Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
6 ijssalon advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Overname NU ? 20.000 Oktober Grand Café IJssalon Lunchroom Stelvio @ Eurostate Overname NU ? 20.000 Oktober Grand Café IJssalon Lunchroom S 03 mrt '24 Stadskanaal, GR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • ID: 1598 IJs en Zo ID: 1598 IJs en Zo Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, op een plein in het centrum van Wassenaar.. Het ijs wordt zelf gemaakt volgens een uniek concept en het is mogelijk voor de nieuwe exploitant om dit voort te zetten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen concept te starten. Naast de verkoop van ijs kunt u denken aan bijv 18 dec '23 Wassenaar, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.150 /mnd.
  • Eigen Horeca Makelaar
  • ID: 4214 IJssalon op Scheveningen ID: 4214 IJssalon op Scheveningen Een zeldzame kans om een prachtige ijssalon met ruim terras over te nemen op een A-1 locatie op Scheveningen. De salon is gelegen op een bruisende plek, waar zowel locals als toeristen samenkomen om te genieten van het strand, de zee en natuurlijk…ijs!!! De zaak heeft een open karakter met veel licht. Er is een prachtige counter met bijbehorende vi Den Haag, ZH INV/GW: € 225.000     Huur: € 4.014,83 /mnd.
  • Te koop IJsalon met aangrenzende Gastrobar in Vianen (Utrecht) Te koop IJsalon met aangrenzende Gastrobar in Vianen (Utrech Wie grijpt deze unieke kans! Mooie IJssalon met naastgelegen Gastrobar Wat AndeRRs in Vianen! We zijn op zoek naar mensen met passie voor de horeca! Te koop: bedrijfsexploitatie van Gelatobar Wat AndeRRs en Grastrobar Wat AndeRRs. Gelatobar Wat AndeRRs is sinds 2021 gevestigd op de Weesdijk, de Weesdijk ligt achter de Voorstraat, dit is de hoofdwin Vianen (Utrecht), UT INV/GW: € 159.000     Huur: € 3.770 /mnd.
  • INGERICHTE HORECA - TURN KEY Lunchroom eetcafé met groot terras INGERICHTE HORECA - TURN KEY Lunchroom eetcafé met groot ter TURN KEY MULTIFUNCTIONELE HORECA OP GEWELDIGE CENTRUM LOCATIE NAAST het STADSPARK STADSKANAAL BEDRIJF IS MOMENTEEL GESLOTEN IVM PRIVÉ Dit in 2022 'nieuw ingerichte' INTERIEUR EN DEELS NIEUWE APPARATUUR en casco gehuurde PAND wordt per direct op "Turn Key" basis aangeboden. De huidige exploitatie is gesloten ivm Stadskanaal, GR INV/GW: € 22.500
  • Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras SCHERP GEPRIJSD!! Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras SCHER Ter overname aangeboden mooie ijssalon met ruim terras. Direkt naast Action en tegenover bioscoop en zwembad gelegen. Grote parkeerplaats op 50 meter en direkt tegenover de zaak eveneens veel parkeerruimte. Zaak is op hoek van winkelcentrum gelegen. Kortom een toplocatie. 50 zitplaatsen in de ruime zaak en 50 zitplaatsen op het terras. Zaak is voll Uden, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.479 /mnd.

Heeft u een suggestie?