25 brasserie advertenties Sorteer
 • Brasserie de Sierkan Brasserie de Sierkan Een prachtige locatie met een gevelterras en een eilandterras op de zonzijde. Deze exploitatie heeft een cat. 2 vergunning dus mag er ook alcohol geschonken worden. Het bedrijf heeft een goede naam en veel vaste gasten. Drie jaar geleden is het bedrijf volledig gerenoveerd dus alles is in een goede staat. 30 mrt '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 80.000     Huur: € 1.586 /mnd.
 • 100m² Horeca op top centrumlocatie Overijssel 100m² Horeca op top centrumlocatie Overijssel Multifunctionele horeca op absolute toplocatie.*Met huidige concept en top recenties i.c.m. gewonnen prijzen.- Food recenties *****zeer goed- Snelheid / Kwaliteit *****zeer goed *Bezorg afhaal met groot terras nu 40-60 kan ca.100op goede locatie stad 60.000+ inwoners.*Koopprijs in overleg: € 100.000,00 + / Deelfinanciering behoort tot de mogel 22 mrt '19 , OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Brasserie op vakantiepark (weinig eigen middelen nodig) Brasserie op vakantiepark (weinig eigen middelen nodig) BRASSERIE MAASDUINEN MAALBEKERWEG 25,  BELFELD (Limb.) Horecabedrijf gelegen direct bij de entree van het goed geoutilleerde en zeer fraai in een bosrijke omgeving bij de grens met Duitsland in noord Limburg gelegen recreatie- en vakantiepark “Droompark Maasduinen”. Dit luxe middelgrote park, dat deel uitmaakt van de landelijk actieve organisatie D Belfeld, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Brasserie - Cafe - Eetcafe op een prima locatie. Brasserie - Cafe - Eetcafe op een prima locatie. Op een prima locatie in het centrum van het levendige midden-Limburgse dorp Heel tussen een moderne ijssalon en een bruin dorpscafé dit goed geluidgeïsoleerde voormalige uitgaanscafé met mooie bovenwoning De indeling van dit goed geïsoleerde object is globaal als volgt: - Entreehal - Publieksruimte met een vloeroppervlak van ca. 80 m² - Berging/keu Heel, LB INV/GW: € 5.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Brasserie - Lunchroom in Naaldwijk te koop Brasserie - Lunchroom in Naaldwijk te koop Brasserie “Cannes by Kim” is in Naaldwijk en omgeving bij veel mensen bekend om de goed verzorgde lunch, High Tea’s en Babyshowers. Hier wordt gewerkt met vers bereide producten welke met name in worden gekocht bij winkeliers uit de straat. De Brasserie is de hele week overdag open en alleen op vrijdagavond ook open voor diner. Huidige openingstijd 19 feb '19 Naaldwijk, ZH INV/GW: € 80.000     Huur: € 1.900 /mnd.
 • Voor exploitatie: Gezellige, sfeervolle Brasserie in Lith (Noord-Brabant) Voor exploitatie: Gezellige, sfeervolle Brasserie in Lith (N Wij zijn op zoek naar een ondernemend duo/koppel voor de exploitatie van onze brasserie! Ligging object Dit unieke horecabedrijf is gelegen op een schitterende locatie en in de toeristische omgeving van Maaspark De Lithse Ham. Het ligt direct aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied ‘’De Lithse Ham’’. Fietsers, wandelaars, vissers, z 12 feb '19 Lith, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 3091 Brasserie Buuren in Alphen aan den Rijn ID 3091 Brasserie Buuren in Alphen aan den Rijn In een karakteristiek pand uit 1894 aan de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn is Brasserie Buuren gevestigd. Deze Brasserie heeft al twee keer de Gouden Pollepel gewonnen, heeft goede recensies en draait een meer dan goede omzet met een top resultaat. Het idee achter Brasserie Buuren is even geraffineerd als eenvoudig: Alles vers, van de beste kwal 14 dec '18 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: € 175.000     Huur: € 4.200 /mnd.
 • Horecapand in historische binnenstad van Kampen Horecapand in historische binnenstad van Kampen De brasserie de Smaeck van Campen midden in de winkelstraat van Kampen is in de zomer van 2015 compleet verbouwd en ingericht. Sindsdien staat een klein team klaar om een heerlijke lunch, koffie met gebak, borrel en maaltijden te serveren. Daarnaast wordt de ruimte gebruikt voor besloten feesten zoals bruiloften en partijen. Het idee achter Brasser 06 dec '18 Kampen, OV INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.225 /mnd.
 • Brasserie de Dames in 's-Gravenzande Brasserie de Dames in 's-Gravenzande Brasserie 'De Dames' is eind 2016 compleet verbouwd en ingericht, het interieur is onder andere door Woodfever verzorgd. Een warme moderne inrichting met een goede akoestiek en verlichting. Brasserie 'De Dames' heeft haar naam te danken aan het team van spontane dames dat dagelijks klaar staat om een heerlijk ontbijt, lunch, borrel en diverse maalt 19 nov '18 's Gravenzande, ZH INV/GW: € 195.000     Huur: € 3.896 /mnd.
 • luxe visverkoopwagen en combi koel/vries auto luxe visverkoopwagen en combi koel/vries auto Zeer luxe visverkoopwagen incl auto. Te koop wegens immigratie. Witte schalen en stalen bakken voor de voorraad.Alles is aanwezig. Meteen instapbaar ..verrijdbaar Een wasbak voor de klanten. TE bezichtigen Amsterdam/Amstelveen..... Verkoopwagen 2013 Alleen reageren bij serieuze interesse. Financiering mogelijk. 09 nov '18 OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd
 • Brasserie het Pakhuis in Roermond Brasserie het Pakhuis in Roermond BRASSERIE het PAKHUIS ROERSINGELPASSAGE 36,  ROERMOND Centraal geïntegreerd in het moderne overdekte shoppingcenter Roercenter (www.roercenter.nl), midden in het stadcentrum van Roermond, ligt het monumentale, schitterend verbouwde achttiende-eeuwse pand waarin Brasserie het Pakhuis met op de verdiepingen de attractie Adventure Golf is gehuisvest. Roermond, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 165.000     Huur: € 3.335 /mnd.
 • (Z0504) BRASSERIE “PREUF”, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK (Z0504) BRASSERIE “PREUF”, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK Z0504 BRASSERIE “PREUF”, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK Op zeer goede locatie in een gerenoveerd deel van het gezellige centrum van Blerick (ca. 35.000 inw., onderdeel van gemeente Venlo met ruim 100.000 inwoners) in een in 2013 opgeleverd nieuwbouwproject gevestigde ruim opgezet brasserie-restaurantbedrijf met riant terras. De indeling van dit v Venlo, LB INV/GW: € 79.000     Huur: € 2.895 /mnd.
 • (Z0506) EETCAFÉ-BRASSERIE “DE THUISHAVEN”, HATENBOER 46 ROERMOND (Z0506) EETCAFÉ-BRASSERIE “DE THUISHAVEN”, HATENBOER 46 ROER Z0506 EETCAFÉ-BRASSERIE “DE THUISHAVEN”, HATENBOER 46 ROERMOND Op unieke locatie op een per brug bereikbaar eiland in de Maasplassen (Zuidplas) bij Roermond aan de haven van watersportvereniging Maas en Roer vindt men deze sfeervolle (voor iedereen toegankelijke) horecaonderneming, reeds 17 jaar eigendom van het zelfde exploitantenechtpaar. De inde Roermond, LB Huur: € 1.180 /mnd.
 • Restaurant op mooie zichtlocatie in centrum van Hulst. Restaurant op mooie zichtlocatie in centrum van Hulst. De onderneming en locatie:Restaurant Ravelijn is gelegen aan de belangrijkste toegangsweg van Hulst, vlakbij de markt met de mooiste kerk van Nederland en op slechts enkele meters van, en met uitzicht op, de stadswallen die deze vestigsplaats zo bijzonder maken. Restaurant Ravelijn is gelegen aan de voet van de vestingwerken van Hulst en heeft daar Hulst, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • (STILLE VERKOOP) Eetcafé, Grand Café, Brasserie met groot terras in centrum grotere plaatst Drenthe. (STILLE VERKOOP) Eetcafé, Grand Café, Brasserie met groot te Status: Te Koop Objectkenmerk: 1275 Soort object: Eet- / Grand Café Plaats/Regio: Drenthe Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: Op aanvraag Omschrijving: Zeer sfeervol ingericht eet- en drinkcafé met een warme sfeer, gelegen in het centrum van een van de grotere plaatsen in Drenthe, met r Hoogeveen, DR INV/GW: € 0
Heeft u een suggestie?