Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 catering advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Productie Productie Deze productiekeuken is voor vele doeleinden geschikt. De afgelopen jaren heeft het dienst gedaan als voorbereidingskeuken voor een kleine cateraar. Maar de ruimte kan net zo goed dienst doen als bedrijfsruimte voor een (horeca) groothandel of als productiekeuken voor het maken van afhaalmaaltijden. Kortom er is veel mogelijk in dit pand! Bij binne 27 jul '20 Abcoude, UT INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 900 /mnd.
    Nieuwe advertentie!
  • ID 1518 Cateringkeuken Bergabacht ID 1518 Cateringkeuken Bergabacht Deze grote, volledig ingerichte productiekeuken is voor vele doeleinden geschikt. De afgelopen jaren heeft het dienst gedaan als voorbereidingskeuken voor een grote cateraar, daarvoor was het een productiekeuken ten behoeve van maaltijden voor verzorgingstehuizen. Maar de ruimte kan net zo goed dienst doen als bedrijfsruimte voor een (horeca) groot 15 apr '20 Bergambacht, ZH Huur: € 5.000 /mnd.
  • Wubbolt
  • Goed lopende CATERINGZAAK Arnhem ter overname! Goed lopende CATERINGZAAK Arnhem ter overname! BRANCHE EN VESTIGINGSPLAATS Het betreft een eenmanszaak die ruim 35 jaar gevestigd is in Arnhem, waarvan de laatste 15 jaar uitsluitend gericht op catering. REDEN VERKOOP Vanwege een gevorderde leeftijd en gebrek aan opvolging wordt de zaak ter overname aangeboden. De ondernemer is meer dan bereid om een opvolger in te werken en te trainen, zodat e Arnhem, GD

Heeft u een suggestie?