Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 koel-toonbanken advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • PLUG-IN Gekoelde showcase van safecold B.V. PLUG-IN Gekoelde showcase van safecold B.V. Safecold B.V. is Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, België, Duitsland, Aisberg Ltd Heeft een productrangen van meer dan 300 modellen. Deze koelmeubels Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar!! Traditioneel worden augurken geproduceerd, opgeslagen en verkocht in vaten ook te gebruiken andere versproducten geconditioneerd te kunnen beware Assendelft, NH N.O.T.K.
  • Vlees koeltoonbanken ook met plaatkoeling Vlees koeltoonbanken ook met plaatkoeling Bent u opzoek naar een koelvitrine voorzien van plaatkoeling. Speciaal Plaatkoeling is met name optimaal geschikt voor het koelen van vlees en vis producten. De ingebouwde plaatkoeling en steunverdamper werken samen om de luchtcirculatie zo klein mogelijk te houden. Op al onze kooltoonbaken is het mogelijk als optie kunnen wij u een (Bevochtiging i Assendelft, NH N.O.T.K.
  • Hevesta
  • koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc koeltoonbank voor kaas, delicatessen, vlees, vis agf, etc Officiële Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, België, Duitsland, Deze koelmeubels (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar) Safecold Koeltechniek B.V. is een full service winkelinrichter met alle mogelijkheden voor koeling, vriezen , airconditioning en luchtbehandeling, sinds 2000 aktief en een eigen koelmeubelfabriek met vele modellen.P Assendelft, NH N.O.T.K.

Heeft u een suggestie?