13 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteer
 • Goedlopende afhaal- bezorgzaak in amersfoort Goedlopende afhaal- bezorgzaak in amersfoort Goed draaiende bezorg en afhaal centrum in Amersfoort/Soesterkwartier. Incl alle benodigde apparatuur, 2 scooters en 2 bezorg autos. Het is een draaiende zaak waar je gelijk aan de slag kan gaan. Een kleine maar voornamelijk een fijne zaakje met lage kosten. Huur bedraagt 630 euro p/m ( incl. Btw, Internet en opslagruimte met 2 vriezers en 1 koelka 26 jan '20 Amersfoort, UT INV/GW: € 34.999     Huur: € 630 /mnd.
 • Snackbar/Cafetaria Afhaal- Bezorgcentrum Gouda Snackbar/Cafetaria Afhaal- Bezorgcentrum Gouda Een goed lopende snackbar midden in het centrum van Gouda. De snackbar ligt op de looproute van een grote parkeergarage en hotel. Het centraal station is op 200 meter. De zaak heeft aan de voorkant 22 zitplaatsen, een toilet en een open keuken. De achterkant bestaat uit twee gedeeltes een tweede keuken, opbergruimte en een afwasruimte. Er is tevens 13 nov '19 Gouda, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • ID: 2069 Object met veel mogelijkheden tegenover de Grote Kerk! ID: 2069 Object met veel mogelijkheden tegenover de Grote Ke !!!VERKOCHT!!! Horecalocatie aan de Torenstraat met veel mogelijkheden! Een jaar geleden is deze locatie verbouwd tot wat het nu is. Het is een mooie ruimte met een open keuken met een geïntegreerde bar. Dit object is volledig ingericht en biedt de nieuwe ondernemer de mogelijkheid direct over te nemen en vervolgens direct open te gaan. De zaak tel 23 sept '19 , ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4114 Bezorg en afhaalrestaurant in Delfgauw ID: 4114 Bezorg en afhaalrestaurant in Delfgauw Wij bieden u aan een goed onderhouden horeca exploitatie aan een drukke doorgaande weg in Delfgauw. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand op een goede zichtlocatie. Het pand biedt u de mogelijkheid om goede reclame te maken vanaf de gevel waardoor u goed kunt opvallen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gezellig terras. Op dit momen 11 sept '19 Delfgauw, ZH INV/GW: € 15.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Afhaal- en bezorgrestaurant Afhaal- en bezorgrestaurant Het restaurant is gelegen zeer drukke winkelcentrum Generaal Cronjéstraat. Op loopafstand bevindt zich het NS-station, Er is veel traffic langs deze locatie zeer efficiënt ingerichte zaak aan die voorzien is van alle gemakken. Direct te betrekken zonder verdere forse investeringen. Alle materialen en apparatuur zijn uitstekend Er zijn geen verplich 31 aug '19 Haarlem, NH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname; Op dit moment wordt de onderneming als een Thais afhaal en bezorg concept geëxploiteerd. Bij Lanna Thai worden er dagelijks wisselende menu’s bereid naast een kaart met vaste gerechten. Het interieur is zeer netjes en mooi afgewerkt en voorzien van goed onderhouden apparatuur. De onderneming kan prima 05 sept '19 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Wegens privéomstandigheden per direct ter overname aangeboden goed lopende horecapand! aan doorgaande weg gelegen naast het centrum van Boskoop (Zuid-Holland) met gratis parkeerplaatsen aan de voorzijde en achterzijde. Het pand beschikt ook over een achterplaats met eigen parkeerruimte. Snel en goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Waddinxveen, Utrech 02 aug '19 Boskoop, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 880 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • La Porta Gouda te koop La Porta Gouda te koop Bekende afhaal en bezorgzaak te koop in Gouda Gouda, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!
 • Bezorg Concept Ter Overname Bezorg Concept Ter Overname Te koop ter overname bezorgd concept. Een volledig draaiend concept omgeving Veenendaal Renswoude. Concept bestaat uit Real American home made Food zoals Burgers, Spareribs en Chicken. Alles wat hier de keuken uitgaat is van hoge kwaliteit, en is dagvers bereid. Door in te zetten op constante kwaliteit heeft het concept een vaste fanbase die wekeli Veenendaal, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  Prima Omzetcijfers!
 • Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Afhaal- / bezorg pizzeria ter overname in Beverwijk Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een zeer goed renderend pizzeria afhaal-/bezorgbedrijf. Deze zaak is gelegen op een gunstige locatie in Beverwijk en realiseert een omzet van ca. € 250.000,-- per jaar. De oppervlakte van het bedrijf bedraagt 180 m2. Openingstijden dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. DETAILS: De huur bedraagt € 1.17 Beverwijk, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.177 /mnd.
 • Te koop; Afhaal-/bezorgrestaurant in centrum Haarlem
  Verkocht
  Te koop; Afhaal-/bezorgrestaurant in centrum Haarlem Ter overname aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een keurig ingericht afhaal-/bezorgrestaurant met een Aziatische keuken. Deze zaak is centraal gelegen in het centrum van Haarlem tegenover het Gemeentehuis met in de directe omgeving diverse winkels, horecabedrijven en op ca.100 mtr. afstand de parkeergarage Raaks. Dit afhaal-/bezorgrestaurant hee Haarlem, NH INV/GW: € 37.500     Huur: € 1.396 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?