7 ijssalon advertenties Sorteer
  • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land.Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte.Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet.De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10.00 14 mrt '20 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  • Senso Italiano | IJssalon | Reuver Senso Italiano | IJssalon | Reuver IJSSALON “SENSO ITALIANO” Raadhuisplein 6 | Reuver Op een prima zichtlocatie aan het enkele jaren geleden gereconstrueerde Raadhuisplein in het centrum van de midden-Limburgse plaats Reuver bevindt zich deze eigentijdse ijssalon met mogelijkheden tot koffie- en lunchzaak. De indeling van de geheel gelijkvloers gelegen bedrijfsruimte is 14 feb '20 Reuver, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 59.950 /mnd.
  • NIEUW!! In Steenwijk  IJssalon / Coffeecorner NIEUW!! In Steenwijk IJssalon / Coffeecorner Ter overname aangeboden een instapklare ambachtelijke IJssalon / Coffeecorner met horecavergunning. In het pittoreske stadje Steenwijk. ± 70 m². (Goodwill, inventaris, huurderbelang( huurpand! en voorraad.) Geheel compleet met ijsbereidingskeuken, counter, magazijn, salon, terras, toilet, (heren en dames) apparatuur en alle inventaris en voorraad. 08 feb '20 Steenwijk, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 975 /mnd.
  • Steenwijk IJssalon en meer NIEUW Steenwijk IJssalon en meer NIEUW IJsmakersMarkt 328331HJ SteenwijkAan het drukste plein van Steenwijk is de ijssalon gelegen !Het is momenteel geopend van april tot en met september als echte ijssalon.Voor ons ambachtelijk bereid ijs gebruiken we de beste ingrediënten. We maken uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen, waardoor de smaak heel puur en zacht is. Wij bere Steenwijk, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.250 /mnd.
  • Horecapand met legio aan mogelijkheden Horecapand met legio aan mogelijkheden CAFÉ ’t STUUPKE DORPSTRAAT 59,  HEEL (Limb.) Op een prima locatie in het centrum van het levendige midden-Limburgse dorp Heel tussen een moderne ijssalon en een bruin dorpscafé dit goed geluidgeïsoleerde voormalige uitgaanscafé met mooie bovenwoning. De indeling van dit goed geïsoleerde object is globaal als volgt: Entreehal Publieksruimte met Heel, LB INV/GW: € 5.000     Huur: € 1.200 /mnd.
  • Horecaruimte in Horst Horecaruimte in Horst HORECA UNITS, VEEMARKT 5, HORST (L.) In het hart van de levendige noord-Limburgse centrumgemeente Horst a.d. Maas (ruim 40.000 inw.) ligt, in het belangrijkste horeca- en winkelconcentratiegebied, net in de voetgangerszone dit ruime pand dat sinds 1983 in gebruik is als bakkerij, bakkerswinkel en bovenwoning. De huidige eigenaar heeft, door wijzigi Horst, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Italiaanse IJssalon / Pizzeria in hartje centrum van Brussel. Deze horecazaak is op een toplocatie gelegen in het hartje centrum van Brussel op slechts 300 meter afstand van de Grote Markt. Het betreft hier een compleet ingerichte Italiaanse ijssalon en pizzeria met 30 zitplaatsen binnen en 20 zitp Brussel INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.800 /mnd.

Heeft u een suggestie?