26 brasserie advertenties Sorteer
 • luxe visverkoopwagen en combi koel/vries auto luxe visverkoopwagen en combi koel/vries auto Zeer luxe visverkoopwagen incl auto. Te koop wegens immigratie. Meteen instapbaar Een wasbak voor de klanten. TE bezichtigen Amsterdam/Amstelveen.....Hoog sigment... Auto is een fiat fiorino 2009 48000km Verkoopwagen 2013 Alleen reageren bij serieuze interesse. Het is een lopend bedrijf . 09 nov '18 OG: Op aanvraag
 • Horecapand in historische binnenstad van Kampen Horecapand in historische binnenstad van Kampen De brasserie de Smaeck van Campen midden in de winkelstraat van Kampen is in de zomer van 2015 compleet verbouwd en ingericht. Sindsdien staat een klein team klaar om een heerlijke lunch, koffie met gebak, borrel en maaltijden te serveren. Daarnaast wordt de ruimte gebruikt voor besloten feesten zoals bruiloften en partijen. Het idee achter Brasser 06 dec '18 Kampen , OV INV/GW: € 45.000     Huur: € 1.225 /mnd.
 • Brasserie de Dames in 's-Gravenzande Brasserie de Dames in 's-Gravenzande Brasserie 'De Dames' is eind 2016 compleet verbouwd en ingericht, het interieur is onder andere door Woodfever verzorgd. Een warme moderne inrichting met een goede akoestiek en verlichting. Brasserie 'De Dames' heeft haar naam te danken aan het team van spontane dames dat dagelijks klaar staat om een heerlijk ontbijt, lunch, borrel en diverse maalt 19 nov '18 's Gravenzande, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.896 /mnd.
 • (Z0546) BRASSERIE op landelijke en natuurlijke locatie zuid-oost Nederland (Z0546) BRASSERIE op landelijke en natuurlijke locatie zuid- Z0546 BRASSERIE op landelijke en natuurlijke locatie zuid-oost Nederland Op werkelijk fantastische locatie, aan het water en aan de rand van een authentieke dorpskern is enkele jaren geleden dit eigentijdse nieuwbouwproject opgeleverd waarin op de begane grond een brasserie is gevestigd. Op de verdiepingen zijn enkele zelfstandige luxe appartemente 29 aug '18 Venlo, LB INV/GW: € 155.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Brasserie het Pakhuis in Roermond Brasserie het Pakhuis in Roermond BRASSERIE het PAKHUIS ROERSINGELPASSAGE 36,  ROERMOND Centraal geïntegreerd in het moderne overdekte shoppingcenter Roercenter (www.roercenter.nl), midden in het stadcentrum van Roermond, ligt het monumentale, schitterend verbouwde achttiende-eeuwse pand waarin Brasserie het Pakhuis met op de verdiepingen de attractie Adventure Golf is gehuisvest. 15 aug '18 Roermond, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 165.000     Huur: € 3.335 /mnd.
 • (Z0527) BRASSERIE MAASDUINEN, MAALBEKERWEG 25, BELFELD (Limb.) (Z0527) BRASSERIE MAASDUINEN, MAALBEKERWEG 25, BELFELD (Limb Z0527 BRASSERIE MAASDUINEN, MAALBEKERWEG 25, BELFELD (Limb.) Horecabedrijf gelegen direct bij de entree van het goed geoutilleerde en zeer fraai in een bosrijke omgeving bij de grens met Duitsland in noord Limburg gelegen recreatie- en vakantiepark “Droompark Maasduinen”. Dit luxe middelgrote park, dat deel uitmaakt van de landelijk actieve organis 13 aug '18 Belfeld, LB Huur: € 2.085 /mnd.
 • Werkelijk fantastische locatie Werkelijk fantastische locatie BRASSERIE op landelijke & natuurlijke locatie Noord Limburg Op werkelijk fantastische locatie, aan het water en aan de rand van een authentieke dorpskern is enkele jaren geleden dit eigentijdse nieuwbouwproject opgeleverd waarin op de begane grond een brasserie is gevestigd. Op de verdiepingen zijn enkele zelfstandige luxe appartementen gesitue 09 aug '18 Noord Limburg, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • lage overnamesom! lage overnamesom! BRASSERIE “PREUF” CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK Op zeer goede locatie in een gerenoveerd deel van het gezellige centrum van Blerick (ca. 35.000 inw., onderdeel van gemeente Venlo met ruim 100.000 inwoners) in een in 2013 opgeleverd nieuwbouwproject gevestigde ruim opgezet brasserie-restaurantbedrijf met riant terras. De indeling van 08 aug '18 Venlo-Blerick, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.895 /mnd.
 • (Z0504) BRASSERIE “PREUF”, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK (Z0504) BRASSERIE “PREUF”, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK Z0504 BRASSERIE “PREUF”, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK Op zeer goede locatie in een gerenoveerd deel van het gezellige centrum van Blerick (ca. 35.000 inw., onderdeel van gemeente Venlo met ruim 100.000 inwoners) in een in 2013 opgeleverd nieuwbouwproject gevestigde ruim opgezet brasserie-restaurantbedrijf met riant terras. De indeling van dit v 07 aug '18 Venlo, LB INV/GW: € 79.000     Huur: € 2.895 /mnd.
 • Brasserie op vakantiepark (weinig eigen middelen nodig) Brasserie op vakantiepark (weinig eigen middelen nodig) BRASSERIE MAASDUINEN MAALBEKERWEG 25, BELFELD (Limb.) Horecabedrijf gelegen direct bij de entree van het goed geoutilleerde en zeer fraai in een bosrijke omgeving bij de grens met Duitsland in noord Limburg gelegen recreatie- en vakantiepark “Droompark Maasduinen”. Dit luxe middelgrote park, dat deel uitmaakt van de landelijk actieve or 14 jul '18 Belfeld, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • (Z0506) EETCAFÉ-BRASSERIE “DE THUISHAVEN”, HATENBOER 46 ROERMOND (Z0506) EETCAFÉ-BRASSERIE “DE THUISHAVEN”, HATENBOER 46 ROER Z0506 EETCAFÉ-BRASSERIE “DE THUISHAVEN”, HATENBOER 46 ROERMOND Op unieke locatie op een per brug bereikbaar eiland in de Maasplassen (Zuidplas) bij Roermond aan de haven van watersportvereniging Maas en Roer vindt men deze sfeervolle (voor iedereen toegankelijke) horecaonderneming, reeds 17 jaar eigendom van het zelfde exploitantenechtpaar. De inde 27 jun '18 Roermond, LB Huur: € 1.180 /mnd.
 • Te koop: topzaak in de Kempen (B). Te koop: topzaak in de Kempen (B). Ter overname:Topzaak in de Kempen (B). Villastijl. Gelegen in een toeristische en zakelijke regio.Hogere prijsklasse met bewezen ontvangsten (Witte kassa!)Brasserie/restaurant/afzonderlijke zaal/terrasGoed onderhouden; pas geschilderd, nieuwe gordijnen...Zitplaatsen: binnen 120; zonnig tuinterras 160Privéparkings (2) 50 wagensVolledig ingeri 16 jun '18 Kempen (B) OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 0 /mnd.
 • Restaurant op mooie zichtlocatie in centrum van Hulst. Restaurant op mooie zichtlocatie in centrum van Hulst. De onderneming en locatie:Restaurant Ravelijn is gelegen aan de belangrijkste toegangsweg van Hulst, vlakbij de markt met de mooiste kerk van Nederland en op slechts enkele meters van, en met uitzicht op, de stadswallen die deze vestigsplaats zo bijzonder maken. Restaurant Ravelijn is gelegen aan de voet van de vestingwerken van Hulst en heeft daar Hulst, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eet en Drink Café met groot terras centrum met tweede horeca-winkelruimte 35 m2 Eet en Drink Café met groot terras centrum met tweede horeca Status: Te Koop Objectkenmerk: 1275 Soort object: Eet- / Grand Café Plaats/Regio: Hoogeveen Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 197.000,- Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: Horecadeel € 2.400,-- excl. btw Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever Hoogeveen, DR INV/GW: € 197.000     Huur: € 2.400 /mnd.
 • BRASSERIE OP ZEER TOERISTISCHE TOPLOCATIE LIMBURG BRASSERIE OP ZEER TOERISTISCHE TOPLOCATIE LIMBURG BRASSERIE OP ZEER TOERISTISCHE TOPLOCATIE LIMBURG Op een uitstekende locatie aan een plein in het centrum van een bekend Limburgs toeristenplaatsje   ligt deze goed verzorgde brasserie. De indeling van dit bijzondere object dat deel uitmaakt van een rijtje authentieke, historische panden is globaal als volgt: ·        Brasserie met een oppervlak va Midden-Limburg, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?