39 café/restaurant advertenties Sorteer
 • Horeca in Tiel te koop / ter overname Horeca in Tiel te koop / ter overname Op zoek naar een instap klaar horecabedrijf op een goede locatie in een oude gezellige plaats? Dan is deze locatie aan het Korenbeursplein in Tiel wellicht iets voor u! Het restaurant is gevestigd in één van de prachtige Rijks monumentale panden op het levendige Korenbeursplein. De huidige ondernemer focust zich momenteel voornamelijk op de restaur 11 feb '18 Tiel, GD INV/GW: € 109.500     Huur: € 2.650 /mnd.
 • Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Restaurant /café in centrum Aalten. Casco ruimte met tal van mogelijkheden om uw eigen horeca ideeën te creëren, zoals Grand-cafe, Lunchroom of Bistro. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldoende vrij en betaald parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Perceel oppervlakte is 195 m²-Horeca oppervlakte 12 feb '18 Aalten, GD OG: € 380.000     INV/GW: € 0     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Mooie horeca overname in een Markant pand "volledig ingericht" Almelo Amaliaplein Mooie horeca overname in een Markant pand "volledig ing Startklare Horecavolledig ingericht in het mooiste pand van Almelo - Toplocatie - gelegen aan het drukste en leukste horeca plein van Almelo, het Amaliaplein Interesse ? Bel me voor een bezichtiging 7 dagen per week ook 's avonds. App me - 0638448844 - gerard@eigenhorecamakelaar 08 feb '18 Almelo, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe/Restaurant te koop 's Graveland € 44.750 Cafe/Restaurant te koop 's Graveland € 44.750 GERESRERVEERD! Wegens pensioen leeftijd ter overname aangeboden CafeRestaurant "Zomerlust" Zuidereinde 2 1243 KE 's Graveland./Gemeente Wijdemeren. In het mooie monumentale 's Graveland, gelegen aan het water biedt ik als uitbater met pijn aan mijn hart na 20 jaar mijn gezellige horeca A1 lokatie aan met ruimterras en parkeerplaats aan het water. W 10 okt '17 's Graveland, NH INV/GW: € 44.750     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Café - Eetcafé - Pizzeria - Restaurant in Kerkrade Café - Eetcafé - Pizzeria - Restaurant in Kerkrade In het centrum van Kerkrade, tussen een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod ligt aan de Akerstraat dit horecapand met bovenwoning waarin tot eind 2015 het plaatselijk goed bekend staande café Oud Spekhols was gevestigd. De indeling van dit tussenpand is globaal als volgt: Caféruimte van ca. 70 m² met bar Achterliggend zaaltje met een oppervlak van 05 feb '18 Kerkrade, LB OG: € 124.000     INV/GW: € 7.500     Huur: € 800 /mnd.
 • Authentiek bruin stadscafe - Limburg Authentiek bruin stadscafe - Limburg Een zeer goed bekend staand authentiek bruin stadscafé, gevestigd op een prima locatie in het levendige centrum van een Limburgse stad. De indeling van het goed onderhouden pand waarin dit gezonde bedrijf is gevestigd, is globaal als volgt: - Bruin café met een vloeroppervlak van ca. 50 m² - Keuken ter grootte van ca. 16 m² - Dubbele gescheiden w.c 03 feb '18 Venlo, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Tapasrestaurant Si Señor te Eindhoven Tapasrestaurant Si Señor te Eindhoven Omschrijving Dit sfeervol Mediterraans restaurant is gelegen aan de bourgondische Dommelstraat in Eindhoven. Het restaurant beschikt over een sfeervolle terrastuin. Het object beschikt tevens over twee inpandige appartementen en een studio. Om redenen is de exploitatie momenteel gestaakt.Indeling Het restaurant beschikt over ca. 70 couverts, daarna 20 jan '18 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Café/restaurant te koop aangeboden in Fuengirola/ malaga Café/restaurant te koop aangeboden in Fuengirola/ malaga Café restaurant op een Top locatie aan strand Fuengirola/malaga. Ik ben bereikbaar op whatsapnr: +31 6 45545777 Of via E-mail wgafaji@hotmail.com 16 jan '18 OG: Op aanvraag
 • Restaurant Charlee Browns Place Restaurant Charlee Browns Place Ter overname restaurant Charlee Browns Place .Dit gemoedelijk restaurant is al jaren een begrip in het centrum van Helmond.Het is een zeer compleet horeca bedrijf dat zich voor verschillende doeleinde leent, echter is ook het huidige concept succesvol zodat dit bedrijf instap klaar kan worden gecontinueerd.Het beschikt over een praktische indeling 09 jan '18 Helmond, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1239 HORECA/ WINKELPAND IN OUDE CENTRUM VAN LEIDSCHENDAM ID: 1239 HORECA/ WINKELPAND IN OUDE CENTRUM VAN LEIDSCHENDAM In het oude centrum van Leidschendam gelegen horecaruimte van in totaal (over 2 verdiepingen) circa 353 m². Ideaal geschikt als themarestaurant bijv. voor wereldkeuken, onbeperkt sushi, tapas, Argentijns steakhouse o.i.d. Het bedrijf is thans gesloten, maar in zijn geheel ingericht. Het pand heeft een horecabestemming mag kan ook als winkelruimte w 08 jan '18 2265 AN, ZH INV/GW: € 15.000     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Monumentaal Pand onder zadeldak tegen gepleisterde trapgevel met toppilaster en een verdiepingsvenster in het midden. Monumentaal Pand onder zadeldak tegen gepleisterde trapgevel Monumentaal Pand onder zadeldak tegen gepleisterde trapgevel met toppilaster en een verdiepingsvenster in het midden... In het hart van de Elfstedenstad Bolsward ligt dit Rijksmonument op een centraal punt in het centrum met de vele bezienswaardige en monumentale panden. Omringd door landelijke ketens en lokale ondernemers waarvan vele verweven in 26 nov '17 Bolsward, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 975 /mnd.
 • Te koop: Horecapand met bovenwoning in Haarlem Noord
  Gereserveerd
  Te koop: Horecapand met bovenwoning in Haarlem Noord Bij HorecaWinkelMakelaars te koop aangeboden een buurtcafé met woning. Wegens persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar zijn buurtcafé met woning verkopen, het ligt midden in een druk bevolkte woonwijk in Haarlem - Noord. Het bedrijf wordt gerund als bruincafé. Met een verkoopoppervlakte van ca. 75 m² is het café de ideale ruimte voor dit concept Haarlem, NH OG: € 305.000
  MET WOONRUIMTE!
 • La Suite Enschede La Suite Enschede Restaurant - Café - Lounge zaal - BarBovenstaand geeft weer dat La Suite multifunctioneel is ingesteld wat zich dan ook in de bedrijfsvoering vertaald. La Suite is eigentijds en modern ingericht je krijgt er het gevoel ik ben uit en toch thuis, je voelt je er op je gemak. Door de manager en zijn medewerkers wordt je vriendelijk ontvangen en 07 nov '17 Enschede, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.560 /mnd.
 • Grandcafé / restaurant te koop in Schiedam Grandcafé / restaurant te koop in Schiedam Dit mooie pand uit 1890 diende ooit als raadhuis en is nu een sfeervol Grandcafé/restaurant. Op de begane grond vind je de bar, de open keuken en de oude raadszaal wat nu dienst doet als restaurant. Op de 1e etage is een sfeervolle zaal met eigen bar en sanitair waardoor deze uitermate geschikt is voor vergaderingen, feesten en partijen. De onderne 23 okt '17 Schiedam, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 125.000     Huur: € 3.300 /mnd.
 • Warm ingericht café restaurant in Vlaardingen te koop Warm ingericht café restaurant in Vlaardingen te koop Bierlokaal Antonius is een mooi warm ingericht café restaurant waar bieren gecombineerd worden met een heerlijke gerechten. De onderneming heeft 170 m2 oppervlakte met 80 ruime zitplaatsen en een klassieke grote bar. De keuken is netjes en geschikt voor het voeren van een uitgebreide menukaart. Voor de gevel is er een gezellig terras met 32 stoelen 23 okt '17 Vlaardingen, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.100 /mnd.
Heeft u een suggestie?