toko laat vanaf de start mooie omzetten zien en menig inwoner laat zijn maaltijden bezorgen of haalt hier wat lekker op. Er is hier sp 16 jan '23 Naaldwijk, ZH INV/GW: € 80.000     Huur: € 900 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • ID: 4193 Sunny Beach ID: 4193 Sunny Beach Wij bieden u aan een prachtig restaurant met barfunctie gelegen in de Raamstraat, hartje centrum van Den Haag. Deze zaak in onlangs nog helemaal verbouwd en opnieuw ingericht. De zaak biedt plaats aan circa 30 personen en achter in de zaak is nog eens privéruimte voor gezelschappen met circa 20 zitplaatsen. De keuken is volledig ingericht en heeft 12 dec '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 59.500     Huur: € 2.400 /mnd.
 • ID: 4194 De Spaanse Moeder Den Haag ID: 4194 De Spaanse Moeder Den Haag Op een unieke locatie, in één van de mooiste straatjes in het centrum van Den Haag, de Molenstraat, bevindt zich dit goed lopende afhaal/bezorg concept. Het pand is volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. Verkoop is inclusief of exclusief concept! Het concept, De Spaanse Moeder, is een luxe Spaanse snackbar met als bestseller de befaamde Spaanse K 07 dec '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 135.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • ID: 4195 De Spaanse Moeder Rotterdam ID: 4195 De Spaanse Moeder Rotterdam Op een prachtig ruim plein, met hippe buren in één van de leukste en jongste buurten van Rotterdam, Blijdorp, bevindt zich dit goed lopende afhaal/bezorg concept. De zaak ligt op loopafstand van het centraal station, Diergaarde Blijdorp, en naast een grote woonwijk. Het pand is volledig gerenoveerd en nieuw ingericht. Verkoop is inclusief of exclus 07 dec '22 Rotterdam, ZH INV/GW: € 125.000     Huur: € 1.425 /mnd.
 • ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is h INV/GW: € 129.000     Huur: € 4.293 /mnd.
 • ID: 1563 Unieke zaak, gelegen in het Westland ID: 1563 Unieke zaak, gelegen in het Westland Wat een pareltje is dit restaurant met afhaal -en bezorglocatie in één. Deze unieke zaak, gelegen in het Westland heeft een hoge omzet en dito nettowinst. Uitermate geschikt voor een Aziatisch concept met een geheel aparte mogelijkheid voor afhalen -en bezorgen van sushi. Het restaurant is met 40 ruim opgezette zitplaatsen nog zeker uit te breiden, Den Haag, ZH INV/GW: € 195.000     Huur: € 3.666 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum Dit hippe afhaal en bezorgrestaurant is gelegen midden in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een hoekpand met een zeer goed verzorgingsgebied. De eigenaren van deze locatie gaan verhuizen naar een grotere locatie in het centrum. 4 jaar geleden zijn zij hier gestart en hebben het destijds casco aangehuurd. Een grote verbouwing volgde en het resu Den Haag INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?