Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 cafetaria/lunchroom advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • ID: 2193 Traiteur/Delicatessenwinkel in Wassenaar-Centrum ID: 2193 Traiteur/Delicatessenwinkel in Wassenaar-Centrum Prachtige horeca zaak in de beste Foodstraat van Nederland. Traiteur, cateraar en delicatessenwinkel ter overname aangeboden. Zeer zichtbare locatie op een prominente hoek gelegen in het dorpscentrum van Wassenaar. Ook wel bekend als De Luifelbaan. Hieronder bevindt zich een ruime parkeergarage waarbij je direct uitkomt voor de deur van deze tot he 22 feb '23 Wassenaar, ZH INV/GW: € 229.500     Huur: € 3.980 /mnd.
  • ID: 4191 Cafetaria aan de Laan van Wateringseveld ID: 4191 Cafetaria aan de Laan van Wateringseveld Deze goedlopende cafetaria is gelegen in het winkelcentrum Hoge Veld aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag. De zaak heeft een aangename sfeer en biedt plaats aan circa 30 personen. Bij binnenkomst treft u links de koelvitrine en afhaalgedeelte. Het restaurantgedeelte is afgescheiden en bevind zich aan de raamkant. Voor de deur is er ruimte voo Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.075 /mnd.
  • Horecamakelaaronline
  • ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste De Sushimeisjes hebben meerdere vestigingen, alleen deze vestiging in Kijkduin bieden zij te koop aan. Zij willen hun volledige aandacht aan de andere vestigingen en aan hun privé leven wijden. Enkele jaren geleden is men begonnen met het ontwikkelen van het strand en het toegangsgebied naar het strand van Kijkduin. Dit project is in 2008 van start Den Haag, ZH INV/GW: € 49.500     Huur: € 3.100 /mnd.

Heeft u een suggestie?