12 cafetaria/lunchroom advertenties Sorteer
 • Overname Overname Beschrijving Een horecapand, gelegen aan de drukke winkelstraat van IJmuiden. De ideale locatie. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende genoeg parkeergelegenheden. Op thuisbezorgd worden we gewaardeerd met 4.5☆ Inmiddels bestaat de zaak een jaar en heeft het bekendheid in de omgeving. Dit heeft eraan bijgedragen dat 16 sept '19 IJMUIDEN, NH OG: 24.500     Huur: 1.200 /mnd.
 • Lunchroom TE KOOP! Lunchroom TE KOOP! HELE drukke lunchroom TE KOOP aangeboden in het leuke winkelcentrum van Overvecht! PAS GERENOVEERD EN SLEUTELKLAAR!! U KUNT METEEN BEGINNEN MET VERDIENEN!! De zaak is te koop vanwege andere interesses en ambities. Graag willen wij het z.s.m. verkopen. Alleen serieuze bieders! Biedingen die te ver van het vraagsom liggen worden meteen afgewezen. 20 jun '19 Utrecht, UT INV/GW: 80.000     Huur: Op aanvraag
  TOPZAAK!
 • Plug & play Mooie hoekpand op de dappermarkt Plug & play Mooie hoekpand op de dappermarkt TOP LOCATIE Plug & play, Kant en klaar zaak! In amsterdam oost. Hoek locatie Horeca vergunning mogelijk, kan je eventueel aanvragen bij de gemeente amsterdam. Voor nu wordt hij gebruik onder een mix concept dus hij is deels horeca ingericht. Pand is eigendom van de gemeente amsterdam. Huur bedraagt 1500 ex voor 100 m2. Geheel ingericht met apparatu 24 mei '19 , NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: 1.500 /mnd.
 • ID: 1285 Espresso en Wijnbar BRUUT in stadshart Zoetermeer ID: 1285 Espresso en Wijnbar BRUUT in stadshart Zoetermeer In het hart van het centrum van n van de grootste winkelcentra uit de regio is deze hagelnieuwe modieuze espressobar annex wijnbar gevestigd. Met kwaliteitskoffie uit de eigen branderij en een uitgebreid assortiment aan verse muffins en taarten is dit het juiste adres voor een lekker ontbijt of een goeie lunch. Maar ook om te borrelen moet je in 16 mei '19 Zoetermeer, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 3.780 /mnd.
 • Unieke horeca gelegenheid ter overname Unieke horeca gelegenheid ter overname Lunchroom/cafetaria te koop aangeboden. Het is op een unieke locatie op een industrieterrein in Den Dolder. Er loopt een fietspad voorlangs (knooppunten route), zit op 100 m van het centrum van Den Dolder en op industrieterrein Fornhese. 8 zitplaatsen binnen + buiten een groot terras De plaats is 100m2 Toilet aanwezig Wij zijn ruim een jaar geopend Den dolder, UT OG: Bod gevraagd     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname Cafetaria/Brasserie/Eethuis in Noord holland Ter overname Cafetaria/Brasserie/Eethuis in Noord holland Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Brasserie / Eethuis / Cafetaria in een toeristische stad in Noord Holland. Voor de echte ondernemer die een nieuwe uitdaging zoekt is dit een ideale kans! De zaak is gelegen in een woonwijk en vlakbij een industrieterrein en heeft z.g.a.n. moderne inrichting voor Lunch en Diner. CAFETARIA / EETHUIS: He , NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.550 /mnd.
 • Cafetaria /Lunchroom hoog op de dijk met uitzicht Eems-Dollardgebied Cafetaria /Lunchroom hoog op de dijk met uitzicht Eems-Dolla Status: Te Koop / Te Huur Objectkenmerk: 1279 Soort object: Cafetaria / Lunchroom Plaats/Regio: Delfzijl Vraagprijs Inventaris/Goodwill: 45.000,-- Vraagprijs BOG: 180.000,-- kk Huurprijs pand: 1.750,-- pm Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrac Delfzijl, GR OG: 180.000     INV/GW: 45.000     Huur: 1.750 /mnd.     Pacht: 2.250 /mnd.
 • Te Koop Cafetaria/snackbar annex Eethuis aan drukke doorgaande autoweg noord Holland Te Koop Cafetaria/snackbar annex Eethuis aan drukke doorgaan Te Koop Cafetaria/snackbar annex Eethuisje aan drukke doorgaande autoweg. Parkeerplaatsen voor de deur ook voor vrachtwagens. Mooi terras. Omgeving ijsselmeer en markerwaard. Alcoholvergunning. Industrieterrein in naaste omgeving. Zomerdag veel toerisme en wielrenners. Goede omzet maar kan nog sterk worden verhoogd. Unieke locatie Pand eigendom gro OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • (Z0518) CAFETARIA SNACKPOINT, WILHELMINASTRAAT 3 ,  BOCHOLTZ, (Limb.)
  Verkocht
  (Z0518) CAFETARIA SNACKPOINT, WILHELMINASTRAAT 3 , BOCHOLTZ, Centraal in het centrum van het zuid-Limburgse plaatsje Bocholtz (ca. 5.500 inw., gemeente Simpelveld) gelegen markant, half vrijstaand pand met royale gelijkvloers gelegen horecabedrijfs-ruimten en op de verdiepingen een tweetal appartementen. De indeling van dit in prima staat van onderhoud verkerende object is globaal als volgt: Perceelgrootte Bocholtz, LB OG: 425.000     INV/GW: 149.500
 • Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria / lunchroom gelegen in de regio Gooi en Vechtstreek. Dit cafetaria is gelegen in leuk gezellig winkelcentrum met onder andere een AH, groentezaak, tabakswinkel, slager enzovoort in de directe omgeving. Deze zaak is de enige cafetaria / lunchroom in een leuke woonwijk met ca. 6500 inwo Gooi en Vechtstreek, UT INV/GW: 259.000     Huur: 2.780 /mnd.
  Verkocht!
 • Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht
  Verkocht
  Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met Chinese Wok. In verband met dubbele zaken biedt de huidige ondernemer dit cafetaria te koop aan. Deze zaak is gelegen in het centrum van woonwijken met ca. 30.000 inwoners. Het betreft een moderne keurig ingerichte horeca-exploitatie. De inrichting is compleet en er zijn geen verp Barendrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.500 /mnd.
  Verkocht!
 • Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop
  Verkocht
  Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Lunchroom / Cafetaria gelegen aan de boulevard in de bekende kustplaats IJmuiden. De zaak is 1 jaar geleden geheel opnieuw ingericht en heeft hierdoor een sfeervolle moderne uitstraling gekregen. Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden. De zaak is ingericht me IJmuiden, NH INV/GW: 18.500     Huur: 500 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?