22 eetcafe advertenties Sorteer
 • T.O.A.Eetcafe T Jordaantje Benidorm T.O.A.Eetcafe T Jordaantje Benidorm Eetcafe T Jordaantje is een begrip in Benidorm, gelegen bij het Levante Strand en Oude Centrum, in Nederlands en Belgische Buurt Uitstekend geschikt voor een Horeca Koppel, Wij hebben een trouwe klantenkring in de afgelopen 7 jaar opgebouwd. Zie ook onze FB Pagina CafetJordaantjeBenidorm Gelegen naast Hollandse supermarkt Cervantes Eetcafe T Jordaa 11 jan '20 Benidorm INV/GW: € 49.000     Huur: € 726 /mnd.
 • Surinaams eethuis te Schiedam Surinaams eethuis te Schiedam Nieuw gestart Surinaams eethuisje heeft Horecaadviesbureau.nl in de verkoop gekregen. Alles is erin verbouwd en heeft geresulteerd in een mooi bedrijf. U kunt er maaltijden of broodjes afhalen maar werken ook met thuisbezorgd.nl Er zit een financiering op en kan overgenomen worden. Dus met redelijk weinig eigen middelen kunt u dit bedrijf voortzett 12 jan '20 Schiedam, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.500 /mnd.
 • Eetcafé in het historisch centrum Eetcafé in het historisch centrum Een mooie locatie in het historisch centrum van Naaldwijk. Deze exploitatie is momenteel een shoarma formule met pizza afhaal en bezorgdienst. De vergunningen zijn volledig en bieden mogelijkheid tot uitbreiding daar de zaak nu beperkt open is. De inventaris is prima en ook goed onderhouden. 07 jan '20 Naaldwijk, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 2.657 /mnd.
 • Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Eetcafé The Coach House Inn te koop. Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Raaks zorgt voor een continuïteit aan passa Haarlem, NH INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.943 /mnd.
 • Eetcafe te koop in Den Haag Eetcafe te koop in Den Haag Dit gezellige eetcafé in Den Haag, is een gezellig bruin café in de Reinkenstraat met eerlijke producten, wisselende specialiteiten en een diversiteit aan dranken. Eetcafé Foots staat daarnaast bekend om de lekkere saté en optredens van uiteenlopende artiesten. Dit eetcafé ligt aan de altijd gezellige en levendige Reinkenstraat in de wijk Duinoord 17 dec '19 Den Haag, ZH INV/GW: € 99.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • Eterij & Tapperij De Kruin, een gezellig eetcafé net even boven Rotterdam. Thans 60 zitplaatsen buiten ( hele dag zon ) maar uit te breiden naar 100 zitplaatsen. Geen brouwerij verplichtingen wel speelautomaten verplichting. Er is reeds een professionele keuken aanwezig maar word niet gebruikt wegens het tekort aan goede keuken medewerkers. Binnen 07 okt '19 Bergschenhoek, ZH INV/GW: € 169.500     Huur: € 4.500 /mnd.
 • Eetcafé Burgers, te koop Eetcafé Burgers, te koop Verkocht!! Deze prachtig ingerichte zaak met bovenwoning is zeker een bezichtiging waard. Het zit aan de gerenoveerde markt bij de IJsfontein van beeldend kunstenaar Birthe Leemeijer en is onderdeel van het 11fountainsproject. De fontein is geen dag hetzelfde. IJsbloemen, -baarden en -patronen worden het ene moment gevormd om het volgende moment we 14 aug '19 Dokkum, FR
 • Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Deventer Eetcafé op driesprong aan doorgaande weg vanuit het centrum Op een driesprong aan de doorgaande weg vanuit het centrum en op een steenworp van openbaar vervoer vindt je het gezelligste eetcafé "De Huiskamer" van Deventer met wel 30 zitplaatsen een gezellige bar leuk terras, kleine maar zeer functionele keuken met uitgifteluik naar buiten. Ovename prijs in overleg Het bedrijf bestaat 15 jaa 08 aug '19 Deventer, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Te huur in centrum Maastricht leuke horecazaak zonder overname. Te huur in centrum Maastricht leuke horecazaak zonder overna Deze zaak is bijna instapklaar, er is een complete keuken aanwezig inclusief alle materialen; zelfs de tafels en stoelen staan er nog in! U hoeft alleen maar de zaak in te richten naar uw eigen wensen en kleuren en u kunt binnen enkele dagen uw eigen horecazaak beginnen. Deze locatie is ideaal voor een grillroom, sushi restaurant, Grieks restaurant 06 aug '19 Maastricht, LB INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Eetcafe Leuk te Rotterdam Eetcafe Leuk te Rotterdam Horecaadviesbureau.nl heeft dit pareltje in de verkoop gekregen op een mooie hoeklocatie in Rotterdam Blijdorp Eetcafe Leuk is een begrip met zijn prachtige grote hoekterras.. Over de jaren is alles verbouwd. Grote kelder alwaar de voorraden kunnen worden opgeslagen alsmede het terras. 60 zitplaatsen buiten in de volledige zon. Binnen heeft het 24 Rotterdam, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 750 /mnd.
 • Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstraat t.o. het Theaterhotel Almelo Unieke Koffie & Eethuis op mooie hoeklocatie in de Hoofdstra Koffie & Eethuis Wilhelmus Dit mooie Koffiehuis Eethuis Eetcafé Restaurant Brasserie met een "duitse twist" is in 2014 opgestart en is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een grote kring vaste gasten die hier regelmatig aankomen voor een heerlijk Onbijt, Lunch, Diner of voor een tussendoortje een praatje een terrasje, ko Almelo, OV INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 850 /mnd.
 • Verkocht Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Verkocht Sfeervol eetcafé met terras in de omgeving Aalten Te koop, sfeervol eetcafé met terras. Gelegen aan het water in de omgeving Aalten. Vanwege de unieke ligging en combinatie van het natuurgebied en cultuurhistorie wordt deze plek door vele toeristen en dagjesmensen bezocht. Voor fiets en wandelroutes of gewoon voor een gezellig kop koffie of een diner voor twee. Locatie:-Gelegen in het buite Aalten, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) T.k.a. eetcafé incl. onroerend goed (discreet) Horecaadviesbureau.nl heeft een zeer goedlopend eetcafé in de verkoop gekregen in de Hoeksche Waard, Zuid Holland. Het eetcafé word verkocht inclusief onroerend goed. Hogere prijsklasse ! Daar we dit object in discrete verkoop hebben word uitsluitend informatie verstrekt bij ons op kantoor onder tekening van een geheimhouding verklaring alwaar alle Hoeksche Waard, ZH OG: € 1.100.000     INV/GW: € 1.700.000
 • Groningen - B&B (eet) Café "Reiderland"  Bed & Breakfast met Horeca Exploitatie Groningen - B&B (eet) Café "Reiderland" Bed & Brea Op de grens met onze oosterburen Duitsland, direct aan de A7 is B&B (eet)café "Reiderland" gevestigd.Een multi functionele horecagelegenheid in het centrum van het dorp, op loopafstand van kuurcentrum Fontana Resort (met 220.000 bezoekers per jaar). Bad Nieuweschans is een vestingdorp met een historische kern en monumentale gebouwen. Ook Bad Nieuweschans, GR OG: € 395.000     INV/GW: Op aanvraag
 • Pand Eetcafe/snackbar te koop Pand Eetcafe/snackbar te koop Het pand bevindt zichTussen diversen campings en parken . Het prachtige grote strand op 10 min. afstand .mag 7 dagen open het gehele jaar. Ouddorp, ZH OG: Bod gevraagd     INV/GW: € 0
Heeft u een suggestie?