Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
15 café/restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Benidorm Levante Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie Benidorm Levante Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie In het gezellige Benidorm aan de boulevard met volledig uitzicht op de Middellandse zee, bieden wij met trots een Bar Restaurant op de drukste hoek van Levante aan. Het restaurant, met een zeer groot terras, is volledig ingericht. Op de keuken is niet bezuinigd qua apparatuur. Tijdens en nu nadat Covid op zijn 28 jun '21 Benidorm INV/GW: € 495.000     Huur: € 4.500 /mnd.
  A1 Locatie!
 • Te koop 't Ambtshuis restaurant-bistro Kesteren Te koop 't Ambtshuis restaurant-bistro Kesteren In dit historisch pand gebouwd in 1700 hebben de huidige eigenaren een bourgondisch restaurant-bistro opgezet. Het pand heeft nog steeds de historische sfeer aangevuld met de hedendaagse industriële inrichting. Het restaurant met minimaal 100 zitplaatsen en de geheel vrije tuin van 550 m2 met nog een terras aan de voorzijde van 100 m2 biedt ongeken 13 aug '21 Kesteren, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.381 /mnd.
 • Wubbolt
 • Wijn en tapasbar Wijn en tapasbar In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Zeer gezellige wijn- en tapasbar te Moraira. Onlangs heeft deze horecagelegenheid een complete metamorfose ondergaan. De locatie is zeer goed te noemen daar er een enorme voetgangersstroom dagelijks voorbij loopt. Dit bedrijf is 10 jul '21 Moraira INV/GW: € 119.500     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Echt Spaans restaurant Echt Spaans restaurant In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Vers, dat is het woord dat hier de overtoom voert. Dit oer Spaanse restaurant is geliefd bij de vele toeristen en locals in Javea. Volledig uitgerust restaurant met een zeer grote keuken en zonnig terras, gelegen aan de voet van Javea INV/GW: € 65.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Stille verkoop: bar-restaurant met camperplaatsen Stille verkoop: bar-restaurant met camperplaatsen In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Discrete verkoop! In de regio Alicante gelegen bar/restaurant met camper plaatsen (mini Camping). Dit object, met prachtig uitzicht, is volledig nieuw (enkel de buitenmuren van 1900 zijn behouden) en voldoet aan de eisen van van Alicante OG: € 300.000     INV/GW: € 120.000
 • Restaurant-karaoke-café-dancing Restaurant-karaoke-café-dancing In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. In het centrum van het altijd levendige Albir ligt deze mooie, pas verbouwde, karaoke restaurant/café/dancing. Een prachtig horecabedrijf !!! De inrichting en uitgebreide inventaris zijn zeer goed onderhouden en alles is in nieu Albir INV/GW: € 110.000     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Café-Restaurant met terras en bovenwoning Café-Restaurant met terras en bovenwoning Sfeervol en goed onderhouden café-restaurant in het centrum van het Zeeuws-Vlaamse dorp Sint Jansteen. Dit bedrijf bestaat uit een café-restaurant gedeelte met bar (10 krukken) circa 80 zitplaatsen en 2 biljarts van de biljartvereniging. Aan de zijkant bevindt zich een serre welke in gebruik is als restaurantruimte met 56 zitplaatsen. Via de serre Sint Jansteen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Wubbolt
 • Ter overname aangeboden Ter overname aangeboden Cafe/restaurant in het zonnige Zuid Spanje. Bent u op zoek naar een horeca gelegenheid waar u het wiel niet meer hoeft uit te vinden dan heeft u die nu gevonden. Ons restaurant heeft 40 zitplaatsen binnen en 24 zitplaatsen buiten op eigen overdekt terras en beschikt over alle moderne middelen en apparatuur en is volledig ingericht van kopje tot gea Turre INV/GW: € 30.000     Huur: € 800 /mnd.
 • Klasse Restaurant aan de jachthaven van Altea Mascarat Klasse Restaurant aan de jachthaven van Altea Mascarat Unieke kans. Te koop mooi en goedlopend restaurant met een zeer goede reputatie aan de Costa Blanca, direct gelegen aan de luxe jachthaven van Altea. Het restaurant is momenteel 5 dagen per week geopend van 18.30 uur tot 22.30 uur, van woensdag tot en met zondag. Maandag en Dinsdag gesloten, hier valt nog een hoop omzet te genereren want de vergunn Altea INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Stille verkoop. Stille verkoop. Horecapand met exploitatie te koop in Terneuzen. Dit karakteristieke horecapand staat te koop in één van de oudste en daarmee meteen meest sfeervolle stukjes Terneuzen. Dit stukje Terneuzen is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot een klein maar populair uitgaansgebiedje met diverse gevarieerde horecazaken. De vraagprijs voor dit p Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centrum Terneuzen. Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centr Uitgelezen kans voor uiteenlopende concepten (Food, Drinks & Events) Deze unieke horecaruimte is gelegen in lokaal 1 t/m 3 in het Arsenaalgebouw (een horeca verzamelgebouw). Het Arsenaalgebouw Terneuzen , een gewelfkazerne uit 1840, mag worden beschouwd als het meest monumentale Rijksmonument van de Scheldestad Terneuzen en is in zijn uitstrali Terneuzen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria/lunchroom/restaurant Friesland te koop pand plus bedrijf Cafetaria/lunchroom/restaurant Friesland te koop pand plus b Cafetaria/lunchroom/restaurant/terras met bovenwoning ter overname !Groot bedrijf met super omzet en grote verdienste !Het bedrijf ziet er zeer netjes uit !Het staat in de stille verkoop, bedrijf/inventaris en pand !Hogere prijsklasse.Nadere informatie te verkrijgen bij Henk Hosper, tel. 0683211647 / friesland@eigenhorecamakelaar.nl Onbekend, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Handelgigant
 • Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Café Restaurant met groot terras aan het vaarwater, gelegen aan de slagader van Giethoorn op een cruciaal zeer druk punt, in en uit het dorp, in het midden van het dorp aan het Canal bij bootverhuurders, vele parkeerplaatsen, touroperators en doorgang van de Beulakkerweide en andere vaarten naar het hart van het dorp en de Bovenweide. Terr Giethoorn, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Restaurant /café in centrum Aalten. Casco ruimte met tal van mogelijkheden om uw eigen horeca ideeën te creëren, zoals Grand-cafe, Lunchroom of Bistro. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldoende vrij en betaald parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Perceel oppervlakte is 195 m²-Horeca oppervlakte Aalten, GD OG: € 299.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Stavoren Nieuw Cafe-restaurant met woning VERHUURD Stavoren Nieuw Cafe-restaurant met woning VERHUURD NIEUW IN DE AANBIEDING - GEEN OVERNAME PRIJS !!- (cafe)- Restaurant met grote bovenwoning aan het IJsselmeer- schitterend uitzicht- het is te huur inclusief de aanwezige horeca inventaris !!-nieuwe keuken / afwaskeuken/magazijnen/spoelkeuken/toiletgroep (van 2016) !!-Ook de appartementen zijn te huur !-interessante instaphuur- zeer ruim terras- cir Stavoren, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?