8 ijssalon advertenties Sorteer op
 • IJSSALON TER OVERNAME IJSSALON TER OVERNAME Gelegen in het hart van een toeristisch dorp in Midden-Limburg deze goed lopende en gerenommeerde Ijssalon bij ons in de stille verkoop! De huidige exploitant is na zeer succesvolle jaren toe aan een nieuwe uitdaging en heeft daarom besloten deze ijssalon met hoge omzet ter overname aan te bieden. Met 32 zitplaatsen binnen en een groot terras met 6 20 nov '17 INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • IJSSALON ?DE WILHELMIEN?, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) IJSSALON ?DE WILHELMIEN?, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) IJSSALON “DE WILHELMIEN”, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo) Op een prima zichtlocatie aan het begin van het winkelgebied, uitkijkend op de doorgaande Grotestraat aan een ruim plein in het centrum van Tegelen (ca. 23.000 inw., gemeente Venlo ruim 100.000 inw.) bevindt zich deze eigentijdse ijssalon annex koffie- en lunchzaak. De indel 10 nov '17 Tegelen, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 79.500     Huur: € 745 /mnd.
 • IJs,- en Koffie Salon, drukke locatie Leiden centrum IJs,- en Koffie Salon, drukke locatie Leiden centrum RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: IJs,- en Koffie salon, gelegen hoekpand te Leiden centrum. Binnen circa 16 zitplaatsen + er is een terrasje voor de deur. Drukke winkelstraat, nabij het Centraal Station van Leiden. Voormalige naaimachinewinkel is begin 2016 geheel verbouwd. Nieuwe vloeren, wanden, elektra, airconditioning, CV-combi e.d. Het b 30 sept '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 79.500     Huur: € 2.295 /mnd.
 • IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel IJssalon / Pizzeria te koop in hartje centrum Brussel Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Italiaanse IJssalon / Pizzeria in hartje centrum van Brussel. Deze horecazaak is op een toplocatie gelegen in het hartje centrum van Brussel op slechts 300 meter afstand van de Grote Markt. Het betreft hier een compleet ingerichte Italiaanse ijssalon en pizzeria met 30 zitplaatsen binnen en 20 zitp Brussel INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.800 /mnd.
 • IJssalon / Lunchroom Eibergen IJssalon / Lunchroom Eibergen IJssalon met mog. tot Lunchroom waardoor ook afhaal/bezorg/lunchroom/cafetaria/restaurant/wok to go etc. als extra omzet mogelijkheid.Ligging: Midden in toeristische stad aan een mooi plein met veel parkeergelegenheid. Centraal op plein gelegen met midden op het plein een groot terras met 100 zitplaatsen en mogelijkheid om het terras af te schermen Eibergen, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • IJs- & Koffiehuuske Borne. Lage overname !! IJs- & Koffiehuuske Borne. Lage overname !! Gezelligheid volop in het IJs- en Koffiehuuske in gastvrij Borne. Hier staan ze garant voor heerlijk eigengemaakt schepijs van wel 24 soorten en uiteraard zalige Sorbets en Sundea's, Koffie. Het IJs- & Koffiehuuske is al meer dan 15 jaar een begrip op deze locatie en is recent nog verbouwd en aangepast aan de wensen van de gasten met o.a. een Softi 03 jul '17 Borne, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 550 /mnd.
 • IJssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer IJssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Goedlopende ijssalon met terras, winkelcentrum Zoetermeer. Reeds vele jaren een begrip in de buurt en weide omgeving. Terras met ca. 30 zitplaatsen, binnen zijn er 14 zitplaatsen. Tevens is er een winter terras binnen in het winkelcentrum. In de zomer is men geopend van 10.00 uur t/m 21.00 uur. In de winter ge Den Haag, ZH INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.291 /mnd.
 • ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) ID 1208 IJssalon/ Chocolaterie in Katwijk (zh) Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, aan een beschut plein in het winkelcentrum van Katwijk aan zee, direct achter de boulevard. Op dit plein heeft deze ijssalon het alleenrecht op een horeca- en terrasvergunning. Het ijs wordt volgens een uniek concept verkocht: niet alleen afhaalijs maar ook diverse ijscoupes worden Katwijk INV/GW: € 29.000     Huur: € 1.795 /mnd.

BOV vert
Heeft u een suggestie?