6 grand-café advertenties Sorteer
  • Sushi restaurant Kyoto in Alphen aan den Rijn Sushi restaurant Kyoto in Alphen aan den Rijn Aan het water van de Rijn ligt dit bekende Sushi restaurant, een bekende plek voor veel inwoners uit Alphen aan den Rijn en omgeving. Het restaurant wordt nu als Japans-Chinees restaurant gebruikt met een afhaalgedeelte, terras en een restaurant gedeelte. De onderneming kan voort worden gezet onder huidig concept, maar andere concepten zijn hier ge 12 nov '18 Alphen aan den Rijn, ZH INV/GW: € 100.000     Huur: € 4.170 /mnd.
  • Goedlopend horecabedrijf in centrum Breda te koop Goedlopend horecabedrijf in centrum Breda te koop In discrete verkoop; Op dit moment wordt het bedrijf geëxploiteerd als een multifunctioneel horecabedrijf met een oppervlakte van ongeveer 450 m2 verdeeld over 2 ruimtes. Bij het gehuurde horen ook diverse woonruimtes en een verhuurde bedrijfsruimte. De nadruk bij de horecaexploitatie ligt met name op de verkoop van drank en verzorgen van feesten e Breda, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 8.000 /mnd.
  • Dorpshart van Twello Dorpshart van Twello Tk, het Dorpshart in Twello. Sfeervol Grand café met ruime zitgelegenheid zowel binnen als buiten. Bedrijf biedt solide basis, is in volle running met mogelijkheid tot meer omzetGrand café is zeer toegankelijk en laagdrempelig. Het klantenprofiel is zeer divers, van een kop koffie, lunch of heerlijk ongedwongen genieten van een diner. Twello, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.480 /mnd.
  • Ter overname....De Awwe Herberg.. zeer bekend en nieuw restaurant/herberg op 200 meter van het stadspark. Ter overname....De Awwe Herberg.. zeer bekend en nieuw resta Nieuw bij EHM één van de bekendste zaken van Maastricht, op zeer korte afstand van de binnenstad en met de allure van een grand cafe! Het interieur en inboedel (zoals de keukenapparatuur) verkeert in een nieuwstaat en alles is slechts een paar maanden oud. Zeer veel mensen weten deze zaak dan ook te vinden en dit Grand Café heeft in het Maastrichts Maastricht, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.950 /mnd.
  • Tk Grand Café in hartje centrum van Deventer Tk Grand Café in hartje centrum van Deventer Tk Grand Café midden in het drukbezochte en zeer levendige centrum van Deventer. Een sfeervol en goedlopend Grand Café incl. terras en gezellige wijnkelder. Deventer is een historische Hanzestad in het oosten van Nederland gelegen aan de IJssel. Een toeristische trekpleister door de vele bewaarde monumenten en de vitale en levendige s Deventer, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.500 /mnd.
  • Grand Café Engel & Bengel Grand Café Engel & Bengel Tk Grand Café Engel & Bengel midden in het drukbezochte en zeer levendige centrum van Deventer. Een sfeervol en goedlopend Grand Café  incl. terras en gezellige wijnkelder. Deventer is een historische Hanzestad in het oosten van Nederland gelegen aan de IJssel. Een toeristische trekpleister door de vele bewaarde monumenten en de vitale en levendige Deventer, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag

Pin Accessoires Rechts
Heeft u een suggestie?