13 cafetaria/lunchroom advertenties Sorteer op
 • ID:4047 Espressobar in Voorburg noord ID:4047 Espressobar in Voorburg noord Deze modieuze espressobar met kwaliteitskoffie, thee, sappen, smoothies en zoetigheden is 3 jaar geleden gestart en heeft zich inmiddels een bijzondere buurtfunctie verworven. Een zaak waar je afspreekt met buren, vrienden, zakenrelaties of jezelf trakteert op die overheerlijke koffie”. Het concept is succesvol gebleken, want steeds meer mensen wet 11 dec '17 Den Haag, ZH Huur: € 550 /mnd.
 • IN PRIJS VERLAAGD!!!!! LUNCHROOM TIME 2 EAT IN PRIJS VERLAAGD!!!!! LUNCHROOM TIME 2 EAT Gemoedelijke lunchroom in het centrum van Venray. Aangeboden wegens omstandigheden. Voor de snelle beslisser. 27 nov '17 Venray, LB INV/GW: € 13.999     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Te koop, Cafetaria / Lunchroom in regio Gooi en Vechtstreek Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een cafetaria / lunchroom gelegen in de regio Gooi en Vechtstreek. Dit cafetaria is gelegen in leuk gezellig winkelcentrum met onder andere een AH, groentezaak, tabakswinkel, slager enzovoort in de directe omgeving. Deze zaak is de enige cafetaria / lunchroom in een leuke woonwijk met ca. 6500 inwo 18 aug '17 Gooi en Vechtstreek, UT INV/GW: € 259.000     Huur: € 2.780 /mnd.
 • Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden; Cafetaria/Shoarma-Pizzeria op top locatie in Nijmegen. Deze zaak is gelegen op een toplocatie in hartje centrum, aan bushalte Plein 1944 met vele winkels waaronder de Primark, café's en evenementenplein in de directe omgeving. Zaak bestaat al tientallen jaren, maar de huidige ondernemer wil i.v.m. Nijmegen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.600 /mnd.
 • Cafetaria / bezorgrestaurant in Velzen Noord te koop aangeboden. Cafetaria / bezorgrestaurant in Velzen Noord te koop aangebo Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Cafetaria / Bezorgdienst in Velzen Noord. Het betreft hier een nette cafetaria met Surinaamse maaltijden gelegen in een grote woonwijk met een oppervlakte van ca. 175 m2. Binnen zijn er z'n 16 zitplaatsen en is er ruimte genoeg om dit aantal nog verder uit te breiden. Er is momenteel geen terras aanwezi 07 okt '17 Velsen Noord, NH INV/GW: € 40.000     Huur: Op aanvraag
 • uniek eigentijdse lunchroom uniek eigentijdse lunchroom Goedlopend lunchroom /afhaal gelegen aan het compleet gerenoveerde stationsplein van Alkmaar. De koffie en maaltijden van VERS hebben een grote vaste kring van liefhebbers, maar ook toeristen weten de locatie uitermate eenvoudig te vinden. Ter overname wordt aangeboden de volledige inventaris, goodwill, handelsnaam, (succesvolle) social media-accou Alkmaar, NH INV/GW: € 50.000     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht Cafetaria / Chinese wok te koop in Barendrecht Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met Chinese Wok. In verband met dubbele zaken biedt de huidige ondernemer dit cafetaria te koop aan. Deze zaak is gelegen in het centrum van woonwijken met ca. 30.000 inwoners. Het betreft een moderne keurig ingerichte horeca-exploitatie. De inrichting is compleet en er zijn geen verp Barendrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
  Verkocht!
 • Ter overname luxe Cafetaria/Eethuis te Alkmaar Ter overname luxe Cafetaria/Eethuis te Alkmaar Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Brasserie/Eethuis/Cafetaria te Alkmaar. Voor de echte ondernemer is dit een buitenkans! De zaak is gelegen in Alkmaar Noord en heeft z.g.a.n. moderne inrichting voor Lunch en Diner. BRASSERIE/EETHUIS: Het betreft hier een van de populairste (bezorg)restaurants in Alkmaar en heeft voor ieder wat wil Alkmaar, NH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.500 /mnd.
  Verkocht!
 • Cafetaria/Lunchroom te koop nabij ingang winkelcentrum Castricum Cafetaria/Lunchroom te koop nabij ingang winkelcentrum Castr BUITEN KANS!, LAAGSTE PRIJS!, SLECHTS € 15.000,-- OVERNAME! Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, direct nabij de ingang van het druk bezochte winkelcentrum Geesterduin, ‘het overdekte winkel hart van Castricum’, een cafetaria / lunchroom. Dankzij de gunstige ligging zijn er veel passanten en traffic heeft deze lunchroom een grote vast Castricum, NH INV/GW: € 15.000     Huur: € 2.560 /mnd.
  Verkocht!
 • Een top nieuwe lunchroom/ restaurant Een top nieuwe lunchroom/ restaurant Een nieuwe Marokkaanse restaurant ter overnamen aangeboden. Pas nieuw gerenoveerd Rotterdam, ZH OG: Bod gevraagd     Huur: Op aanvraag
 • *** Cafetaria-Restaurant*** Heemstede *** Cafetaria-Restaurant*** Heemstede *** CAFETARIA-RESTAURANT *** Heemstede In een grote woonbuurt is dit Cafetaria-Restaurant reeds lange tijd gevestigd. Er zijn ca. 24 zitplaatsen en een grote keuken, alsmede dubbele toiletten, hetgeen een drankvergunning mogelijk maakt. De huidige exploitant benut, door omstandigheden, een groot gedeelte van de exploitatiemogelijkheden niet. Voor e HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag
 • Te koop; Cafetaria Eethuis in centrum Alkmaar. Te koop; Cafetaria Eethuis in centrum Alkmaar. Horecawinkelmakelaars verkocht een in het centrum van Alkmaar, gelegen aan een groot evenementenplein, een nieuwe Cafetaria/Eethuis met een hoge omzet. Dit met hoogwaardige apparatuur en inventaris ingerichte bedrijf is gehuisvest in een hoekpand aan een evenementenplein in hartje Alkmaar. Deze omgeving is in 2010/2011 her-ontwikkeld waarbij dit pr Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
  Verkocht!
 • Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop Lunchroom/Cafetaria aan boulevard in IJmuiden te koop Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Lunchroom / Cafetaria gelegen aan de boulevard in de bekende kustplaats IJmuiden. De zaak is 1 jaar geleden geheel opnieuw ingericht en heeft hierdoor een sfeervolle moderne uitstraling gekregen. Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden. De zaak is ingericht me IJmuiden, NH INV/GW: € 18.500     Huur: € 500 /mnd.
  Verkocht!

BOV vert
Heeft u een suggestie?