troostwijk
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4148 Italiaanse traiteur/lunchroom Leiden ID: 4148 Italiaanse traiteur/lunchroom Leiden Ter overname, goedlopende Italiaanse traiteur/lunchroom met avondfunctie. Waan u in echte Italiaanse sferen in het hartje centrum van Leiden! Dit bedrijf is al jaren een begrip in Leiden en gevestigd in de gezellige Burgsteeg. Voor de deur is er een klein terrasje aanwezig. Bij binnenkomst wordt u overweldigd door heerlijke geuren, een vitrine met 01 jun '21 INV/GW: € 145.000     Huur: € 2.250 /mnd.
 • Papa John\'s Pizza Franschise onderneming MET GOEDE OMZET! Papa John\'s Pizza Franschise onderneming MET GOEDE OMZET! Is horeca je passie en droom jij van een eigen pizza keten? Zie jij jezelf als de nieuwe franchisenemer in het centrum van Hilversum en wil jij profiteren van de maaltijdbezorgmarkt? Lees snel verder Volop kansen Voor de toekomstige franchisenemer van een kansen. Zo zijn er natuurlijk mogelijkheden om het pand om te bouwen tot een succesvol afhaalr 17 mei '21 Hilversum, NH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • Horecamakelaaronline
 • ID: 2122 Javaanse Vlam ID: 2122 Javaanse Vlam In het populaire Zeeheldenkwartier, vlakbij het Prins Hendrikplein is dit object gevestigd. Dit object heeft een goede locatie met betrekking tot het bezorgen van maaltijden. De huidige eigenaren maken hier overigens geen gebruik van. Hun vaste gasten en cateringopdrachten maken dat zij geen gebruik hoeven te maken van een bezorgservice, ook niet i OG: € 75.000     Huur: € 1.477 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?