Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
7 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Te koop cafetaria mooi hoeklocatie Te koop cafetaria mooi hoeklocatie Zeer goed lopende cafetaria van ca 90m2 aangeboden Met 19 zit plaatsen, wij runnen deze cafetaria vanaf 2004 De omzet is zeer hoog en dit geldt ook voor het rendement. Gezien zit om de hoek terras mogelijk De huurprijs 1550 euro per maand LIGGING: De woonwijk ligt enerzijds naast het griftpark in Noordoost Utrecht. En binnen no time ben je met de f 15 sept '21 Utrecht, UT INV/GW: € 99.000     Huur: € 1.550 /mnd.
 • Afhaal! Horeca! Detailhandel! Afhaal! Horeca! Detailhandel! Geschikt voor afhaalcentrum!! Heeft vergunning voor detailhandel!! Er zit een Compleet afzuigsysteem in!!! Bevind zich in een drukke winkelstraat!!! Is goed zichtbaar!!! Eerder heeft hier een Turkse shoarma zaak, en Indonesische afhaal winkel, Marokkaans vishandel en nog diverse afhaal winkels gezeten. Huur is inclusief met de complete afzuigsystee 06 sept '21 , OV Huur: € 725 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • ID: 4148 Italiaanse traiteur/lunchroom Leiden ID: 4148 Italiaanse traiteur/lunchroom Leiden Ter overname, goedlopende Italiaanse traiteur/lunchroom met avondfunctie. Waan u in echte Italiaanse sferen in het hartje centrum van Leiden! Dit bedrijf is al jaren een begrip in Leiden en gevestigd in de gezellige Burgsteeg. Voor de deur is er een klein terrasje aanwezig. Bij binnenkomst wordt u overweldigd door heerlijke geuren, een vitrine met 01 jun '21 INV/GW: € 145.000     Huur: € 2.250 /mnd.
 • ID: 2130 Surinaams eethuis ID: 2130 Surinaams eethuis Aan de populaire Hoefkade ligt dit, in zeer goede staat verkerende horecaobject. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig. De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. Er zijn twee toiletten aanwezig, er is geen toestemming om alcohol te schenken. De Hoefkade is een gezellige winkelstraat met een divers aan Den Haag, ZH INV/GW: € 60.000     Huur: € 1.550 /mnd.
 • ID: 2122 Javaanse Vlam ID: 2122 Javaanse Vlam In het populaire Zeeheldenkwartier, vlakbij het Prins Hendrikplein is dit object gevestigd. Dit object heeft een goede locatie met betrekking tot het bezorgen van maaltijden. De huidige eigenaren maken hier overigens geen gebruik van. Hun vaste gasten en cateringopdrachten maken dat zij geen gebruik hoeven te maken van een bezorgservice, ook niet i OG: € 75.000     Huur: € 1.477 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!
 • Horerca-Spanje

Heeft u een suggestie?