troostwijk
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
6 brasserie advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Nog te bouwen Brasserie ter overname. Gereed juli 2021 Nog te bouwen Brasserie ter overname. Gereed juli 2021 Een mooie kans voor een startende of doorstartende horeca ondernemer. Je kunt hier echt je eigen bedrijf beginnen. Kom praten met de huidige ondernemer en laat je verassen door de vele mogelijkheden en het hele mooie plekje. Er zijn geen overname kosten. Je huurt een nieuw gebouw. Deze wordt casco opgeleverd. Het bestemmingsplan geeft horeca 1 en 2 Nieuwe Niedorp, NH INV/GW: € 0     Huur: € 1.350 /mnd.
    UNIEK AANBOD!
  • Brasserie met groot terras Brasserie met groot terras Bijzonder sfeervol bedrijf met groot terras op goede locatie gelegen aan de zeejachthaven en in het centrum van Vlissingen nabij publiekstrekkers als Arsenaal en de Boulevard. Op het naastgelegen Bellamypark worden regelmatige drukbezochte evenementen georganiseerd. Het terras beschikt over circa 100 zitplaatsen. De Brasserie (117m²) beschikt over 07 jan '21 Vlissingen, ZL INV/GW: € 85.000     Huur: € 3.000 /mnd.
  • Hevesta
  • Brasserie "de Hoofdzaak " te Liessel Brasserie "de Hoofdzaak " te Liessel Het bedrijf is gelegen op een prima locatie, heeft een zeer geschikte veranda en terras voor ca. 60 personen.. De inrichting heeft een huiskamer karakter waar Brabantse sfeer en gemoedelijkheid de boventoon voert. Gezien de ligging is Liessel een belangrijk knooppunt voor toeristen in de Peel. Het woongedeelte op de eerste verdieping geeft ruimte a Liessel, NB INV/GW: € 67.500     Huur: € 2.569 /mnd.
  • Brasserie-restaurant in centrum Houffalize (B) te huur. Brasserie-restaurant in centrum Houffalize (B) te huur. IK VERTREK………… EEN GROTE KANS OM DIT OP KORTE TERMIJN TE REALISEREN IN HET HART VAN DE BELGISCHE ARDENNEN!!! Deze mogelijkheid bestaat voor een fanatiek horeca-koppel, om met relatief weinig eigen middelen, aangevuld met een tomeloze inzet, een pracht horecazaak te huren. De Nederlandse eigenaren van BRASSERIE-RESTAURANT LE RALLYE in het centrum va Houffalize INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Brasserie Apeldoorn Brasserie Apeldoorn Te koop: Brasserie met ruim terras in het centrum van Apeldoorn. Deze goed lopende brasserie staat bekend om zijn vele mogelijkheden. Even gezellig met je vrienden in de brasserie voor een kop koffie, een speciaal biertje of een high wine? Voor zakelijke besprekingen verzorgt met lunch kan men er terecht of gewoon broodjes bestellen vanaf je werk. Apeldoorn, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.600 /mnd.
  • Brasserie het Pakhuis in Roermond Brasserie het Pakhuis in Roermond BRASSERIE het PAKHUIS ROERSINGELPASSAGE 36, ROERMOND Centraal geïntegreerd in het moderne overdekte shoppingcenter Roercenter (www.roercenter.nl), midden in het stadcentrum van Roermond, ligt het monumentale, schitterend verbouwde achttiende-eeuwse pand waarin Brasserie het Pakhuis met op de verdiepingen de attractie Adventure Golf is gehuisv Roermond, LB INV/GW: € 145.000     Huur: € 3.335 /mnd.

Heeft u een suggestie?