Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID 2164 Horeca locatie in de Spuistraat/ tegen elk aannemelijk bod ID 2164 Horeca locatie in de Spuistraat/ tegen elk aannemeli Mooi en compleet horeca object in de winkelstraat van Den Haag. Hagelnieuwe zaak midden in het centrum van Den Haag, op slechts 50 meter van diverse theaters en bioscopen. Dit is met recht een TOP locatie en een TOP onderneming. Een jaar geleden is deze zaak in het hartje van Den Haag volledig verbouwd en ingericht, waarbij niets aan het toeval is 05 mei '22 Den Haag, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 5.100 /mnd.
 • ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum Dit hippe afhaal en bezorgrestaurant is gelegen midden in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een hoekpand met een zeer goed verzorgingsgebied. De eigenaren van deze locatie gaan verhuizen naar een grotere locatie in het centrum. 4 jaar geleden zijn zij hier gestart en hebben het destijds casco aangehuurd. Een grote verbouwing volgde en het resu 08 mrt '22 Den Haag INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • ID 2146 Onlangs gerenoveerd horecaobject aan de Hoefkade ID 2146 Onlangs gerenoveerd horecaobject aan de Hoefkade Dit restaurant met afhaal en bezorgfunctie is gevestigd in een mooi hoekpand aan de Hoefkade. De locatie is onlangs gerenoveerd en nieuw ingericht. Turn-key te betrekken! Het restaurant heeft circa 16 zitplaatsen binnen en voor de deur is een mooie terras gemaakt met afscherming van plantenbakken en biedt plaatst aan circa 12 personen. Bij binnenko Den Haag, ZH OG: €     INV/GW: € 65.000     Huur: € 2.100 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?