31 café/restaurant advertenties Sorteer
 • Horecagelegenheid op watersportpark de Koggeplaet Elahuizen Horecagelegenheid op watersportpark de Koggeplaet Elahuizen Eetcafé/Restaurant het Koggeschip Gevestigd in een boerderij op watersportpark de Koggeplaet in Elahuizen. Een ruime locatie met circa 50 zitplaatsen en terras met circa 25 zitplaatsen. Watersportpark de Koggeplaet Het Koggeschip bevindt zich op het recreatiepark de Koggeplaet met 135 ligplaatsen en circa 70 vakantiewoningen direct aan de Fluessen. Elahuizen, FR Huur: Op aanvraag
 • Grand Café in Schiedam Noord te koop Grand Café in Schiedam Noord te koop Dit mooie pand uit 1890 diende ooit als raadhuis en is nu een sfeervol Grandcafé/restaurant. Op de begane grond vind je de bar, de open keuken en de oude raadszaal wat nu dienst doet als restaurant. Op de 1e etage is een sfeervolle zaal met eigen bar en sanitair waardoor deze uitermate geschikt is voor vergaderingen, feesten en partijen. De onderne 31 jan '19 Schiedam, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant ter overname aangeboden Restaurant ter overname aangeboden Wegens omstandigheden wordt dit mooi ingerichte  Surinaams restaurant in hoofddorp ter overname aangeboden. Het betreft 2 gekoppelde bedrijfspanden van elk 200 vierkante meter met bovenverdiepingen. Er is een ruime koelcel, vriescel, vrieskast, professionele vaatwasser, ruime oven, en losse vrieskisten aanwezig. Voor vragen en evt. Bezichtigingen n 18 jan '19 Hoofddorp, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.178 /mnd.
 • Hotel-Restaurant aan de Rursee Hotel-Restaurant aan de Rursee Hotel-restaurant met zicht op de Rursee in een leuk, gezellig en druk bezocht toeristisch plaatsje. Restaurant met complete horecakeuken, 7 moderne hotelkamers met allen eigen badkamer (in totaal 15 bedden), groot zonnig buitenterras met uitzicht op de Rursee, eigen parking voor 8 auto’s. In de directe omgeving is een grote openbare parkeerpl 08 jan '19 Simmerath / Einruhr OG: Op aanvraag     INV/GW: € 50.000     Huur: Op aanvraag
 • Ter overname De hut in Diemen Ter overname De hut in Diemen Ter overname De Hut Diemen! Op de Muiderstraatweg 55 is na een forse verbouwing, een prachtig en sfeervol eetcafé gerealiseerd dat met dezelfde menukaart en de bijbehorende gezelligheid net zo succesvol is als De Hut in Amsterdam. Ook hier een groot terras op het trottoir voor 60 mensen en dat is in de zomer een echte lokker! Een kans voor uw horec 03 jan '19 Diemen, NH INV/GW: € 150.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Eetcafe De Hut in Amsterdam Zuid ter overname Eetcafe De Hut in Amsterdam Zuid ter overname Een kans voor uw horeca op een schitterende plek op een hoek van een van de pleinen van Amsterdam-Zuid. Het Olympiaplein verbindt de Marathonweg en de Stadionweg. Met name die laatste is goed voor diverse winkels en horecagelegenheden. Op deze plek zit al sinds 54 jaar Eetcafe de Hut, in Amsterdam best een begrip. Beroemd om zijn spareribs met spec 29 sept '18 Amsterdam, NH INV/GW: € 350.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • Zeer bekende en grote horecaonderneming te Den Haag Zeer bekende en grote horecaonderneming te Den Haag Zeer bekende en grote horecaonderneming te Den Haag. 20 dec '18 Den Haag, ZH INV/GW: € 3.000.000     Huur: Op aanvraag
 • Beuningen ter overname aangeboden Beuningen ter overname aangeboden Ter overname aangeboden café restaurant in de plaats Beuningen Gld. Het betreft een huurpand. De inventaris wordt ter overname aangeboden. 14 sept '18 Beuningen, GD INV/GW: € 32.500     Huur: € 2.500 /mnd.
 • (Z0544) CAFÉ DE KLOKKENLUIDER, GROTE MARKT 23, 5801 BK VENRAY (Z0544) CAFÉ DE KLOKKENLUIDER, GROTE MARKT 23, 5801 BK VENRA Z0544 CAFÉ DE KLOKKENLUIDER, GROTE MARKT 23, 5801 BK VENRAY Op een perfecte locatie aan het levendige terrassenplein, De Grote Markt, in het centrum van de gezellige Noord-Limburgse plaats Venray ligt dit uitstekend draaiende authentieke bruine café. De indeling van dit sfeervolle, half vrijstaande object is globaal als volgt: • Entreehal • Publiek 25 sept '18 Venray, LB Huur: € 2.900 /mnd.
 • Multifunctionele, volledig ingerichte, Horeca ca. 200m² + ijs uitgifte terras 100m² Multifunctionele, volledig ingerichte, Horeca ca. 200m² + ij Huur € 1.300,00 Discrete verkoop multifunctionele horeca - overname per direct mogelijk - toeristische stad in overijssel Wil jij je eigen Restaurant Café Lunchroom Broodjeszaak Eetcafé starten dan is dit het bedrijf wat alles te bieden heeft om je dromen waar te maken. Het bedrijf is zo ingericht dat het makkelijk om te modelleren is naar een nieu , OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • Restaurant met mooie terrastuin Restaurant met mooie terrastuin Status: Te koop Objectkenmerk: 1280 Soort object: Restaurant Plaats/Regio: Emmen Vraagprijs Inventaris/Goodwill en BOG: € 465.000,-- kk Omschrijving: Via internet is dit bedrijf eenvoudig te vinden en kan u een extra indruk en informatie geven. Onze opdrachtgever wenst het contact met u via ons kantoor te laten verlopen. Even buiten he Emmen, DR OG: € 395.000     INV/GW: € 70.000
 • Grillroom/ pizzeria met warme uitstraling in Beilen Grillroom/ pizzeria met warme uitstraling in Beilen Te koop inventaris en goodwill De eigenaar draait alweer 4 jaar naar volle tevredenheid dit restaurant, maar is op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Vier tot vijf dagen per week reist hij 160 kilometer voor zijn werk. Het bedrijf is gevestigd in een zijstraat van hartje centrum Beilen, nabij gelegen zijn parkeerplaatsen te vinden en Beilen, DR INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Ter overname restaurant in Dieren Ter overname restaurant in Dieren Ons restaurant Troya Hektor in Dieren aan de Harderwijkerweg Ter overname Binnen 50 zitplaatsen Voor terras en een achtertuin Terras Met woning boven (eigenhuisnummer) Voor meer info bel 0630938003 Huur prijs van 1773.82 is inclusief btw en huis boven het restaurant Dieren, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.773,82 /mnd.
 • Restaurant centrum Den Haag Restaurant centrum Den Haag Beste heer/ mevrouw, Hierbij bied ik mijn restaurant aan , in het centrum Den Haag. Het restaurant bevind zich met een loop afstand van het centraal station. Het restaurant zit aan de zeistraat van het plein dat dagelijks veel bezocht wordt, zowel lunch als uitgaan. In de straat van de restaurant zitten vijf discotheken. Het restaurant heeft een ve Denhaag, ZH OG: € 50.000     Huur: Op aanvraag
 • Bar Restaurant ter overname aangeboden Costa Brava Bar Restaurant ter overname aangeboden Costa Brava Bar restaurant funcionerend in Pineda de mar aan de Costa Brava. Gezellig eetcafé met terras 30 zitplaatsen, binnen 25 zitplaatsen. Complete keuken, grote opslag ruimte. Koelkasten, vriezers, koelcel, televisies, muziekinstallatie en andere apparatuur aanwezig en funcioneert. Terras is overdekt met mobiele constructie, wanden en overkapping zijn ge Pineda de mar OG: € 48.000     INV/GW: € 48.000     Huur: € 650 /mnd.
Heeft u een suggestie?