8 ijssalon advertenties Sorteer
 • Aangeboden op A1 lokatie ijssalon inc lunchroom Aangeboden op A1 lokatie ijssalon inc lunchroom Wegens emigratie bieden wij met pijn in ons hart ons pas aangekochte ijssalon inc lunchroom te koop aan op A1 lokatie in centrum Zaandam. Er zijn geen verplichtingen alles is nieuw en kan gelijk starten . Huur is 1150,00 3 mnd borg voor de huur is verreist meer foto"s op aanvraag . Meer info via persoonlijk gesprek . alles is ter overname inc bv . 08 jun '20 Ijmuiden, NH INV/GW: € 38.500     Huur: € 1.150 /mnd.
  UNIEK AANBOD!
 • casco pand centrum Groningen casco pand centrum Groningen Turfsingel 12/14GroningenNieuw in de verhuur.Casco pand in centrum van de stad Groningen.Dus geen overnamesom, alleen huur.Circa 80 m2.Geschikt voor stadscafe of ?Frontbreedte maar liefst 13 meter.Nadere info bij:Henk Hosperfriesland@eigenhorecamakelaar.nl 19 mei '20 Groningen, GR Huur: € 1.500 /mnd.
 • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij Eigen Horeca Makelaar ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land.Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte.Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet.De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10.00 14 mrt '20 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Senso Italiano | IJssalon | Reuver Senso Italiano | IJssalon | Reuver IJSSALON “SENSO ITALIANO” Raadhuisplein 6 | Reuver Op een prima zichtlocatie aan het enkele jaren geleden gereconstrueerde Raadhuisplein in het centrum van de midden-Limburgse plaats Reuver bevindt zich deze eigentijdse ijssalon met mogelijkheden tot koffie- en lunchzaak. De indeling van de geheel gelijkvloers gelegen bedrijfsruimte is 14 feb '20 Reuver, LB INV/GW: € 59.950     Huur: € 1.275 /mnd.
 • NIEUW!! In Steenwijk IJssalon / Coffeecorner NIEUW!! In Steenwijk IJssalon / Coffeecorner Ter overname aangeboden een instapklare ambachtelijke IJssalon / Coffeecorner met horecavergunning. In het pittoreske stadje Steenwijk. 70 m. Geheel compleet met ijsbereidingskeuken, counter, magazijn, salon, terras, toilet, (heren en dames) apparatuur en alle inventaris en voorraad. U kunt in principe als de koop gesloten is en betaald, de volg 08 feb '20 Steenwijk, OV INV/GW: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Uniek en goedlopend pop-up ijsconcept te koop Ter overname aangeboden De La Crme, ons pop-up ijsconcept met de beste ijsselectie van Nederland, dat zich deze zomer heeft bewezen en klaar is om te groeien. De La Crme is een pop-up concept dat mijn vader en ik afgelopen jaar hebben opgezet en getest. Na een intensieve zomer waarin we het concept op 4 totaal verschillende soorten locaties heb Rotterdam, ZH INV/GW: € 29.900
 • Horecapand met legio aan mogelijkheden Horecapand met legio aan mogelijkheden CAF t STUUPKE DORPSTRAAT 59, HEEL (Limb.) Op een prima locatie in het centrum van het levendige midden-Limburgse dorp Heel tussen een moderne ijssalon en een bruin dorpscaf dit goed geluidgesoleerde voormalige uitgaanscaf met mooie bovenwoning. De indeling van dit goed gesoleerde object is globaal als volgt: Entreehal Publieksruimte met Heel, LB INV/GW: € 5.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Horecaruimte in Horst Horecaruimte in Horst HORECA UNITS, VEEMARKT 5, HORST (L.) In het hart van de levendige noord-Limburgse centrumgemeente Horst a.d. Maas (ruim 40.000 inw.) ligt, in het belangrijkste horeca- en winkelconcentratiegebied, net in de voetgangerszone dit ruime pand dat sinds 1983 in gebruik is als bakkerij, bakkerswinkel en bovenwoning. De huidige eigenaar heeft, door wijzigi Horst, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?