12 ijssalon advertenties Sorteer
 • Steenwijk IJssalon en meer NIEUW Steenwijk IJssalon en meer NIEUW IJsmakersMarkt 328331HJ SteenwijkAan het drukste plein van Steenwijk is de ijssalon gelegen !Het is momenteel geopend van april tot en met september als echte ijssalon.Voor ons ambachtelijk bereid ijs gebruiken we de beste ingrediënten. We maken uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen, waardoor de smaak heel puur en zacht is. Wij bere 08 aug '19 Steenwijk, OV INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Horecapand met legio aan mogelijkheden Horecapand met legio aan mogelijkheden CAFÉ ’t STUUPKE DORPSTRAAT 59,  HEEL (Limb.) Op een prima locatie in het centrum van het levendige midden-Limburgse dorp Heel tussen een moderne ijssalon en een bruin dorpscafé dit goed geluidgeïsoleerde voormalige uitgaanscafé met mooie bovenwoning. De indeling van dit goed geïsoleerde object is globaal als volgt: Entreehal Publieksruimte met 04 mei '19 Heel, LB INV/GW: € 5.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSALON / KOFFIECORNER TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSAL TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE IJSSALON / KOFFIECORNER MET HORECAVERGUNNING. In het pittoreske stadje Steenwijk ( GOODWILL, INVENTARIS, HUURDERBELANG (HUURPAND) EN VOORRAAD ) Geheel compleet met ijskeuken, counter, magazijn, salon, terras, toilet, ( heren en dames ) apparatuur en alle inventaris en voorraad. U kunt in princip 15 mrt '19 Steenwijk, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horecaruimte in Horst Horecaruimte in Horst HORECA UNITS, VEEMARKT 5, HORST (L.) In het hart van de levendige noord-Limburgse centrumgemeente Horst a.d. Maas (ruim 40.000 inw.) ligt, in het belangrijkste horeca- en winkelconcentratiegebied, net in de voetgangerszone dit ruime pand dat sinds 1983 in gebruik is als bakkerij, bakkerswinkel en bovenwoning. De huidige eigenaar heeft, door wijzigi 08 mrt '19 Horst, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land. Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte. Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet. De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Italiaanse IJssalon / Pizzeria in hartje centrum van Brussel. Deze horecazaak is op een toplocatie gelegen in het hartje centrum van Brussel op slechts 300 meter afstand van de Grote Markt. Het betreft hier een compleet ingerichte Italiaanse ijssalon en pizzeria met 30 zitplaatsen binnen en 20 zitp Brussel INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Eetcafé Cafetaria Zaal Eetcafé Cafetaria Zaal Vastgoed en Exploitatie ter overname aangeboden c.q. te huur, veelzijdig horecabedrijf in Nieuwlande (Drenthe).Cafetaria, Eetcafé, Zaal de Dorpskern.https://www.facebook.com/De-Dorpskern-418744788217265/photos/Aan de doorgaande weg in het mooie dorp Nieuwlande is gevestigd cafetaria, café, zaal de Dorpskern.Het bedrijf bestaat al meer Nieuwlande, DR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Unieke kans op toplocatie Frozen Yoghurt self service concept Unieke kans op toplocatie Frozen Yoghurt self service concep YogyFresh Frozen Yoghurt ijsconcept in Mönchengladbach Op een top A1 locatie in het hypermoderne en enige 4* winkelcentrum van Duitsland Minto Mönchengladbach op slechts 25 minuten van Venlo. www.minto.de Minto in Mönchengladbach is het jongste en modernste winkelcentrum van de Niederrhein. Minto biedt een mix van winkels op het gebied van mode, mu Monchengladbach INV/GW: € 89.000     Huur: € 5.000 /mnd.
 • Ter Overname Aangeboden Ter Overname Aangeboden Een Ijsalon/Chocolaterie op dit moment gelegen aan Dorpstraat 221A in Harskamp. Het pand is op een aantrekkelijke doorgaande route gelegen met zowel binnen een zitgelegenheid als buiten een mooi terras. Harskamp is gelegen midden op de Veluwe, in de nabijheid van div Campings, Fietsroute's, en Recreatiegebieden. De Inventaris bestaat uit o.a, een I Harskamp, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ambachtelijke Italiaanse ijssalon te Den Haag Ambachtelijke Italiaanse ijssalon te Den Haag Ter overname aangeboden goedlopende ijssalon gelegen in druk bezochte winkelstraat, de ijssalon bestaat 80 jaar en is een begrip in Den Haag. De ijssalon heeft een Venetiaanse inrichting met een natuurstenen vloer het heeft 25 zitplaatsen en heeft een oppervlakte van 85 m² . Het is compleet ingericht met twee ijsmachines en alle andere benodigdhede Den Haag, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • IJSSALON ?DE WILHELMIEN?, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) IJSSALON ?DE WILHELMIEN?, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) IJSSALON “DE  WILHELMIEN”, WILHELMINAPLEIN 9  TEGELEN  (Venlo)   Op een prima zichtlocatie aan het begin van het winkelgebied, uitkijkend op de doorgaande Grotestraat aan een ruim plein in het centrum van Tegelen (ca. 23.000 inw., gemeente Venlo ruim 100.000 inw.) bevindt zich deze eigentijdse ijssalon annex koffie- en lunchzaak. De indeling van d Tegelen, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 59.500     Huur: € 845 /mnd.
 • Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg. Klein authentiek cafe gelegen in winkelcentrum te Donderberg Gezellig klein café in het winkelcentrum van de wijk Donderberg. Donderberg is bij uitstek dé wijk in Roermond die zich enorm ontwikkeld. Want er gebeurt veel op de Donderberg. Overal duiken projecten en activiteiten op. Of het nu iets met koken, sporten of tuinieren is, in de Donderberg gebeurd het allemaal. Het liefst samen want Roermond, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.

Heeft u een suggestie?