troostwijk
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 grand-café advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Horeca bedrijf ter overname in Schijndel Horeca bedrijf ter overname in Schijndel Café en zaal de HeerenMeester aan de Boschweg te Schijndel is gevestigd aan de rand van Schijndel. In dit gezellig borrelcafé kun je proeven en praten, genieten op het terras en feesten in de grote zaal. Het bedrijf ziet er zeer netjes verzorgd uit, voldoet aan de laatste eisen en heeft een zaal waar menig ondernemer jaloers op zal zijn. De zaal be 14 jan '21 Schijndel, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.500 /mnd.
  • Grand-Café de Loods Kortgene. Sterk verlaagde prijs Grand-Café de Loods Kortgene. Sterk verlaagde prijs Grand Cafe in het hartje van Kortgene met ruim terras (140 m2) op het zuiden. Ruime gratis parkeergelegenheid voor het pand. Dak wordt gerenoveerd (nov 2019). Ligging aan de kaaidijk, direct aan de toegangsweg naar de jachthaven aan het Veerse Meer, veerpont naar Wolphaartsdijk en camping de Paardekreek. 100 meter van het centrum van Kortgene. Loca Kortgene, ZL INV/GW: € 145.000     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Hevesta
  • Verkocht Dorpshart van Twello Verkocht Dorpshart van Twello Tk, het Dorpshart in Twello. Sfeervol Grand café met ruime zitgelegenheid zowel binnen als buiten. Bedrijf biedt solide basis, is in volle running met mogelijkheid tot meer omzetGrand café is zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het klantenprofiel is zeer divers, van een kop koffie, lunch of heerlijk ongedwongen genieten van een diner. Twello, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.480 /mnd.

Heeft u een suggestie?