troostwijk
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 ijssalon advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • ID 2131: IJssalon nabij Grote Kerk ID 2131: IJssalon nabij Grote Kerk In hartje centrum Den Haag is deze ijssalon ter overname. Tegenover de zaak is een groot terras gelegen, deze is door de gemeente Den Haag vergund. Dit terras biedt plaats aan ongeveer 36 gasten. De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. De Schoolstraat is een gezellige winkelstraat met een divers aanbod aan winkels en horeca. D 11 mei '21 Den Haag, ZH INV/GW: € 39.000     Huur: € 995 /mnd.
  • Stille verkoop: Ijssalon Stille verkoop: Ijssalon In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Dit gezellige ijssalon, met uitzicht over de Middellandse zee, hebben wij in de verkoop gekregen. Eventueel om te toveren tot een wijnbar, eetcafe, bar of een klein restaurant. Ongeveer 30 zitplaatsen op een verhoogd buitenterra 05 feb '21 Javea INV/GW: € 46.000     Huur: € 2.000 /mnd.
  • Horecamakelaaronline
  • Prachtig instapklare ijssalon te Geldrop toplocatie centrum VERKOCHT Prachtig instapklare ijssalon te Geldrop toplocatie centrum IJssalon “De Zoete Zonde” Geldrop VERKOCHT Altijd al een mooie ijssalon willen exploiteren ? Kantoorbaan moe en altijd blije gezichten tijdens het werken willen zien ? Dan is dit hiervoor de perfecte plek ! Midden in het centrum van Geldrop aan het begin van een winkelstraat en op enkele meters afstand van het Horeca-plein ligt op een drukke hoeklo 12 jan '21 Geldrop, NB INV/GW: € 69.000     Huur: € 1.233 /mnd.
  • IJssalon te koop in centrum Den Bosch IJssalon te koop in centrum Den Bosch Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een IJssalon gelegen op een toplocatie in het centrum van Den Bosch.Deze  prachtig verbouwde IJssalon is gelegen op de hoek Pensmarkt / Markt en heeft naast de mooie inrichting ook een mooi groot terras.Als gevolg van meerder zaken die alle aandacht vergen, wil de eigenaresse met pijn in haar hart Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land.Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte.Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet.De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10.00 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.

Heeft u een suggestie?