Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
10 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is h 29 jul '22 INV/GW: € 129.000     Huur: € 4.293 /mnd.
 • ID: 1573 Thai2Go Paul Krugerlaan Den Haag ID: 1573 Thai2Go Paul Krugerlaan Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen in de levendige wijk Transvaalkwartier. De Paul Krugerlaan is een unieke winkelstraat in het hart van het Transvaalkwartier, vlakbij de Haagse Markt. Waan je even op wereldreis in deze straat vol cultuur en wandel in een paar honderd meter van het M 29 jul '22 INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Handelgigant
 • ID 1570 Saladebar/ pokebowl/ bubbletea in centrum Delft ID 1570 Saladebar/ pokebowl/ bubbletea in centrum Delft Deze lunchroom/ dagzaak is gelegen op een TOP A-1 locatie in hartje centrum van Delft op steenworp afstand van de Markt, de Grote Kerk en het stadhuis. Dit is een zeer drukke locatie te midden van winkels en diverse andere horecabedrijven. Twee keer in de week een drukbezochte markt voor de deur. Jaarlijks wordt Delft bezocht door ruim 1 miljoen to 13 jul '22 INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Goedlopende indonesische toko in de bollenstreek Goedlopende indonesische toko in de bollenstreek Op een mooie locatie gevestigde Indonesische toko ter overname aangeboden. De toko is 4 jaar geleden gestart en is inmiddels een bekend en goed renderend bedrijf wat gemiddeld 3,5 - 4K omzet in de week draait. Wij zijn nu toe aan een nieuwe uitdaging. Deze bekende toko ligt aan een drukke doorgaande verbindingsweg, waar veel andere ondernemers succ 07 jul '22 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.085 /mnd.
 • ID: 1563 Unieke zaak, gelegen in het Westland ID: 1563 Unieke zaak, gelegen in het Westland Wat een pareltje is dit restaurant met afhaal -en bezorglocatie in één. Deze unieke zaak, gelegen in het Westland heeft een hoge omzet en dito nettowinst. Uitermate geschikt voor een Aziatisch concept met een geheel aparte mogelijkheid voor afhalen -en bezorgen van sushi. Het restaurant is met 40 ruim opgezette zitplaatsen nog zeker uit te breiden, 23 jun '22 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag
 • ID 1567 Afhaal- en bezorglocatie in Delft ID 1567 Afhaal- en bezorglocatie in Delft Deze zaak is gelegen aan de Nieuwe Langedijk in het centrum van Delft op de looproute richting de Markt. Naast de vele dagelijkse passanten is deze locatie ook zeer geschikt voor een take away & delivery. Immers de bezorgers zijn vanaf deze plek binnen een kwartier in heel Delft, Delfgauw en zelfs Pijnacker/ Nootdorp, Den Hoorn en Rijswijk. De wink 22 jun '22 Delft, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.
 • ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum Dit hippe afhaal en bezorgrestaurant is gelegen midden in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een hoekpand met een zeer goed verzorgingsgebied. De eigenaren van deze locatie gaan verhuizen naar een grotere locatie in het centrum. 4 jaar geleden zijn zij hier gestart en hebben het destijds casco aangehuurd. Een grote verbouwing volgde en het resu Den Haag INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Handelgigant
 • ID 2146 Onlangs gerenoveerd horecaobject aan de Hoefkade ID 2146 Onlangs gerenoveerd horecaobject aan de Hoefkade Dit restaurant met afhaal en bezorgfunctie is gevestigd in een mooi hoekpand aan de Hoefkade. De locatie is onlangs gerenoveerd en nieuw ingericht. Turn-key te betrekken! Het restaurant heeft circa 16 zitplaatsen binnen en voor de deur is een mooie terras gemaakt met afscherming van plantenbakken en biedt plaatst aan circa 12 personen. Bij binnenko Den Haag, ZH OG: €     INV/GW: € 55.000     Huur: € 2.100 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?