Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
8 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4215 Productiekeuken in Voorburg ID: 4215 Productiekeuken in Voorburg Ter overname aangeboden; productiekeuken in Voorburg met topkwaliteit keukeninventaris én afhaalpunt voor maaltijden. De keuken is uitgerust met benodigdheden zoals; inloop koel en vriescel, combisteamer, blastchiller, kookketel etc. alles van hoogstaande kwaliteit. Het geheel is praktisch ingedeeld en goed onderhouden. De keuken werkt volledig ele 27 jun '23 Voorburg, ZH INV/GW: € 59.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • ID: 4127 American Food company ID: 4127 American Food company Bent u op zoek naar een goedlopend horecabedrijf? Dan is American Food Company de juiste keuze. Een goed concept en de zaak is turn-key met hoge omzetten en een goed netto resultaat! Dit fastfood concept is gelegen aan de mooie Lindelaan in Rijswijk. Het is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum met gevarieerde winkels en horeca. De zaak is ru 26 jun '23 Rijswijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • ID: 2201 Little Nepal ID: 2201 Little Nepal Turn Key Afhaal en bezorglocatie in het Centrum van Delft Instapklare horeca-locatie langs de grachten van Delft. Deze zaak is onlangs gerenoveerd en leent zich perfect voor een bezorgformule of een horeca ondernemer die een kant-en-klaar bedrijft zoekt voor het starten van een take away of deliverystore. Deze zaak is klein maar fijn en heeft alles 19 apr '23 Delft, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID: 4193 Sunny Beach VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ID: 4193 Sunny Beach VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Wij bieden u aan een prachtig restaurant met barfunctie gelegen in de Raamstraat, hartje centrum van Den Haag. Deze zaak in onlangs nog helemaal verbouwd en opnieuw ingericht. De zaak biedt plaats aan circa 30 personen en achter in de zaak is nog eens privéruimte voor gezelschappen met circa 20 zitplaatsen. De keuken is volledig ingericht en heeft Den Haag, ZH INV/GW: € 59.500     Huur: € 2.400 /mnd.
 • ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is h INV/GW: € 129.000     Huur: € 4.293 /mnd.
 • ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum Dit hippe afhaal en bezorgrestaurant is gelegen midden in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een hoekpand met een zeer goed verzorgingsgebied. De eigenaren van deze locatie gaan verhuizen naar een grotere locatie in het centrum. 4 jaar geleden zijn zij hier gestart en hebben het destijds casco aangehuurd. Een grote verbouwing volgde en het resu Den Haag INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.000 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Horerca-Spanje
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?