troostwijk
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
16 café/restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Echt Spaans restaurant Echt Spaans restaurant In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Vers, dat is het woord dat hier de overtoom voert. Dit oer Spaanse restaurant is geliefd bij de vele toeristen en locals in Javea. Volledig uitgerust restaurant met een zeer grote keuken en zonnig terras, gelegen aan de voet van 05 feb '21 Javea INV/GW: € 65.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Stille verkoop: bar-restaurant met camperplaatsen Stille verkoop: bar-restaurant met camperplaatsen In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Discrete verkoop! In de regio Alicante gelegen bar/restaurant met camper plaatsen (mini Camping). Dit object, met prachtig uitzicht, is volledig nieuw (enkel de buitenmuren van 1900 zijn behouden) en voldoet aan de eisen van van 29 jan '21 Alicante OG: € 300.000     INV/GW: € 120.000
 • Horecamakelaaronline
 • Cafe-restaurant Cafe-restaurant In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. Top locatie direct aan de Boulevard! Dit horecabedrijf heeft 42 zitplaatsen binnen (120m2) en een leuk terras (60m2) met 30 zitplaatsen. Het interieur heeft een gezellige huiskamersfeer en de inventaris is compleet en goed onder 29 jan '21 Altea INV/GW: € 92.500     Huur: € 850 /mnd.
 • Restaurant-karaoke-café-dancing Restaurant-karaoke-café-dancing In samenwerking met Horecaspanje.com en Hospitalitybrokerspain.com hebben wij het volgende object in de verkoop gekregen. In het centrum van het altijd levendige Albir ligt deze mooie, pas verbouwde, karaoke restaurant/café/dancing. Een prachtig horecabedrijf !!! De inrichting en uitgebreide inventaris zijn zeer goed onderhouden en alles is in nieu 29 jan '21 Albir INV/GW: € 110.000     Huur: € 2.200 /mnd.
 • ID: 2125 Tarim Uyghur Restaurant ID: 2125 Tarim Uyghur Restaurant In hartje centrum Den Haag is dit zeer ruime horecaobject ter overname. De afmetingen van dit object meet ruim 200m2 met 2 aparte zalen, naar eigen wens in te richten. Het aantal zitplaatsen in deze zalen is ongeveer 30 personen per ruimte. De keuken bestaat uit twee delen. Er zijn 2 afzuigvoorzieningen, beide met pijp boven het dak. Er is een grot 26 jan '21 OG: € 39.500     Huur: € 3.200 /mnd.
 • Café-Restaurant met terras en bovenwoning Café-Restaurant met terras en bovenwoning Sfeervol en goed onderhouden café-restaurant in het centrum van het Zeeuws-Vlaamse dorp Sint Jansteen. Dit bedrijf bestaat uit een café-restaurant gedeelte met bar (10 krukken) circa 80 zitplaatsen en 2 biljarts van de biljartvereniging. Aan de zijkant bevindt zich een serre welke in gebruik is als restaurantruimte met 56 zitplaatsen. Via de serre 07 jan '21 Sint Jansteen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Ter overname aangeboden Ter overname aangeboden Cafe/restaurant in het zonnige Zuid Spanje. Bent u op zoek naar een horeca gelegenheid waar u het wiel niet meer hoeft uit te vinden dan heeft u die nu gevonden. Ons restaurant heeft 40 zitplaatsen binnen en 24 zitplaatsen buiten op eigen overdekt terras en beschikt over alle moderne middelen en apparatuur en is volledig ingericht van kopje tot gea 05 jan '21 Turre INV/GW: € 40.000     Huur: € 800 /mnd.
 • Hevesta
 • Altea huur € 2.500,- Mooi Beach club restaurant op de 1e lijn tegen over de jachthaven. Altea huur € 2.500,- Mooi Beach club restaurant op de 1e lij Zakelijke Kans!!! Dit mooie Beach club restaurant in Altea is beschikbaar voor huur en of verkoop of huur met optie tot koop. De eigenaar is met pensioen en wil dit mooie restaurant in goede handen achterlaten voor een ondernemer met een goed concept waar hij ook aan mee wilt denken en helpen zo doet hij ook met de huur en waarborg niet te moeilijk Altea Huur: € 2.500 /mnd.
 • Klasse Restaurant aan de jachthaven van Altea Mascarat Klasse Restaurant aan de jachthaven van Altea Mascarat Unieke kans. Te koop mooi en goedlopend restaurant met een zeer goede reputatie aan de Costa Blanca, direct gelegen aan de luxe jachthaven van Altea. Het restaurant is momenteel 5 dagen per week geopend van 18.30 uur tot 22.30 uur, van woensdag tot en met zondag. Maandag en Dinsdag gesloten, hier valt nog een hoop omzet te genereren want de vergunn Altea INV/GW: € 120.000     Huur: € 1.850 /mnd.
 • Stille verkoop. Stille verkoop. Horecapand met exploitatie te koop in Terneuzen. Dit karakteristieke horecapand staat te koop in één van de oudste en daarmee meteen meest sfeervolle stukjes Terneuzen. Dit stukje Terneuzen is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot een klein maar populair uitgaansgebiedje met diverse gevarieerde horecazaken. De vraagprijs voor dit p Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centrum Terneuzen. Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centr Uitgelezen kans voor uiteenlopende concepten (Food, Drinks & Events) Deze unieke horecaruimte is gelegen in lokaal 1 t/m 3 in het Arsenaalgebouw (een horeca verzamelgebouw). Het Arsenaalgebouw Terneuzen , een gewelfkazerne uit 1840, mag worden beschouwd als het meest monumentale Rijksmonument van de Scheldestad Terneuzen en is in zijn uitstrali Terneuzen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Unieke Lunchroom / Restaurant / Pizzeria in het centrum van Beverwijk Unieke Lunchroom / Restaurant / Pizzeria in het centrum van De Omgeving: Tramonti Beverwijk is gelegen midden in het levendige centrum van Beverwijk. Recht tegenover de hoofdingang van het W.C. Beverhof. Het Horecabedrijf: Tramonti Beverwijk is gevestigd in een grondig gerenoveerde pand. De gehele inrichting is nieuw (2019) en kwalitatief van hoog niveau. Het restaurant gedeelte beschikt over 48 couverts en Beverwijk, NH INV/GW: € 144.500     Huur: € 1.795 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • Cafetaria/lunchroom/restaurant Friesland te koop pand plus bedrijf Cafetaria/lunchroom/restaurant Friesland te koop pand plus b Cafetaria/lunchroom/restaurant/terras met bovenwoning ter overname !Groot bedrijf met super omzet en grote verdienste !Het bedrijf ziet er zeer netjes uit !Het staat in de stille verkoop, bedrijf/inventaris en pand !Hogere prijsklasse.Nadere informatie te verkrijgen bij Henk Hosper, tel. 0683211647 / friesland@eigenhorecamakelaar.nl , FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Café Restaurant met groot terras aan het vaarwater, gelegen aan de slagader van Giethoorn op een cruciaal zeer druk punt, in en uit het dorp, in het midden van het dorp aan het Canal bij bootverhuurders, vele parkeerplaatsen, touroperators en doorgang van de Beulakkerweide en andere vaarten naar het hart van het dorp en de Bovenweide. Terr Giethoorn, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Restaurant /café in centrum Aalten. Casco ruimte met tal van mogelijkheden om uw eigen horeca ideeën te creëren, zoals Grand-cafe, Lunchroom of Bistro. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldoende vrij en betaald parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Perceel oppervlakte is 195 m²-Horeca oppervlakte Aalten, GD OG: € 299.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
Heeft u een suggestie?