11 ijssalon advertenties Sorteer
 • Il Pranzo Pizzeria en ijssalon in Middelburg Il Pranzo Pizzeria en ijssalon in Middelburg In het bruisende winkelhart van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg is te huur gekomen een wel heel bijzonder winkelpandje. Momenteel zit daar nog pizzeria Il Pranzo. Bijna vijf jaar heeft de Napolitaanse familie Di Colandrea er een Italiaanse lunch formule uitgebaat. Naast overheerlijke lunchgerechten werd er ook volop Italiaans ijs verkocht. Een unie 02 okt '19 Middelburg, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Ter overname aangeboden De La Crme, ons pop-up ijsconcept met de beste ijsselectie van Nederland, dat zich deze zomer heeft bewezen en klaar is om te groeien. De La Crme is een pop-up concept dat mijn vader en ik afgelopen jaar hebben opgezet en getest. Na een intensieve zomer waarin we het concept op 4 totaal verschillende soorten locaties heb 08 sept '19 Rotterdam, ZH INV/GW: € 29.900
 • Steenwijk IJssalon en meer NIEUW Steenwijk IJssalon en meer NIEUW IJsmakersMarkt 328331HJ SteenwijkAan het drukste plein van Steenwijk is de ijssalon gelegen !Het is momenteel geopend van april tot en met september als echte ijssalon.Voor ons ambachtelijk bereid ijs gebruiken we de beste ingrediënten. We maken uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen, waardoor de smaak heel puur en zacht is. Wij bere 08 aug '19 Steenwijk, OV INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Horecapand met legio aan mogelijkheden Horecapand met legio aan mogelijkheden CAF t STUUPKE DORPSTRAAT 59, HEEL (Limb.) Op een prima locatie in het centrum van het levendige midden-Limburgse dorp Heel tussen een moderne ijssalon en een bruin dorpscaf dit goed geluidgesoleerde voormalige uitgaanscaf met mooie bovenwoning. De indeling van dit goed gesoleerde object is globaal als volgt: Entreehal Publieksruimte met Heel, LB INV/GW: € 5.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSALON / COFFEECORNER TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSAL TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSALON / COFFEECORNER MET HORECAVERGUNNING. In het pittoreske stadje Steenwijk ( GOODWILL, INVENTARIS, HUURDERBELANG (HUURPAND) EN VOORRAAD ) Geheel compleet met ijsbereidingskeuken , counter, magazijn, salon, terras, toilet, ( heren en dames ) apparatuur en alle inventaris en voorraad. U kunt Steenwijk, OV INV/GW: € 79.500     Huur: € 975 /mnd.
 • Horecaruimte in Horst Horecaruimte in Horst HORECA UNITS, VEEMARKT 5, HORST (L.) In het hart van de levendige noord-Limburgse centrumgemeente Horst a.d. Maas (ruim 40.000 inw.) ligt, in het belangrijkste horeca- en winkelconcentratiegebied, net in de voetgangerszone dit ruime pand dat sinds 1983 in gebruik is als bakkerij, bakkerswinkel en bovenwoning. De huidige eigenaar heeft, door wijzigi Horst, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land. Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte. Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet. De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Italiaanse IJssalon / Pizzeria in hartje centrum van Brussel. Deze horecazaak is op een toplocatie gelegen in het hartje centrum van Brussel op slechts 300 meter afstand van de Grote Markt. Het betreft hier een compleet ingerichte Italiaanse ijssalon en pizzeria met 30 zitplaatsen binnen en 20 zitp Brussel INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Eetcaf Cafetaria Zaal Eetcaf Cafetaria Zaal Vastgoed en Exploitatie ter overname aangeboden c.q. te huur, veelzijdig horecabedrijf in Nieuwlande (Drenthe).Cafetaria, Eetcafé, Zaal de Dorpskern.https://www.facebook.com/De-Dorpskern-418744788217265/photos/Aan de doorgaande weg in het mooie dorp Nieuwlande is gevestigd cafetaria, café, zaal de Dorpskern.Het bedrijf bestaat al meer Nieuwlande, DR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Unieke kans op toplocatie Frozen Yoghurt self service concept Unieke kans op toplocatie Frozen Yoghurt self service concep YogyFresh Frozen Yoghurt ijsconcept in Mnchengladbach Op een top A1 locatie in het hypermoderne en enige 4* winkelcentrum van Duitsland Minto Mnchengladbach op slechts 25 minuten van Venlo. www.minto.de Minto in Mnchengladbach is het jongste en modernste winkelcentrum van de Niederrhein. Minto biedt een mix van winkels op het gebied van mode, mu Monchengladbach INV/GW: € 89.000     Huur: € 5.000 /mnd.
 • Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg. Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg Gezellig klein café in het winkelcentrum van de wijk Donderberg. Donderberg is bij uitstek dé wijk in Roermond die zich enorm ontwikkeld. Want er gebeurt veel op de Donderberg. Overal duiken projecten en activiteiten op. Of het nu iets met koken, sporten of tuinieren is, in de Donderberg gebeurd het allemaal. Het liefst samen want Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.

Heeft u een suggestie?