Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
8 afhaal- / bezorgwinkel advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4235 Toko nabij het Zuiderpark ID: 4235 Toko nabij het Zuiderpark Ter overname, een mooie horeca locatie gevestigd in een hoekpand nabij het Zuiderpark. Voor vele doeleinde beschikbaar. De huidige toko is voorzien van een grote koelvitrine met extra koelruimte. De achterwand beschikt over een professionele afzuiging. Achterin de zaak is er tevens nog een voorbereidingskeuken aanwezig die ook is aangesloten op het 28 feb '24 Den Haag, ZH INV/GW: € 19.500     Huur: € 1.150 /mnd.
 • ID: 3014 Fresh & Friends in Delft VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ID: 3014 Fresh & Friends in Delft VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Dit afhaal restaurant Is gevestigd in een mooi hoekpand, gelegen aan de Brabantse Turfmarkt 19, midden in het centrum van Delft. De locatie is bijzonder geschikt als afhaal/bezorg-locatie. Op dit moment is de formule Fresh&Friends hier gevestigd, welke vegetarisch en plantaardig comfort-food bieden, echter ook zeer interessant voor een Pokebowlzaak 31 jan '24 Delft, ZH INV/GW: € 39.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Hevesta
 • ID: 4228 Afhaal/bezorglocatie in Noordwijk ID: 4228 Afhaal/bezorglocatie in Noordwijk Deze Indonesische Toko is gevestigd in een mooi hoekpand nabij het centrum van Noordwijk. De locatie is geschikt als afhaal/bezorg-locatie, zoals een Gyros, Shoarma of Pokebowl zaak. Tevens geschikt als (2de) verkooppunt van uw huidige Toko. De eigenaar zelf kan eventueel van het huidige concept, het eten aanleveren en op locatie bezorgen. Er is ge 13 dec '23 Noordwijk, ZH INV/GW: € 17.000     Huur: € 950 /mnd.
 • ID: 4223 Charmant restaurant in Benoordenhout ID: 4223 Charmant restaurant in Benoordenhout Gelegen in het mooie Benoordenhout bieden wij u aan een smaakvol ingericht sushi restaurant met vele mogelijkheden. Het sfeervolle restaurant biedt plaatst aan circa 16 personen en er is een knusse bar aanwezig. De keuken is praktisch ingericht en daarnaast zorgt de ruime droge kelder voor alle opslag die u nodig zou kunnen hebben. Naast de keuken 25 sept '23 Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.850 /mnd.
 • ID: 4127 American Food company VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ID: 4127 American Food company VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Bent u op zoek naar een goedlopend horecabedrijf? Dan is American Food Company de juiste keuze. Een goed concept en de zaak is turn-key met hoge omzetten en een goed netto resultaat! Dit fastfood concept is gelegen aan de mooie Lindelaan in Rijswijk. Het is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum met gevarieerde winkels en horeca. De zaak is ru Rijswijk, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is h INV/GW: € 89.500     Huur: € 4.293 /mnd.
 • AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden
  Verkocht
  AFHAAL RESTAURANT HAARLEM ter overname aangeboden Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een fantastische locatie in het centrum van Haarlem gelegen AFHAAL / BEZORG RESTAURANT. Dit bedrijf is gelegen aan de Damstraat 8 te Haarlem en het betreft hier het bijzonder netjes ingerichte afhaal restaurant Fat Bun. Dit bijzonder succesvolle concept gaat verhuizen naar een reeds bestaande vestiging Haarlem, NH INV/GW: € 35.000     Huur: € 1.750 /mnd.
  Verkocht!
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum
  Verkocht
  Afhaal- bezorglocatie in centrum van Hilversum Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een keurig ingericht afhaal-/bezorglocatie gelegen in het centrum van Hilversum. De zaak heeft over de volle breedte een glaspui en bij binnenkomst ziet u direct de uitgiftebalie met tegen de pui een zitbank voor wachtenden. De zaak is voor dit concept volledig ingericht. Er is een kleine pantry en Hilversum, NH INV/GW: € 39.500     Huur: € 550 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?