5 restaurant/zalen advertenties Sorteer
 • Restaurant Mediterranos Restaurant Mediterranos RESTAURANT MEDITERRANOS Sevenumseweg 6 - Maasbree Gelegen aan de doorgaande weg van Maasbree ligt restaurant Mediterranos. Een ideale vertrekplaats voor wandelaars en fietsers. Restaurant Mediterranos is veel meer dan alleen een restaurant. Dit modern ingericht etablissement heeft diverse multifunctionele ruimte en een heerlijk patioterras. De g 04 mei '18 Maasbree, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.000 /mnd.
 • Appelscha restaurant-zalen met woning Appelscha restaurant-zalen met woning Appelscha, in het actieve hart van het Drents-Friese Wold gelegen restaurant-zalen centrum ter overname !In een regio waar je kunt genieten van de natuur, de rust en de ruimte, maar ook veel kunt ondernemen.De huidige eigenaars zetten het bedrijf te koop wegens gezondheidsredenen en leeftijd.Op een zeer ruim perceel van 1720 m² is het horeca p Appelscha, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant te huur in centrum Terneuzen. Restaurant te huur in centrum Terneuzen. Zeer sfeervol restaurant ter overname aangeboden. Restaurant & Wijnkelders Het Arsenaal is gelegen in lokaal 6 en 7 in het gelijknamige horeca verzamelgebouw. Het Arsenaalgebouw Terneuzen , een gewelfkazerne uit 1840, mag worden beschouwd als het meest monumentale Rijksmonument van de Scheldestad Terneuzen en is in zijn uitstraling en met zijn Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant te koop nabij de Grote Markt in Haarlem
  Verhuurd
  Restaurant te koop nabij de Grote Markt in Haarlem Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Groot restaurant gelegen vlakbij de Bavo en de Grote Markt. Het restaurant heeft 120 tot 200 zitplaatsen. Terras aan de voorzijde met ca. 24 stoelen en ook is er de mogelijkheid van een terras in de binnentuin. Er is een zeer goed geoutilleerde keuken aanwezig met een efficiënt bestel en kassasyste Haarlem, NH INV/GW: € 90.000     Huur: € 5.500 /mnd.
  Verhuurd!
 • Restaurant Grill in centrum Gent Restaurant Grill in centrum Gent Mooi en gezellige Restaurant Grill over te nemen. Uitstekende ligging. Gelegen in historisch/toeristisch centrum en winkelcentrum. Grote ondergrondse parking aan de overkant van de straat. Geklasseerd pand daterend uit dertiende /veertiende eeuw. Binnen ongeveer 50 à 55 zitplaatsen. Terras in zomer: 16 m2. Tijdens de Gentse Feesten (juli) Terras: u Gent INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.

Heeft u een suggestie?