horecaprijzen
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 koel-toonbanken advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Koelcel vriescel paneelbouw A/B keuzes horeca koelmeubels tweedehands/ nieuwe laagste prijs garantie Koelcel vriescel paneelbouw A/B keuzes horeca koelmeubels tw We bezorgen en installeren in heel NEDERLAND,BELGIE en DUITSLAND- -Savonds en in het weekend ook bereikbaar- -Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan horeca en grootkeukenapparauur voor bedrijven- -U bent dan ook nooit gebonden aan standaard uitvoeringen en maten- -Een maximum resultaat tegen een minimum aan kosten. En natuurlijk uitsteken 15 apr '20 Hoogvliet Rotterdam, ZH N.O.T.K.
  • Vlees koeltoonbanken ook met plaatkoeling Vlees koeltoonbanken ook met plaatkoeling Bent u opzoek naar een koelvitrine voorzien van plaatkoeling. Speciaal Plaatkoeling is met name optimaal geschikt voor het koelen van vlees en vis producten. De ingebouwde plaatkoeling en steunverdamper werken samen om de luchtcirculatie zo klein mogelijk te houden. Op al onze kooltoonbaken is het mogelijk als optie kunnen wij u een (Bevochtiging i Assendelft, NH N.O.T.K.
  • Handelgigant
  • koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc Officiële Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, België, Duitsland, Deze koelmeubels (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar) Safecold Koeltechniek B.V. is een full service winkelinrichter met alle mogelijkheden voor koeling, vriezen , airconditioning en luchtbehandeling, sinds 2000 aktief en een eigen koelmeubelfabriek met vele modellen.P Assendelft, NH N.O.T.K.

Heeft u een suggestie?