8 ijssalon advertenties Sorteer op
  • IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) IJssalon, Stomerij en lunchroom in Echt (Limburg) Ter overname: Nette en moderne IJssalon aan de Nieuwe Markt in Echt. Het zeer up-to-date inventaris biedt legio van mogelijkheden om meer business te genereren. Lunches, hightea's en broodjescatering kunnen heel goed vanuit de bestaande locatie worden opgestart. Echt, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 47.500     Huur: € 1.250 /mnd.
  • IJs- & Koffiehuuske Borne. Lage overname !! IJs- & Koffiehuuske Borne. Lage overname !! Gezelligheid volop in het IJs- en Koffiehuuske in gastvrij Borne. Hier staan ze garant voor heerlijk eigengemaakt schepijs van wel 24 soorten en uiteraard zalige Sorbets en Sundea's, Koffie. Het IJs- & Koffiehuuske is al meer dan 15 jaar een begrip op deze locatie en is recent nog verbouwd en aangepast aan de wensen van de gasten met o.a. een Softi 03 jul '17 Borne, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 550 /mnd.
  • IJssalon / Lunchroom Eibergen IJssalon / Lunchroom Eibergen IJssalon met mog. tot Lunchroom waardoor ook afhaal/bezorg/lunchroom/cafetaria/restaurant/wok to go etc. als extra omzet mogelijkheid.Ligging: Midden in toeristische stad aan een mooi plein met veel parkeergelegenheid. Centraal op plein gelegen met midden op het plein een groot terras met 100 zitplaatsen en mogelijkheid om het terras af te schermen 17 mei '17 Eibergen, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Italiaanse IJssalon / Pizzeria in hartje centrum van Brussel. Deze horecazaak is op een toplocatie gelegen in het hartje centrum van Brussel op slechts 300 meter afstand van de Grote Markt. Het betreft hier een compleet ingerichte Italiaanse ijssalon en pizzeria met 30 zitplaatsen binnen en 20 zitp 15 mrt '17 Brussel INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.800 /mnd.
  • IJssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer IJssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Goedlopende ijssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer. Reeds vele jaren een begrip in de buurt en weide omgeving. Terras met ca. 30 zitplaatsen, binnen zijn er 14 zitplaatsen. Tevens is er een winter terras binnen in het winkelcentrum. In de zomer is men geopend van 10.00 uur t/m 21.00 uur. In de winter ge Den Haag, ZH INV/GW: € 89.000     Huur: € 1.291 /mnd.
  • Goedlopende ijssalon in Zoetermeer Goedlopende ijssalon in Zoetermeer IN DE SPOTLIGHT: Nu onder gunstige condities Ter Overname Deze ijssalon, gevestigd in een winkelcentrum Zoetermeer, is reeds vele jaren een begrip in de buurt en de weide omgeving. Zeker zomers weten vele klanten de zaak weten te vinden. In de winter is de zaak geopend voor een lekkere koffie en voor de verkoop van diverse chocolade artikelen. Dit INV/GW: € 89.000     Huur: € 1.485 /mnd.
  • Winkelruimte Horeca en/of Detailhandel/Retail Winkelruimte Horeca en/of Detailhandel/Retail In hartje centrum Epe aan het nieuw gerealiseerde horecaplein, mooie nieuwe winkelruimte (oplevering oktober 2015) welke zich prima leent voor oa een ijssalon , vlaaienzaak , pub of afhaallokatie. Er zit een horeca vergunning op het pand en er kan een mooi terras gerealiseerd worden. De ligging is zeer gunstig zon gedurende de gehele dag. De winkel Epe, GD Huur: € 1.250 /mnd.
  • ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, aan een beschut plein in het winkelcentrum van Katwijk aan zee, direct achter de boulevard. Op dit plein heeft deze ijssalon het alleenrecht op een horeca- en terrasvergunning. Het ijs wordt volgens een uniek concept verkocht: niet alleen afhaalijs maar ook diverse ijscoupes worden Katwijk INV/GW: € 29.000     Huur: € 1.795 /mnd.

Heeft u een suggestie?