Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
4 brasserie advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • ID 4153 Brasserie/ Restaurant in Warmond ID 4153 Brasserie/ Restaurant in Warmond In het fraaie Warmond, aan de voet van de bollenstreek gelegen brasserie/ restaurant met grote naamsbekendheid. Het Stationskoffiehuis is vanaf 2001 een restaurant met huiselijk sfeer met verschillende eetkamers. Het pand dateert uit 1898 en tot 1946 stopten de treinen er voor de deur. Toen de dienstregeling werd beëindigd werd het een café en late 01 jul '21 Warmond, ZH INV/GW: € 75.000     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Brasserie met groot terras Brasserie met groot terras Bijzonder sfeervol bedrijf met groot terras op goede locatie gelegen aan de zeejachthaven en in het centrum van Vlissingen nabij publiekstrekkers als Arsenaal en de Boulevard. Op het naastgelegen Bellamypark worden regelmatige drukbezochte evenementen georganiseerd. Het terras beschikt over circa 100 zitplaatsen. De Brasserie (117m²) beschikt over Vlissingen, ZL INV/GW: € 85.000     Huur: € 3.000 /mnd.
  • Hevesta
  • Brasserie-restaurant in centrum Houffalize (B) te huur. Brasserie-restaurant in centrum Houffalize (B) te huur. IK VERTREK………… EEN GROTE KANS OM DIT OP KORTE TERMIJN TE REALISEREN IN HET HART VAN DE BELGISCHE ARDENNEN!!! Deze mogelijkheid bestaat voor een fanatiek horeca-koppel, om met relatief weinig eigen middelen, aangevuld met een tomeloze inzet, een pracht horecazaak te huren. De Nederlandse eigenaren van BRASSERIE-RESTAURANT LE RALLYE in het centrum va Houffalize INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
  • Brasserie het Pakhuis in Roermond Brasserie het Pakhuis in Roermond BRASSERIE het PAKHUIS ROERSINGELPASSAGE 36, ROERMOND Centraal geïntegreerd in het moderne overdekte shoppingcenter Roercenter (www.roercenter.nl), midden in het stadcentrum van Roermond, ligt het monumentale, schitterend verbouwde achttiende-eeuwse pand waarin Brasserie het Pakhuis met op de verdiepingen de attractie Adventure Golf is gehuisv Roermond, LB INV/GW: € 145.000     Huur: € 3.335 /mnd.

Heeft u een suggestie?