17 brasserie advertenties Sorteer
 • Brasserie Apeldoorn Brasserie Apeldoorn Te koop, Brasserie met ruim terras in het centrum van Apeldoorn. Deze goed lopende brasserie staat bekend om zijn vele mogelijkheden. Even gezellig met je vrienden in de brasserie voor een kop koffie, een speciaal biertje of een high wine? Voor zakelijke besprekingen verzorgt met lunch kan men er terecht of gewoon broodjes bestellen vanaf je werk. 11 okt '19 Apeldoorn, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: 2.600 /mnd.
 • Assen centrum hoge omzet restaurant NIEUW Assen centrum hoge omzet restaurant NIEUW Brasserie 21Markt 219401GT AssenOp het drukste horecaplein van Assen vind je Brasserie 21 aan de Markt.Hier gebeurt het wat de horeca betreft ! Wil je een horeca bedrijf in het bruisende horeca hart van Assen ?Lees dan snel verder. Het bedrijf heeft op de begane grond circa 40 zitplaatsen, op de eerste verdieping nog eens 20 zitplaatsen. Op het ter 02 okt '19 Assen, DR INV/GW: 95.000     Huur: 3.550 /mnd.
 • ID 1182 Brasserie in het centrum van Den Haag ID 1182 Brasserie in het centrum van Den Haag Op een toplocatie in het centrum ven Den Haag bieden wij deze modern ingerichte, succesvolleSTADSBRASSERIE aan. Deze brasserie is gelegen vlakbij het Binnenhof, en heeft een meer hoge omzet. De gevoerde keuken is Frans- Mediterraans. De zaak beschikt over 110 zitplaatsen met een terras aan de gevel. Er loopt dagelijks veel winkelend publiek door d 19 sept '19 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: 54.000 /mnd.
 • 100m Horeca op top centrumlocatie Overijssel 100m Horeca op top centrumlocatie Overijssel Multifunctionele horeca op absolute toplocatie.*Met huidige concept en top recenties i.c.m. gewonnen prijzen.- Foodrecenties *****zeer goed- Snelheid / Kwaliteit *****zeer goed*Bezorg afhaal met groot terras nu 40-60 kan ca.100op goede locatie stad 60.000+ inwoners.*Koopprijs in overleg: 100.000,00 + / Deelfinanciering behoort tot de mogelijkh , OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Brasserie op vakantiepark (weinig eigen middelen nodig) Brasserie op vakantiepark (weinig eigen middelen nodig) BRASSERIE MAASDUINEN MAALBEKERWEG 25, BELFELD (Limb.) Horecabedrijf gelegen direct bij de entree van het goed geoutilleerde en zeer fraai in een bosrijke omgeving bij de grens met Duitsland in noord Limburg gelegen recreatie- en vakantiepark Droompark Maasduinen. Dit luxe middelgrote park, dat deel uitmaakt van de landelijk actieve organisatie D Belfeld, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Brasserie - Cafe - Eetcafe op een prima locatie. Brasserie - Cafe - Eetcafe op een prima locatie. Op een prima locatie in het centrum van het levendige midden-Limburgse dorp Heel tussen een moderne ijssalon en een bruin dorpscaf dit goed geluidgesoleerde voormalige uitgaanscaf met mooie bovenwoning De indeling van dit goed gesoleerde object is globaal als volgt: - Entreehal - Publieksruimte met een vloeroppervlak van ca. 80 m - Berging/keu Heel, LB INV/GW: 5.000     Huur: 1.200 /mnd.
 • Voor exploitatie: Gezellige, sfeervolle Brasserie in Lith (Noord-Brabant) Voor exploitatie: Gezellige, sfeervolle Brasserie in Lith (N Wij zijn op zoek naar een ondernemend duo/koppel voor de exploitatie van onze brasserie! Ligging object Dit unieke horecabedrijf is gelegen op een schitterende locatie en in de toeristische omgeving van Maaspark De Lithse Ham. Het ligt direct aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied De Lithse Ham. Fietsers, wandelaars, vissers, z Lith, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • luxe visverkoopwagen en combi koel/vries auto luxe visverkoopwagen en combi koel/vries auto Zeer luxe visverkoopwagen incl auto. Te koop wegens immigratie. Witte schalen en stalen bakken voor de voorraad.Alles is aanwezig. Meteen instapbaar ..verrijdbaar Een wasbak voor de klanten. TE bezichtigen Amsterdam/Amstelveen..... Verkoopwagen 2013 Alleen reageren bij serieuze interesse. Financiering mogelijk. OG: Bod gevraagd     INV/GW: Bod gevraagd
 • Brasserie het Pakhuis in Roermond Brasserie het Pakhuis in Roermond BRASSERIE het PAKHUIS ROERSINGELPASSAGE 36, ROERMOND Centraal geïntegreerd in het moderne overdekte shoppingcenter Roercenter (www.roercenter.nl), midden in het stadcentrum van Roermond, ligt het monumentale, schitterend verbouwde achttiende-eeuwse pand waarin Brasserie het Pakhuis met op de verdiepingen de attractie Adventure Golf is gehuisv Roermond, LB INV/GW: 95.000     Huur: 3.335 /mnd.
 • (Z0504) BRASSERIE PREUF, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK (Z0504) BRASSERIE PREUF, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK Z0504 BRASSERIE PREUF, CARLEYSPASSAGE 27, VENLO-BLERICK Op zeer goede locatie in een gerenoveerd deel van het gezellige centrum van Blerick (ca. 35.000 inw., onderdeel van gemeente Venlo met ruim 100.000 inwoners) in een in 2013 opgeleverd nieuwbouwproject gevestigde ruim opgezet brasserie-restaurantbedrijf met riant terras. De indeling van dit v Venlo, LB INV/GW: 79.000     Huur: 2.895 /mnd.
 • (Z0506) EETCAF-BRASSERIE DE THUISHAVEN, HATENBOER 46 ROERMOND (Z0506) EETCAF-BRASSERIE DE THUISHAVEN, HATENBOER 46 ROER Z0506 EETCAF-BRASSERIE DE THUISHAVEN, HATENBOER 46 ROERMOND Op unieke locatie op een per brug bereikbaar eiland in de Maasplassen (Zuidplas) bij Roermond aan de haven van watersportvereniging Maas en Roer vindt men deze sfeervolle (voor iedereen toegankelijke) horecaonderneming, reeds 17 jaar eigendom van het zelfde exploitantenechtpaar. De inde Roermond, LB Huur: 1.180 /mnd.
 • (STILLE VERKOOP) Eetcaf, Grand Caf, Brasserie met groot terras in centrum grotere plaatst Drenthe. (STILLE VERKOOP) Eetcaf, Grand Caf, Brasserie met groot te Status: Te Koop Objectkenmerk: 1275 Soort object: Eet- / Grand Caf Plaats/Regio: Drenthe Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: Op aanvraag Omschrijving: Zeer sfeervol ingericht eet- en drinkcaf met een warme sfeer, gelegen in het centrum van een van de grotere plaatsen in Drenthe, met r Hoogeveen, DR INV/GW: 0
 • BRASSERIE OP ZEER TOERISTISCHE TOPLOCATIE LIMBURG BRASSERIE OP ZEER TOERISTISCHE TOPLOCATIE LIMBURG BRASSERIE OP ZEER TOERISTISCHE TOPLOCATIE LIMBURG Op een uitstekende locatie aan een plein in het centrum van een bekend Limburgs toeristenplaatsje ligt deze goed verzorgde brasserie. De indeling van dit bijzondere object dat deel uitmaakt van een rijtje authentieke, historische panden is globaal als volgt: Brasserie met een oppervlak va Midden-Limburg, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • (Z0542) IJSSALON DE WILHELMIEN, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN (Venlo)
  Gereserveerd
  (Z0542) IJSSALON DE WILHELMIEN, WILHELMINAPLEIN 9 TEGELEN Op een prima zichtlocatie aan het begin van het winkelgebied, uitkijkend op de doorgaande Grotestraat aan een ruim plein in het centrum van Tegelen (ca. 23.000 inw., gemeente Venlo ruim 100.000 inw.) bevindt zich deze eigentijdse ijssalon annex koffie- en lunchzaak. De indeling van de geheel gelijkvloers gelegen bedrijfsruimte, die deel uitmaakt va Tegelen, LB INV/GW: 79.500     Huur: 815 /mnd.
 • (Z0514) A & B GASTROBAR GROTESTRAAT CENTRUM 19, (Z0514) A & B GASTROBAR GROTESTRAAT CENTRUM 19, Z0514 A & B GASTROBAR GROTESTRAAT CENTRUM 19, VALKENBURG Op een absolute A1-locatie in het midden van de drukste toeristen- en uitgaansstraat van het bekendste toeristenstadje van zuidelijk Nederland ligt deze charmante brasserie die sinds begin 2015 met veel enthousiasme door het huidige ondernemerspaar wordt gexploiteerd. Ten gevolge van het Valkenburg, LB INV/GW: 59.000     Huur: 2.750 /mnd.
Heeft u een suggestie?