Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
8 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4239 Afhaal en bezorgrestaurant ID: 4239 Afhaal en bezorgrestaurant Een mooi afhaal en bezorgrestaurant met professionele keuken. Gelegen aan een drukke doorgaande weg en een hoog woonconcentratie gebied. De keuken is ruim met een professionele afzuiging. Alles is goed onderhouden en er is een grote Leventi oven aanwezig. Er is ook een grote koelcel aanwezig. De zaak is nu ingericht voor afhalen en bezorgen. Maar a 13 mei '24 Den Haag, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • ID: 4237 Toko Benji Voorschoten ID: 4237 Toko Benji Voorschoten Ter overname, een mooie afhaal en bezorglocatie gevestigd in het centrum van Voorschoten. De huidige toko is voorzien van een grote koelvitrine met extra koelruimte. Er staan 2 professionele magnetrons en er is voldoende koelruimte aanwezig. De Tramstraat is een zijstraat tussen de Schoolstraat en de Voorstraat. Gesitueerd midden in het centrum van 01 mei '24 Voorschoten, ZH INV/GW: € 37.500     Huur: € 1.050 /mnd.
 • Handelgigant
 • ID: 4235 Toko nabij het Zuiderpark ID: 4235 Toko nabij het Zuiderpark Ter overname, een mooie horeca locatie gevestigd in een hoekpand nabij het Zuiderpark. Voor vele doeleinde beschikbaar. De huidige toko is voorzien van een grote koelvitrine met extra koelruimte. De achterwand beschikt over een professionele afzuiging. Achterin de zaak is er tevens nog een voorbereidingskeuken aanwezig die ook is aangesloten op het 28 feb '24 Den Haag, ZH INV/GW: € 19.500     Huur: € 1.150 /mnd.
 • ID: 4223 Charmant restaurant in Benoordenhout ID: 4223 Charmant restaurant in Benoordenhout Gelegen in het mooie Benoordenhout bieden wij u aan een smaakvol ingericht sushi restaurant met vele mogelijkheden. Het sfeervolle restaurant biedt plaatst aan circa 16 personen en er is een knusse bar aanwezig. De keuken is praktisch ingericht en daarnaast zorgt de ruime droge kelder voor alle opslag die u nodig zou kunnen hebben. Naast de keuken Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.850 /mnd.
 • ID: 4127 American Food company VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ID: 4127 American Food company VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Bent u op zoek naar een goedlopend horecabedrijf? Dan is American Food Company de juiste keuze. Een goed concept en de zaak is turn-key met hoge omzetten en een goed netto resultaat! Dit fastfood concept is gelegen aan de mooie Lindelaan in Rijswijk. Het is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum met gevarieerde winkels en horeca. De zaak is ru Rijswijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is h INV/GW: € 59.000     Huur: € 4.293 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Eigen Horeca Makelaar
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?