Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
8 ijssalon advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • IJssalon te koop in centrum Den Bosch IJssalon te koop in centrum Den Bosch Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een IJssalon gelegen op een toplocatie in het centrum van Den Bosch.Deze prachtig verbouwde IJssalon is gelegen op de hoek Pensmarkt / Markt en heeft naast de mooie inrichting ook een mooi groot terras.Als gevolg van meerder zaken die alle aandacht vergen, wil de eigenaresse met pijn in haar hart d 30 jul '20 Den Bosch, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • ID 2094 Ijssalon op de Korte Poten. VERKOCHT ID 2094 Ijssalon op de Korte Poten. VERKOCHT In hartje centrum Den Haag is dit onlangs verbouwde horecaobject ter overname. Dit object is makkelijk te betrekken; alle apparatuur is aanwezig en blijft achter. De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. De Korte Poten is een gezellige winkelstraat met een divers aanbod aan winkels en horeca. Deze straat loopt van het Plein naa 14 jul '20 Den Haag, ZH Huur: € 1.350 /mnd.
  • VDS
  • Aangeboden op A1 lokatie ijssalon cq lunchroom Aangeboden op A1 lokatie ijssalon cq lunchroom Wegens emigratie bieden wij met pijn in ons hart ons pas aangekochte ijssalon inc lunchroom te koop aan op A1 lokatie in centrum Zaandam. Er zijn geen verplichtingen alles is nieuw en kan gelijk starten . Huur is 1150,00 3 mnd borg voor de huur is verreist meer foto"s op aanvraag . Meer info via persoonlijk gesprek . alles is ter overname inc bv . 08 jun '20 Ijmuiden, NH INV/GW: € 33.000     Huur: € 1.150 /mnd.
  • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land.Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte.Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet.De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10.00 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  • Senso Italiano | IJssalon | Reuver Senso Italiano | IJssalon | Reuver IJSSALON “SENSO ITALIANO” Raadhuisplein 6 | Reuver Op een prima zichtlocatie aan het enkele jaren geleden gereconstrueerde Raadhuisplein in het centrum van de midden-Limburgse plaats Reuver bevindt zich deze eigentijdse ijssalon met mogelijkheden tot koffie- en lunchzaak. De indeling van de geheel gelijkvloers gelegen bedrijfsruimte is Reuver, LB INV/GW: € 59.950     Huur: € 1.275 /mnd.
  • NIEUW!! In Steenwijk  IJssalon / Coffeecorner NIEUW!! In Steenwijk IJssalon / Coffeecorner Ter overname aangeboden een instapklare ambachtelijke IJssalon / Coffeecorner met horecavergunning. In het pittoreske stadje Steenwijk. ± 70 m². Geheel compleet met ijsbereidingskeuken, counter, magazijn, salon, terras, toilet, (heren en dames) apparatuur en alle inventaris en voorraad. U kunt in principe als de koop gesloten is en betaald, de volg Steenwijk, OV INV/GW: € 47.500     Huur: € 700 /mnd.
  • Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Ter overname aangeboden – De La Crème, ons pop-up ijsconcept met de beste ijsselectie van Nederland, dat zich deze zomer heeft bewezen en klaar is om te groeien. De La Crème is een pop-up concept dat mijn vader en ik afgelopen jaar hebben opgezet en getest. Na een intensieve zomer waarin we het concept op 4 totaal verschillende soorten locaties heb Rotterdam, ZH INV/GW: € 29.900
  • Horecaruimte in Horst Horecaruimte in Horst HORECA UNITS, VEEMARKT 5, HORST (L.) In het hart van de levendige noord-Limburgse centrumgemeente Horst a.d. Maas (ruim 40.000 inw.) ligt, in het belangrijkste horeca- en winkelconcentratiegebied, net in de voetgangerszone dit ruime pand dat sinds 1983 in gebruik is als bakkerij, bakkerswinkel en bovenwoning. De huidige eigenaar heeft, door wijzigi Horst, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?