Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
3 grand-café advertenties Sorteren verfijn resultaten
  • Ter overname Brasserie met ijssalon op de boulevard in IJmuiden Ter overname Brasserie met ijssalon op de boulevard in IJmui Ter overname exploitatie van een grote brasserie/eetcafé met aparte ijssalon op Super A1 locatie aan de Kennemerboulevard te IJmuiden. Zelden bestaat er de mogelijkheid om de exploitatie over te nemen van zo’n mooie locatie met grote terrassen! We spreken dan ook van een unieke kans. Algemeen en ligging:Dit object is gelegen op een sup 12 jan '23 IJmuiden, NH INV/GW: € 89.500     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk De tuin van Bleiswijk ligt in het midden van het prachtige buurtschap Kruisweg. Verschillende ruimtes en een prachtig terras aan het water vormt onze bar-brasserie. De tuin van Bleiswijk is te vinden in een mooi stukje polder. Mooie ingrediënten uit onze eigen tuin en natuurlijke producten. Dat proeft u op uw bord 12 okt '22 Bleiswijk, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: € 97.500     Huur: Op aanvraag
  • Hevesta
  • Verkocht Dorpshart van Twello Verkocht Dorpshart van Twello Tk, het Dorpshart in Twello. Sfeervol Grand café met ruime zitgelegenheid zowel binnen als buiten. Bedrijf biedt solide basis, is in volle running met mogelijkheid tot meer omzetGrand café is zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het klantenprofiel is zeer divers, van een kop koffie, lunch of heerlijk ongedwongen genieten van een diner. Twello, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.480 /mnd.

Heeft u een suggestie?