36 café/restaurant advertenties Sorteer
 • Restaurant Chalee Browns Place Restaurant Chalee Browns Place Ter overname restaurant Chalee Browns Place .Dit gemoedelijk restaurant is al jaren een begrip in het centrum van Helmond.Het is een zeer compleet horeca bedrijf dat zich voor verschillende doeleinde leent, echter is ook het huidige concept succesvol zodat dit bedrijf instap klaar kan worden gecontinueerd.Het beschikt over een praktische indeling w 09 jan '18 Helmond, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID: 1239 HORECA/ WINKELPAND IN OUDE CENTRUM VAN LEIDSCHENDAM ID: 1239 HORECA/ WINKELPAND IN OUDE CENTRUM VAN LEIDSCHENDAM In het oude centrum van Leidschendam gelegen horecaruimte van in totaal (over 2 verdiepingen) circa 353 m². Ideaal geschikt als themarestaurant bijv. voor wereldkeuken, onbeperkt sushi, tapas, Argentijns steakhouse o.i.d. Het bedrijf is thans gesloten, maar in zijn geheel ingericht. Het pand heeft een horecabestemming mag kan ook als winkelruimte w 08 jan '18 2265 AN, ZH INV/GW: € 15.000     Huur: € 3.500 /mnd.
 • Monumentaal Pand onder zadeldak tegen gepleisterde trapgevel met toppilaster en een verdiepingsvenster in het midden. Monumentaal Pand onder zadeldak tegen gepleisterde trapgevel Monumentaal Pand onder zadeldak tegen gepleisterde trapgevel met toppilaster en een verdiepingsvenster in het midden... In het hart van de Elfstedenstad Bolsward ligt dit Rijksmonument op een centraal punt in het centrum met de vele bezienswaardige en monumentale panden. Omringd door landelijke ketens en lokale ondernemers waarvan vele verweven in 26 nov '17 Bolsward, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 975 /mnd.
 • Te koop: Horecapand met bovenwoning in Haarlem Noord
  Gereserveerd
  Te koop: Horecapand met bovenwoning in Haarlem Noord Bij HorecaWinkelMakelaars te koop aangeboden een buurtcafé met woning. Wegens persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar zijn buurtcafé met woning verkopen, het ligt midden in een druk bevolkte woonwijk in Haarlem - Noord. Het bedrijf wordt gerund als bruincafé. Met een verkoopoppervlakte van ca. 75 m² is het café de ideale ruimte voor dit concept Haarlem, NH OG: € 305.000
  MET WOONRUIMTE!
 • La Suite Enschede La Suite Enschede Restaurant - Café - Lounge zaal - BarBovenstaand geeft weer dat La Suite multifunctioneel is ingesteld wat zich dan ook in de bedrijfsvoering vertaald. La Suite is eigentijds en modern ingericht je krijgt er het gevoel ik ben uit en toch thuis, je voelt je er op je gemak. Door de manager en zijn medewerkers wordt je vriendelijk ontvangen en 07 nov '17 Enschede, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.560 /mnd.
 • Mc Wok Hengelo (O) Beste "Thuisbezorgd" recensies 2017 Mc Wok Hengelo (O) Beste "Thuisbezorgd" recensies Serveert lunch, diner, koffie en dranken Topwok! Echt helemaal top altijd tevreden en super lekker eten ?en zeker vriendelijk personeel Echt een top zaak"allemaal dik voor elkaar Geweldig!!! Heerlijk vers eten en supergastvrij en gezellig!!Echt een aanrader Lekker eten.. Leuke mensen!! Ik heb er heerlijk gegeten veel voor weinig en super goed,helaa 06 nov '17 Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Grandcafé / restaurant te koop in Schiedam Grandcafé / restaurant te koop in Schiedam Dit mooie pand uit 1890 diende ooit als raadhuis en is nu een sfeervol Grandcafé/restaurant. Op de begane grond vind je de bar, de open keuken en de oude raadszaal wat nu dienst doet als restaurant. Op de 1e etage is een sfeervolle zaal met eigen bar en sanitair waardoor deze uitermate geschikt is voor vergaderingen, feesten en partijen. De onderne 23 okt '17 Schiedam, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 125.000     Huur: € 3.300 /mnd.
 • Warm ingericht café restaurant in Vlaardingen te koop Warm ingericht café restaurant in Vlaardingen te koop Bierlokaal Antonius is een mooi warm ingericht café restaurant waar bieren gecombineerd worden met een heerlijke gerechten. De onderneming heeft 170 m2 oppervlakte met 80 ruime zitplaatsen en een klassieke grote bar. De keuken is netjes en geschikt voor het voeren van een uitgebreide menukaart. Voor de gevel is er een gezellig terras met 32 stoelen 23 okt '17 Vlaardingen, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.100 /mnd.
 • Pachter gezocht voor Westlands (Eet)Café Pachter gezocht voor Westlands (Eet)Café (Eet)Café De Luifel is een van de oudste café’s van Poeldijk. De eerste hapjes en drankjes gingen hier namelijk in 1933 al als zoete broodjes over de toonbank. Ondanks het veranderen van de tijd - en daarmee ook het interieur - is het karakteristieke uiterlijk van het pand behouden gebleven. Voor dit mooie zeer ruime (Eet)Café zoeken we een pachter 23 okt '17 Poeldijk, ZH INV/GW: € 20.000     Pacht: € 4.995 /mnd.
 • Cafe/Rest De Boemerang Cafe/Rest De Boemerang Te koop, Café-Restaurant met ruim terras in de wijk Maandereng in Ede. Locatie:-Gelegen in de wijk Maandereng.-Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Het pand en inventaris verkeren in goede staat.-Bedrijf fungeert op dit moment als Café. -Dit bedrijf heeft een horeca oppervlakte van ca. 160 m².-Dit Ca Ede, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: € 79.750     Huur: € 2.300 /mnd.
 • Cafe/Restaurant te koop 's Graveland € 44.750 Cafe/Restaurant te koop 's Graveland € 44.750 Wegens pensioen leeftijd ter overname aangeboden CafeRestaurant "Zomerlust" Zuidereinde 2 1243 KE 's Graveland./Gemeente Wijdemeren. In het mooie monumentale 's Graveland, gelegen aan het water biedt ik als uitbater met pijn aan mijn hart na 20 jaar mijn gezellige horeca A1 lokatie aan met ruimterras en parkeerplaats aan het water. Wij zijn gelegen 10 okt '17 's Graveland, NH INV/GW: € 44.750     Huur: € 1.750 /mnd.
 • VERKOCHT VERKOCHT SUPER KANT EN KLARE HORECA GOED GESITUEERD EN VAN ALLES VOORZIEN ! Hengelo (O), OV OG: Op aanvraag     INV/GW: € 85.000     Huur: € 3.000 /mnd.
  Verkocht!
 • Bar & Burgers in Sittard - Limburg Bar & Burgers in Sittard - Limburg Studio 54 Bar & Burgers is dé interpretatie van een burgerbar gelegen in het centrum van Sittard in de nostalgische Putstraat. Gepositioneerd in een industrieel decor met warme hout elementen, wat voor een intieme en gezellige sfeer zorgt. De exploitatie laat ieder jaar een goede groei zien en is prima renderend. De huidige eigenaren Sittard, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.650 /mnd.
 • Café Restaurant te huur aan drukke weg tussen Terneuzen en Hulst. Café Restaurant te huur aan drukke weg tussen Terneuzen en H Unieke kans voor horecapioniers!Klik hier: Film locatie en exploitatie.Een geweldig horecapand, op een bijzondere zichtlocatie nabij Terneuzen; dit pand heeft alles in zich om een succesvolle start in de horeca te kunnen maken. Het pand is instapklaar, gunstig gelegen en biedt de mogelijkheid om wonen en werken optimaal te combineren. Juist voor ko Zaamslag (Terneuzen), ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
BOV vert
Heeft u een suggestie?