3 catering advertenties Sorteer
  • Maaltijdspecialist in Dieren Maaltijdspecialist in Dieren Te koop, Maaltijdspecialist in Dieren Een goedlopende winkel met een open keuken waar op dit moment diverse maaltijden , grillproducten, broodjes, barbecuevlees en salades worden verkocht. Daarnaast is er een goedlopende catering met nog volop groeimogelijkheden. Locatie: - Gelegen in het centrum - Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving. 20 nov '19 Dieren, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.140 /mnd.
  • ID: 1506 Cateringunit / Productieruimte ID: 1506 Cateringunit / Productieruimte Op bedrijventerrein Cronesteijn in Leiden in de buurt “Gasthuiswijk” ligt deze cateringunit/ productieruimte. Deze unit wordt nu gebruikt als banketbakkerij, maar kan op verschillende manieren worden ingevuld. De Rooseveltstraat is een goede locatie aan de rand van de Leidse binnenstad. Ideaal voor diverse aanbieders van producten en diensten in de 19 nov '19 Leiden, ZH OG: € 69.500     Huur: € 1.400 /mnd.
  • Goed lopende CATERINGZAAK Arnhem ter overname! Goed lopende CATERINGZAAK Arnhem ter overname! BRANCHE EN VESTIGINGSPLAATS Het betreft een eenmanszaak die ruim 35 jaar gevestigd is in Arnhem, waarvan de laatste 15 jaar uitsluitend gericht op catering. REDEN VERKOOP Vanwege een gevorderde leeftijd en gebrek aan opvolging wordt de zaak ter overname aangeboden. De ondernemer is meer dan bereid om een opvolger in te werken en te trainen, zodat e Arnhem, GD

Heeft u een suggestie?