21 eetcafe advertenties Sorteer
 • Cafe De Hoeck, Ibiza (Spanje) ter overname Cafe De Hoeck, Ibiza (Spanje) ter overname Op het prachtige eiland Ibiza, vlakbij Ibiza stad ligt deze oer gezellige Hollandse bruine kroeg. Café De Hoeck gelegen aan de Carrer de Formentera vlakbij Playa de ses Figueretes een van de populaire stranden van Ibiza , staat te koop. Ibiza is een Spaans eiland behorend tot de Balearen groep en is een zeer geliefde vakantiebestemming en bekend ge 07 mrt '20 Eivissa Huur: € 1.500 /mnd.
 • Bistro / Eetcafé te Leusden Bistro / Eetcafé te Leusden Te Leusden in het winkelcentrum Hamershof word ter overname aangeboden een gezellig ingerichte bistro / eetcafé.(Eetcafé de Kooiker)Het winkelcentrum word dagelijks bezocht door enkele duizenden bezoekers uit Leusden en naaste omgeving. Het bedrijf is centraal gelegen nabij de parkeergarage waar gratis geparkeerd kan worden. Het eetcafé heeft ca 40 02 mrt '20 Leusden, UT INV/GW: € 35.000     Huur: € 2.800 /mnd.
 • Restaurant/Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Restaurant/Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Restaurant/Eetcafé The Coach House Inn te koop. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Raaks zorgt voor een continuïtei 31 jan '20 Haarlem, NH INV/GW: € 49.500     Huur: € 2.943 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Eetcafé met Terras en Bezorgservice Eetcafé met Terras en Bezorgservice 0546 - 76 91 94 Grotestraat 107, Almelo wilhelmus.almelo@gmail.com Door de bezorgservice en mogelijkheid tot afhalen kan dit bedrijf deels doordraaien en tegemoetkomen aan de wensen van haar klanten 7 dagen per week ! Onderstaand de Link naar THUISBEZORGD of bel 0546-769194 Grotestraat 107, Almelo https://www.thuisbezorgd.nl/wilhelmus-eethui 18 mrt '20 Almelo, OV INV/GW: € 27.500     Huur: Op aanvraag
 • Bar van Siem in Leiden te koop Bar van Siem in Leiden te koop Dit eigenwijze barretje is gelegen op de rand van Leiden, net voorbij het Cronesteyn park. Een heerlijk plekje met een fijn terras aan het water en een kleine eetkamer met open keuken. Dit alles gecombineerd met een vrolijke wereldse uitstraling maakt dat menig Leidenaar hier even komt ontsnappen uit de drukte van de stad en het dagelijks leven. Zo 09 mrt '20 Leiden, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 2.600 /mnd.
 • T.O.A.Eetcafe T Jordaantje Benidorm T.O.A.Eetcafe T Jordaantje Benidorm Eetcafe T Jordaantje is een begrip in Benidorm, gelegen bij het Levante Strand en Oude Centrum, in Nederlands en Belgische Buurt Uitstekend geschikt voor een Horeca Koppel, Wij hebben een trouwe klantenkring in de afgelopen 7 jaar opgebouwd. Zie ook onze FB Pagina CafetJordaantjeBenidorm Gelegen naast Hollandse supermarkt Cervantes Eetcafe T Jordaa 11 jan '20 Benidorm INV/GW: € 49.000     Huur: € 726 /mnd.
 • Eetcafé in het historisch centrum Eetcafé in het historisch centrum Een mooie locatie in het historisch centrum van Naaldwijk. Deze exploitatie is momenteel een shoarma formule met pizza afhaal en bezorgdienst. De vergunningen zijn volledig en bieden mogelijkheid tot uitbreiding daar de zaak nu beperkt open is. De inventaris is goed onderhouden en verkeert in prima staat. De totale oppervlakte is ca 150 m2. 07 jan '20 Naaldwijk, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.657 /mnd.
 • Eterij & Tapperij De Kruin, een gezellig eetcafé net even boven Rotterdam. Thans 60 zitplaatsen buiten ( hele dag zon ) maar uit te breiden naar 100 zitplaatsen. Geen brouwerij verplichtingen wel speelautomaten verplichting. Er is reeds een professionele keuken aanwezig maar word niet gebruikt wegens het tekort aan goede keuken medewerkers. Binnen Bergschenhoek, ZH INV/GW: € 169.500     Huur: € 4.500 /mnd.
 • Eetcafé Burgers, te koop Eetcafé Burgers, te koop Verkocht!! Deze prachtig ingerichte zaak met bovenwoning is zeker een bezichtiging waard. Het zit aan de gerenoveerde markt bij de IJsfontein van beeldend kunstenaar Birthe Leemeijer en is onderdeel van het 11fountainsproject. De fontein is geen dag hetzelfde. IJsbloemen, -baarden en -patronen worden het ene moment gevormd om het volgende moment we Dokkum, FR
 • Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Deventer Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum VERKOCHT Op een driesprong aan de doorgaande weg vanuit het centrum en op een steenworp van openbaar vervoer vindt je het gezelligste eetcafé "De Huiskamer" van Deventer met wel 30 zitplaatsen een gezellige bar leuk terras, kleine maar zeer functionele keuken met uitgifteluik naar buiten. Ovename prijs in overleg Het bedrijf bes Deventer, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Te huur in centrum Maastricht leuke horecazaak zonder overname. Te huur in centrum Maastricht leuke horecazaak zonder overna Deze zaak is bijna instapklaar, er is een complete keuken aanwezig inclusief alle materialen; zelfs de tafels en stoelen staan er nog in! U hoeft alleen maar de zaak in te richten naar uw eigen wensen en kleuren en u kunt binnen enkele dagen uw eigen horecazaak beginnen. Deze locatie is ideaal voor een grillroom, sushi restaurant, Grieks restaurant Maastricht, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafe Leuk te Rotterdam Eetcafe Leuk te Rotterdam Horecaadviesbureau.nl heeft dit pareltje in de verkoop gekregen op een mooie hoeklocatie in Rotterdam Blijdorp Eetcafe Leuk is een begrip met zijn prachtige grote hoekterras.. Over de jaren is alles verbouwd. Grote kelder alwaar de voorraden kunnen worden opgeslagen alsmede het terras. 60 zitplaatsen buiten in de volledige zon. Binnen heeft het 24 Rotterdam, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 750 /mnd.
 • Verkocht Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Verkocht Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Te koop, sfeervol eetcafé met terras. Gelegen aan het water in de omgeving Aalten. Vanwege de unieke ligging en combinatie van het natuurgebied en cultuurhistorie wordt deze plek door vele toeristen en dagjesmensen bezocht. Voor fiets en wandelroutes of gewoon voor een gezellig kop koffie of een diner voor twee. Locatie:-Gelegen in het buite Aalten, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) Horecaadviesbureau.nl heeft een zeer goedlopend eetcafé in de verkoop gekregen in de Hoeksche Waard, Zuid Holland. Het eetcafé word verkocht inclusief onroerend goed. Hogere prijsklasse ! Daar we dit object in discrete verkoop hebben word uitsluitend informatie verstrekt bij ons op kantoor onder tekening van een geheimhouding verklaring alwaar alle Hoeksche Waard, ZH OG: € 1.100.000     INV/GW: € 1.700.000
 • Groningen - B&B (eet) Café "Reiderland"  Bed & Breakfast met Horeca Exploitatie Groningen - B&B (eet) Café "Reiderland" Bed & Brea Op de grens met onze oosterburen Duitsland, direct aan de A7 is B&B (eet)café "Reiderland" gevestigd.Een multi functionele horecagelegenheid in het centrum van het dorp, op loopafstand van kuurcentrum Fontana Resort (met 220.000 bezoekers per jaar). Bad Nieuweschans is een vestingdorp met een historische kern en monumentale gebouwen. Ook Bad Nieuweschans, GR OG: € 395.000     INV/GW: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?