11 cafetaria/lunchroom advertenties Sorteer
 • Ter overname luxe Cafetaria/Eethuis te Alkmaar Ter overname luxe Cafetaria/Eethuis te Alkmaar Te koop aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: Brasserie / Eethuis / Cafetaria te Alkmaar. Voor de echte ondernemer die een nieuwe uitdaging zoekt is dit een buitenkans! De zaak is gelegen in Alkmaar Noord en heeft z.g.a.n. moderne inrichting voor Lunch en Diner. CAFETARIA / EETHUIS: Het betreft hier een van de populairste (bezorg)cafetaria/Eethuis 01 aug '18 Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  TOPZAAK!
 • (Z0518) CAFETARIA SNACKPOINT, WILHELMINASTRAAT 3 ,  BOCHOLTZ, (Limb.) (Z0518) CAFETARIA SNACKPOINT, WILHELMINASTRAAT 3 , BOCHOLTZ, Centraal in het centrum van het zuid-Limburgse plaatsje Bocholtz (ca. 5.500 inw., gemeente Simpelveld) gelegen markant, half vrijstaand pand met royale gelijkvloers gelegen horecabedrijfs-ruimten en op de verdiepingen een tweetal appartementen. De indeling van dit in prima staat van onderhoud verkerende object is globaal als volgt: • Perceelgrootte 31 jul '18 Bocholtz, LB OG: € 425.000     INV/GW: € 149.500
 • Zeer nette snackbar ter overname aangeboden Zeer nette snackbar ter overname aangeboden Een nette recent verbouwde zaak met vele mogelijkheden! beantwoord graag alle vragen bij serieuze interesse. ik heb het een half jaar alleen geprobeerd en alleen de voorkant van het bedrijf gebruikt. er zit ook een grote biergarten achter . bedrijf is zeer geschikt voor een stelletje / echtpaar of compagnons 24 jul '18 Gronau INV/GW: € 12.000     Huur: € 700 /mnd.
 • Cafetaria /Lunchroom hoog op de dijk met uitzicht Eems-Dollardgebied Cafetaria /Lunchroom hoog op de dijk met uitzicht Eems-Dolla Status: Te Koop / Te Huur Objectkenmerk: 1279 Soort object: Cafetaria / Lunchroom Plaats/Regio: Delfzijl Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 45.000,-- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: € 1.750,-- pm Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wens Delfzijl, GR INV/GW: € 45.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Koffiezaak op een top locatie! Koffiezaak op een top locatie! Toplocatie koffiezaak te koop!!! 100m2, 2 toiletten en betaalbare huurprijs. Koffiezaak in nieuw west op de kruising Jan van Galenstraat nabij de Bos en lommerweg inclusief terrasvergunning en horeca 3. De zaak is vier maanden geleden volledig gerenoveerd en de overname is inclusief: - COMPLEET NIEUWE KEUKEN ( incl. Alle benodigde keukenapparatuur, , NH OG: € 70.000     Huur: € 1.200 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria / lunchroom gelegen in de regio Gooi en Vechtstreek. Dit cafetaria is gelegen in leuk gezellig winkelcentrum met onder andere een AH, groentezaak, tabakswinkel, slager enzovoort in de directe omgeving. Deze zaak is de enige cafetaria / lunchroom in een leuke woonwijk met ca. 6500 inwo Gooi en Vechtstreek, UT INV/GW: € 259.000     Huur: € 2.780 /mnd.
  Verkocht!
 • uniek eigentijdse lunchroom uniek eigentijdse lunchroom Goedlopend lunchroom /afhaal gelegen aan het compleet gerenoveerde stationsplein van Alkmaar. De koffie en maaltijden van VERS hebben een grote vaste kring van liefhebbers, maar ook toeristen weten de locatie uitermate eenvoudig te vinden. Ter overname wordt aangeboden de volledige inventaris, goodwill, handelsnaam, (succesvolle) social media-accou Alkmaar, NH INV/GW: € 50.000     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met Chinese Wok. In verband met dubbele zaken biedt de huidige ondernemer dit cafetaria te koop aan. Deze zaak is gelegen in het centrum van woonwijken met ca. 30.000 inwoners. Het betreft een moderne keurig ingerichte horeca-exploitatie. De inrichting is compleet en er zijn geen verp Barendrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  Verkocht!
 • *** Cafetaria-Restaurant*** Heemstede *** Cafetaria-Restaurant*** Heemstede *** CAFETARIA-RESTAURANT *** Heemstede In een grote woonbuurt is dit Cafetaria-Restaurant reeds lange tijd gevestigd. Er zijn ca. 24 zitplaatsen en een grote keuken, alsmede dubbele toiletten, hetgeen een drankvergunning mogelijk maakt. De huidige exploitant benut, door omstandigheden, een groot gedeelte van de exploitatiemogelijkheden niet. Voor e HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag
 • Te koop; Cafetaria Eethuis in centrum Alkmaar. Te koop; Cafetaria Eethuis in centrum Alkmaar. Horecawinkelmakelaars verkocht een in het centrum van Alkmaar, gelegen aan een groot evenementenplein, een nieuwe Cafetaria/Eethuis met een hoge omzet. Dit met hoogwaardige apparatuur en inventaris ingerichte bedrijf is gehuisvest in een hoekpand aan een evenementenplein in hartje Alkmaar. Deze omgeving is in 2010/2011 her-ontwikkeld waarbij dit pr Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
  Verkocht!
 • Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop
  Verkocht
  Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Lunchroom / Cafetaria gelegen aan de boulevard in de bekende kustplaats IJmuiden. De zaak is 1 jaar geleden geheel opnieuw ingericht en heeft hierdoor een sfeervolle moderne uitstraling gekregen. Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden. De zaak is ingericht me IJmuiden, NH INV/GW: € 18.500     Huur: € 500 /mnd.
  Verkocht!

Heeft u een suggestie?