3 catering advertenties Sorteer
  • ID 1518 Cateringkeuken Bergabacht ID 1518 Cateringkeuken Bergabacht Deze grote, volledig ingerichte productiekeuken is voor vele doeleinden geschikt. De afgelopen jaren heeft het dienst gedaan als voorbereidingskeuken voor een grote cateraar, daarvoor was het een productiekeuken ten behoeve van maaltijden voor verzorgingstehuizen. Maar de ruimte kan net zo goed dienst doen als bedrijfsruimte voor een (horeca) groot 15 apr '20 Bergambacht, ZH Huur: € 5.000 /mnd.
  • Maaltijdspecialist in Dieren Maaltijdspecialist in Dieren Te koop, Maaltijdspecialist in Dieren Een goedlopende winkel met een open keuken waar op dit moment diverse maaltijden , grillproducten, broodjes, barbecuevlees en salades worden verkocht. Daarnaast is er een goedlopende catering met nog volop groeimogelijkheden. Locatie: - Gelegen in het centrum - Voldoende vrij parkeergelegenheid in de omgeving. Dieren, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.140 /mnd.
  • Goed lopende CATERINGZAAK Arnhem ter overname! Goed lopende CATERINGZAAK Arnhem ter overname! BRANCHE EN VESTIGINGSPLAATS Het betreft een eenmanszaak die ruim 35 jaar gevestigd is in Arnhem, waarvan de laatste 15 jaar uitsluitend gericht op catering. REDEN VERKOOP Vanwege een gevorderde leeftijd en gebrek aan opvolging wordt de zaak ter overname aangeboden. De ondernemer is meer dan bereid om een opvolger in te werken en te trainen, zodat e Arnhem, GD

Heeft u een suggestie?