24 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteer
 • Afhaal- en bezorgrestaurant Afhaal- en bezorgrestaurant Het restaurant is gelegen zeer drukke winkelcentrum Generaal Cronjstraat. Op loopafstand bevindt zich het NS-station, Er is veel traffic langs deze locatie zeer efficint ingerichte zaak aan die voorzien is van alle gemakken. Direct te betrekken zonder verdere forse investeringen. Alle materialen en apparatuur zijn uitstekend Er zijn geen verplich 31 aug '19 Haarlem, NH INV/GW: 59.000     Huur: 1.200 /mnd.
 • Te Koop afhaal - bezorging in centrum Te Koop afhaal - bezorging in centrum In bruisend in Rotterdam zuid de Beijerlandselaan is horecaonderneming gevestigd voor afhaal en bezorging met Surinaams/ Chinese keuken De inrichting is makkelijk aan te passen naar keuken naar uw voorkeuren Prijs nu verlaagt 59.500,- huur per maand 1950 Voor interesses Tel 0652668735of Mail Nouvsien@gmail.com Rotterdsm, ZH INV/GW: 59.000     Huur: 1.950 /mnd.
 • ID: 2069 Object met veel mogelijkheden tegenover de Grote Kerk! ID: 2069 Object met veel mogelijkheden tegenover de Grote Ke Horecalocatie aan de Torenstraat met veel mogelijkheden! Een jaar geleden is deze locatie verbouwd tot wat het nu is. Het is een mooie ruimte met een open keuken met een gentegreerde bar. Dit object is volledig ingericht en biedt de nieuwe ondernemer de mogelijkheid direct over te nemen en vervolgens direct open te gaan. De zaak telt ongeveer 30 z 23 sept '19 , ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 4114 Bezorg en afhaalrestaurant in Delfgauw ID: 4114 Bezorg en afhaalrestaurant in Delfgauw Wij bieden u aan een goed onderhouden horeca exploitatie aan een drukke doorgaande weg in Delfgauw. De zaak is gevestigd in een mooi hoekpand op een goede zichtlocatie. Het pand biedt u de mogelijkheid om goede reclame te maken vanaf de gevel waardoor u goed kunt opvallen. Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gezellig terras. Op dit momen 11 sept '19 Delfgauw, ZH INV/GW: 23.500     Huur: 1.500 /mnd.
 • Bezorgrestaurant ter overname in Vlaardingen
  Gereserveerd
  Bezorgrestaurant ter overname in Vlaardingen Bezorgrestaurant ter overname in Vlaardingen (+/-75.000 inwoners). De keuken ligt logistiek op een zeer goede locatie er kan vanaf hier een groot gebied met consumenten bediend worden. Het pand is nu volledig ingericht als Surinaams / Javaanse keuken, maar ieder concept zou hier van start kunnen gaan. Het pand is zeer ruim en heeft een gunstige huu 10 sept '19 Vlaardingen, ZH INV/GW: 22.500     Huur: 750 /mnd.
 • Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname; Op dit moment wordt de onderneming als een Thais afhaal en bezorg concept gexploiteerd. Bij Lanna Thai worden er dagelijks wisselende menus bereid naast een kaart met vaste gerechten. Het interieur is zeer netjes en mooi afgewerkt en voorzien van goed onderhouden apparatuur. De onderneming kan prima 05 sept '19 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.250 /mnd.
 • Afhaal en bezorgrestaurant in centrum Bussum Afhaal en bezorgrestaurant in centrum Bussum Klein afhaal en bezorg restaurant (67m2) met 6 zitplaatsen gelegen in het centrum van Bussum (Gemeente Gooise Meren), een schilderachtige dorpje aan de rand van Media Park (Hilversum) en Naarden Vesting. Op loopafstand van het station Naarden-Bussum. Het restaurant is uitgerust met alle benodigde apparatuur om meteen aan het werk te gaan zonder tij 01 sept '19 Bussum, NH INV/GW: 25.000     Huur: 1.119,15 /mnd.
  Spoedverkoop!
 • ID 2067: Horecalocatie in Den Haag centrum ID 2067: Horecalocatie in Den Haag centrum Wij bieden u aan, midden in het centrum van Den Haag met Het Plein om de hoek, een fantastische horecalocatie op de Korte Poten. Momenteel is de locatie een fastfoodconcept met verkoop van snacks. Uiteraard staat het u vrij om een ander concept te starten, denk bijvoorbeeld aan een espressobar, lunchroom, broodjeszaak friteszaak etc. De zaak is een 20 aug '19 Den Haag, ZH INV/GW: 30.000     Huur: 2.500 /mnd.
 • ID 2066: Horecalocatie in hartje centrum Den Haag ID 2066: Horecalocatie in hartje centrum Den Haag In hartje centrum Den Haag, vlak nabij de Grote Markt bieden wij nu te huur aan: een Horeca/ Winkelruimte van 124m2. Vorig jaar is deze locatie omgebouwd tot horeca franchise fastfoodformule met bezorgservice, waarbij kosten noch moeite bespaard zijn. Alle inventaris en apparatuur wordt door de huidige huurder meegenomen, maar de volgende pand gebo 08 aug '19 Den Haag, ZH INV/GW: 55.000     Huur: 2.500 /mnd.
 • Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Te huur! Afhaal - en bezorgrestaurant in centrum Boskoop Wegens privomstandigheden per direct ter overname aangeboden goed lopende horecapand! aan doorgaande weg gelegen naast het centrum van Boskoop (Zuid-Holland) met gratis parkeerplaatsen aan de voorzijde en achterzijde. Het pand beschikt ook over een achterplaats met eigen parkeerruimte. Snel en goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Waddinxveen, Utrech 02 aug '19 Boskoop, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: 880 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging 17 jul '19 Haarlem, NH INV/GW: 35.000     Huur: 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Afhaal-bezorgrestaurant in centrum Weesp Afhaal-bezorgrestaurant in centrum Weesp Klein afhaal en bezorg restaurant (110 m2) met 20 zitplaatsen gelegen in het historische centrum van Weesp (gemeente Amsterdam), een schilderachtig dorpje aan de rand van Amsterdam (15 minuten). Op loopafstand van het station. Het restaurant is uitgerust met alle benodigde apparatuur om meteen aan het werk te gaan zonder tijd te verspillen. Geschik 27 jun '19 Weesp, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.450 /mnd.
  Spoedverkoop!
 • ID: 4109 Horecalocatie in het centrum van Den Haag ID: 4109 Horecalocatie in het centrum van Den Haag Midden in het hart van het centrum van Den Haag is restaurant gevestigd. Onlangs is deze zaak nog geheeld vernieuwd. Een mooie locatie voor een relatief lage huur! In totaal bedraagt de oppervlakte van de bedrijfsruimte circa 50 m2. De vraagprijs voor overname van de inventaris/ goodwill is 49.500,00. De huurprijs is gebaseerd op de begane grond, 20 jun '19 Den Haag, ZH INV/GW: 49.500     Huur: 250 /mnd.
 • ID: 4102 Afhaal/ broodjeszaak in Delft ID: 4102 Afhaal/ broodjeszaak in Delft Deze mooie afhaal/ broodjeszaak is gevestigd in Delft. De zaak is modern ingericht en is gelegen aan de Brasserskade tussen Delft Centrum en bedrijventerrein Vrijenban/Indische Buurt. De winkel bevindt zich op een prominente hoek/zichtlocatie naast Tramhalte Brasserskade. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.Ook ligt deze mooie zaa Delft, ZH INV/GW: 49.500     Huur: 873 /mnd.
 • Afhaal en bezorgrestaurant in Haarlemmerstraat Leiden te koop Afhaal en bezorgrestaurant in Haarlemmerstraat Leiden te koo Wok@licious is gevestigd in de drukke Haarlemmerstraat n van de bekendste winkelstraten van Leiden. Vlakbij Molen de Valk en de Lammermarkt parkeergarage. Op dit moment wordt de onderneming met een Wok concept gexploiteerd waarbij gasten de ingredinten kiezen en de maaltijd vers wordt gewokt om ter plaatse te nuttigen dan wel mee te nemen of te Leiden, ZH INV/GW: 32.500     Huur: 1.650 /mnd.
Heeft u een suggestie?