Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
5 ijssalon advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • ID: 4214 IJssalon op Scheveningen ID: 4214 IJssalon op Scheveningen Een zeldzame kans om een prachtige ijssalon met ruim terras over te nemen op een A-1 locatie op Scheveningen. De salon is gelegen op een bruisende plek, waar zowel locals als toeristen samenkomen om te genieten van het strand, de zee en natuurlijk…ijs!!! De zaak heeft een open karakter met veel licht. Er is een prachtige counter met bijbehorende vi 26 jun '23 Den Haag, ZH INV/GW: € 225.000     Huur: € 4.014,83 /mnd.
  • Te koop IJsalon met aangrenzende Gastrobar in Vianen (Utrecht) Te koop IJsalon met aangrenzende Gastrobar in Vianen (Utrech Wie grijpt deze unieke kans! Mooie IJssalon met naastgelegen Gastrobar Wat AndeRRs in Vianen! We zijn op zoek naar mensen met passie voor de horeca! Te koop: bedrijfsexploitatie van Gelatobar Wat AndeRRs en Grastrobar Wat AndeRRs. Gelatobar Wat AndeRRs is sinds 2021 gevestigd op de Weesdijk, de Weesdijk ligt achter de Voorstraat, dit is de hoofdwin 28 mrt '23 Vianen (Utrecht), UT INV/GW: € 159.000     Huur: € 3.770 /mnd.
  • Banner_HorecaAdviesBureau
  • Grand Café IJssalon Lunchroom Stelvio @ Eurostate Grand Café IJssalon Lunchroom Stelvio @ Eurostate TURN KEY MULTIFUNCTIONELE HORECA OP GEWELDIGE CENTRUM LOCATIE NAAST het STADSPARK STADSKANAAL Klik voor website Grand Café IJssalon Stelvio Dit in 2022 'nieuw ingerichte' en casco gehuurde bedrijf wordt per direct op "Turn Key" basis aangeboden. De huidige exploitatie is een IJssalon / Lunchroom / Petit Restaurant met Stadskanaal, GR INV/GW: € 67.500
  • Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras SCHERP GEPRIJSD!! Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras SCHER Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras. Direkt naast Action en tegenover bioscoop en zwembad gelegen. Grote parkeerplaats op 50 meter en direkt tegenover de zaak eveneens veel parkeerruimte. Zaak is op hoek van winkelcentrum gelegen. Kortom een toplocatie. 50 zitplaatsen in de ruime zaak en 50 zitplaatsen op het terras. Zaak is voll Uden, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.479 /mnd.
  • Gunstige voorwaarden IJs en koffie salon “Senso Italiano” te Reuver Gunstige voorwaarden IJs en koffie salon “Senso Italiano” te Midden aan het centrale marktplein van Reuver ligt dit authentieke ijs en koffie salon. Het horecaplein met meerdere horecazaken welke elk uniek en enige zijn in hun soort, valt deze zaak op door het grote terras, mooi interieur en ambachtelijke ijs en koffie specialiteiten. Aan het plein liggen verder nog een cafetaria, brasserie en een druk bezoc Reuver, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?