Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
16 café/restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Restaurant met groot terras in Huizen Restaurant met groot terras in Huizen Unieke plek aan de haven voor diverse concepten, groot terras met uitzicht op de jachthaven. Zeker in de zomer enorme toeloop van gasten in en om de haven. Wegens gezondheidsreden moet helaas de huidige ondernemer ermee stoppen. Fantastische kans om hier te gaan ondernemen. 22 sept '22 Huizen, UT INV/GW: € 50.000     Huur: € 2.850 /mnd.
 • ID: 1564 Herberg Van Ouds ‘t Nest ID: 1564 Herberg Van Ouds ‘t Nest Deze herberg, aan de rand van het bos bestaat al sinds 1867 (!!). De toenmalige uitbater de heer Verlaan noemde het café ‘Het Horen-torren-Nest”. Later werd de naam veranderd in Stations Koffiehuis ‘de Bijenkorf”. Na drie generaties is de zaak nog enkele keren van eigenaar overgegaan voordat de huidige exploitanten in 2014 de zaak overnamen. Na een 06 sept '22 Rijswijk, ZH INV/GW: € 159.000     Huur: € 3.801,86 /mnd.
 • Banner_HorecaAdviesBureau
 • Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Dit in de regio uitstekend aangeschreven restaurant/brasserie is gelegen midden in het centrum van dit bosrijke gebied. 31 aug '22 Utrechtse Heuvelrug, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • High-end levensechte F1 race-simulatie High-end levensechte F1 race-simulatie Status: Te koop Objectkenmerk: W-1320 Bedrijfstype: Speelautomaten / aanvullend op horeca-activiteit Plaats/Regio: Emmen Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Exploitatie B.V. € 108.000 Losse activa € 88.000 Vraagprijs BOG: nvt Huurprijs pand: € 18.000 (onder voorbehoud van juistheid) Kernpunten: SimRacing is een high-end simulat 29 jul '22 Emmen, DR INV/GW: € 108.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Op een druk punt in Hilversum ligt dit restaurant op een hoek. Het heeft een terras rondom en bied de gast veel kijkplezier. Huidige ondernemer draait ? 400.000 per jaar en er zit zeker nog rek in. 30 jun '22 Hilversum, UT INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Super gezellig mooi eetcafe in Zeist! Super gezellig mooi eetcafe in Zeist! Dit uiterst sfeervol eetcafé ligt in hartje Zeist en is inmiddels een begrip geworden. Alles in dit horecabedrijf is goed onderhouden en uitgerust. Met een groot zonnig terras, en binnen alle ruimte (voor ook groepen) is dit een gegarandeerde omzet die nog steeds groeiende is. Kom kijken want dit is een unieke kans!! 27 jun '22 Zeist, UT INV/GW: € 180.000     Huur: € 3.750 /mnd.
 • Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Pand verkeerd in perfecte staat! Voorzien van alle technische eisen en prachtig afgewerkt. Nieuwe ondernemer kan er zo in, maar ook voor eventuele andere concepten makkelijk aan te passen. 16 jun '22 Maarsen, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 150.000     Huur: € 2.950 /mnd.
 • Brugman
 • Restaurant-Bistro Berg en Dal Restaurant-Bistro Berg en Dal Deze Bistro gevestigd op een perfecte stek in het toeristische dorp Berg en Dal is al jaren een begrip. Binnen heeft deze grote en gezellige Bistro minstens 85 zitplaatsen en buiten op het luxe terras voorzien van elektrische luifels en heaters nog eens 100 zitplaatsen. De parkeergelegenheid is op eigen terrein en er is een mogelijkheid om boven de Berg en Dal, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.875 /mnd.
 • Restaurant-Bistro "Schatje van Arnhem" Restaurant-Bistro "Schatje van Arnhem" Deze leuke Bistro met terras is gesitueerd in een prachtig jaren "20 pand op een mooie open locatie. De relatief jonge bevolking en de vele zelfstandigen in de directe omgeving, bieden de mogelijkheid om de gehele dag te kunnen exploiteren. Als ondernemer kun je hier echt je ei kwijt, het overleg met koffie, de lunch, het borreltje en natuurlijk he Arnhem, GD INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.285 /mnd.
 • Restaurant Bisou te Wageningen Restaurant Bisou te Wageningen Restaurant ?Bisou? is gelegen aan de markt, het horecaconcentratiegebied van Wageningen en heeft twee permanente terrassen met in totaal 100 zitplaatsen. Het restaurant (100 m2) is dus uitermate geschikt voor dag-, avond- en nachthoreca, zelfs een (franchise)formule zou zomaar passen in deze studentenstad. De keuken is goed geoutilleerd en heeft zi Wageningen, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.818 /mnd.
 • Benidorm Levante Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie Benidorm Levante Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie Bar Restaurant te Benidorm AAA Locatie In het gezellige Benidorm aan de boulevard met volledig uitzicht op de Middellandse zee, bieden wij met trots een Bar Restaurant op de drukste hoek van Levante aan. Het restaurant, met een zeer groot terras, is volledig ingericht. Op de keuken is niet bezuinigd qua apparatuur. Tijdens en nu nadat Covid op zijn Benidorm INV/GW: € 495.000     Huur: € 4.500 /mnd.
  A1 Locatie!
 • Stille verkoop. Stille verkoop. Horecapand met exploitatie te koop in Terneuzen. Dit karakteristieke horecapand staat te koop in één van de oudste en daarmee meteen meest sfeervolle stukjes Terneuzen. Dit stukje Terneuzen is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot een klein maar populair uitgaansgebiedje met diverse gevarieerde horecazaken. De vraagprijs voor dit p Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Handelgigant
 • Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centrum Terneuzen. Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centr Uitgelezen kans voor uiteenlopende concepten (Food, Drinks & Events) Deze unieke horecaruimte is gelegen in lokaal 1 t/m 3 in het Arsenaalgebouw (een horeca verzamelgebouw). Het Arsenaalgebouw Terneuzen , een gewelfkazerne uit 1840, mag worden beschouwd als het meest monumentale Rijksmonument van de Scheldestad Terneuzen en is in zijn uitstrali Terneuzen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Café Restaurant met groot terras aan het vaarwater, gelegen aan de slagader van Giethoorn op een cruciaal zeer druk punt, in en uit het dorp, in het midden van het dorp aan het Canal bij bootverhuurders, vele parkeerplaatsen, touroperators en doorgang van de Beulakkerweide en andere vaarten naar het hart van het dorp en de Bovenweide. Terr Giethoorn, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Restaurant /café in centrum Aalten. Casco ruimte met tal van mogelijkheden om uw eigen horeca ideeën te creëren, zoals Grand-cafe, Lunchroom of Bistro. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldoende vrij en betaald parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Perceel oppervlakte is 195 m²-Horeca oppervlakte Aalten, GD OG: € 299.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?