Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
14 café/restaurant advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Indisch Eethuis ter overname Indisch Eethuis ter overname Dit leuke Eethuis-Bistro met terras is gesitueerd in een prachtig jaren "20 pand op een mooie open locatie. Momenteel is hier een succesvol Indisch Eethuis gevestigd en serveert men authentieke Indische gerechten. Ook als afhaal-locatie heeft dit eethuis aan de doorgaande weg net buiten het centrum zijn plaats verworven bij de gasten. De relatief j 08 dec '22 Arnhem, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.300 /mnd.
 • Prachtige A1 Locatie !!! Prachtige A1 Locatie !!! In het bruisende hart van Amersfoort ligt dit mooie restaurant top een A1 locatie. Het karakteristieke pand heeft een zonnig terras en zeer veel ruimte binnen. Het bied ruimte voor vele concepten en eventueel franchise nemers. Zeer nette toiletgroepen en voldoende opslagruimtes. Het restaurant kijkt aan de voorkant vanuit eigen terras uit op het ma 21 okt '22 Amersfoort, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 225.000     Huur: € 5.100 /mnd.
 • Handelgigant
 • Te Koop Greenz&Grainz in Made Te Koop Greenz&Grainz in Made EERLIJK, DUURZAAM EN VERS Wij willen dat het voor iedereen in Nederland mogelijk is om gemakkelijk een gezond alternatief te hebben voor fastfood. Onze kernwaarden zijn: Rijk & vol voedzame versheid, Eerlijk en Duurzaam. 12 okt '22 Made, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 79.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • In de lente knallen! In prijs verlaagd! In de lente knallen! In prijs verlaagd! Unieke plek aan de haven voor diverse concepten, groot terras met uitzicht op de jachthaven. Zeker in de zomer enorme toeloop van gasten in en om de haven. Wegens gezondheidsreden moet helaas de huidige ondernemer ermee stoppen. Fantastische kans om hier te gaan ondernemen. 22 sept '22 Huizen, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 2.850 /mnd.
 • ID: 1564 Herberg Van Ouds ‘t Nest ID: 1564 Herberg Van Ouds ‘t Nest Deze herberg, aan de rand van het bos bestaat al sinds 1867 (!!). De toenmalige uitbater de heer Verlaan noemde het café ‘Het Horen-torren-Nest”. Later werd de naam veranderd in Stations Koffiehuis ‘de Bijenkorf”. Na drie generaties is de zaak nog enkele keren van eigenaar overgegaan voordat de huidige exploitanten in 2014 de zaak overnamen. Na een 06 sept '22 Rijswijk, ZH INV/GW: € 159.000     Huur: € 3.801,86 /mnd.
 • Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Dit in de regio uitstekend aangeschreven restaurant/brasserie is gelegen midden in het centrum van dit bosrijke gebied. 31 aug '22 Utrechtse Heuvelrug, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Op een druk punt in Hilversum ligt dit restaurant op een hoek. Het heeft een terras rondom en bied de gast veel kijkplezier, terras eventueel nog uit te breiden. Pand heeft een lage huur voor deze locatie. Huidige ondernemer draait ? 400.000 per jaar en er zit zeker nog rek in. Echt een pand waar heel veel winst valt te behalen. Hilversum, UT INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • Super gezellig mooi eetcafe in Zeist! Super gezellig mooi eetcafe in Zeist! Dit uiterst sfeervol eetcafé ligt in hartje Zeist en is inmiddels een begrip geworden. Alles in dit horecabedrijf is goed onderhouden en uitgerust. Met een groot zonnig terras, en binnen alle ruimte (voor ook groepen) is dit een gegarandeerde omzet die nog steeds groeiende is. Kom kijken want dit is een unieke kans!! Zeist, UT INV/GW: € 180.000     Huur: € 3.750 /mnd.
 • Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Prachtige wijnbar in hartje Maarsen Pand verkeerd in perfecte staat! Voorzien van alle technische eisen en prachtig afgewerkt. Nieuwe ondernemer kan er zo in, maar ook voor eventuele andere concepten makkelijk aan te passen. Maarsen, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: € 150.000     Huur: € 2.950 /mnd.
 • Stille verkoop. Stille verkoop. Horecapand met exploitatie te koop in Terneuzen. Dit karakteristieke horecapand staat te koop in één van de oudste en daarmee meteen meest sfeervolle stukjes Terneuzen. Dit stukje Terneuzen is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot een klein maar populair uitgaansgebiedje met diverse gevarieerde horecazaken. De vraagprijs voor dit p Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centrum Terneuzen. Goede locatie in prachtig historisch gebouw te huur in centr Uitgelezen kans voor uiteenlopende concepten (Food, Drinks & Events) Deze unieke horecaruimte is gelegen in lokaal 1 t/m 3 in het Arsenaalgebouw (een horeca verzamelgebouw). Het Arsenaalgebouw Terneuzen , een gewelfkazerne uit 1840, mag worden beschouwd als het meest monumentale Rijksmonument van de Scheldestad Terneuzen en is in zijn uitstrali Terneuzen, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Cafe / Restaurant / Terras aan vaarwater Giethoorn Café Restaurant met groot terras aan het vaarwater, gelegen aan de slagader van Giethoorn op een cruciaal zeer druk punt, in en uit het dorp, in het midden van het dorp aan het Canal bij bootverhuurders, vele parkeerplaatsen, touroperators en doorgang van de Beulakkerweide en andere vaarten naar het hart van het dorp en de Bovenweide. Terr Giethoorn, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Horerca-Spanje
 • Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Casco horecaruimte in centrum Aalten Te koop/te huur, Restaurant /café in centrum Aalten. Casco ruimte met tal van mogelijkheden om uw eigen horeca ideeën te creëren, zoals Grand-cafe, Lunchroom of Bistro. Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldoende vrij en betaald parkeergelegenheid in de omgeving. Object gegevens:-Perceel oppervlakte is 195 m²-Horeca oppervlakte Aalten, GD OG: € 299.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.500 /mnd.
 • Stavoren Nieuw Cafe-restaurant met woning VERHUURD Stavoren Nieuw Cafe-restaurant met woning VERHUURD NIEUW IN DE AANBIEDING - GEEN OVERNAME PRIJS !!- (cafe)- Restaurant met grote bovenwoning aan het IJsselmeer- schitterend uitzicht- het is te huur inclusief de aanwezige horeca inventaris !!-nieuwe keuken / afwaskeuken/magazijnen/spoelkeuken/toiletgroep (van 2016) !!-Ook de appartementen zijn te huur !-interessante instaphuur- zeer ruim terras- cir Stavoren, FR INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?