12 ijssalon advertenties Sorteer
 • IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Italiaanse IJssalon / Pizzeria in hartje centrum van Brussel. Deze horecazaak is op een toplocatie gelegen in het hartje centrum van Brussel op slechts 300 meter afstand van de Grote Markt. Het betreft hier een compleet ingerichte Italiaanse ijssalon en pizzeria met 30 zitplaatsen binnen en 20 zitp Brussel INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Goedlopende ijssalon, winkelcentrum Zoetermeer Goedlopende ijssalon, winkelcentrum Zoetermeer RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Goedlopende IJssalon - Espressobar, winkelcentrum te Zoetermeer. Binnen 30 zitplaatsen, ruime wintertuin, terras voor,- + achterzijde. Verkoop van ambachtelijk ijs, poffertjes, wafels, tosti's, koffie e.d. IJssalon - Espressobar heeft een volledige alcohol vergunning. Terras voorzijde 48 zitplaatsen, zon midda 10 sept '18 Leidschendam, ZH INV/GW: € 179.000     Huur: € 2.578 /mnd.
 • IJSSALON Carmina IJSSALON Carmina Hele mooie goed lopende ijssalon te koop! Tegen over de passanten haven. Veel gezinnen toeristen studenten etc. Super mooi uitzicht. Gezelligste stukje van leiden. Reden van verkoop is operatie aan rechterhand. En niet meer mogen ijsscheppen. Dus met pijn in mijn hart moet ik mijn zaak verkopen. Directe overname! ( zo spoedig mogelijk) Horeca1 verg Leiden, ZH INV/GW: € 40.000     Huur: € 870 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • ID: 4081 Horecalocatie aan de Korte Poten te Den Haag ID: 4081 Horecalocatie aan de Korte Poten te Den Haag Wij bieden u aan, midden in het centrum van Den Haag met Het Plein om de hoek, een fantastische horecalocatie op de Korte Poten. Momenteel is de locatie een ijssalon met patisserie. Er worden hier de icerolls gemaakt, bekend uit Thailand. Verder worden er ook crêpes, poffertjes en Belgisch wafels geserveerd. Uiteraard staat het u vrij om een ander 28 aug '18 Den Haag, ZH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 3.250 /mnd.
 • Ambachtelijke IJssalon ter overname Ambachtelijke IJssalon ter overname Wegens andere werkzaamheden. Ter overname aangeboden een instapklare ambachtelijke IJssalon met koffiecorner. In het pittoreske stadje Steenwijk. ± 70 m². (Goodwill, inventaris, huurderbelang( huurpand! ) en voorraad.) Geheel compleet met ijskeuken, counter, magazijn, salon,terras, toilet, ( heren en dames ) apparatuur en alle inventaris en voorraa Steenwijk, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden
  Gereserveerd
  IJssalon te Heemstede ter overname aangeboden Horecawinkelmakelaars mag u een goed lopende IJssalon ter overname aanbieden. Deze ijssalon is gelegen aan de Binnendoor te Heemstede en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met kwalitatief hoogstaand ijs en uitstekende koffie. Het bedrijf is zo te betrekken, apparatuur is goed onderhouden. In de periode sinds de opening hebben de huidige onde Heemstede, NH INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.150 /mnd.
  PRIJZEN GEWIJZIGD!
 • Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Te koop mooie IJssalon in het Zuiden van het Land Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een mooi ingerichte IJssalon in het Zuiden van het Land. Binnen zijn er z'n 20 zitplaatsen, keuken, toiletgroep en zitruimte in kelderruimte. Mede dankzij de ligging in het stadscentrum heeft deze mooie IJssalon heeft een prima omzet. De openingstijden zijn in de zomer op woensdag t/m zondag van 10 Op aanvraag, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Ter Overname Aangeboden Ter Overname Aangeboden Een Ijsalon/Chocolaterie op dit moment gelegen aan Dorpstraat 221A in Harskamp. Het pand is op een aantrekkelijke doorgaande route gelegen met zowel binnen een zitgelegenheid als buiten een mooi terras. Harskamp is gelegen midden op de Veluwe, in de nabijheid van div Campings, Fietsroute's, en Recreatiegebieden. De Inventaris bestaat uit o.a, een I Harskamp, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ambachtelijke Italiaanse ijssalon te Den Haag Ambachtelijke Italiaanse ijssalon te Den Haag Ter overname aangeboden goedlopende ijssalon gelegen in druk bezochte winkelstraat, de ijssalon bestaat 80 jaar en is een begrip in Den Haag. De ijssalon heeft een Venetiaanse inrichting met een natuurstenen vloer het heeft 25 zitplaatsen en heeft een oppervlakte van 85 m² . Het is compleet ingericht met twee ijsmachines en alle andere benodigdhede Den Haag, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • IJSSALON TER OVERNAME IJSSALON TER OVERNAME Gelegen in het hart van een toeristisch dorp in Midden-Limburg deze goed lopende en gerenommeerde Ijssalon bij ons in de stille verkoop! De huidige exploitant is na zeer succesvolle jaren toe aan een nieuwe uitdaging en heeft daarom besloten deze ijssalon met hoge omzet ter overname aan te bieden. Met 32 zitplaatsen binnen en een groot terras met 6 INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • IJSSALON ?DE WILHELMIEN?, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) IJSSALON ?DE WILHELMIEN?, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) IJSSALON “DE WILHELMIEN”, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) Op een prima zichtlocatie aan het begin van het winkelgebied, uitkijkend op de doorgaande Grotestraat aan een ruim plein in het centrum van Tegelen (ca. 23.000 inw., gemeente Venlo ruim 100.000 inw.) bevindt zich deze eigentijdse ijssalon annex koffie- en lunchzaak. De indel Tegelen, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 59.500     Huur: € 745 /mnd.
 • ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, aan een beschut plein in het winkelcentrum van Katwijk aan zee, direct achter de boulevard. Op dit plein heeft deze ijssalon het alleenrecht op een horeca- en terrasvergunning. Het ijs wordt volgens een uniek concept verkocht: niet alleen afhaalijs maar ook diverse ijscoupes worden Katwijk INV/GW: € 50.000     Huur: € 1.795 /mnd.

Heeft u een suggestie?